Prastis Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Bαγγελη σκεφτομαι να βαλω την ρομ που λες μονο και μονο για να δω τι κανει η καμερα στο android L. Την δοκιμασες δουλευει? απο ρυθμισεις τι εχει? Φλασαρω με philz η εχει θεμα? Χρειαζεται κατι αλλο? (π.χ. kernel?) hahaha τι έχει να γίνει άμα αρχίσει ο demon τα modifications πάνω στην 5.0 για την camera! :D :D cant wait! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Φίλε τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο ανοίγει τις σελίδες πιο γρήγορα από τον υπολογιστή ο dialer είναι πολύ πιο όμορφος και εύχρηστος απο της lg και όταν τον ανοιγεις ακόμα και αν τον έχεις κλείσει από τα recent app ανοίγει αστραπιαία λες και ήταν ήδη εκεί απίστευτο τη μπορεί να κάνει μια αναβάθμιση στο τηλέφωνο ακόμα και πειραματική.:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Βαγγέλη με το χώρο αποθήκευσης ενώ μου δείχνει ότι υπάρχει δεν μου βγάζει περιεχόμενα...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Βαγγέλη με το χώρο αποθήκευσης ενώ μου δείχνει ότι υπάρχει δεν μου βγάζει περιεχόμενα...:confused: Εβαλες την τελευταία έκδοση 2011; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ναι την τελευταία και όπως τα έγραψες με τη σειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Ναι την τελευταία και όπως τα έγραψες με τη σειρά Δοκίμασε να γράψεις ότι ακριβώς γράφει στη εφαρμογή terminal emulator την έχει μέσα στις εφαρμογές και μετά reboot και ενημέρωσε με. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56983770 Απο το adb μέχρι το 0 με τη ίδια σειρά όπως ακριβώς τα γράφει. Edited November 23, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Φίλε τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο ανοίγει τις σελίδες πιο γρήγορα από τον υπολογιστή ο dialer είναι πολύ πιο όμορφος και εύχρηστος απο της lg και όταν τον ανοιγεις ακόμα και αν τον έχεις κλείσει από τα recent app ανοίγει αστραπιαία λες και ήταν ήδη εκεί απίστευτο τη μπορεί να κάνει μια αναβάθμιση στο τηλέφωνο ακόμα και πειραματική.:o βαγγέλη αξίζει να την περάσουμε δηλαδή η να περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες να γίνει fully functional και να βγάλουν και αλλα updates οι mods? λέτε να ασχοληθεί να βγάλει και ο cloudy δικια του 5.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Φίλε τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο ανοίγει τις σελίδες πιο γρήγορα από τον υπολογιστή ο dialer είναι πολύ πιο όμορφος και εύχρηστος απο της lg και όταν τον ανοιγεις ακόμα και αν τον έχεις κλείσει από τα recent app ανοίγει αστραπιαία λες και ήταν ήδη εκεί απίστευτο τη μπορεί να κάνει μια αναβάθμιση στο τηλέφωνο ακόμα και πειραματική.:o Τι baseband πρέπει να έχουμε .? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Δεν ξέρω φίλε για σένα αλλά για μένα αξίζει φυσικά είναι προσωπική μου άποψη αυτή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=phongit.quickreboot Επίσης με αυτή την εφαρμογή μπαίνουμε εύκολα σε recovery και reboot δουλεύει άψογα με android L. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι baseband πρέπει να έχουμε .? Εγώ είχα kk baseband αλλά πριν είχα φλασαρει liquid smooth 3.2 δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο πάντως δεν έχω κανένα fc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Δοκίμασε να γράψεις ότι ακριβώς γράφει στη εφαρμογή terminal emulator την έχει μέσα στις εφαρμογές και μετά reboot και ενημέρωσε με. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56983770 Απο το adb μέχρι το 0 με τη ίδια σειρά όπως ακριβώς τα γράφει. Έγινε φίλε , ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ:) Προβλέπω να γίνεις ο guru της lollipop για το G2:clap::bow: EDIT Και επειδή παιδεύτηκα λίγο με το space προσέχτε το όσοι δοκιμάσετε τη ρομ... Edited November 23, 2014 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Φίλε τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο ανοίγει τις σελίδες πιο γρήγορα από τον υπολογιστή ο dialer είναι πολύ πιο όμορφος και εύχρηστος απο της lg και όταν τον ανοιγεις ακόμα και αν τον έχεις κλείσει από τα recent app ανοίγει αστραπιαία λες και ήταν ήδη εκεί απίστευτο τη μπορεί να κάνει μια αναβάθμιση στο τηλέφωνο ακόμα και πειραματική.:o σε ευχαρισρω για τα καλα λογια που ειπες και με εκανες να την δοκιμασω κι εγω ! τωρα την στηνω αλλα φαινεται τελεια !! παρα πολυ γρηγορη , ομορφη , τελεια ! εχω μεινει ... :D:D Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έγινε φίλε , ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ:) Προβλέπω να γίνεις ο guru της lollipop για το G2:clap::bow: EDIT Και επειδή παιδεύτηκα λίγο με το space προσέχτε το όσοι δοκιμάσετε τη ρομ... Γιώργο όλα καλά με την sd card; παρακαλώ χαίρομαι όταν μπορώ και βοηθαω,όχι και guru,master θα έλεγα καλύτερα:p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαρισρω για τα καλα λογια που ειπες και με εκανες να την δοκιμασω κι εγω ! τωρα την στηνω αλλα φαινεται τελεια !! παρα πολυ γρηγορη , ομορφη , τελεια ! εχω μεινει ... :D:D Τίποτα φίλε μου και εγώ έμεινα με τη rom γιαυτό το έγραψα και πριν να φανταστείς είχα την liquid smooth που είναι σφαίρα αλλά μπροστά στην cm12 είναι φιατακι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Δεν ξέρω φίλε για σένα αλλά για μένα αξίζει φυσικά είναι προσωπική μου άποψη αυτή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=phongit.quickreboot Επίσης με αυτή την εφαρμογή μπαίνουμε εύκολα σε recovery και reboot δουλεύει άψογα με android L. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ είχα kk baseband αλλά πριν είχα φλασαρει liquid smooth 3.2 δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο πάντως δεν έχω κανένα fc. Γιατί δεν μπορώ να φλασαρω το su????:happy: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Γιατί δεν μπορώ να φλασαρω το su????:happy: Δεν ξέρω αλλά αν θες κατέβασε απο εδώ και φλασαρε αυτόν. http://download.chainfire.eu/630/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.27.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μηπως θα πρεπeι να προσθεσω κατι στο build.prop ωστε να αναγνωρισει volume up οταν συνδεω το usb?Οσο για τους drivers και γενικα δεν μπορεις να κανεις λαθος απλα εγκατασταση κανεις και ακολουθεις τα βηματα.. ΥΓ: Δεν θελω να ζαλιζω αλλα εχω προβλημα και καθε προβλημα λυνεται,οποιος γνωριζει ας απαντησει.:help: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Δεν ξέρω αλλά αν θες κατέβασε απο εδώ και φλασαρε αυτόν. http://download.chainfire.eu/630/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.27.zip Βαγγέλη από εδώ το κατεβάζω αλλά μου βγάζει ανεπιτυχής λήψη Μήπως θέλει ρύθμιση από τους ´´προγραμματιστες´´;;;;; Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Βαγγέλη από εδώ το κατεβάζω αλλά μου βγάζει ανεπιτυχής λήψη Μήπως θέλει ρύθμιση από τους ´´προγραμματιστες´´;;;;; Οχι ρε με ποιό πρόγραμμά τον κατεβάζεις;είσαι στη lolipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Οχι ρε με ποιό πρόγραμμά τον κατεβάζεις;είσαι στη lolipop; Ναι και με τον chrome Τις εφαρμογές από πλέι μια χαρά τις κατεβάζει Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μηπως θα πρεπeι να προσθεσω κατι στο build.prop ωστε να αναγνωρισει volume up οταν συνδεω το usb?Οσο για τους drivers και γενικα δεν μπορεις να κανεις λαθος απλα εγκατασταση κανεις και ακολουθεις τα βηματα.. ΥΓ: Δεν θελω να ζαλιζω αλλα εχω προβλημα και καθε προβλημα λυνεται,οποιος γνωριζει ας απαντησει.:help: Φίλε αν θες να μπεις σε download mode αν κατάλαβα καλά δεν πατάς μόνο το volume up,πατάς ταυτόχρονα power button και volume up και συνδέεις το τηλ στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Φίλε αν θες να μπεις σε download mode αν κατάλαβα καλά δεν πατάς μόνο το volume up,πατάς ταυτόχρονα power button και volume up και συνδέεις το τηλ στον υπολογιστή. Δεν γινεται ουτε ετσι!! Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας στο θεμα miui με καλυψατε πληρως.! :) Για οποιον ενδιαφερεται ανεβασα τις προτεινομενες απο μενα ρυθμισεις για την καμερα και μερικες ακομα πληροφοριες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5775287#post5775287 Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά που έχεις ρίξει, γιατί για να βγάλεις αυτά τα συμπεράσματα έχεις ξοδέψει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου να περνάς ρομ μόνο και μόνο για να συγκρίνεις φώτο και να μας δώσεις αποτελέσματα. Δεν το κατέχω το αντικείμενο οπότε όποια πρόταση σου όπως οι ρυθμίσεις είναι για μένα σημαντικές, όπως και για άλλα παιδιά στο forum. Thanks again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Δεν γινεται ουτε ετσι!! Volume up +volume down και συνδέεις το usb στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Δεν γινεται ουτε ετσι!! Volume up +volume down και συνδέεις το usb στο pc. Μπαααα ουτε ετσι.. Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά που έχεις ρίξει, γιατί για να βγάλεις αυτά τα συμπεράσματα έχεις ξοδέψει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου να περνάς ρομ μόνο και μόνο για να συγκρίνεις φώτο και να μας δώσεις αποτελέσματα. Δεν το κατέχω το αντικείμενο οπότε όποια πρόταση σου όπως οι ρυθμίσεις είναι για μένα σημαντικές, όπως και για άλλα παιδιά στο forum. Thanks again. Nα σαι καλα το εκτιμω! Γιαυτο ειμαστε ολοι εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλον. Χαιρομαι τουλαχιστον που πιανουν τοπο. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να τις ακολουθησει φυσικα, και εννοειται οτι μπορει να υπαρχουν και καλυτερες.:) Επισης ανεβασα μολις και σημειωσεις για νυχτερινες και indoor φωτογραφιες για οποιον επιθυμει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381039&page=46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μπαααα ουτε ετσι.. φιλε μου βλεπω σε ταλαιπωρεί αρκετα!!!παντως περίεργο που δεν μπαινει σε download menu:blink: οταν εκανες εγκατασταση του drivers εκανες επανεκκίνηση το pc σου?? σε download menu μπαινει κανονικα με κλείνεις το κινητο σου! πατας volume up και ταυτοχρονα συνδεεις το usb στο κινητο σου!!και θα επρεπε να μπει με αυτο τον τροπο!!!! αν παλι δεν μπαινει δοκιμασε και σε αλλο pc μηπως και η θυρα απο το pc σου!!! Α ρε Βαγγελη τετοια μας λες και δεν εχουμε ησυχία απο τα φλασαρισματα!!!!:lol::lol: παντως λες να .ειναι οντως τοσο απαραίτητο να περασω την τελευταια philz touch !!(εχει προβλημα με τα γραφικα του!!!:() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts