soup88 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Να ρωτήσω κάτι ως άσχετος μιας και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι από Κίνα, Όταν φτάνει ένα δέμα το αφήνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας; ή αφήνουν ειδοποίηση και περνάμε εμείς και το περνούμε από τα ΕΛΤΑ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εφοσον ειναι συστημενο(δλδ σου εχουν δωσει track number) σου αφηνουν ειδοποιηση.Μερικοι ταχυδροιμοι ομως δεν χτυπανε και αφηνουν αλλοι σου χτυπανε και το εχου μαζι τους και αν δεν σε βρουν σου αφηνου ειδοποιηση.Αναλογως που θα πεσεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως επειδή είναι σε άλλο σάκο;:rolleyes: Ξαναλέω, θυμήσου τις 3+βδομάδες παλαιότερα. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Εγω ποτε στο παρεθλον οταν εφτανε ενα δεμα μου στο αεροδορμιο μετα απο δυο μερουλες εγραφε Κδ Αεροδορμιο με οποιο ταχυδρομειο και να ειχα παραγγειλει.Περσυ ειχα ξαναδει ενα τετοιο κολυμα αλλα σε αλλους.Εφοσον ανοιξει εγω επειδη μενω και επαρχια συνηθως την επομενη μερα το πρωι το παραλαμβανω οπως εγινε και με το σημερινο απο China Post που ειχα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskouras Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εφοσον ειναι συστημενο(δλδ σου εχουν δωσει track number) σου αφηνουν ειδοποιηση.Μερικοι ταχυδροιμοι ομως δεν χτυπανε και αφηνουν αλλοι σου χτυπανε και το εχου μαζι τους και αν δεν σε βρουν σου αφηνου ειδοποιηση.Αναλογως που θα πεσεις Εχω tracking number, οποτε να περιμενω ειδοποιηση.... Ευχαριστω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται για στατιστικά. Αποστολή με NL , 9/9 tracking number σήμερα 30/9 ειδοποίηση,και αυριο παραλαμβάνω. ΕΛΤΑ: 2015-09-30 09:10 M.D. PALAIOU FALIROU, ITEM IN CONTA M.D. PALAIOU FALIROU 2015-09-30 08:51 M.D. PALAIOU FALIROU, NOTICE 2015-09-30 08:18 M.D. PALAIOU FALIROU, ITEM TO BE DELIVERED 2015-09-30 06:07 M.D. PALAIOU FALIROU, ITEM ARR M.D. PALAIOU FALIROU 2015-09-29 19:00 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-09-22 11:00 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2015-09-22 11:00 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING NL: 2015-09-25 16:09 The item has arrived in the country of destination 2015-09-23 10:48 The item is on transport to the country of destination 2015-09-22 11:00 The item is at the PostNL sorting center 2015-09-17 10:36 The item is ready for shipment 2015-09-14 10:20 The item is pre-advised Edited September 30, 2015 by akalefk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Mήπως επειδή είναι σε άλλο σάκο;:rolleyes: Ξαναλέω, θυμήσου τις 3+βδομάδες παλαιότερα. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τελικα μολις ξεκολλησε φιλε το δικο μου.Εγραψε ΚΔ Αττικης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται για στατιστικά. Αποστολή με NL , 9/9 tracking number σήμερα 30/9 ειδοποίηση,και αυριο παραλαμβάνω. Απο το 17track είναι τα στοιχεία; Για κάποιο λόγο, δύο αποστολές απο Gearbest δεν βγάζουν τα δύο πρώτα στάδια (The item is pre-advised \ The item is ready for shipment) και πάνε κατευθείαν στο sorting center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destinationSweden Posten MALMO UTR/MMAH,Sverige Αυτο σημαινει οτι ηταν σουηδια και εφυγε για ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Απο το 17track είναι τα στοιχεία; Για κάποιο λόγο, δύο αποστολές απο Gearbest δεν βγάζουν τα δύο πρώτα στάδια (The item is pre-advised \ The item is ready for shipment) και πάνε κατευθείαν στο sorting center. ναι απο εκεί.να σου πω την αληθεια,και μένα,ασχετα απο τις ημερομηνιες καποια μου εμφανιζονταν μαζεμενα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα,ξέρει κανείς το τελευταίο τι σημαίνει? Γιατί η παραγγελία έχει γίνει απο 1 Αυγούστου και ακόμα μου λέει να περιμένω ο κινέζος. http://i61.tinypic.com/714ord.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 και γω πολυ καθυστερηση με σουηδικο ταχυδρομειο κατι που περιμενω Μπορεί να λέει processing, άλλα στάνταρ θα έχει αποσταλεί. Κάτι αντίστοιχο μου έκανε η nl post. Οπότε ταξιδεύει προς ελλάδα.:) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας γιατί εγώ νόμιζα ότι τα πράγματα μου χάθηκαν . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα,ξέρει κανείς το τελευταίο τι σημαίνει? Γιατί η παραγγελία έχει γίνει απο 1 Αυγούστου και ακόμα μου λέει να περιμένω ο κινέζος. http://i61.tinypic.com/714ord.jpg Εσυ παρα περιμενεις.σχεδον 2 μηνες ειναι.απο τη στιγμη που εχει περασει το estimated ,προχωρας. Πες του η να στειλει αλλο η refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εσυ παρα περιμενεις.σχεδον 2 μηνες ειναι.απο τη στιγμη που εχει περασει το estimated ,προχωρας. Πες του η να στειλει αλλο η refund. Περιμένω γιατί μου λέει αυτό το άτιμο tracking κάτι για Ελλάδα. Μακάρι να ξέρα και τι ήταν και αν θα έρθει ποτέ :lol: Λογικά 5/10 που μου ζήτησε διορία ο κινέζος θα ζητήσω refund,αλλά τι σημαίνει αυτό γνωρίζει κανείς? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 και εγω μια απο τα ιδια RF350716692SG ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εγω μια απο τα ιδια RF350716692SG ξεκολλησαμε.......... Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualizer Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Γεια σας παίδες παρήγγειλα από dealextreme στις 23/9/2015 σήμερα μπήκα στην σελίδα των ΕΛΤΑ να δω τι παίζει και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-09-2015 18:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 01-10-2015 06:54 Κ.Μ.Δ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ Απ ότι κατάλαβα από το σχεδιάγραμμα θέλει ακόμα 2 μέρες για να το παραλάβω ..οπότε μάλλον από Δευτέρα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ξεκολλησαμε.......... επιτελούς.. τωρα ερχεται σκ οποτε .... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 επιτελούς.. τωρα ερχεται σκ οποτε .... Εμενα το ενα ξεκολλησε, και παραδιδεται κιολας σημερα σε επαρχία.. Tracking number ειχα παρει από minideals στις 21 Σεπτέβρη.. Το αλλο που περιμενω και με καιει ... Ειναι τα ζωα μου αργα δυστυχως γιατι επεσα στην αργία τους. Μονο με θαυμα θα το εχω στις 7/10 που το θελω ... :( Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εμενα το ενα ξεκολλησε, και παραδιδεται κιολας σημερα σε επαρχία.. Tracking number ειχα παρει από minideals στις 21 Σεπτέβρη.. Το αλλο που περιμενω και με καιει ... Ειναι τα ζωα μου αργα δυστυχως γιατι επεσα στην αργία τους. Μονο με θαυμα θα το εχω στις 7/10 που το θελω ... :( εμεις οι νησιώτες που εχουμε καραβια καθε μην πω θα το παραλαβω δευτερα πλεον....ερχετε αυριο μετα ειναι σαββατοκυριακο και απο δευτερα πλεον.τουλαχιστον εσεις τα εχετε πιο αμεσα..:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Περιμένω γιατί μου λέει αυτό το άτιμο tracking κάτι για Ελλάδα. Μακάρι να ξέρα και τι ήταν και αν θα έρθει ποτέ :lol: Λογικά 5/10 που μου ζήτησε διορία ο κινέζος θα ζητήσω refund,αλλά τι σημαίνει αυτό γνωρίζει κανείς? Περιμενε μεχρι 5 του μηνα τοτε.refund ειναι αποζημιωση.τα λεφτα σου πισω δηλαδη. Γεια σας παίδες παρήγγειλα από dealextreme στις 23/9/2015 σήμερα μπήκα στην σελίδα των ΕΛΤΑ να δω τι παίζει και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-09-2015 18:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 01-10-2015 06:54 Κ.Μ.Δ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ Απ ότι κατάλαβα από το σχεδιάγραμμα θέλει ακόμα 2 μέρες για να το παραλάβω ..οπότε μάλλον από Δευτέρα ? Αυριο λογικα θα το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 εμεις οι νησιώτες που εχουμε καραβια καθε μην πω θα το παραλαβω δευτερα πλεον....ερχετε αυριο μετα ειναι σαββατοκυριακο και απο δευτερα πλεον.τουλαχιστον εσεις τα εχετε πιο αμεσα..:worry: σε νησί μου πάει το πρώτο δέμα, Μυτιλήνη κιολας... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Εκανα μια αγορα απο pandawill στις 20/9.πηρα ΤΝ με Singaporepost στις 24 και δυστυχως ειμαι ακομα στη κατασταση information received.πολυ περιεργο γιατι συνηθως μετα απο 2-3 μερες γινεται dispatched.σας εχει τυχει? RF351932653SG Συμφωνα με τον οδηγο δεν το εχει παραλαβει ακομα ο κουριερ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα μια αγορα απο pandawill στις 20/9.πηρα ΤΝ με Singaporepost στις 24 και δυστυχως ειμαι ακομα στη κατασταση information received.πολυ περιεργο γιατι συνηθως μετα απο 2-3 μερες γινεται dispatched.σας εχει τυχει? RF351932653SGΣυμφωνα με τον οδηγο δεν εχει παραδωθει ακομα στο ταχυδρομειο Ενω αλλη παραγγελια πιο μετα εχει ηδη φυγει Edited October 1, 2015 by koukloukou Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Περιμενε μεχρι 5 του μηνα τοτε.refund ειναι αποζημιωση.τα λεφτα σου πισω δηλαδη. Τι σημαίνει αυτό που λέει στην φωτογραφία εννοώ όχι το refund :lol: http://i61.tinypic.com/714ord.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Σε παραγγελία μου βρίσκω τα παρακάτω status: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-09-2015 14:23 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-09-2015 27: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ 30-09-2015 06:27 Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 30-09-2015 07:00 Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 30-09-2015 07:09 Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ 30-09-2015 09:32 Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 30-09-2015 09:37 Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ Στο τελευταίο status λεει ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Πάω χθες να παραλάβω και μου λέει δεν το έχουν φέρει ακόμα, δώσε μου ένα κινητό να σε πάρω αύριο όταν έρθει. Με παίρνει πριν από λίγο και μου λέει έλα αύριο 9 - 13.30 να το παραλάβεις από τον διευθυντή των διανομέων γιατί το δέμα σου είναι ανοιγμένο - σκισμένο. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανένα; Αν λείπει το περιεχόμενο να κάνω μήνυση στα ελτά; να μην το παραλάβω; ή να συνενοηθώ πρώτα με το πωλητή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Τι σημαίνει αυτό που λέει στην φωτογραφία εννοώ όχι το refund :lol: http://i61.tinypic.com/714ord.jpg :lol::lol: Οτι εχει φυγει για Ελλαδα. Ε αυτο το κομματι ειναι που κανει πιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 :lol::lol: Οτι εχει φυγει για Ελλαδα. Ε αυτο το κομματι ειναι που κανει πιο πολυ. Άρα θα χει πέσει το αεροπλάνο και θα το πάνε σέρνοντας οι πιλότοι :D Ευχαριστώ πάντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Γεια σας παιδιά, έχω παραγγείλει κάτι μικρό από gearbest και το χουν στείλει με NL post στις 14/9 Η αποστολή έβγαζε κανονικά προορισμό Ελλάδα και το πακέτο έφτασε 21/9 Ολλανδία. Μετά ξαφνικά βλέπω στο tracking οτι το δέμα έχει πάει Αγγλία στις 23/9 και από εκεί και πέρα κάθεται εκεί ακίνητο.. Ο αριθμός εντοπισμού είναι RS317823755NL Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση? Το δέμα χάθηκε η παίζει να παραλάβω? Εχει συμβεί σε κάποιον αλλο αυτό και τι έγινε τελικά? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ρε παιδιά γιά πείτε μου πως διάολο αγοράζετε γιατί θα καραφλιάσω ... πριν από λίγο δοκίμασα να αγοράσω από ΕΒΑΥ κάτι αξίας 12 ευρώ και το paypal μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν δέχεται η κάρτα ... (Μαστερ της ΑΛΦΑ). Και μην μου πείτε γιά CC γιατί από ότι βλέπω αγοράζουν πολλοί ...:cry: Ευχαριστώ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts