spursfan Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλημέρα. Έχω ενα g2 d802 Ρουτ με cm12 και θέλω να το επαναφερω σε στοκ κατάσταση. Υπάρχει κανένας οδηγός? Είναι μπέρδεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Ναι βέβαια έχω περασμένη με το SRKTool. Για το Variant όμως τι κάνουμε αφού γίνουν τα υπόλοιπα;Κοίτα πιό πάνω , σου απάντησα... Καλημέρα. Έχω ενα g2 d802 Ρουτ με cm12 και θέλω να το επαναφερω σε στοκ κατάσταση. Υπάρχει κανένας οδηγός? Είναι μπέρδεμα? Κοίτα εδώ και κάνε ότι ακριβώς λέει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Edited June 16, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Link δεν εχει ακομα...τωρα ανεβαινει.....οταν ανεβει θα το καταλαβεις Από τα πανηγύρια ? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Κοίτα πιό πάνω , σου απάντησα... Λόγω καταιγισμού απαντήσεων δεν το πρόλαβα. Ωραία, άρα πολύ απλή διαδικασία! Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 τρεχουμε τωρα λεμε λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 [ROM][LP][Jun 16] -=- CloudyG2 3.1 -=- [D800/1/2 F320S/L/K LS/VS980] http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ανεβηκε! . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αντε με γεια μας ;) Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Έχει γίνει χαμός Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 To direct κατεβασμα δεν μου ανοίγει καθολου. το εβαλα στο τορρεντ και περιμενουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Το εβαλα direct και μου λεει 2 ωρες........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 τορεντ, αφηστε το direct. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Σε 3 λεπτα εχει 1400 downloads Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εμένα λέει γύρω στα 35 λεπτά. Την κατεβάζω στο τηλέφωνο , το έχω κολλήσει στο ρουτερ. Ο άνθρωπος δεν παίζεται, ούτε 1,2GB δεν είναι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εμένα λέει γύρω στα 35 λεπτά. Την κατεβάζω στο τηλέφωνο , το έχω κολλήσει στο ρουτερ. Ο άνθρωπος δεν παίζεται, ούτε 1,2GB δεν είναι Εγω με 4G δεδομενα......εχει κατεβει ηδη η μιση Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Από ότι φαίνεται δεν είναι η συνέχεια της προηγούμενης rom που έχουμε οι περισσότεροι σε kitkat αλλά μία καινούργια και ουσιαστικά ένα port του G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Λοιπόν μάγκες κατεβάστε φλασαρετε κ περιμένουμε εντυπώσεις αν αξίζει να φλασαρουμε κ εμείς οι νέοι... Δεν έχω φλασαρει ποτέ άλλη rom ούτε root δεν είμαι αλλά αν αξίζει θα το δοκιμάσω... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αξίζει σίγουρα , θα είναι σα να πήρες άλλο τηλέφωνο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Θα φάει το usb σίδερο και το recovery ατσάλι.. Βλέπω στα screenshots ότι έχει quick remote ράδιο όμως δεν είδα ξέρετε αν έχει γιατί είναι βασικό.Λογικά θα έχει..Μακάρι να είναι γρήγορη και σταθερή για να την απολαύσουμε !! Edited June 16, 2015 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αξίζει σίγουρα , θα είναι σα να πήρες άλλο τηλέφωνο...;) Όπως είπα σαν νέος έχω ενδοιασμούς μη κάνω καμιά πατάτα... Κάποιος έμπειρος να ποσταρει αναλυτικό οδηγό κ link από την αρχή μέχρι το τέλος... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 οσοι εχετε TWRP καλο ειναι εκτος απο nandroid backup , να παρετε και ενα backup μονο τα DATA ! δηλαδη τσεκαρετε μονο το DATA sto TWRP backup .... μετα οταν περασετε την λολλιποπ του cloudyfa , κανετε restore mono ta DATA και λογικα θα στε μια χαρα ! με νεα ρομ και με τις ρυθμισεις , τις εφαρμογες και τα παντα ολα που ειχατε στην λολλιποπ !!! αξιζει αυτο , κριμα που δεν εχω root kai twrp και θα πρεπει να επιστρεφω κιτ κατ και να τα κανω ολα απο την αρχη αλλα αξιζει ο cloudyfa Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 οσοι εχετε TWRP καλο ειναι εκτος απο nandroid backup , να παρετε και ενα backup μονο τα DATA ! δηλαδη τσεκαρετε μονο το DATA sto TWRP backup .... μετα οταν περασετε την λολλιποπ του cloudyfa , κανετε restore mono ta DATA και λογικα θα στε μια χαρα ! με νεα ρομ και με τις ρυθμισεις , τις εφαρμογες και τα παντα ολα που ειχατε στην λολλιποπ !!! αξιζει αυτο , κριμα που δεν εχω root kai twrp και θα πρεπει να επιστρεφω κιτ κατ και να τα κανω ολα απο την αρχη αλλα αξιζει ο cloudyfa Τι εννοείς να επιστρέφεις κιτ κατ; Χρησιμοποιεί σαν base την κιτ κατ; Εγώ που είμαι lollipop 5.0.2 απλά δεν μπορώ να την περάσω από πάνω; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Τι εννοείς να επιστρέφεις κιτ κατ; Χρησιμοποιεί σαν base την κιτ κατ; Εγώ που είμαι lollipop 5.0.2 απλά δεν μπορώ να την περάσω από πάνω; για μενα εννοουσα ..εχω λολλιποπ και δεν μπορω να κανω ουτε root ! γι αυτο για να περασω την λολλιποπ του cloudyfa θα το κανω μεσω κιτ κατ που εκει το root γινεται πανευκολα ! θα εχει οδηγιες ο cloudyfa , αλλα εαν εχεις root και twrp νομιζω θα μπορεις κανονικα να κανεις εγκατασταση ! επισης , αν εχεις τα 2 τελευταια μπορεις να παρεις μπακαπ to data και να μην ξαναστηνεις απο τηνα ρχη το τηλεφωνο ! backup data γινεται στο TWRP , απλα τσεακρεις μονο το data Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 για μενα εννοουσα ..εχω λολλιποπ και δεν μπορω να κανω ουτε root ! γι αυτο για να περασω την λολλιποπ του cloudyfa θα το κανω μεσω κιτ κατ που εκει το root γινεται πανευκολα ! θα εχει οδηγιες ο cloudyfa , αλλα εαν εχεις root και twrp νομιζω θα μπορεις κανονικα να κανεις εγκατασταση ! επισης , αν εχεις τα 2 τελευταια μπορεις να παρεις μπακαπ to data και να μην ξαναστηνεις απο τηνα ρχη το τηλεφωνο ! backup data γινεται στο TWRP , απλα τσεακρεις μονο το data Έγινε, να είσαι καλά! Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Γκαντεμια... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts