Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για ποιο λογο να μην μπορουν απλα να σκαναρουν το σακο σαν εναν κωδικο και να ενημερωνεται το συστημα για οσα πακετα ειναι μεσα; εφοσον στη χωρα προορισμου καταγραφονται ποια πακετα ειναι μεσα και που πανε... ας τα σκαναρουν στο αεροδρομιο και ας τα ανοιγουν αλλου!

τοσο δυσκολο ειναι;

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πωπω κουραστηκα να διαβαζω... διαβασα καμια 15ρια σελιδες... χαχα

μη διαβασετε παιδια (οι απο κατω) θα σας ανεβει η πιεση!! χαχα

παντως και γω απο 4/12 περιμενω να ανοιχτει ο σακος...

RF363670447SG

Εγώ πάντως έχω ανεβασμένη πίεση !!! για την αναμονή και όχι για τα σχόλια, αφού περιμένω να ανοιχτεί ο σάκος από τις 15-11-2015

RF106005825CN

Edited by Theo1410

Εγώ πάντως έχω ανεβασμένη πίεση !!! για την αναμονή και όχι για τα σχόλια, αφού περιμένω να ανοιχτεί ο σάκος από τις 12-11-2015

RF106005825CN

Εσύ και αν έχεις όλα τα δίκια , υπομονή ρε φίλε!!!

Εγώ πάντως έχω ανεβασμένη πίεση !!! για την αναμονή και όχι για τα σχόλια, αφού περιμένω να ανοιχτεί ο σάκος από τις 15-11-2015

RF106005825CN

Εμείς είμαστε σχεδόν μαζί.χαχα.17/11.Υπομονή κ θα παραλάβουμε

Παιδια ειδα μερικα tracking της sg απο παιδια που ανεβαζουν εδω τον κωδικο τους και ειδα οτι το δεμα κανει 3-4 μερες να ερθει ελλαδα...και μετα απο κει και περα ειναι στα χερια καποιου αλλου το ποτε θα παραλαβουμε...εμενα ειναι στις 7 μερες dispatched.... και δεν εχει μπει ελλαδα...γιατι ετσι; :/ RF364929162SG

Παιδια ειδα μερικα tracking της sg απο παιδια που ανεβαζουν εδω τον κωδικο τους και ειδα οτι το δεμα κανει 3-4 μερες να ερθει ελλαδα...και μετα απο κει και περα ειναι στα χερια καποιου αλλου το ποτε θα παραλαβουμε...εμενα ειναι στις 7 μερες dispatched.... και δεν εχει μπει ελλαδα...γιατι ετσι; :/ RF364929162SG

Δεν έχει καμία σημασία αυτό.Κ όταν γράφει οτι μπήκε Ελλάδα πάλι δεν γνωρίζουμε αν όντως έχει μπει

Δεν έχει καμία σημασία αυτό.Κ όταν γράφει οτι μπήκε Ελλάδα πάλι δεν γνωρίζουμε αν όντως έχει μπει

Ναι αλλα γτ να μη το γραψει; ειμαι εντελως ατυχος...εκανα μια παραγγελια απο ουγγαρια συστημενο και χαθηκε...και τωρα αυτο δεν μπαινει ελλαδα :P

Όλοι τα ίδια χάλια RF362434345SG

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Ναι αλλα γτ να μη το γραψει; ειμαι εντελως ατυχος...εκανα μια παραγγελια απο ουγγαρια συστημενο και χαθηκε...και τωρα αυτο δεν μπαινει ελλαδα :P

Εμένα 3 δέματα ταξιδεύουν ( Dispatched ) απο τις 19/11 άρα δεν είσαι άτυχος, εαν είχε μπει και πάλι θα είχες το άγχος γιατί δεν προχωράει να παραλάβεις, αφού κάποιοι έχουν παραλάβει.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από υπομονή. Εγώ από τη στιγμή που έγινε dispatched ένα κινητό που περιμένω, η τιμή του έχει μειωθεί 20$. έλεος...
The day is my enemy, the night my friend

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από υπομονή. Εγώ από τη στιγμή που έγινε dispatched ένα κινητό που περιμένω, η τιμή του έχει μειωθεί 20$. έλεος...

:lol::lol:

ομολογω γελασα.

Στο δικό μου βγήκε νέο μοντέλο άσε

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Εγώ παρελαβα χθες δέμα που είχε φύγει 11/11 ενώ ακόμα περιμένω παραγγελίες από 26 Οκτωβρίου. Καμία σειρά δεν υπάρχει στο άνοιγμα των σακων.

Στο δικό μου βγήκε νέο μοντέλο άσε

Kαι εγω ετσι αχαχχαχαχα παρηγγειλα το redmi note 2 και εχει βγει και το 3 :lol: :lol:

κανενα νεοτερο στου υπολοιπους με arrival 17? εμενα ακομα τπτ.

ΠΣΚ ειναι, λιγο ακομα υπομονη ,πιστευω οτι απο βδομαδα πολλοι θα εχουν νεες ενημερωσεις περι των δεματων

ΠΣΚ ειναι, λιγο ακομα υπομονη ,πιστευω οτι απο βδομαδα πολλοι θα εχουν νεες ενημερωσεις περι των δεματων

μακαρι..θα περιμενω κ αυτη τη βδομαδα και αν δεν υπαρχει εξελιξη θα επικοινωνησω με το minideal καθως θα εχω κλεισει 45 μερες

μακαρι..θα περιμενω κ αυτη τη βδομαδα και αν δεν υπαρχει εξελιξη θα επικοινωνησω με το minideal καθως θα εχω κλεισει 45 μερες

Κ εγω απο 17/11 τιποτα ακομα.Αλλα θα περιμενω.Ετσι κ αλλιως το PayPal δινει 180 μερες.Οχι οτι θα περιμενω τοσο αλλα λογω των ημερων χρειαζεται υπομονη

RF106005825CN

Η τελευταία ένδειξη ήταν ότι στις 12/11 ήταν στην Κίνα, που είδες ότι από τις 15 περιμένεις να ανοίξουν τον σάκκο ;;;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Η τελευταία ένδειξη ήταν ότι στις 12/11 ήταν στην Κίνα, που είδες ότι από τις 15 περιμένεις να ανοίξουν τον σάκκο ;;;;

Στις 15 έφυγε από Κίνα...Λες να πετάει ακόμα; Εγώ δεν γνωρίζω πότε έφτασε, ούτε στα ΕΛΤΑ υπάρχει ενημέρωση για άφιξη.

Εσύ γνωρίζεις κάτι άλλο;

Στις 15 έφυγε από Κίνα...Λες να πετάει ακόμα; Εγώ δεν γνωρίζω πότε έφτασε, ούτε στα ΕΛΤΑ υπάρχει ενημέρωση για άφιξη.

Εσύ γνωρίζεις κάτι άλλο;

Γνωρίζω και το έχω γράψει ξανά, ότι πέρυσι τέτοια εποχή δικό μου δέμα με την CN έφθασε στην Ελλάδα μετά από 93 ημέρες ... :p

Γνωρίζω και το έχω γράψει ξανά, ότι πέρυσι τέτοια εποχή δικό μου δέμα με την CN έφθασε στην Ελλάδα μετά από 93 ημέρες ... :p

Και εμεις με SG ??? 60-70??

το 17τρακ λεει οτι ειναι απο 27 Ελλαδα....

93 ημέρες από την ημέρα που έφυγε από το κατάστημα; ή 93 ημέρες από τη στιγμή που πέταξε για Ελλάδα;

93 ημέρες από την ημέρα που έφυγε από το κατάστημα; ή 93 ημέρες από τη στιγμή που πέταξε για Ελλάδα;

Από την ημέρα που η τελευταία ένδειξη έλεγε ότι το δέμα ήταν στο αεροδρόμιο του Πεκίνου. ....