flandra Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Έχω την cloudy g2 3.3. Την είχα εγκαταστήσει χωρίς να επιλέξω λειτουργία xposed. Εγκατέστησα το xposed v64 που μου είπε ο φίλος pdimi70 μέσω recovery. Μετά εγκατέστησα και το apk. Και όλα καλά. χωρίς να παγώσω τίποτα ούτε καιρό ούτε Lgsmartcover. Όλα δουλεύουν ρολόι. Κάποια modules ακόμα δεν είναι συμβατά με lollipop πάντως. V64 ή v69? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Λάθος εκ παραδρομής. Xposed v69 sdk21 arm. Zip. Το 64αρι που έχει το άλλο αρχείο αν κατάλαβα την απορία σου μάλλον εννοεί τον επεξεργαστή. Οπότε δεν είναι για εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Σταθερός στο default profile που το έχω Απόδοση μπαταρία καλύτερα από kernel cloudy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ποια μοντουλα να βαλω για το xposed?το gravity δε λειτουργει σε στοκ ρομ κιτκατ ε?με ενδιαφερει κυριως να αλλαξω τα πληκτρα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Απόδοση μπαταρία καλύτερα από kernel cloudy; Ο κερνελ του Ντορι εχει πολυ καλο deep sleep εγω το λειτουργω στο perfomance profile και ειμαι μια χαρα Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ποια μοντουλα να βαλω για το xposed?το gravity δε λειτουργει σε στοκ ρομ κιτκατ ε?με ενδιαφερει κυριως να αλλαξω τα πληκτρα.. Δοκίμασε το android theme engine. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δοκίμασε το android theme engine. δε το εξηγησα καλα με ενδιαφερει να μειωσω τη navbar Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 (edited) Κοιταξε το G2xposed... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477586 Με τελευταιο dory και cloudyg2 3.3 εχει φαει αρκετα σκαλώματα στην απάντηση οταν με καλούν. Ενω σερνω το πράσινο να απαντησω το τηλέφωνο κολλαει χωρις να ακουσω την αλλη γραμμη η οποια και στο τελος γινεται αναπαντητη γιατι δεν μπορω να πατήσω τιποτα στην οθονη. Οποτε γυριζω παλι σε cloudy kernel. Edited August 6, 2015 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δυστυχώς δε με αφήνει να αγοράσω την premium για κάποιο λόγο.. Γκρρρρ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δυστυχώς δε με αφήνει να αγοράσω την premium για κάποιο λόγο.. Γκρρρρ Ναι γενικά λόγω των capital controls Δεν μπορείς να αγοράσεις με κάρτα από play store...Η μόνη λύση είναι αγορα καρτών για το play από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Το ξέρω αυτό.. Κάποιο σφάλμα μου βγάζει.. Ευτυχώς δούλεψε το Gravity box Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 έχω την cloudy 3.2 να κάνω την κίνηση να πάω στην 3.3 ή δεν έχει μεγάλη διαφορά?? εννοήτε ότι αν πάω στην 3.3 θα κάνω καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά!Ο dori 4.6 με cloudy 3.3 είναι σταθερός,τον έχει δοκιμάσει κανείς ή συνεχίζουν τα προβληματα; καλημέρα ,επειδή έχω δεί και άλλους φίλους να ψάχνονται,και διαβάζω διάφορα προβλήματα με Dorimanx , σάς προτείνω να ρίξετε μια ματιά και εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/kernel-xceed-t3066637 .Διαβάζω εξαιρετικές κριτικές σε ξένα site και χθες βράδυ τον έβαλα (πολύ νωρίς ακόμη για να έχω προσωπική άποψη).Υπάρχουν 2 εκδόσεις η wpr (καλύτερη μπαταρία,οι κριτικές λένε καλύτερη από stock ,δεν ξέρω θα δείξει ) και η npr (καλύτερες επιδόσεις με λίγο χειρότερη μπαταρία ,κάποιοι λένε ανάξια λόγου).Το θέμα είναι ότι στην πρώτη σελίδα στο download μου έδωσε την πιο παλιά έκδοση bld5a μετά βγήκε η bld6 και προχτές η bld7 για να μην ψάχνεστε αυτές είναι οι τελευταίες (τις αναβαθμίσεις του τις βρήκα μεσα στις σελίδες του site αφού το διάβασα όλο) η wpr https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347788481 και η npr https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347788487 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Θα ηθελα να πω για το κερνελ του DorimanX οτι στατιστικα αν το δει κανεις απο τη στιγμη που η εκδοση 4.5 μονο για το 802 ξεπερασε τα 8500 κατεβασματα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βρεθουν και καποιοι παραπονεμενοι (που τις περισσοτερες φορες φταιει το setup που εχουν κανει στη ρομ τους) και βεβαια δεν μπορει να γινει ασφαλης συγκριση με τους κερνελ πχ που ανεφερε ο Ανεστης που τουλαχιστον οταν κοιταξα εγω ειχαν 80 και 49 κατεβασματα αντιστοιχα, εννοειται οτι μπορει να ειναι αψογοι μια και δεν τους εχω δοκιμασει Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Παιδια ειχα βαλει την cloudyg2 3.3 και ειχα επιλεξει την επιλογη για xposed.. Αποσο ξερω αφαιρουσε το smartcover κατα την εγκατασταση της ρομ.. Τωρα που το νεο sdk υποστηριζει smartcover πως το ξαναβαζουμε? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 ποια μοντουλα να βαλω για το xposed?το gravity δε λειτουργει σε στοκ ρομ κιτκατ ε?με ενδιαφερει κυριως να αλλαξω τα πληκτρα.. G3 tweaksbox και οχι G2. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Υπάρχει τρόπος να έχουμε τα Smartsettings του g4 στην lollipop ή στην cloudy?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Η Cloudy για Kitkat πατάνε πάνω στο G3 και για Lollipop πατάνε πάνω στο G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Η Cloudy για Kitkat πατάνε πάνω στο G3 και για Lollipop πατάνε πάνω στο G4. Το ξέρω..έχω cloudy 3.3..έλεγα μήπως υπαρχειω τιποτα για φλασαρισμα Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Εκτός με το LG Flash Tool 2014 πως αλλιώς μπορούμε να γυρίσουμε σε stock ? Γιατί με το LG Flash Tool 2014 και τα Wind.10 δεν μπορώ...!!! Δοκιμασμένο σε 2 laptop που έχω με WIN.10 Edited August 7, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Στα παρακάτω Test θα σας λυθούν όλες η απορίες για της 2 Rom KitKat 4.4.2 vs Lollipop 5.0.2 Και παρακάτω ένα Test LG G2 vs LG G4 - 2 χρόνια μετά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το LG G2. Edited August 7, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Νομίζω πως τα βιντεάκια παρουσιάζουν την πραγματικότητα! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Στα παρακάτω Test θα σας λυθούν όλες η απορίες για της 2 Rom KitKat 4.4.2 vs Lollipop 5.0.2 Και παρακάτω ένα Test LG G2 vs LG G4 - 2 χρόνια μετά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το LG G2. Καλημέρα ,μπράβο μαέστρο που τα βρήκες Ευχαριστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλημερα παιδια. Ειμαι αρκετό καιρό με cloudy g2 3.3 αλλα παρατηρώ να μν έχει καλη διάρκεια στην μπαταρία. Σκέφτομαι να περάσω στοκ λολλιποπ αλλα επειδή εχω πολλα τραγούδια στα αγαπημένα και μετα θα πρέπει παλι να τα βαζω ξέρετε πως μπορω να κανω backup και να μείνουν τα τραγούδια στα αγαπημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Θα σας πω κατι που παρατηρησα... Για καιρο ειχα περασμενη μεσα την στοκ 5.0.2 και για λιγες μερες την cloudy 3.3 και για μερικες μερες τωρα εχω περασμενη την conqueror 3.1 με μια μερα δοκιμης της cloudy 2.2 (η οποια ειχε σε ΚΚ) Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι με τις cloudy εκδοσεις και στις δυο εκδοσεις λογισμικου ,η συσκευη ηταν συνεχως πιο ζεστη απο οτι στις πιο στοκ εκδοσεις.Μιλαω με στοκ κερνελ ολα αυτα. Παντα μετα απο καθε αλλαγη ρομ εκανα ολικη επαναφορα και ολα απο την αρχη.Δεν ξερω αν εχει συναντησει κανεις αλλος το ιδιο. Παντως οσο το xposed επιμενει να μην λειτουργει καλα σε Lollipop και καταργει το προγραμμα του καιρου απο το κινητο , συν τις οποιες αλλες ελλειψεις εκει , δεν καιγομαι να επιστρεψω σε αυτην. Edited August 8, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts