evansarmor Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 μπηκα στο στατους λει οτι το εστηλαν μη σηστημενο με αρηθμο που αποτελητε μονο απο αριτημους κοινοσ ψεφτικο τρακινκ που δεν ανηχνευετε απο καμια σελιδα εντοπισμου ο ταχιδρομοσ αφτα τα δεματα τα πεταει στην πορτα χορεισ ειδοπησει με κινδυνο να χαθου... Πρώτον δεν είναι ψεύτικος ο αριθμός, δεύτερον ανιχνεύεται και τρίτον πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3-4 ημέρες για να φανεί. Γράψε τον αριθμό και την εταιρεία που σου είπαν ότι το έστειλαν. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Πρώτον δεν είναι ψεύτικος ο αριθμός, δεύτερον ανιχνεύεται και τρίτον πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3-4 ημέρες για να φανεί. Γράψε τον αριθμό και την εταιρεία που σου είπαν ότι το έστειλαν. εχετε δικιο ειναι με DHL τελικα ευχαριστω παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surveyor81 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει μια παραγγελία κινητού από ebay και το έστειλαν με SG. Τυχαία είδα στο φόρουμ ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με τις παραλαβές από Κίνα. Εδώ και μια βδομάδα περίπου λέει DESPATCHED TO OVERSEAS. Να το περιμένω άμεσα ή έχω πολύ ψωμί ακόμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εδώ και μια βδομάδα περίπου λέει DESPATCHED TO OVERSEAS. Να το περιμένω άμεσα ή έχω πολύ ψωμί ακόμα??? Διάβασε την 1η σελίδα για να κατατοπιστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surveyor81 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Διάβασε την 1η σελίδα για να κατατοπιστείς. Σύμφωνα με τον οδηγό στην 1η σελίδα σε λίγες μέρες θα πρέπει να είναι στο κέντρο διαλογής, αλλά απ' ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες πολλοί είχαν πρόβλημα με SG. Υπάρχει όντως πρόβλημα ή είναι τυχαίο το ότι αργούν κάποιες αποστολές παραπάνω από το λογικό χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGakis Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 στη φορμα που μου εστειλαν οταν παρηγγειλα το κινητο απο Vickmall, μου γραφουν οτι το στελνουν με NL Post, στο οποιο μπαινω και το tracking number δεν μου βγαζει τιποτε. αντιθετως το βαζω στο SingPost και μου βγαζει αποτελεσματα. αλλα λογια ν'αγαπιομαστε δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 νουμερα απο αποστολες προσφατες για να κανετε συγκρισεις ....................... μαγαζι μερες RS471188279NL geekbuying 19 RF391982145SG alliexpress 10 RF246966055CN alliexpress 14 RS355809881NL vickmall 9 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Τι λες βρε παλικάρι μου. ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ δεν παίζει. Στο λέει καθαρά πως παρήγγειλε από Γερμανία. Το δέμα θα έρθει με τα Γερμανικά Ταχυδρομεία που ανήκουν στην DHL και θα παραλάβεις το Δέμα από την DHL την ίδια ή από την Speedex με όπου αυτή συνεργάζεται. Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει μια παραγγελία κινητού από ebay και το έστειλαν με SG. Τυχαία είδα στο φόρουμ ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με τις παραλαβές από Κίνα. Εδώ και μια βδομάδα περίπου λέει DESPATCHED TO OVERSEAS. Να το περιμένω άμεσα ή έχω πολύ ψωμί ακόμα??? Αν είναι από ebay δεν έχεις κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Γιατί το vickmail δεν απαντά πλέον στο skype ούτε στα emails? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Γιατί το vickmail δεν απαντά πλέον στο skype ούτε στα emails? καθε μερα μιλαω μαζι τους και μεσα απο την σελιδα τους και στο σκαιπ με την σελινα. Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Γιατί το vickmail δεν απαντά πλέον στο skype ούτε στα emails? Και εμένα στο chat κανονικά μου απαντάει.. κάθε μέρα... Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εμενα όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iordanis78 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) καλησπερα σε ολους να κανω μια ερωτιση πηρα κατι για την μηχανη μου απο ebay πληρωσα μεσω ppal και ηρθε χτυπημενω τι κανω τωρα πρωτη φορα περνω κατι απο ebay Edited May 25, 2016 by Iordanis78 του εστειλα σε φοτο το αντικειμενο αν μου ζητειση επιστροφη εγω πληρωνω τα μεταφορικα πως γεινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Γραψτε και απο ποιο μαγαζί και με ποια μεταφορική όσοι παραλαμβάνεται . Vickmall redmi 3 pro παραγγελία 11/5 sgpost αύριο πάω ΕΛΤΑ για παραλαβή , με το καλό σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 καλησπερα σε ολους να κανω μια ερωτιση πηρα κατι για την μηχανη μου απο ebay πληρωσα μεσω ppal και ηρθε χτυπημενω τι κανω τωρα πρωτη φορα περνω κατι απο ebay Καλύτερα να ζητήσεις οδηγίες από το νήμα του ΕΒΑΥ, αλλά επικοινώνησε με τον πωλητή, στείλε του φωτογραφίες και εάν σου πεί να το επιστρέψεις, ζήτησέ του πλήρη διεύθυνση επιστροφής, βγάλε καθαρές φωτογραφίες από το δέμα, πάρε επίσημη απόδειξη γιά τα μεταφορικά και απευθύνσου στο PAYPAL για να σου τα δώσει πίσω https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns. Εάν κάνει το κορόϊδο, άνοιξε υπόθεση στο ΕΒΑΥ. Από το PAYPAL καλύπτεσαι 180 ημέρες από την πληρωμή. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 καθε μερα μιλαω μαζι τους και μεσα απο την σελιδα τους και στο σκαιπ με την σελινα. Τι λέτε κάθε μέρα? :confused: :p Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) Τι λέτε κάθε μέρα? :confused: :p Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Που είναι το δέμα μας Edited May 26, 2016 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλύτερα να ζητήσεις οδηγίες από το νήμα του ΕΒΑΥ, αλλά επικοινώνησε με τον πωλητή, στείλε του φωτογραφίες και εάν σου πεί να το επιστρέψεις, ζήτησέ του πλήρη διεύθυνση επιστροφής, βγάλε καθαρές φωτογραφίες από το δέμα, πάρε επίσημη απόδειξη γιά τα μεταφορικά και απευθύνσου στο PAYPAL για να σου τα δώσει πίσω https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns. Εάν κάνει το κορόϊδο, άνοιξε υπόθεση στο ΕΒΑΥ. Από το PAYPAL καλύπτεσαι 180 ημέρες από την πληρωμή. Vickmall redmi 3 pro παραγγελία 11/5 sgpost αύριο πάω ΕΛΤΑ για παραλαβή , με το καλό σε όλους kostasc4 πρωτη φορά παρήγγειλες απο το Vickmall ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) Που είναι το δέμα μας Α, κατάλαβα...έχεις και εσύ τυχερό λαχνό από sg... :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 26, 2016 by impreza_sti Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Α, κατάλαβα...έχεις και εσύ τυχερό λαχνό από sg... :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τζακ ποτ και δώροεπιταγή κωτσοβολος μαζι Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Με NL σε πόσες μέρες το πήρατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Με NL σε πόσες μέρες το πήρατε; Εγω μια παραγγελια στις 8/5 αποστολη στις 9/5 και παρελαβα 19/5. Ηταν η ποιο γρηγορη παραγγελια, αλλα συνηθως με NL απο 15 εως 20 μερες. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 καλημερα στην παρεα..πηρα τα λεφτα μου πισω απο pp ..:):):)και τωρα απο που να παραγγείλω...?απο το ebay ξερει κανεις καπιο μαγαζί αξιόπιστο ..?απο ευρωπη φυσικά.το vickmall και το minidil δεν το εχουν στης ευρωπαϊκές αποθηκες τους .για το xiaomi redmi note 3 pro παντα.ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosli Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παραγγελία από vickmall με sgpost και Arrival at Destination Post 13/5 εμφανίστηκε σήμερα 26/5 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 και εγω επιτελους φαινεται απο δευτερα παραλαμβανω 11-5 και μαλλον απο βδομαδα το χω στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts