Jump to content

dumakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dumakos

  1. Αν ξεκινήσεις τώρα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader θα έχεις 7 μέρες για να αλλάξεις γνώμη.Πέρασμα XTRV χθες θα έλεγα και θα δεις την διαφορά.:)
  2. Μπορείς να μου πεις κάθε πόσο διάστημα μεσολαβεί από άναμμα σε άναμμα?Γιατί μια φορά που το χρησιμοποίησα άναψε μια φορά και μετά περίμενα κανά τρίλεπτο και δεν ξανάναψε.
  3. Και γω έτσι το έχω και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.
  4. Τέλειο το δωράκι.Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους
  5. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό γιατί το κάνει και σε μένα? Ευχαριστώ
  6. Στα 310 βγαινει το 128αρι.Δεν το λες και άσχημη τιμή.
  7. Καλησπέρα σε όλους Επειδή πρόκειται να παραγγείλω το κινητό από gearbest μπορείτε να μου προτείνετε από το συγκεκριμένο σάιτ τζαμακι για την οθόνη και μια καλή θήκη.Η θήκη που έχει το κινητό μέσα αξίζει βασικά? Ευχαριστώ
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση.Επειδη έχω δει κάποιες συγκρίσεις ανάμεσα στα δύο κινητά σε θέμα κάμερας γι'αυτό το ανέφερα.Επισης να ρωτήσω αν είναι εύκολο το ξεκλείδωμα του bootloader και γενικά το root της συσκευής.Αν μπορείτε να δώσετε και link με οδηγίες θα ήμουν υπόχρεος.
  9. Καλησπέρα στην παρέα.Επειδή πρόκειται να είναι το επόμενο κινητό μου ποιο από τα δύο να πάρω Mi 9t pro Ή redmi k20 pro.Ξέρω τις ελάχιστες διαφορές που έχουν αλλά έχω δει ότι το k20 έχει καλύτερη κάμερα(έστω και στα σημεία) και έρχεται με ξεκλειδωμένο bootloader.
  10. Αντε να μπει το καλοκαίρι όμορφα.Καλή επιτυχία σε όλους.
  11. Κοίτα να δεις που ήθελα να το πάρω.Αντε καλή επιτυχία σε όλους.
  12. Καλη επιτυχια και καλα μπανια σε ολους.
  13. Οχι δεν ειναι η ενημέρωση.Είναι η προηγούμενη έκδοση(αυτήν έχω εγώ).Προσπάθησε και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν δουλεψει και αυτό τότε κοίτα μήπως να το κάνεις αντικατάσταση.Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος(παρόλο που δεν έχει την υποστήριξη που θα ήθελα για roms),αφού κατάφερα να το ρουτάρω και να περάσω κάποιες εφαρμογές που μου είναι αναγκαίες.Και από κατασκευή και από κάμερα και από ταχύτητα το κινητό είναι σούπερ.
  14. OK.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
  15. Εμένα πάντως δεν μου εμφανίζει ενημέρωση.
  16. Θα στα διαγράψει.Καλύτερα από την μία για να δεις την συμπεριφορά του κινητού "καθαρο".Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα back up μετά το σετάριρμα οπότε την επόμενη φορά να μην χρειαστείς να το κάνεις από την αρχή αν ξαναυπάρξει πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι με root?Αν ναι θα ήθελα να μου πεις μετά την αναβάθμιση αν χάνεται το root,custom recovery και τα σχετικά.Και γενικά τι αλλαγές έχει,αν φυσικά είναι αξιοπρόσεκτες.
  17. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις ξανά την ρομ και να την φλασάρεις μέσω του μενού.Νομιζω στο σαιτ του geekbuying έχει και την ρομ και τον τρόπο για να το κάνεις. Ορίστε και ο σύνδεσμος.http://blog.geekbuying.com/2018/01/official-global-version-zte-nubia-z17-lite-rom-firmware/
  18. Λοιπόν μετά από 2 βδομάδες στην κατοχή μου,μπορώ να πω ότι η συσκευή αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της.Μπορεί να μην έχει την υποστήριξη όπως άλλα κινητά ,τα βασικά πάντως υπάρχουν(root,custom recovery).Απλώς θέλει ψάξιμο και υπομόνη.Η καμερα του είναι πολύ καλή και γενικώς όλη η κατασκευή του είναι σε υψηλά επίπεδα.Η μπαταρία άνετα πάει μιάμιση μέρα με κανονική χρήση.Το μόνο που δεν μου άρεσε προσωπικά είναι ο ήχος από τα ακουστικά μπορεί λόγω του αντάπτορα.Με χρήση bluetooth headset πάντως και με viper4android είναι πολύ καλός.Γενικά πιστεύω ότι αξιζει η αγορά του για κάποιον που δεν είναι hardcore user και θέλει να πειράζει το κινητό του.
  19. Το παρελαβα μολις τωρα.Πρωτες εντυπωσεις αριστες.Αυτο που δεν βρηκα ειναι στην notification bar που ειναι οι συντομευσεις για wi-fi,bluetooth,silent mode,gps και τα λοιπα.
  20. Το root το θελω βασικα,για 2-3 εφαρμογες που χρειαζομαι.(titanium,viper4android,root explorer).Για το ois τωρα οντως τα πραγματα ειναι μπερδεμενα.Οταν με το καλο θα ερθει θα επεκταθω παραπανω.
  21. Δε το εχει προσπαθσει καποιος?
×
×
  • Create New...