Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το 4px track δεν δουλευει?

Πριν απο περιπου μια ωρα που το χρειαστηκα δουλευε κανονικα

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξερετε τι ακριβως παιζει με το κουπονι των 50$ που εχει το banggood; Πως λειτουργει;

Οριστε τι μου εστειλε το support απο το gearbest :

1) Please reconfirm your delivery address in “ My accounts”.

2)Please contact your local post office in charge of your area ,stating your name and address.

In some cases, Post office may require customers to collect parcels over there.

Once you have checked with the post office, kindly let us know the results.

3)We shipped on 11th Sep.Therefore your delivery deadline will expire on 11th Nov.

Τι εννοουν οταν λενε να επικοινωνησω με το local post office; Να παω στα κεντρικα της DPD στην Ελλαδα; Να παρω τηλεφωνο; Και τι να πω;

Μου φαινεται αδιανοητο το tracking να λεει Netherlands και καλα να εχει ερθει Ελλαδα, ή εστω να εχει ερθει Ελλαδα και να μην με εχει ειδοποιησει η DPD; Δε παιζει τιποτα απο τα δυο, κατα την ταπεινη μου αποψη.. Το δεμα λογικα χαθηκε.

Αυριο ληγει και καλα η προθεσμια για την παραδοση οπως λενε.. Μετα;

Μηπως εφτασε η ωρα να ξεκινησω ενα dispute απο το paypal; Και να ζητησω full refund;

Edited by Lux

Αυριο ληγει και καλα η προθεσμια για την παραδοση οπως λενε.. Μετα;

Που το είδες αυτό οτι λήγει αύριο;

Σού λένε απλά οτι το έστειλαν 11/09 και οτι η προθεσμία λήγει 11/11. Άρα να περιμένεις άλλον ένα μήνα.:p

Μετά, λογικά refund.

Το διαβασα γρηγορα και νομιζα ελεγε για Οκτωβριο. Δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω αλλο ενα μηνα. Τους εστειλα και στο support. Τη Δευτερα θα ανοιξω dispute.

Μολις εκανα μια παραγγελια στο vickmall και ενω ηταν στα 242, με χρεωσε στη καρτα 248, δλδ 6 ευρω περισσοτερα. Τα rates τα ειδα απο xe.com. Τοσο ακριβη ισοτιμια εχει το vickmall; Καλυτερα να βαζω την ισοτιμια του paypal;

Παντως στο site, οταν επιλεγω euro, μου βγαζει 244.. Αν δε μου τα εφαγε το vickmall, τοτε ποιος τα εφαγε; Κραταει το paypal κατι; Εκανα κανονικη αγορα με καρτα, χωρις balance.

Το διαβασα γρηγορα και νομιζα ελεγε για Οκτωβριο. Δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω αλλο ενα μηνα. Τους εστειλα και στο support. Τη Δευτερα θα ανοιξω dispute.

Μολις εκανα μια παραγγελια στο vickmall και ενω ηταν στα 242, με χρεωσε στη καρτα 248, δλδ 6 ευρω περισσοτερα. Τα rates τα ειδα απο xe.com. Τοσο ακριβη ισοτιμια εχει το vickmall; Καλυτερα να βαζω την ισοτιμια του paypal;

Παντως στο site, οταν επιλεγω euro, μου βγαζει 244.. Αν δε μου τα εφαγε το vickmall, τοτε ποιος τα εφαγε; Κραταει το paypal κατι; Εκανα κανονικη αγορα με καρτα, χωρις balance.

Δεν έχει σχέση το xe.com. Να κοιτάς visa rates ή mastercard και πάλι να προσθέτεις ένα 2% ανάλογα την τράπεζα.

Γενικά να αγοράζεις σε δολάρια και να αφήνεις την τράπεζά σου να κάνει την μετατροπή.

Γιατι να μη το βαζω σε Ευρω;

H πληρωμή θα γίνει με δολάρια*, ό,τι νόμισμα κι αν έχεις ορίσει στο PayPal. Η διαφορά είναι οτι, αν αφήσεις το PayPal να μετατρέψει τα ευρώ σου σε δολάρια, η ισοτιμία που θα χρησιμοποιήσει δεν σε συμφέρει. Πρέπει να είναι 1%-2% πάνω απο την ισοτιμία που θα χρησιμοποιούσε η τράπεζα σου.

*Ακόμα και αν βλέπεις τιμές σε ευρώ στο κατάστημα, το "τιμολόγιο" που πάει στο PayPal είναι σε δολάρια.

Στο 17track μου λέει οτι έφτασε Ελλάδα arrived at destination post ενώ στο ΕΛΤΑ αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη τι συμβαίνει απο τα δυο;:-P αν ισχυει το πρωτο θα το έχω ως την πέμπτη ;;

Το δεμα ειμαι σιγουρος οτι εχει χαθει καπου στην Ολλανδια, 100%. Βλεπω οτι παραγγελιες απο Gearbest που εγιναν 15 ημερες μετα την δικια μου, εχουν αποσταλλει σε πολλους. Η δικια μου εχει κολλησει ακομα Ολλανδια; Εδω και ενα μηνα;

Απλα το δεμα χαθηκε και κανουν τους "κινεζους" τωρα. Το θεμα ειναι εγω τι κανω;

Το δεμα ειμαι σιγουρος οτι εχει χαθει καπου στην Ολλανδια, 100%. Βλεπω οτι παραγγελιες απο Gearbest που εγιναν 15 ημερες μετα την δικια μου, εχουν αποσταλλει σε πολλους. Η δικια μου εχει κολλησει ακομα Ολλανδια; Εδω και ενα μηνα;

Απλα το δεμα χαθηκε και κανουν τους "κινεζους" τωρα. Το θεμα ειναι εγω τι κανω;[/ το ιδιο εχω παθει και εγω απο 28/09 εχει κολλησει ολλανδια..... εστειλα μηνυμα στο everbyuing και μου υποσχεθηκαν οτι σε 3 μερες θα μου απαντησουν.το περιεργο ειναι οτι αλλη παραγγελια απο το ιδιο σαιτ και την ιδια μεταφορικη μου ηρθε

Στο 17track μου λέει οτι έφτασε Ελλάδα arrived at destination post ενώ στο ΕΛΤΑ αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη τι συμβαίνει απο τα δυο;:-P αν ισχυει το πρωτο θα το έχω ως την πέμπτη ;;

Μάλλον ξεφόρτωσε το αεροπλάνο αλλα δεν πέρασε ακόμα απο τα ΕΛΤΑ το πακέτο σου. Ίσως πάλι να πέρασε αλλα να μην ενημερώθηκε το σύστημα (εμένα στις 8/10 μου έβγαλε κίνηση με ημερομηνία 6/10)

Όπως και να 'χει, είναι οριακό να το έχεις στην Κρήτη μέχρι την Πέμπτη.

Malaysia Post Airmail Με tracking number που αρχιζει ετσι ETHMY και ακολουθούν νούμερα που μπορουμε να το δουμε;Ευχαριστω! :)

Malaysia Post Airmail Με tracking number που αρχιζει ετσι ETHMY και ακολουθούν νούμερα που μπορουμε να το δουμε;Ευχαριστω! :)

Παράξενο νούμερο. Ποιος το έδωσε;

Δοκίμασε τα παρακάτω:

http://www.pos.com.my/

http://www.17track.net/en/

Παράξενο νούμερο. Ποιος το έδωσε;

Δοκίμασε τα παρακάτω:

http://www.pos.com.my/

http://www.17track.net/en/

Και επίσης

http://trackitonline.ru/

guys σκεφτομαι να αγορασω το note 4 duos γιατι χρειαζομαι δικαρτο τηλεφωνο και εχω βρει ενα πολυ καλο deal απο http://merimobiles.com/samsung-galaxy-note-4-n9106w-dual-sim-4g-5-7-inch-qhd-1440x2560-android-4-4.htm?nosto=frontpage-nosto-1 *********** το site προτεινει την euroline αλλα ξερω οτι η singapore post κανει την ιδια δουλεια οποιος ξερεις ας βοηθησει λιγο γιατι εχω πανω απο χρονο να παραγγειλω απο το εξωτερικο :p Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Ότι είναι τσάμπα ,αυτό να επιλέξεις, να έρθει με τον καρβουνιαρη , με Singapore post δεν θα έχεις θέμα, για το άλλο δε ξέρω

παιδια καλησπερα, το τρακινγκ απο sg μου λεει οτι το δεμα μου εφτασε ελλαδα το σαββατο

Oct 10, 2015

08:55 am

Arrival at Destination Post (Country: GR), Arrival at Destination (Country: GR)Singapore Post

πηρα σημερα το πρωι ελτα, και μου ειπαν πως το δεμα μου δεν εχει φτασει ακομα ελλαδα, και οταν τους ειπα οτι βλεπω στο τρακ οτι ειναι εδω, μου απαντασει πως γινεται, αφου στο τρακινγκ των ελτα δε λεει τιποτα να ειναι ελλαδα...δεν απαντησα απο ευγενεια :lol:

οντως απλα ειναι στον κοσμο τους και θελουν λιγο τραμπουκισμα, η μου εχουν στειλει λαθος πληροφοριες απo sg?

οντως απλα ειναι στον κοσμο τους και θελουν λιγο τραμπουκισμα, η μου εχουν στειλει λαθος πληροφοριες απo sg?

Η SG ξεφόρτωσε το σάκο στο αεροδρόμιο και σου λέει οτι έφτασε.

Τα ΕΛΤΑ δεν άνοιξαν ακόμα τον σάκο και σου λένε οτι δεν έφτασε.

Απλό :)

ναι αυτο ακριβως σκεφτομαι...οποτε το θελουν το καντιλι τους γιατι μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει ελλαδα

1. Από την στιγμή που δεν το σκανάρανε δεν δείχνει ότι είναι Ελλάδα

2. Λίγο υπομονή δεν βλάπτει

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

δεν ειναι θεμα υπομονης...αλλο να σου πουν δεν εχουμε δει τι εχει ερθει, αλλο να σου λενε δεν ειναι ελλαδα και οτι η ειδοποιηση στο tracking ειναι λαθος...οπως μου ειπαν εμενα...

δεν ειναι θεμα υπομονης...αλλο να σου πουν δεν εχουμε δει τι εχει ερθει, αλλο να σου λενε δεν ειναι ελλαδα και οτι η ειδοποιηση στο tracking ειναι λαθος...οπως μου ειπαν εμενα...

Το ότι το βλέπεις εσύ ότι είναι αεροδρόμιο (επειδή έχεις το νούμερο του δέρματος) δεν σημαίνει αυτόματα ότι το βλέπει ο υπάλληλος τον ΕΛΤΑ, πρέπει πρώτα να το σκανάρουνε τον σάκο που είναι μέσα, και επειδή ήρθε Σάββατο αυτό θα γίνει σήμερα - αύριο ανάλογα τα δέματα

Στα ελτα δουλευεις και παρεξηγηθηκες;

Εγω ημουν ξεκαθαρος....μιλησα με ελτα, και μου ειπαν δρν ειναι ελλαδα...και ρωτησα συγκεκριμενα μετα, δεν ειναι ελλαδα η δεν το εχετε δει ακομα, γιατι βλεπω πως ειναι στο αεροδρομιο...και η απαντηση ηταν, δεν υπαρχει τιποτα ελλαδα, και η ειδοποιηση που πηρα ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Και μαλιστα επειδη το συνεχισα λιγο, μου ειπε να στειλω και ειδοποιηση στην sg για το λαθος μηνυμα...

Οποτε δε μπορω να καταλαββ για ποιο λογο προσπαθεις να μου ριξεις ψταιξιμο, για τη μη κατανοηση μου για αυτο που μου ειπαν...

Edited by hakunamatata

Να κάνω μια ερώτηση και εγώ παιδιά.

Το δέμα μου έφυγε (dispatched to overseas)με sg ακριβώς την ίδια μέρα με πολλούς συνφορουμιτες που διαβάζω εδώ μέσα. Ενώ σχεδόν σε όλους αυτούς έβγαλε arrived to destination το Σάββατο, εμένα δεν έχει ανανεωθει η κατάσταση ούτε σήμερα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Τι μπορεί να γίνεται? Δεν πιστεύω πως έχουν τόσους πολλούς σάκους που από Σάββατο μέχρι τώρα δεν έχουν φτάσει στο δέμα μου!

Στα ελτα δουλευεις και παρεξηγηθηκες;

Εγω ημουν ξεκαθαρος....μιλησα με ελτα, και μου ειπαν δρν ειναι ελλαδα...και ρωτησα συγκεκριμενα μετα, δεν ειναι ελλαδα η δεν το εχετε δει ακομα, γιατι βλεπω πως ειναι στο αεροδρομιο...και η απαντηση ηταν, δεν υπαρχει τιποτα ελλαδα, και η ειδοποιηση που πηρα ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Και μαλιστα επειδη το συνεχισα λιγο, μου ειπε να στειλω και ειδοποιηση στην sg για το λαθος μηνυμα...

Οποτε δε μπορω να καταλαββ για ποιο λογο προσπαθεις να μου ριξεις ψταιξιμο, για τη μη κατανοηση μου για αυτο που μου ειπαν...

Δ να προσπαθήσω να σου ρίξω τίποτα συζήτηση κάνουμε, τώρα για το αν δουλεύω στα ΕΛΤΑ ένα θα σου πω, από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!