w2o4ts Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 cafago = tomtop....οποτε λογικες οι καθυστερησεις...να νοιωθεις και τυχερος που το εστειλαν Όντως cafago = tomtop. Θες να πεις ότι με κάποιο τρόπο, ανάλογα με την προέλευση από "καλό" ή "κακό" μαγαζί, μεταβάλλεται και η καθυστέρηση στη διαχείριση από τα ΕΛΤΑ...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Όντως cafago = tomtop. Θες να πεις ότι με κάποιο τρόπο, ανάλογα με την προέλευση από "καλό" ή "κακό" μαγαζί, μεταβάλλεται και η καθυστέρηση στη διαχείριση από τα ΕΛΤΑ...;Όχι... Στη δική σου περίπτωση νομίζω ότι έχει φύγει... Αλλά νομίζω ότι τα πακέτα με απλή China post Ειναι παρα πολλά και καθυστερούν.. Άσε που τα περισσότερα πάλι που περιμενουν στη σειρά για τελωνείο δεν μπαίνουν... Είχα 3 πακέτα στην αναμονή κανένα δεν μπήκε.. Πάντως σκαναρισμενο από ΕΛΤΑ σένα ακόμα δεν έχω χάσει... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ενημερωτικά παραγγελία 11/1 από banggood (ελεύθερο τελωνείο) 2019-01-29 15:02 The item has been delivered successfully 2019-01-28 08:52 The item has been processed in the country of destination 2019-01-27 12:22 The consignment has arrived in the country of destination 2019-01-27 12:22 The item has arrived in the country of destination 2019-01-23 07:58 The item is on transport to the country of destination 2019-01-22 10:52 The item is at the PostNL sorting center 2019-01-22 10:52 The item is processed at the PostNL sorting center 2019-01-21 18:01 The item is in transit 2019-01-16 06:56 The item is pre-advised Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Απο aliexpress ενω στο site εγραφε οτι θα ερθει με PostNL τωρα στο tracking number γραφει China EMS. Θα εχω καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Απο aliexpress ενω στο site εγραφε οτι θα ερθει με PostNL τωρα στο tracking number γραφει China EMS. Θα εχω καποιο προβλημα?Ελπίζω να μην είναι ακριβή η παραγγελία γιατί θα την πληρώσεις ακριβα... Πάντως και το postnl περνάει τελωνείο... Μόνο τα priority postnl δεν περνάνε Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Ελπίζω να μην είναι ακριβή η παραγγελία γιατί θα την πληρώσεις ακριβα... Πάντως και το postnl περνάει τελωνείο... Μόνο τα priority postnl δεν περνάνε Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάντως με priority direct mail του postnl από το banggood ήρθε ελεύθερο χτες Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Εμένα πάντως με priority direct mail του postnl από το banggood ήρθε ελεύθερο χτεςΆλλο registered postnl και άλλο priority postnl... Το γράφω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lethanos Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 έχει κανείς περιστατικό με dhl express να βγάζει το tracking number ότι το δέμα βρίσκετε κάπου άλλα όταν τους παίρνεις τηλέφωνο να σου λένε πως δεν ξέρουν που ακριβός βρίσκετε το δέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltatzis21 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Καλησπέρα,προς ενημέρωση.. Έχουμε Chinese New year holiday.. Οπότε τα πάντα σταματάνε μεχρι 13 Φεβρουαρίου.. Αποστολές δεν θα γίνονται καθώς οι μεταφορικές θα είναι κλειστές.. Μην αρχίσει πάλι η γκρίνια με καθυστερήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Ελπίζω να μην είναι ακριβή η παραγγελία γιατί θα την πληρώσεις ακριβα... Πάντως και το postnl περνάει τελωνείο... Μόνο τα priority postnl δεν περνάνε Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7€ κανει, το θεμα ειναι οτι οντως το China EMS εχει επιπλεον χρεωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Καλημέρα.Το κινεζικό courier που είπε φίλος πιο πίσω είναι το ems;Περναει τελώνιο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ναι περνά τελωνείο με china ems , τρομερές καθυστερήσεις μέχρι να γίνει ο έλεγχος τους δέματος ,για δέμα φίλου μου είναι από 18/1 για έλεγχο και ακόμα είναι στο τελωνείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ναι περνά τελωνείο με china ems , τρομερές καθυστερήσεις μέχρι να γίνει ο έλεγχος τους δέματος ,για δέμα φίλου μου είναι από 18/1 για έλεγχο και ακόμα είναι στο τελωνείο . Από alli δηλαδή τρόπος για αποστολή χωρίς τελωνείο ποιος είναι;Για αγορά κινητού ας πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Από alli δηλαδή τρόπος για αποστολή χωρίς τελωνείο ποιος είναι;Για αγορά κινητού ας πουμεΔεν υπάρχει Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltatzis21 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Υπάρχει τρόπος από Ali χωρίς τελωνείο.. Α) μερικοί πωλητές προσφέρουν no customs duty for countries of EU.. Δεν ξέρω αν συμφέρει πάντα στο πόσα θα εξοικονόμησεις από Ελλάδα. Β)όταν ψάχνεις κάτι να κοιτάς στα φίλτρα το ships from, υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες αρα δεν υπάρχει τελωνείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Από alli δηλαδή τρόπος για αποστολή χωρίς τελωνείο ποιος είναι;Για αγορά κινητού ας πουμε Mερικοι πωλητες στο αλι ειναι εξυπηρετικοι. Αν τους μιλησεις θα σου προσφερουν λυσεις. 3 Χιαομι πηρα πανω απο 100 ευρω και ολα περασαν χωρις τον μπαμπουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 το μεταφέρω και εδώ μήπως και γνωρίζει κάποιος ..... για θυμίστε μου , από gearbest και αποθήκη fast-23 έχει επιλογές αποστολής Registered Air Mail και Expedited Shipping , είναι κάποια από τις δύο εγγυημένα ασφαλή για αποφυγή τελώνηδων και φαρισαίων ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 το μεταφέρω και εδώ μήπως και γνωρίζει κάποιος ..... για θυμίστε μου , από gearbest και αποθήκη fast-23 έχει επιλογές αποστολής Registered Air Mail και Expedited Shipping , είναι κάποια από τις δύο εγγυημένα ασφαλή για αποφυγή τελώνηδων και φαρισαίων ? η fast 23 ειναι ευρωπαικη...οτι και να βαλεις το ιδιο ειναι... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltatzis21 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Καλησπέρα παιδιά..έκανα μια παραγγελία από Banggood και έβαλα air parcel register.. Μου έβγαλε shipped αλλά στο tracking λέει untracked..τους έστειλα μήνυμα αλλά λένε ανανεώνεται σε 2-3 μέρες.. Ισχύει ή με δουλεύουν κανονικά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Καλησπέρα παιδιά..έκανα μια παραγγελία από Banggood και έβαλα air parcel register.. Μου έβγαλε shipped αλλά στο tracking λέει untracked..τους έστειλα μήνυμα αλλά λένε ανανεώνεται σε 2-3 μέρες.. Ισχύει ή με δουλεύουν κανονικά;;Τι παράγγειλες πόσο;; Όταν το στείλουν θα σου δώσουν track number. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.2.0.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Καλησπέρα παιδιά..έκανα μια παραγγελία από Banggood και έβαλα air parcel register.. Μου έβγαλε shipped αλλά στο tracking λέει untracked..τους έστειλα μήνυμα αλλά λένε ανανεώνεται σε 2-3 μέρες.. Ισχύει ή με δουλεύουν κανονικά;;Μόλις πάρουν αριθμό θα το βάλουν... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltatzis21 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Τι παράγγειλες πόσο;; Όταν το στείλουν θα σου δώσουν track number. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.2.0.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρήγγειλα ένα bracelet για mi band αλλά πλήρωσα μεταφορικά Air parcel register.. Που σημαίνει tracking number.. Μου ήρθε mail ότι έγινε shipped αλλά στις πληροφορίες tracking λέει untracked.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Από αυτούς που περιμένουμε από τα μέσα Νοεμβρίου έχει παραλάβει κάνεις; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Εγώ πάντως από Tom Top ΟΧΙ. 3 ίδιες παραγγελίες χωριστά την ίδια μέρα αποστολή απλές χωρίς tracking από 15/11/. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Από αυτούς που περιμένουμε από τα μέσα Νοεμβρίου έχει παραλάβει κάνεις; Εγώ 22 Νοεμβρίου παραγγελία από gearbest one plus 6 τίποτα.Την προηγούμενη Τετάρτη έκανα refund στο PayPal.. Θέλω να ρωτήσω και κάτι τα παιδιά του forum: Μετά το refund που έκανα και την αξίωση να αναλάβει το PayPal μου έστειλε το εξής: "Χρειαζόμαστε επιπρόσθετες πληροφορίες Στείλτε μας τα παρακάτω δικαιολογητικά και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες που να υποστηρίζουν την αξίωσή σας εντός 3 ημερών. Αν δεν λάβουμε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να επιλύσουμε την αμφισβήτηση υπέρ σας. Επιβεβαιώστε ότι αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί." Τι δικαιολογητικά ζητάει τώρα δεν αναγράφει.Τους έστειλα χθες το πρωί να πουν τι ακριβώς ζητάνε για δικαιολογητικά και δεν έχουν απαντήσει.Εκανα καμία πατάτα να τους στείλω κάτι άλλο;Το θέμα είναι ότι το θέμα το έχω αναλύσει πλήρως όταν άνοιξα αξίωση.Τι άλλο ζητάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts