Jump to content

Prastis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Prastis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Prastis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φίλε είχα και εγώ θέμα με τις γραντζουνιες στο camera lens. όπως έχω ξαναπεί το καθάρισα με καθαριστηκο για κεραμικες εστίες και μετά από πολύ τρυψιμο έφυγε. Οι φωτός μου τώρα είναι μια χαρά πεντακάθαρες. Η εγγύηση δεν νομίζω να σου καλύπτει αλλαγή του γυαλιού.
  2. οντως το παγωμα ειναι απιστευτο. με τι shutter settings τις εβγαλες?
  3. παιδες οσον αφορα τα scratches και το anti reflective coating που εχει το κινητο μας στο λενς του φακου, επειδη τον τελευταιο καιρο ειχα παρατηρησει γραντζουνιες ειπα να το αφεραισω και εγω. με οδοντοπαστα/ ασετον που λενε σε αλλα φορουμς δεν δουλεψε αλλα πηγα και πηρα σημερα καθαριστηκο για κεραμικες εστιες και μετα απο πολυ τρυψιμο βγηκε και τωρα ειναι πεντακαθαρο το λενς. οποτε αν εχετε και αλλοι το προβλημα με γραντζουνιες κλπ να ξερετε οτι ειναι πανω στο coating που αφερειται. τωρα οσον αφορα τις φωτογραφιες θα σας κρατησω ενημερους για την διαφορα στην ποιοτητα και στο παραπανω φως που θα δεχεται το λενς. απο φωτος που ειδα απο αλλους μετα απο τον καθαρισμο, η διαφορα ειναι τεραστια προς το καλυτερο.
  4. ευχαριστω! ειναι αληθεια οτι εχει ενα coating που θα βγει αμα το περασω με αυτο το καθαριστικο?
  5. καπου διαβασα οτι για να αφεραισεις μικρα scratches που μαζευονται στο camera lens χρισημοποιεις οδοντοπαστα ι κατι ? νομιζω τον τελευταιο καιρο εχουν γινει πολλα scratches και δεν focusarei καλα/ εχει λιγο noise ακομη και στις πρωινες . δοκιμασα να καθαρισω με οδοντοπαστα αλλα δεν αλλαξε κατι. και καλα λεγανε για ενα coating που εχει το κινητο και αμα το περασεις απο πανω εξαφανιζεται και φευγουν τα μικρα scratches. εχει κανεις αλλος παθει κατι παρομοιο?
  6. το xcam δουλευει με λολλιποπ? θα ηταν ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει με 5.0 αν και διαβασα οτι ο xdabbeb προς το παρων δεν θα υποστηριξει την 5.0
  7. Αν χρησιμοποιήσω το πάσο της κοπέλας μου το όνομα και τα στοιχεία του λογαριασμού θα μεταφερθούν στο όνομα της ή μπορώ να βάλω το πάσο της και αυτή να μην έχει καμία υποχρέωση και να μην χρειαστεί ποτέ κάτι από αυτήν? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...