jimilion1 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πείτε μας παιδιά τι γίνεται με την κάμερα. Είναι σαν της cloudy καλη η έχει διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Eχασα επεισοδια αυτες τις μερες με τις rom μου φενεται...Εχω πλακωθει στα συγκριτικα καμερας με το g2 και δεν εχω ασχοληθει καθολου....(αληθεια τα ειδατε καθολου στο αλλο νημα? Ο vanas και ο vag ηταν εκει εσεις αφαντοι!!! :p:p Τα ειδα και τα διαβασα ολα φιλε Γιωργο! Σε παρα πολλα συμφωνησα με το φιλο vag αλλα δεν ποσταρα για να μην οξυνθούν κ' αλλο τα πνευματα :D Ειχαν αναψει ηδη τα αιματα:D Οπως επισης "θαυμασα" και τις επιδοσεις της καμερας του G2 μας (με τα δικα μου ταπεινα μάτια παντα)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Λοιπον τολμησαμε με ενα φιλαράκι κ παραγγειλαμε απο ebay λευκή οθόνη για g2 μαζί με το. Frame. Μας ήρθε σχετικα γρήγορα όλα κομπλε..την βαλαμε .ταιριαξε απόλυτα. Ουτε φως να βγάζει να απο το πλαι που διαβαζα..πολύ καλη απόκριση.κ αίσθηση γενικοτερα. Το μονο θέμα που έχει είναι με τις κλήσης..όταν δεχετε η καλούμε κάποιον μέχρι να το σηκώσει ο άλλος η οθόνη φωτίζεται μια χαρά.όπως πρεπει δηλ.μόλις όμως απάντηση ο άλλος στην κλήση. Η οθόνη σβήνει.. Δεν μένει ανοιχτή- φωτιζμενη δηλ οπως πρεπει. Έχει τύχει κ σε άλλον?υπάρχει περιπτωση να διορθωθεί με κάποια εφαρμογή dialer caller ας πούμε?? Δώστε μου τα φωτα σας..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η lamhoang πεταει! Εχει και τις 2 καμερες μεσα και xcam αλλα και G3! Την εχω με dori και ειναι τερας Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η lamhoang πεταει! Εχει και τις 2 καμερες μεσα και xcam αλλα και G3! Την εχω με dori και ειναι τερας Φτιαξε με τωρα και βαριεμαι να φλασαρω...! :lol: Το θεμα ειναι τι binaries φοραειν λογικα θα πρεπει να φοραει του cloudy αλλα αν καποιος ξερει ας μας πει. Αυτο ειναι το σημαντικοτερο με την καμερα. @titarasaudi το ξερω αστειευομαι...Καλα τα πνευματα γενικοτερα εκει ειναι αναμμενα μην το ψαχνεις..! ;) Το g2 παντως τα πηγε πολυ καλα και σκεψου οτι το βαλαμε διπλα σε μια απο τις καλυτερες αν οχι την καλυτερη καμερα σε κινητο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η lamhoang πεταει! Εχει και τις 2 καμερες μεσα και xcam αλλα και G3! Την εχω με dori και ειναι τερας Αν ο Cloudy δεν ασχοληθει συντομα με βλεπω να μετακομιζω γιατι χωριζω!!!! Κανενα σοβαρο φορουμ αγγλοφωνο για lamhoang αν βρει καποιος ας το κοινοποιησει παρακαλω Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Φτιαξε με τωρα και βαριεμαι να φλασαρω...! :lol: Το θεμα ειναι τι binaries φοραειν λογικα θα πρεπει να φοραει του cloudy αλλα αν καποιος ξερει ας μας πει. Αυτο ειναι το σημαντικοτερο με την καμερα. @titarasaudi το ξερω αστειευομαι...Καλα τα πνευματα γενικοτερα εκει ειναι αναμμενα μην το ψαχνεις..! ;) Το g2 παντως τα πηγε πολυ καλα και σκεψου οτι το βαλαμε διπλα σε μια απο τις καλυτερες αν οχι την καλυτερη καμερα σε κινητο. ;) Το g2 τα πήγε περισσότερο από καλά, για μένα, ακριβώς λόγο του ότι συγκροτήθηκε με μια από τις καλύτερες συσκευές.... Τόσο καλά που ίσως μόνο το photofinish θα μας δείξει. Αν ο Cloudy δεν ασχοληθει συντομα με βλεπω να μετακομιζω γιατι χωριζω!!!! Κανενα σοβαρο φορουμ αγγλοφωνο για lamhoang αν βρει καποιος ας το κοινοποιησει παρακαλω Έστω και αστείο αγγλόφωνο Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Φτιαξε με τωρα και βαριεμαι να φλασαρω...! :lol: Το θεμα ειναι τι binaries φοραειν λογικα θα πρεπει να φοραει του cloudy αλλα αν καποιος ξερει ας μας πει. Αυτο ειναι το σημαντικοτερο με την καμερα. Εχει τα καλα binaries για την xcam Το μονο που παρατηρω ειναι οτι στις εφαρμογες παρασκηνιου ο nova τρωει 110mb.. Ασυνηθιστο νουμερο.. Ισως επειδη συνεχεια το πειραζω το κιν.. Πριν την lamhoang ειχα για πολυ καιρο cloudystock 2.5 με οποιον non-beta dori εβγαινε ανα στιγμες.. Οποτε εκανα εκκαθαριση εφαρμογων μεσω clean master και greenify μου εμεναν 850mb free ram.. Τωρα με τις ιδιες εφαρμογες ακριβως μου μενου περιπου 730mb.. Δεν με ανησυχει χε$£!κα απλα το αναφερω Edit: προφανως και παλι με dori kernel ειμαι.. Edited November 8, 2014 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Σαββατο σημερα, η γυναικα στη δουλεια, τα παιδια παιζουν, εγω τι κανω; ασχολουμε με το κινητο!! Με "μπριζωνεται" τωρα και μενα για νεα rom...... δε βλεπω να το γλιτωνω τις επομενες μερες:p. Σημερα παντως τριτη μερα που (ξανα)εβαλα τον bruce μετα απο αρκετες μερες με dori, και εχω να παραθεσω τα εξης: το κινητο ειναι πολυ γρηγορο, δε βλεπω διαφορές απ' τον dori,, καποιες εφαρμογες οπως π.χ. η "Διαχειρηση αρχειων" ανοιγουν γρηγοροτερα με bruce!! (στον dori ειχα αλλαξει μονο σε Alucard) ενω στον dorimanx ειχε ενα ψιλοlag. Για την αυξηση ηχειου και ακουστικων εχω πειραξει το αρχειο mixer_paths.xml, τωρα με bruce ο ηχος μου φαινεται λιγο καθαροτερος απ' οτι με τον dori (εκτος κ' αν ειναι ιδεα μου). Στις θερμοκρασιες ειναι πανω-κατω στα ιδια. Στο dori ειχα λιγο περισσοτερη free ram απ' οτι τωρα, αλλα και παλι δεν υπαρχει προβλημα πουθενα. Απο νωρις το πρωι λοιπον, με wifi παντα ανοιχτο (οχι data), πολυ browsing και tapatalk, λιγο youtube και λιγες φωτο, φωτεινοτητα γυρω στο 30%, πρωτη φορα ειδα αυτο στο 50% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Σαββατο σημερα, η γυναικα στη δουλεια, τα παιδια παιζουν, εγω τι κανω; ασχολουμε με το κινητο!! Με "μπριζωνεται" τωρα και μενα για νεα rom...... δε βλεπω να το γλιτωνω τις επομενες μερες:p. Σημερα παντως τριτη μερα που (ξανα)εβαλα τον bruce μετα απο αρκετες μερες με dori, και εχω να παραθεσω τα εξης: το κινητο ειναι πολυ γρηγορο, δε βλεπω διαφορές απ' τον dori,, καποιες εφαρμογες οπως π.χ. η "Διαχειρηση αρχειων" ανοιγουν γρηγοροτερα με bruce!! (στον dori ειχα αλλαξει μονο σε Alucard) ενω στον dorimanx ειχε ενα ψιλοlag. Για την αυξηση ηχειου και ακουστικων εχω πειραξει το αρχειο mixer_paths.xml, τωρα με bruce ο ηχος μου φαινεται λιγο καθαροτερος απ' οτι με τον dori (εκτος κ' αν ειναι ιδεα μου). Στις θερμοκρασιες ειναι πανω-κατω στα ιδια. Στο dori ειχα λιγο περισσοτερη free ram απ' οτι τωρα, αλλα και παλι δεν υπαρχει προβλημα πουθενα. Απο νωρις το πρωι λοιπον, με wifi παντα ανοιχτο (οχι data), πολυ browsing και tapatalk, λιγο youtube και λιγες φωτο, φωτεινοτητα γυρω στο 30%, πρωτη φορα ειδα αυτο στο 50% μπαταρια Ξεχασα να πω.... με cloudyG3 2.0! Edited November 8, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Σαββατο σημερα, η γυναικα στη δουλεια, τα παιδια παιζουν, εγω τι κανω; ασχολουμε με το κινητο!! Με "μπριζωνεται" τωρα και μενα για νεα rom...... δε βλεπω να το γλιτωνω τις επομενες μερες:p. Σημερα παντως τριτη μερα που (ξανα)εβαλα τον bruce μετα απο αρκετες μερες με dori, και εχω να παραθεσω τα εξης: το κινητο ειναι πολυ γρηγορο, δε βλεπω διαφορές απ' τον dori,, καποιες εφαρμογες οπως π.χ. η "Διαχειρηση αρχειων" ανοιγουν γρηγοροτερα με bruce!! (στον dori ειχα αλλαξει μονο σε Alucard) ενω στον dorimanx ειχε ενα ψιλοlag. Για την αυξηση ηχειου και ακουστικων εχω πειραξει το αρχειο mixer_paths.xml, τωρα με bruce ο ηχος μου φαινεται λιγο καθαροτερος απ' οτι με τον dori (εκτος κ' αν ειναι ιδεα μου). Στις θερμοκρασιες ειναι πανω-κατω στα ιδια. Στο dori ειχα λιγο περισσοτερη free ram απ' οτι τωρα, αλλα και παλι δεν υπαρχει προβλημα πουθενα. Απο νωρις το πρωι λοιπον, με wifi παντα ανοιχτο (οχι data), πολυ browsing και tapatalk, λιγο youtube και λιγες φωτο, φωτεινοτητα γυρω στο 30%, πρωτη φορα ειδα αυτο στο 50% μπαταρια Απίστευτο. Πολύ ωραίο σύνολο. Εγω στη θέση δεν θα το πείραζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Οφείλεις πολλα στην χαμηλη φωτεινοτητα και στο MONO wifi.. Χωρις καν να ειναι ανοιχτα τα data ουτε καν σε αδρανεια.. Με dori σε alucard εχω πετυχει μιαμιση ωρα οθονη απο 100% σε 90%.. Φωτεινοτητα 65% auto με χρηση wifi αλλα με data ανοιχτα, απλως σε αδρανεια λογω wifi Αρα θεωτηρικα στο 50% θα ειχα 7,5 ωρες SOT Αν δεν εμπαινες youtube και camera εσυ θα ησουν ακομα καλυτερα Edited November 8, 2014 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lverg1 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδια ενα λινκ για bruce kernel please? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Οφείλεις πολλα στην χαμηλη φωτεινοτητα και στο MONO wifi.. Χωρις καν να ειναι ανοιχτα τα data ουτε καν σε αδρανεια.. Με dori σε alucard εχω πετυχει μιαμιση ωρα οθονη απο 100% σε 90%.. Φωτεινοτητα 65% auto με χρηση wifi αλλα με data ανοιχτα, απλως σε αδρανεια λογω wifi Αρα θεωτηρικα στο 50% θα ειχα 7,5 ωρες SOT Αν δεν εμπαινες youtube και camera εσυ θα ησουν ακομα καλυτερα Στο 91% μπαταρια ειχα 1:35 οθονη, αλλα δεν εχω screenshot. Ειχα τη φωτεινοτητα αρχικα 60% auto, αλλα μεσα στο σπιτι (λογο χαμηλου φωτισμου) δεν μου αρεσε και εβαλα 30% manual και ηταν πιο φωτεινη απ' το auto. Ηταν λογικο να μην εχω data και 3g... μεσα στο σπιτι με wifi τι να τα κανω; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εχει τα καλα binaries για την xcam Το μονο που παρατηρω ειναι οτι στις εφαρμογες παρασκηνιου ο nova τρωει 110mb.. Ασυνηθιστο νουμερο.. Ισως επειδη συνεχεια το πειραζω το κιν.. Πριν την lamhoang ειχα για πολυ καιρο cloudystock 2.5 με οποιον non-beta dori εβγαινε ανα στιγμες.. Οποτε εκανα εκκαθαριση εφαρμογων μεσω clean master και greenify μου εμεναν 850mb free ram.. Τωρα με τις ιδιες εφαρμογες ακριβως μου μενου περιπου 730mb.. Δεν με ανησυχει χε$£!κα απλα το αναφερω Edit: προφανως και παλι με dori kernel ειμαι.. Για πες φίλε μου δεν βρίσκω στη lamhoang την μνήμη ram μόνο όταν μπαίνω στις εφαρμογές σαν να μην υπάρχει η διαχείριση ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για πες φίλε μου δεν βρίσκω στη lamhoang την μνήμη ram μόνο όταν μπαίνω στις εφαρμογές σαν να μην υπάρχει η διαχείριση ram. Πες μας και τις ρυθμισεις φιλε Βαγγελη για την lamhoang με του dori 8.7...:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πες μας και τις ρυθμισεις φιλε Βαγγελη για την lamhoang με του dori 8.7...:) Δεν έχω αλλάξει kernel ακόμα προσπαθώ να την στήσω μόλις αλλάξω θα ενημερώσω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για πες φίλε μου δεν βρίσκω στη lamhoang την μνήμη ram μόνο όταν μπαίνω στις εφαρμογές σαν να μην υπάρχει η διαχείριση ram. Και εγω απο ρυθμισεις την βλεπω και εβαλα και ram bar με g3 tweaksbox.. Δεν εχει πουθενα διαχειριση ραμ.. Η cloudy g3 εχει? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για πες φίλε μου δεν βρίσκω στη lamhoang την μνήμη ram μόνο όταν μπαίνω στις εφαρμογές σαν να μην υπάρχει η διαχείριση ram. Βαγγελη όντως δεν εχει!!!παντως ειναι πολυ καλη και ειναι σιγουρα πιο smooth απο την cloudy !!!! Γιωργο τα ειδα ολα μην ανησυχείς τα πηγε παρα πολυ καλα το g2 μας !!και σε αρκετες φοτο μου θα ελεγα οτι ηταν καλυτερες απο νοικα 808:D αλλα εβλεπα τα παλικαρια εκει(κάτοχοί της συσκευής μαλλον ηταν καθετη στης απόψεις τους λες και τους θίξαμε το ΝΟΚΙΑ τους!!!:lol::lol:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω απο ρυθμισεις την βλεπω και εβαλα και ram bar με g3 tweaksbox.. Δεν εχει πουθενα διαχειριση ραμ.. Η cloudy g3 εχει? ναι η cloudy εχει!!!οχι πως ειναι κατι σπουδαίο απλα γιατί να λείπει!!!:p αλήθεια ποση μνημη ραμ εχεις ελεύθερη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Τα ειδα και τα διαβασα ολα φιλε Γιωργο! Σε παρα πολλα συμφωνησα με το φιλο vag αλλα δεν ποσταρα για να μην οξυνθούν κ' αλλο τα πνευματα :D Ειχαν αναψει ηδη τα αιματα:D Οπως επισης "θαυμασα" και τις επιδοσεις της καμερας του G2 μας (με τα δικα μου ταπεινα μάτια παντα)!!! Εδώ ο Te salat τόλμησε να πει ότι στο auto οι ικανότητες ενός κινητού αφορούν πολύ περισσότερο κόσμο και πέσαν να τον φάνε.... Μπορείς να πιάσεις ότι κινητό θες στο στόμα σου εκτός από 808... Μανθο έχεις προλάβει να δεις καμμια άλλη διαφορά με cloudy? Πχ να έχει προκύψει κανένα bug. Αν και μας βλέπω με το που βγει το update της cloudyg3 να τρέχουμε να δοκιμάσουμε και εκείνη και αντε πάλι στήσιμο. :p Edited November 8, 2014 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Και εγω απο ρυθμισεις την βλεπω και εβαλα και ram bar με g3 tweaksbox.. Δεν εχει πουθενα διαχειριση ραμ.. Η cloudy g3 εχει? Έχει όπως και όλες η rom που έχω δοκιμάσει νομίζω αν θυμάμαι καλά πως ούτε το g3 έχει ούτε το galaxy s5 θεωρείται στα καινούρια τηλέφωνα πως είναι άχρηστο το να βελτιώσεις την μνήμη ram ίσως γι'αυτό ο dev δεν έχει συμπεριλάβει την εφαρμογή από το g2 αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.Νόμιζα προς στιγμή πως είχα θέμα οτι δεν έκατσε καλά η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδια ενα λινκ για bruce kernel please? https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559844 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Έχει όπως και όλες η rom που έχω δοκιμάσει νομίζω αν θυμάμαι καλά πως ούτε το g3 έχει ούτε το galaxy s5 θεωρείται στα καινούρια τηλέφωνα πως είναι άχρηστο το να βελτιώσεις την μνήμη ram ίσως γι'αυτό ο dev δεν έχει συμπεριλάβει την εφαρμογή από το g2 αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.Νόμιζα προς στιγμή πως είχα θέμα οτι δεν έκατσε καλά η rom. ε τοτε δεν εκατσε σε κανεναν μας καλα η ρομ γιατι και εγω δεν το εχω!!!!:p βαγγελη πως την βλεπεις σε σύγκριση με cloudy g3??(εγω την βλεπω λήγω καλυτερει θα ελεγα!!)μονο δεν θυμαμαι ποση μνημη ραμ ειχα ελεύθερη στη cloudy!!εσυ ποση ελευθερη μνημη εχεις?? και πως τόλμησες και ειπες οτι στην καμερα εχει μεγαλύτερη σημασία να τραβας στο auto!!!!(πρώτα πρεπει να πεις στο παιδι να περιμένει να κανεις της ρύθμισης και μετα να μην κουνηθεί ουτε χιλιοστό!!!!!!!) Edited November 8, 2014 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ε τοτε δεν εκατσε σε κανεναν μας καλα η ρομ γιατι και εγω δεν το εχω!!!!:p βαγγελη πως την βλεπεις σε σύγκριση με cloudy g3??(εγω την βλεπω λήγω καλυτερει θα ελεγα!!)μονο δεν θυμαμαι ποση μνημη ραμ ειχα ελεύθερη στη cloudy!!εσυ ποση ελευθερη μνημη εχεις?? και πως τόλμησες και ειπες οτι στην καμερα εχει μεγαλύτερη σημασία να τραβας στο auto!!!!(πρώτα πρεπει να πεις στο παιδι να περιμένει να κανεις της ρύθμισης και μετα να μην κουνηθεί ουτε χιλιοστό!!!!!!!) Ασφαλή συμπεράσματα απο αύριο πάντως δείχνει όντος λίγο καλύτερη,η μνήμη τωρα που έβαλα dori είναι στα ίδια,για το νήμα με τις φώτο που ανεβάζει ο Γιώργος έχω βαρεθεί να βλέπω τοπία,δέντρα,πρασινάδα λες και με το κινητό φτιάχνουμε καρτ ποστάλ:p άσε Μανθο δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη θέση των παιδιών τους να περιμένω το σωστό iso για να βγω φωτογραφία:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) @vanas @nizl84 @manthos @titarasaudi @vag και λοιποι lgακηδες Απλα το 808 εχει θεοποιηθει αρκετα. Δεν ειναι η θεικη καμερα εχει και αυτη τα κουσουρια της οπως και η δικη μας οπως και η καθε καμερα. Θεωρειται αν οχι η καλυτερη ειναι απο τις καλυτερες. Και φυσικα αναφερομαι σαν "καμερα" γιατι κινητο με symbian οπως και να το κανουμε το 2014 ε δεν υφισταται ιδιαιτερα. Καμερα και κλησεις λοιπον για μενα το 808 και light καταστασεις οτι μπορει να προσφερει το symbian. Σαφως και με ρυθμισεις μπορεις να πετυχεις ενα καλυτερο αποτελεσμα αλλα τι να το κανω? Μας εβγαλε την ψυχη να βγαλουμε μια κοντινη ειτε σε auto ειτε σε macro mode, και τα καταφεραμε μετα απο 4 προσπαθειες. Οσο για τον σταθεροποιητη πιο ακινητοι δεν μπορουσαμε να κατσουμε αφου ακουμπουσαμε σε διαφορα αντικειμενα για να βγει σωστα.Κινητο με τετοιες ρυθμισεις - φακο και δυνατοτητες για μενα χρειαζεται ois στις νυχτερινες. Οκ να το ρυθμισω για να βγαλω μια καλυτερη νυχτερινη σαφως ανωτερη απο το g2 δεν διαφωνω καθολου αλλα σιγουρα με τριποδο μιας και θα παιξουμε με αργο κλειστρο κτλ. Τουλαχιστον το g2 αποδιδει χειροτερα ναι μεν αλλα χωρις ρυθμισεις και δεν χρειαζεται να κατσεις "παγωτο". Γιαυτο και επελεξα (ετυχε κιολας να το εχει φιλος το 808 οποτε εξυπηρετησε πολυ) αυτο το κινητο για να δω ποια ειναι η χαοτικη διαφορα. Η καμερα (για μενα παντα) δεν κρινεται απο την super νυχτερινη η απο την super ημερησια, αλλα κρινεται στο συνολο της. Κρινεται σε ημερησιες, indoor, νυχτερινες, video recording, ηχος video, ευκολια φωτογραφιας και κατα ποσο το κινητο αποδιδει καλα στο auto. Γιατι θελω να βγαλω μια φωτο και την θελω ΤΩΡΑ οσο το δυνατον καλυτερα γινεται. Δεν την θελω μετα απο 10 λεπτα. Το g2 αποδιδει πολυ καλα τη μερα, μετρια-καλα την νυχτα, πολυ καλα indoor, ειναι συγχρονο τηλεφωνο και δεν του λειπει τιποτα σοβαρο. Σε γενικες γραμμες ειναι μια πολυ καλη allround καμερα. Ναι ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα με το 808 περισσοτερο απο οτι περιμενα. Ποσο μαλλον το g2 που δεν φημιζεται και απο τις καλυτερες καμερες...! Tελος οφειλω να πω οτι σε γενικες γραμμες κυλησε ομαλα η ολη κατασταση στο νημα με τα αλλα παιδια, χωρις ιδιαιτερα παρατραγουδα. Ολα καλα.! :) Edited November 8, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts