ddr2 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ναι έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα δεν γίνεται αντιληπτό. Είναι διαφορετική η σύνδεση για iPad, απο τη σύνδεση iPhone. Δηλαδή, αν βγάλω την κάρτα μου από το Iphone και τη βάλω στο 4g anable ipad (που δεν έχω :p ) δεν θα δουλέψει? Θέλει κάρτα μόνο data? :worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Δηλαδή, αν βγάλω την κάρτα μου από το Iphone και τη βάλω στο 4g anable ipad (που δεν έχω :p ) δεν θα δουλέψει? Θέλει κάρτα μόνο data? :worry: Οχι κάθε άλλο δουλεύει, το πρόγραμμα δωρεάν mb δεν ισχύει για iPad αλλά μόνο σε iPhone κΙ το αντίθετο. Εάν έχεις ένα δωρεάν πρόγραμμα για iPad δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Οχι κάθε άλλο δουλεύει, το πρόγραμμα δωρεάν mb δεν ισχύει για iPad αλλά μόνο σε iPhone κΙ το αντίθετο. Εάν έχεις ένα δωρεάν πρόγραμμα για iPad δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο iPhone. Μαλιστα. Τωρα το καταλαβα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Οχι κάθε άλλο δουλεύει, το πρόγραμμα δωρεάν mb δεν ισχύει για iPad αλλά μόνο σε iPhone κΙ το αντίθετο. Εάν έχεις ένα δωρεάν πρόγραμμα για iPad δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο iPhone. Μάλιστα. Αυτό λοιπόν σημαίνει apple! Για μένα οι χρεώσεις ίντερνετ που υπάρχουν είναι ούτως η άλλως απαράδεκτες, αν βάλεις και τον παράγοντα apple που κοιτάει να τσιμπάει από παντού... Λυπάμαι, αλλά με αυτόν τον τρόπο που λειτουργεί το ipad για μένα είναι το ίδιο και το αυτό να έχω το celular και το wifi. Θα το πουλήσω να πάρω το απλό, να βάλω και κανα φράγκο στην άκρη. Και αν θέλω internet στο tablet κάνω hotspot το κινητό μου. Απαράδεκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μάλιστα. Αυτό λοιπόν σημαίνει apple! Για μένα οι χρεώσεις ίντερνετ που υπάρχουν είναι ούτως η άλλως απαράδεκτες, αν βάλεις και τον παράγοντα apple που κοιτάει να τσιμπάει από παντού... Λυπάμαι, αλλά με αυτόν τον τρόπο που λειτουργεί το ipad για μένα είναι το ίδιο και το αυτό να έχω το celular και το wifi. Θα το πουλήσω να πάρω το απλό, να βάλω και κανα φράγκο στην άκρη. Και αν θέλω internet στο tablet κάνω hotspot το κινητό μου. Απαράδεκτο! Νομίζω πως οποιαδήποτε αμιγώς tablet συσκευή 3G, δεν επιτρέπει τη χρήση δωρεάν mb από συμβόλαιο που αφορά smartphone, όχι μόνο η Apple. Αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα ας το επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Μάλιστα. Αυτό λοιπόν σημαίνει apple! Για μένα οι χρεώσεις ίντερνετ που υπάρχουν είναι ούτως η άλλως απαράδεκτες, αν βάλεις και τον παράγοντα apple που κοιτάει να τσιμπάει από παντού... Λυπάμαι, αλλά με αυτόν τον τρόπο που λειτουργεί το ipad για μένα είναι το ίδιο και το αυτό να έχω το celular και το wifi. Θα το πουλήσω να πάρω το απλό, να βάλω και κανα φράγκο στην άκρη. Και αν θέλω internet στο tablet κάνω hotspot το κινητό μου. Απαράδεκτο! Δεν εχει σχεση η απλ με αυτα που λες. Τον παροχο να κατηγορεις. Edited April 29, 2015 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπέρα. Έχω το red1 το οποίο μου δίνει δωρεάν mb. Παράλληλα έχω και μια κάρτα μόνο για data την οποία έχω στο iPad απο όπου σερφάρω απο τα δωρεάν mb του προγράμματος. Αν εννοείτε αυτό,γίνεται. Και ειναι και τελείως ανεξάρτητες μιας και μπορώ να είμαι στο ιντερνετ και απο το κινητό και απο το ταμπλετ. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 μολις πηρα το ipad mini μεταχειρισμενο και οταν μπαινω στο google earth π.χ που προφανως ζοριζει λιγο παραπανω την gpu το ταμπλετ ζεστενεται αρκετα..δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις.. και ακομα αλλες φορες δειχνει να δουλευει στρωτα αλλες παλι π.χ να προχωραω το βιντεο στο youtube και να κολαει 6-7 δευτερολεπτα μεχρι να συνεχισει να παιζει και καμια φορα κατεβαζει την ποιοτητα για 5-6 δευτερολεπτα..οπως και στο chrome κανει καμια φορα νερα..η τελοσπαντων δεν ειναι τοσο lagfree οσο περιμενα.. εχω καταλαβει οτι οι εφαρμογες της google δεν λειτουργουν τοσο απροβληματιστα στο λειτουργικο...η και το wifi καμια φορα χωλενει? δεν ξερω εχω μπερδευτει:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 μολις πηρα το ipad mini μεταχειρισμενο και οταν μπαινω στο google earth π.χ που προφανως ζοριζει λιγο παραπανω την gpu το ταμπλετ ζεστενεται αρκετα..δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις.. Δεν ειναι οτι ζοριζεται, ειναι οτι κατεβαζει πολλα δεδομενα και ειναι απολυτως λογικο να ζεσταινεται. Και τι εγινε? και ακομα αλλες φορες δειχνει να δουλευει στρωτα αλλες παλι π.χ να προχωραω το βιντεο στο youtube και να κολαει 6-7 δευτερολεπτα μεχρι να συνεχισει να παιζει και καμια φορα κατεβαζει την ποιοτητα για 5-6 δευτερολεπτα Αυτο ειναι θεμα δικτυου σου. Αν δεν εχει προλαβε να φορτωσει το βιντεο, λογικο ειναι να περιμενει μεχρι να φορτωθει, ή να ριχνει την ποιοτητα. Αν η συνδεση σου εκεινη τη στιγμη δεν ειναι αρκετα γρηγορη, δεν μπορει να γινει κατι αλλο και βεβαια δεν φταιει το μηχανημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toketog Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Μπαίνοντας χτες στο My Cosmote μου πέταξε ειδοποίηση οτι μπορώ να κάνω ανανέωση συμβολαίου και να πάρω επιδότηση. Είδα λοιπόν οτι δικαιούμαι επιδότηση 350€ για παραμονή 2 χρόνων στο δίκτυο της Cosmote. Ανάμεσα στις συσκευές που δικαιούμαι επιδότηση είδα οτι υπάρχουν και iPad. Δηλαδή το iPad mini 2 WiFi+Cellular 16GB silver βγαίνει 109€ και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το χτυπήσω. το θέμα είναι οτι στο site τους λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο όπως και κάποια αλλα μοντέλα iPad. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; μπορώ να πάω να το πάρω απο τον Γερμανό ή κάποιο άλλο συνεργαζόμενο κατάστημα;http://i.imgur.com/ccTTO0u.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μολις πηρα το ipad mini μεταχειρισμενο και οταν μπαινω στο google earth π.χ που προφανως ζοριζει λιγο παραπανω την gpu το ταμπλετ ζεστενεται αρκετα..δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις.. Είναι απολύτως λογικό να αυξάνεται η θερμοκρασία μιας και εκείνη την ώρα χρησιμοποιεί στο full τη CPU/GPU αλλά ταυτόχρονα κατεβάζει και μεγάλο αριθμό δεδομένων. και ακομα αλλες φορες δειχνει να δουλευει στρωτα αλλες παλι π.χ να προχωραω το βιντεο στο youtube και να κολαει 6-7 δευτερολεπτα μεχρι να συνεχισει να παιζει και καμια φορα κατεβαζει την ποιοτητα για 5-6 δευτερολεπτα..οπως και στο chrome κανει καμια φορα νερα..η τελοσπαντων δεν ειναι τοσο lagfree οσο περιμενα.. Αυτό είναι θέμα του δικτύου σου καθώς και των servers που κάνεις streaming. Δεν έχει σχέση το iPad και το iOS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμένα το καρτοκινητό που έχω όταν βάζω την κάρτα στο Ipad mini Retina μια χαρά μου δίνει Data και internet. κανένα απολύτως θέμα . Είτε στο κινητό είτε στο Ipad Data έχω με την ίδια ακριβώς Sim του καρτοκινητού. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αυτό είναι θέμα του δικτύου σου καθώς και των servers που κάνεις streaming. Δεν έχει σχέση το iPad και το iOS. ευχαριστω για τις απαντησεις σας οπως και του προηγουμενου φιλου.. αλλα για να διευκρινησω εχω το βασικο router στο σαλονι το γνωστο zte που μοιραζει η forthnet(οπως και αλλες εταιριες τελευταια)και ενα linksys που μοιραζω στην αλλη πλευρα του σπιτιου.. εκανα speedtest απο κινητο και ipad και οντως το δευτερευον ρουτερ φαινεται να λειτουργει καλυτερα σε ταχυτητες πραγμα που ειναι περιεργο.. αλλα το πιο περιεργο ειναι οτι στο ρουτερ που υπολειτουργει το moto g 2gen που εχω δειχνει λειτουργει απροσκοπτα παρα τις χαμηλοτερες ταχυτητες..ενω το ipad ζοριζεται πολυ ωρες ωρες... μπορει να ειναι χαζο αυτο που θα ρωτησω μιας και δεν ειμαι ειδιμων αλλα παιζει υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας εστω και μερικης?(εχει τυχει να μουπει κατι παρομοιο τεχνικος αλλης εταιριας ομως) να προσανατολιστω σε οδηγιες για καλυτερη ρυθμιση του ρουτερ? να ειναι ελλατωματικο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Νομιζω, χωρις να ειμαι ειδικος. οτι το πιο πιθανο ειναι , ωρες ωρες η γραμμη σου να εχει χαμηλη ταχυτητα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 τελικα οσο χρησιμοποιουσα περισσοτερο το ipad τοσο χειροτερο το προβλημα...σχεδον σπανια ανταποκρινεται πλεον και εχει ιντερνετ η συσκευη..την ιδια στιγμη το μοτορολα δουλευει κανονικα... στο αλλο ρουτερ ολα κανονικα...απο οτι καταλαβα τελικα ειναι θεμα software και Ios 8.3 σε μια μικρη αναζητηση που εκανα εχει απειρες αναφορες για προβλημα στο wifi αλλα οχι και λυση.. και απο οτι καταλαβα θα αργησει η λυση και αυτη μονο με καινουρια εκδοση.. αλλα δεν φταιει κανενας αλλος αλλα εγω που πηγα και πεταξα τα λεφτα μου σε apple:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 τελικα οσο χρησιμοποιουσα περισσοτερο το ipad τοσο χειροτερο το προβλημα...σχεδον σπανια ανταποκρινεται πλεον και εχει ιντερνετ η συσκευη..την ιδια στιγμη το μοτορολα δουλευει κανονικα... στο αλλο ρουτερ ολα κανονικα...απο οτι καταλαβα τελικα ειναι θεμα software και Ios 8.3 σε μια μικρη αναζητηση που εκανα εχει απειρες αναφορες για προβλημα στο wifi αλλα οχι και λυση.. και απο οτι καταλαβα θα αργησει η λυση και αυτη μονο με καινουρια εκδοση.. αλλα δεν φταιει κανενας αλλος αλλα εγω που πηγα και πεταξα τα λεφτα μου σε apple:( Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, ή μετονομασια το router, επίσης δες εάν λειτουργεί καλύτερα χωρίς security. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 τελικα οσο χρησιμοποιουσα περισσοτερο το ipad τοσο χειροτερο το προβλημα...σχεδον σπανια ανταποκρινεται πλεον και εχει ιντερνετ η συσκευη..την ιδια στιγμη το μοτορολα δουλευει κανονικα... στο αλλο ρουτερ ολα κανονικα...απο οτι καταλαβα τελικα ειναι θεμα software και Ios 8.3 σε μια μικρη αναζητηση που εκανα εχει απειρες αναφορες για προβλημα στο wifi αλλα οχι και λυση.. και απο οτι καταλαβα θα αργησει η λυση και αυτη μονο με καινουρια εκδοση.. αλλα δεν φταιει κανενας αλλος αλλα εγω που πηγα και πεταξα τα λεφτα μου σε apple:( Sorry φιλε αλλά διαφωνω παντελώς...είμαι androidakias nexusakias αλλά ταμπλετακι σαν το mini 2 δεν υπάρχει...ειδικά φέτος ηταν value for money...απλα τα σπάει πετάει δεν κολλάει... Δοκίμασε restore μπας και στρώσει.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, ή μετονομασια το router, επίσης δες εάν λειτουργεί καλύτερα χωρίς security. Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου έκανα τα αλλά δυο οχι και θα μου φαινόταν περίεργο να κάνουν διαφορά. Ίσως να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή αν και είμαι 100% σίγουρος ότι είναι το θέμα που αναφέρουν σε φόρουμ της Apple παρά πολλοί χρήστες με το ios8. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω δει παράπονα εδώ όπως και στο ελληνικό φόρουμ των iPhone. Όσο για τον φίλο puzzle21 θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου μιας και εγώ δεν είμαι ανδροιδακιας για να μην πω το αντίθετο αφού στράφηκα προς iPad λόγω του ότι βαρέθηκα το ίδιο αδικαιολόγητο lag σε συσκευή με 1.5 ram των 250 ευρώ με ταμπλέτακια του κιλού. Και όντως όταν λειτουργεί το wifi κανονικά το iPad απλά δεν έχει αντίπαλο δικαιολογεί απόλυτα γιατί είναι τόσο ακριβά τα ρημάδια.. Αλλά bugs σαν και αυτό του wifi είναι απαράδεκτα και όπως είπα και πριν απορώ πως δεν έχει και εδώ τόσα ποστ όπως στην παρακάτω σελίδα https://discussions.apple.com/thread/6538458 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Κοιτά αν έπρεπε κάπου να βρεις παράπονα θα ηταν στο iphonehellas.gr και οχι τόσο εδώ μιας και εκεί είναι η κοινοτητα τους . για ψαξου και εκεί. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Εγω αντιμετωπιζω εδω και 2 εβδομαδες προβλημα με το wifi αδικαιολογητα. Στο ιδιο router , στην ιδια συνδεση. Ξαφνικα χανει το σημα με το router να ειναι στα τρια μετρα. Ρυθμισεις, κλεισιμο-ανοιγμα το wifi και ολα καλα. Επισης η εφαρμογη youtube δεν παιζει πλεον video που εβλεπα πριν. Μη δυνατη εκκινηση του video. Επανεκκινηση της συσκευης διορθωνει προσωρινα το προβλημα. Ολα αυτα τον τελευταιο καιρο και μετα την 8.3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μπαίνοντας χτες στο My Cosmote μου πέταξε ειδοποίηση οτι μπορώ να κάνω ανανέωση συμβολαίου και να πάρω επιδότηση. Είδα λοιπόν οτι δικαιούμαι επιδότηση 350€ για παραμονή 2 χρόνων στο δίκτυο της Cosmote. Ανάμεσα στις συσκευές που δικαιούμαι επιδότηση είδα οτι υπάρχουν και iPad. Δηλαδή το iPad mini 2 WiFi+Cellular 16GB silver βγαίνει 109€ και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το χτυπήσω. το θέμα είναι οτι στο site τους λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο όπως και κάποια αλλα μοντέλα iPad. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; μπορώ να πάω να το πάρω απο τον Γερμανό ή κάποιο άλλο συνεργαζόμενο κατάστημα;http://i.imgur.com/ccTTO0u.png Καλησπέρα φίλε μου, κατά τη γνώμη πρώτη κίνηση είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς προκειμένου να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά μια ερώτηση ξέρετε αν υπάρχει κάτι τύπου μtorrent για το iPad? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά μια ερώτηση ξέρετε αν υπάρχει κάτι τύπου μtorrent για το iPad? Μόνο αν το κανείς jailbreak θα μπορείς να κατεβάζεις και με έναν player να βλέπεις ότι θες Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μόνο αν το κανείς jailbreak θα μπορείς να κατεβάζεις και με έναν player να βλέπεις ότι θες Αξίζει να μοω στη διαδικασία; Τι κερδίζω και τι χάνω αν κάνω jailbreak? Θα έχω θέμα με την εγγυηση ας πούμε η με τις αναβαθμίσεις; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αξίζει να μοω στη διαδικασία; Τι κερδίζω και τι χάνω αν κάνω jailbreak? Θα έχω θέμα με την εγγυηση ας πούμε η με τις αναβαθμίσεις; Εγγύηση αν χρειαστεί το επαναφέρεις στην αρχική του μορφή και το στελνεις.. Τι κερδίζεις; Άπειρα πράγματα.. Όπως ήδη ειπες μπορείς να κατεβάζεις μια ταινία.. Να περάσεις πχ xbmc να βλέπεις ότι θες online.. Να περασεις έναν file explorer και να περνάς πανευξολα ότι θες από το pc και και και και... Ένα απλό googlarisma θα καταβάλεις το γιατί.. Αναβαθμίσεις φυσικά και θα παίρνεις αλλά αν περνάς κάθε αναβάθμιση θα χάνεις το jailbreak.. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση οι περισσότεροι περιμένουν σε κάθε νέα έκδοση να βγει jailbreak και τότε τη περνανε.. Εγώ για παράδειγμα δεν θα έπαιρνα iPad αν δεν ειχε βγει στην 8.1 τότε jailbreak .. Και δεν βρίσκω κανένα λόγο να το αναβαθμισω κιολας Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts