kampamarou Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τωρα που ηρα σπιτι εκανα 2 κλησεις απο αλλη συσκευη και εβγαζε μνμ η συνδεση δεν ειναι εφικτη. Την τριτη φορα καλεσε. Εξω δεν το εχω παρατηρησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 τωρα που ηρα σπιτι εκανα 2 κλησεις απο αλλη συσκευη και εβγαζε μνμ η συνδεση δεν ειναι εφικτη. Την τριτη φορα καλεσε. Εξω δεν το εχω παρατηρησει Ίσως μπερδεύεται με το 4g Που είναι ακόμα για τα πανηγύρια στη χώρα μας. Αν και θεωρητικά γίνεται χρήση μόνο για δεδομένα. Κάνε μια δοκιμή και βάλε 3g στα δεδομένα και ξανακάνε δοκιμή. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) οχι παντα 3G το εχω..δεν ξερω μηπως επειδη εχω vodafone full σημα κανει καποια ωρα να συνδεθει εκει..εχω κανει κλησεις μετα και ερχονται κανονικα. θα το δοκιμασω και εκτος σπιτιου Edit: το εκανε παλι..καλεσα και ειπε η συνδεση δεν ειναι εφικτη, μετα ηρθε μνμ οτι ειχα κληση.. edit: Με κλειστο το vodafone full σημα δεν χανει κληση.. Edited March 5, 2014 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Το ίδιο πρόβλημα παρουσίαζε και σε μένα η συσκευή της Vodafone full sima . Γιά μικρό διάστημα, χανόνταν τελείως το σήμα. Αυτό γίνονταν μόνο στο Nokia, ενώ στην άλλη συσκευή note2 , όλα οκ. Μετά από επικοινωνία με την Vodafone, λύθηκε το πρόβλημα, με επανατοποθέτηση του αριθμού της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) ναι αλλαξα σιμ προσφατα..αλλα στο iphone δεν το εκανε. Μαλλον θα τους παρω και εγω τηλ. Λοιπον για την συσκευη να πω, τρομερη κατασκευη, ηχειο πολυ δυνατο και καθαρο, μπαταρια σουπερ, οθονη τρομερη, φορτιση γρηγορη, ο I.E θελει ΠΟΛΥ δουλεια, πως παω μπρος πισω οταν ειμαι μεσα σε μια σελιδα; Για να μπαινω στις καρτελες πρεπει αναγκαστικα να μπαινω απο το μενου του; Edited March 5, 2014 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Λοιπον για την συσκευη να πω, τρομερη κατασκευη, ηχειο πολυ δυνατο και καθαρο, μπαταρια σουπερ, οθονη τρομερη, φορτιση γρηγορη, ο I.E θελει ΠΟΛΥ δουλεια, πως παω μπρος πισω οταν ειμαι μεσα σε μια σελιδα; Για να μπαινω στις καρτελες πρεπει αναγκαστικα να μπαινω απο το μενου του; Στον σταθερό έχω να χρησιμοποιησω ΙΕ ίσως και δέκα χρόνια. Μόλις μπήκα στα WP και είδα ότι είναι μονόδρομος ίδρωσε το μέτωπο μου.. Αλλά τελικά τον έχω συνηθίσει και μου αρέσει πολύ. Φυσικά έχει αδυναμίες. Στο 1020 άνοιγε μόνο 6 tabs και ίσως το ίδιο κάνει με το 1520. Πίσω πηγαίνει με το πλήκτρο αφης. Μπροστά δεν το έχω ζητήσει και δεν ξέρω. Στην επερχόμενη 8.1 παίρνει γερή αναβάθμιση ο ΙΕ οπότε υπομονή 1-1.5 μήνα. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ναι αλλαξα σιμ προσφατα..αλλα στο iphone δεν το εκανε. Μαλλον θα τους παρω και εγω τηλ. Λοιπον για την συσκευη να πω, τρομερη κατασκευη, ηχειο πολυ δυνατο και καθαρο, μπαταρια σουπερ, οθονη τρομερη, φορτιση γρηγορη, ο I.E θελει ΠΟΛΥ δουλεια, πως παω μπρος πισω οταν ειμαι μεσα σε μια σελιδα; Για να μπαινω στις καρτελες πρεπει αναγκαστικα να μπαινω απο το μενου του; μπροστα πηγαινε από τα recent. η φτιαξε ένα javascript favorite. google it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Με χρήση τής συσκευής (ελαφρώς, λίγο από όλα) έφτασα το εκπληκτικό 5+ μέρες. Να σημειώσω ότι είναι on τα πάντα στο τηλέφωνο, και με χρήση μόνο Bluetooth σε κλήσεις. Δεν έχω λόγια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) 5 ημερες ειναι πολυ καλα..εγω στις 20 ωρες ειμαι, αλλα το δουλευω πολυ. εχω παντα 3G ανοιχτο και δουλευω πολυ το twitter. το iphone εβγαζε 4-5 ωρες αυτο βγαζει 15-20..καμια σχεση Edited March 8, 2014 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Για να μπαινω στις καρτελες πρεπει αναγκαστικα να μπαινω απο το μενου του; Δε μου έχει τύχει σε WP να χάνω κλήσεις, ενημερωτικά. Θα μου ήταν αδιανόητο σε οποιοδήποτε τηλέφωνο. Όσο για τα tabs, φυσικά υπάρχουν διάφορες επιλογές εναλλαγής. 1. από το μενού 'καρτέλες' 2. πατώντας και κρατώντας το back κουμπί 3. από το μενού 'ρυθμίσεις' > 'Χρήση του κουμπιού της γραμμής διευθύνσεων για: καρτέλες' και μετά θα επιλέγεις το κουμπί της γραμμής διευθύνσεων Επίσης υπάρχουν και άλλοι browser: νοκια xpress, uc, incognito, Kaspersky κά. Μη βιάζεστε να κρίνετε πρόχειρα το οποιοδήποτε λογισμικό, με καλή διάθεση το λέω. Πάντα στην αρχή θα πρέπει να προσπαθήσετε να το μάθετε. υγ: Ο ΙΕ11 θα δίνει τη δυνατότητα να ανοίγουν περισσότερα από 6 tabs. Edited March 8, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Στον σταθερό έχω να χρησιμοποιησω ΙΕ ίσως και δέκα χρόνια. Μόλις μπήκα στα WP και είδα ότι είναι μονόδρομος ίδρωσε το μέτωπο μου.. Αλλά τελικά τον έχω συνηθίσει και μου αρέσει πολύ. Φυσικά έχει αδυναμίες. Στο 1020 άνοιγε μόνο 6 tabs και ίσως το ίδιο κάνει με το 1520. Πίσω πηγαίνει με το πλήκτρο αφης. Μπροστά δεν το έχω ζητήσει και δεν ξέρω. Στην επερχόμενη 8.1 παίρνει γερή αναβάθμιση ο ΙΕ οπότε υπομονή 1-1.5 μήνα. :) Δοκίμασε και τον uc browser ο οποίος είναι λίγο πιο γρήγορος ενώ έχει μπρος-πίσω με swipe (πολύ βολικό). Επίσης ο incognito ειναι τρομακτικά πιο γρήγορος απ' όλους αλλα έχει κάποιες ελλείψεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το viber (τελευταία έκδοση) ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή, δεν έρχονται οι κλήσεις, αλλά αντ'αυτού έρχεται μετά από λίγο ενημερωτικό μήνυμα. Δοκίμασα απεγκατάσταση, και εκ νέου εγκατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Στους υπόλοιπους υπάρχει θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το viber (τελευταία έκδοση) ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή, δεν έρχονται οι κλήσεις, αλλά αντ'αυτού έρχεται μετά από λίγο ενημερωτικό μήνυμα. Δοκίμασα απεγκατάσταση, και εκ νέου εγκατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Στους υπόλοιπους υπάρχει θέμα? προφανως θα φταιει η εφαρμογη. θα θελει καμια αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δοκίμασε και τον uc browser ο οποίος είναι λίγο πιο γρήγορος ενώ έχει μπρος-πίσω με swipe (πολύ βολικό). Επίσης ο incognito ειναι τρομακτικά πιο γρήγορος απ' όλους αλλα έχει κάποιες ελλείψεις. Τον UC τον δοκίμασα αλλά κάπως δεν μου άρεσε όσο ο ΙΕ, οπότε έχω μείνει στον ΙΕ αναμένοντας την 8.1. :) (Υ.Γ.: το 808 γαζώνει λέμε. Το 1520 ξεκουράζεται από χτες. :) ) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 μαυρο η λευκο θεμα ειναι καλυτερο για την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 μαυρο η λευκο θεμα ειναι καλυτερο για την μπαταρια? Το μαύρο φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το μαύρο φίλε μου. με ποια λογική το λες; αφου δεν είναι amoled εγώ ξέρω ότι για να βγει το μαύρο σε μια τέτοια οθόνη ανάβει και το κοκκινο και το πράσινο και το μπλε.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 με ποια λογική το λες; αφου δεν είναι amoled εγώ ξέρω ότι για να βγει το μαύρο σε μια τέτοια οθόνη ανάβει και το κοκκινο και το πράσινο και το μπλε.. Είχα διαβάσει αυτό το συγκριτικό τεστ, για οθόνες pc. Οι διαφορές στην κατανάλωση είναι ελάχιστες και μαλίστα υπέρ του λευκού background! Καταταρίπτοντας, τον μύθο του "οικονομικού" μαύρου background. Όμως, οι 2 οθόνες που πετυχαν καλύτερη κατανάλωση με μαύρο background, ήταν αυτές με τεχνολογία ips. Όπως και να έχει, θεωρώ, ότι σε μία τέτοια χορταστική οθόνη, με μία πολύ δυνατή μπαταρία (3400mhA) και με ελάχιστη διαφορά είτε υπέρ, είτε κατά θα έβαζα το background που θα ευχαριστούσε περισσότερο το μάτι μου και ας "κάψω" και κάτι παραπάνω! Χαλάλι του! :) Φιλικά, Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Τα κουμπιά τα δυο ακριανά φωτίζουν μέσα στην οθόνη.. Όχι αν κοιτάς κάθετα αλλα οριζόντια απο το πάνω μέρος προς τα κουμπιά σε σκοτεινό μέρος.. Σε όλους γίνεται; η έπεσα στην συσκευή; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παρέα με τον παππού τον γερόλυκο.. http://s27.postimg.org/vwuw6q7er/IMG_2149.jpg Και με άλλους παππούδες: http://s27.postimg.org/8s6zy248z/IMG_2136.jpg Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει πουθενά σε κίτρινο? Αλλά όχι παραεισαγωγής. Φιλικά, Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stziak1962 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Είμαι και εγώ κάτοχος (ελπίζω μόνιμος...θα δούμε) του 1520 αγορασμένο από Ebay Γερμανίας. Μία απλή ερώτηση χρήσης, συγγνώμη αν η απάντηση είναι προφανής αλλά εγώ δεν έχω μπορέσει να την βρώ. Πως φερνουμε τον κέρσορα στη μέση μίας λέξης ή ενός αριθμού όταν κάνουμε edit σε μία επαφή? Δεν πάει ο κέρσορας στη μέση αλλά επιλέγεται ολόκληρος ο αριθμός, οπότε αλλάγη γινεται μόνο αν τον ξαναγράψεις από την αρχή τον αριθμό ή αν αρχίσεις να σβήνεις από το τελος? Δηλαδη με απλά λόγια απως κάνεις del σε τμήμα αριθμού? Διαθέσιμος για οποιαδηποτε πληροφορία αφορά την Γερμανική έκδοση του 1520 και τη Γερμανική Αγορά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Είμαι και εγώ κάτοχος (ελπίζω μόνιμος...θα δούμε) του 1520 αγορασμένο από Ebay Γερμανίας. Μία απλή ερώτηση χρήσης, συγγνώμη αν η απάντηση είναι προφανής αλλά εγώ δεν έχω μπορέσει να την βρώ. Πως φερνουμε τον κέρσορα στη μέση μίας λέξης ή ενός αριθμού όταν κάνουμε edit σε μία επαφή? Δεν πάει ο κέρσορας στη μέση αλλά επιλέγεται ολόκληρος ο αριθμός, οπότε αλλάγη γινεται μόνο αν τον ξαναγράψεις από την αρχή τον αριθμό ή αν αρχίσεις να σβήνεις από το τελος? Δηλαδη με απλά λόγια απως κάνεις del σε τμήμα αριθμού? Διαθέσιμος για οποιαδηποτε πληροφορία αφορά την Γερμανική έκδοση του 1520 και τη Γερμανική Αγορά. Ευχαριστώ - Για να πας σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ακουμπάς σταθερά την οθόνη και μετά σέρνεις το δάχτυλο σου εκεί που θέλεις και ο κέρσορας σε ακολουθεί. - Εάν, κάνεις douple touch σε μία λέξη αυτή "τονίζεται", παράλληλα εμφανίζονται 2 κυκλάκια, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος της λέξης. Άμα τα σύρεις αυτά (σε όποια κατεύθηνση), τότε τονίζεις μεγαλύτερο ή μικρότερο μέρος του κειμένου, το οποίο έιτε το σβύνεις, είτε το κάνεις αντιγραφή με το μικρό εικονίδιο με τα δύο φύλλα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Φιλικά, Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδες,μια ερωτηση σημαντικη....ενας φιλος μου το εχει αγορασει απο VN computer & mobile... δεν του αρεσε και ελεγα να το παρω απο αυτον...αλλα εβαλα λιγο την αποδειξη με το IMEI να δω για επιβεβαιωση και μου βγαζει οτι ειναι εκτος εγγυησης αλλα μπορει να μην ισχυει το προβλημα και τα χαρτια π εχει ολα ειναι στα κινεζικα...αλλα κανονικα η αποδειξη...ξερει κανεις τι παιζει να το ψαξω?>? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Σε ποια ιστοσελίδα έκανες έλεγχο με το imei; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts