pepi75 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεματακι με το cromecast ενω συνδεεται και το βρισκει κανονικα στην tv οταν βγαζει τον κωδικο που βγαζει (ξαφνικα οτι εντοπισε μια μη συμβατη εκδοση του chromecast καντε επανεκιννηση για να κατεβασετε την σωστη. Εκδοση που εντοπιστηκε 8 υποστηριζομενες 7 or 4) Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα. Εχετε να μου προτεινετε καμια λυση; Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπάκι κάνει ρισετ... μήπως κάτι τέτοιο θα σε βοηθούσε να ξεκινήσεις από την αρχή το σετάρισμα που λέμε, να κατεβάσεις το home στο ταμπλετ/τηλ. σου & έτσι να πάνε όλα καλά; ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εκανα και reset. Απλα οταν παω να συνδεθω απο το λάπτοπ μου βγάζει οτι εχω την πιο νεα έκδοση, απο ταμπλετ& κινητο συνδέεται κανονικά! Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εκανα και reset. Απλα οταν παω να συνδεθω απο το λάπτοπ μου βγάζει οτι εχω την πιο νεα έκδοση, απο ταμπλετ& κινητο συνδέεται κανονικά! Βοήθησέ με λίγο ακόμα. Τι εννοείς την πιο νέα έκδοση; Πιο νέα έκδοση στο chrome browser ή στο Chromecast? Μήπως πρέπει να ενημερώσεις τον browser στο laptop σε νεότερη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Με το που βρισκει το chrome cast απο το λάπτοπ μου βγαζει αυτό που έγραψα. Εκανα απεγκατασταση την εφαρμογή του chrome cast και ξανα εγκατάσταση σε πιο παλιά έκδοση, έκανα και ενημέρωση στον chrome αλλά τιποτα. Ξαφνικά μου το έκανε αυτό. Πριν εκανε σύνδεση απευθείας απο chrome.. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Με το που βρισκει το chrome cast απο το λάπτοπ μου βγαζει αυτό που έγραψα. Εκανα απεγκατασταση την εφαρμογή του chrome cast και ξανα εγκατάσταση σε πιο παλιά έκδοση, έκανα και ενημέρωση στον chrome αλλά τιποτα. Ξαφνικά μου το έκανε αυτό. Πριν εκανε σύνδεση απευθείας απο chrome.. Είναι αλήθεια ότι δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Προτείνω λοιπόν να τα κάνεις όλα από την αρχή. 1. Reset στο Chromecast. 2. Σετάρισμα από την αρχή μέσω της εφαρμογής Home στο κινητό του Chromecast. 3. Επανεγκατάσταση της επέκτασης του Chromecast στον chrome browser του laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εδώ και μερικές ημέρες έχω το chromecast 2 και το χρησιμοποιώ για netflix με ένα παλιό κινητό για remote και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί έχει πολύ καλή εικόνα για την 10ετίας hdready samsung 32'' που έχω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι από ένα tablet και 2 κινητά που έχω δοκιμάσει με το vlc player ενώ στέλνει το video ταινίας πολύ καθαρά στο chromecast με τίποτα δεν εμφανίζει τους υπότιτλους οι οποίοι εμφανίζονται κανονικότατα στις αντίστοιχες συσκευές. Έχετε κάποια πρόταση τι θα μπορούσα να κάνω ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalios1985 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Παιδιά Καλημέρα......θα ήθελα την βοηθεια σας......εχω βάλει δύο Chromecast.....ενα σε κάθε τηλεόραση και θέλω στο κάθε ένα να δείχνω διαφορετική καρτέλα αλλά ταυτόχρονα.....ειναι εφικτό αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Παιδιά Καλημέρα......θα ήθελα την βοηθεια σας......εχω βάλει δύο Chromecast.....ενα σε κάθε τηλεόραση και θέλω στο κάθε ένα να δείχνω διαφορετική καρτέλα αλλά ταυτόχρονα.....ειναι εφικτό αυτό??? Δεν έχω 2 Chromecast για να είμαι σίγουρος, αλλά σύμφωνα με τη φιλοσοφία του, λογικά γίνεται. Βλέπει την κάθε καρτέλα σαν διαφορετική πηγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 39,90€ στον Κωτσόβολο λόγω Black Friday https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/media-players/193246-google-chromecast-3rd-generation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Μόλις πριν λίγο το πήρα από media markt στη Γερμανία 24€... Sent from my BBB100-2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Πάρα πολύ καλή τιμή. Εγώ το πήρα από e-shop στα 37.90 Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Πάρα πολύ καλή τιμή. Εγώ το πήρα από e-shop στα 37.90 Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Εσυ πήρες το 2ης γενιάς όμως. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Εσυ πήρες το 2ης γενιάς όμως. Sent from my iPad using TapatalkΚαι εγώ πήρα από το eshop σε αυτή την τιμή το 2ης γενιάς.Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα ότι βγήκε και 3ης γενιάς.Υπαρχει κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εγώ πήρα το 4ο πριν λίγες μέρες για δώρο. Το αγόρασα από μαγαζί στο Σκρούτζ και μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήταν σαν τα άλλα που είχα πάρει από αλλού. Αυτό ήταν από Αγγλία μου είπαν (τα προηγούμενα από Γερμανία). Είχε διαφορετικό κουτί, διαφορετική πρίζα αλλά και κάπως διαφορετική εμφάνιση, το πλαστικό δεν ήταν γυαλιστερό. Το πήγα στον θείο μου για τα γενέθλια του και του το συνδεσα στην τηλεόραση. Και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Αφού συνδέθηκε ζήτησε να κάνει αναβάθμιση, πατάω ΟΚ και βλέπω η ταχύτητα πήγαινε 1% κάθε 2-3 λεπτά, έκανε καμιά ώρα να κατεβάσει ένα μικρό αρχείο. Μετά δυσκολευόταν με το YouTube και αργούσε να ξεκινήσει τα βίντεο, ο ήχος πολύ άσχημος. Το Google photos στην αρχή δεν έβλεπε καν το Chromecast, μετά κάπως άρχισε να δουλεύει αλλά πολύ αργά. Και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει, είναι ελαττωματική η συσκευή? Ή μου φόρτωσαν καμιά ψεύτικη κινεζιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εγώ πήρα το 4ο πριν λίγες μέρες για δώρο. Το αγόρασα από μαγαζί στο Σκρούτζ και μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήταν σαν τα άλλα που είχα πάρει από αλλού. Αυτό ήταν από Αγγλία μου είπαν (τα προηγούμενα από Γερμανία). Είχε διαφορετικό κουτί, διαφορετική πρίζα αλλά και κάπως διαφορετική εμφάνιση, το πλαστικό δεν ήταν γυαλιστερό. Το πήγα στον θείο μου για τα γενέθλια του και του το συνδεσα στην τηλεόραση. Και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Αφού συνδέθηκε ζήτησε να κάνει αναβάθμιση, πατάω ΟΚ και βλέπω η ταχύτητα πήγαινε 1% κάθε 2-3 λεπτά, έκανε καμιά ώρα να κατεβάσει ένα μικρό αρχείο. Μετά δυσκολευόταν με το YouTube και αργούσε να ξεκινήσει τα βίντεο, ο ήχος πολύ άσχημος. Το Google photos στην αρχή δεν έβλεπε καν το Chromecast, μετά κάπως άρχισε να δουλεύει αλλά πολύ αργά. Και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει, είναι ελαττωματική η συσκευή? Ή μου φόρτωσαν καμιά ψεύτικη κινεζιά? Δεν υπάρχει «4ο» φιλε. Το τελευταίο είναι αυτό που έδωσα στον σύνδεσμο πιο πάνω στον Κωτσόβολο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ναι φίλε μου της 2ης γενιάς είναι. Το παρακολουθούσα λόγω των ημερών για την καλύτερη τιμή, έμπαινα και στον Κωτσόβολο, αλλά μας την έκανε την προσποίηση. Εμένα λειτουργεί άψογα, το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν λειτουργεί το customize ambient. Δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες από Google photos. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Δεν εννοώ ότι πήρα το Chromecast 4 αλλά ότι είναι το 4ο που αγοράζω. Έχουν βγει βέβαια 4 μοντέλα, 1, 2, Ultra & Audio Music. Εγώ ειχω πάρει το πρώτο, δύο από το δεύτερο και αυτό το τελευταίο που δεν ξέρω τι είναι. Τα περισσότερα καταστήματα πουλάνε το Chromecast 2, την γερμανική έκδοση. Και είναι πολύ καλό και δεν έχει προβλήματα. Για αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό το τελευταίο που πήρα και που είχε τόσα θέματα. Μάλιστα στα χαρτιά μέσα στο κουτί το αναφέρουν σε κάποια φάση σαν Chromecast 3, όταν ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τέτοια πράγμα. Τουλάχιστον δεν το αποκαλεί έτσι η Google. Και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Γιατί αν το πάω στο μαγαζί, είμαι σίγουρος ότι θα πουν ορίστε, δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Υπάρχει θέμα για Google Home.ή γενικά για google assistant συσκευές; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Με το Google Home app δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα του Assistant είναι ότι υποστηρίζει μόνο Αγγλικά όσο αφορά τις φωνητικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Εγώ παράγγειλα ένα Google assistant speaker. Πού μιλάμε για αυτά; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Κοίτα, το myphone είναι περισσότερο για κινητά. Ίσως να δοκιμάσεις στο insomnia.gr ή το adslgr.com. Αλλά λίγοι χρησιμοποιούν Google Home στην Ελλάδα, οπότε μήπως να κοιτάξεις σε αγγλόφωνα φόρουμ. Σου βάζω μερικά ενδεικτικά. https://productforums.google.com/forum/m/#!forum/googlehome https://forums.androidcentral.com/google-home/ https://forum.xda-developers.com/connected-home/google-home https://www.tomsguide.com/t/google-home/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Καλησπέρα σας, Μόλις παρέλαβα το Google Chromecast 2 και θέλω να ρωτήσω: α) Είναι plug and play ή κάνω κάποια ρύθμιση? β) Έχω συνδέσει και ένα tv box στην τηλεόραση, επομένως θεωρείτε ότι είναι σχετικά άσκοπη η χρήση του? γ) Πρέπει να κατεβάσω στο κινητό κάποια εφαρμογή cast, συμβατή με το μηχανάκι? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Φίλε μου καλησπέρα έχει οδηγίες χρήσεως το κουτί. Κατεβάζεις Google home από play store. Κάνεις plug το Chromecast και κάνει αναβάθμιση και pair με την εφαρμογή. Θα σου ζητήσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Δεν είναι κάτι δύσκολο και θέμα 5 λεπτών. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!! Είμαι στη δουλειά και αδημονώ λίγο, καθώς το μηχανάκι το παρέλαβε η σύζυγός μου το πρωί από ΕΛΤΑ. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts