Jump to content

jimilion1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimilion1

  1. IceXrom 5.9 final με dori 10.7. Πολυ καλή με της χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε στοκ που εχω δοκιμάσει.
  2. Επίσης η cortex camera από playstore είναι φοβερή (καλητερη και από στοκ) με μόνο μειονέκτημα ότι αργεί και θέλει σταθερό χέρι.
  3. https://mega.nz/#!sl82nRTL!P8oSMEzrikOM-VDF6qumhfMoHj1UmwgvMAnuHhJC9KU Htc camera port Παιδιά είναι η καλύτερη κάμερα για aosp. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://mega.nz/#!sl82nRTL!P8oSMEzrikOM-VDF6qumhfMoHj1UmwgvMAnuHhJC9KU Z5 camera port Παιδιά είναι η καλύτερη κάμερα για aosp.
  4. TMPDOODLE1458561215096.jpg: Exceeds forum quota by 218,6 KB.
  5. Καλημέρα σε όλους. Έχω από χθές την Ωmega 5.1.1 και μπορώ να πω ότι είναι ότι ποιο γρήγορο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
  6. Καλη σαρακοστη σε ολους. Κωστη η καινούργια ρομ ειναι φανταστική! Ειναι η ποιο γρηγορη ρομ που εχω δοκιμασει και με χαμηλες θερμοκρασιες. Συγχαρητήρια φιλε μου.
  7. Το titanium bakup δεν αναγνωρίζει το otg και δεν μπορω να κάνω εγκατάσταση apk απο εκεί ουτε και βίντεο να δω.
  8. Φιλε μου καλησπερα. Μπορεις να μου πεις αν δουλευουν οι file manager (root explorer ,X-plore, ...)οταν συνδεεις otg?
  9. Ok. Παντως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια!
  10. Εχεις πειραξει κατι ? Πράγματικα οι φωτογραφίες που βγαζω ειναι πολυ καθαρες με πολυ καλη εστιαση χωρις θόρυβο ακομα και με full zoom . ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις πειραξει κατι ? Πράγματικα οι φωτογραφίες που βγαζω ειναι πολυ καθαρες με πολυ καλη εστιαση χωρις θόρυβο ακομα και με full zoom
  11. Κωστη συγχαρητήρια για την f&f 1.3. Πολυ καλη δουλεια ιδιαίτερα οταν συνδιαζετε με Xceed 12a. Οσο για την καμερα πραγματικά εχω μεινει εκπληκτος. Εχεις πειραξει κατι?
  12. τωρα δοκιμαζω την optimus 1.5. Ομως οποιαδήποτε στιγμή θελω φλασαρω τα backup απο google 1.4 και Limitless 1.3
  13. Μραβο φιλε μου. Θα χαρω πολυ αν μου στειλεις το zip για να βοηθησω.
  14. Μηπως ξερεις σε ποιους φακέλους στο system θα πρέπει να ψαξω ? Πως θα βρω τους drivers του ν10?
  15. Παιδια καλησπερα. Μηπως μπορει καποιος να φτιαξει ενα ζιπ με την καμερα και τους ντριβερς απο την cheloz ux4 v4; Χρησιμοποιει ντριβερς απο ν10 και ειναι η καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη.
  16. Παιδια καλησπερα. Στο manual το μονο που καπως δουλεύει ειναι το focus. Ολλα τα άλλα δεν κανουν τίποτα.
  17. Το manual mode της καμερας δεν δουλεύει . Μονο το focus δουλευει! Παντος η καμερα σε γενικές γραμες ειναι αρκετά βελτιωμένη σε σχεση με οτιδήποτε αλλο εχω δοκιμάσει. Δεν πιστευα οτι μπορει να υπαρξει αλλη βελτιστοποίηση στην καμερα και τελικά διαψευτηκα! Νομιζω οτι οι δημιουργοι αυτης της ρομ εχουν πολλα να προσφέρουν σε αυτο το καταπληκτικό κινητό.
  18. Την φοραω απο χθες το βραδυ. Ειναι γρηγορη σαν την google 1.1 . Μεχρι τωρα δεν εχω εντοπίσει καποιο προβλημα.
  19. https://mega.co.nz/#!k1sRULxL!49-Ln78HVOXVYzC9Gjz0XRkwLyyJYBEnvoXo2VKr18M ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια συγνωμη για την ταλαιπωρία με το λινκ για την blitz rom 3.3. Ειναι η πρώτη φορα που προσπαθω να ανεβασω κατι
×
×
  • Create New...