Jump to content

lethanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lethanos

  1. λοιπόν παιδιά, μου έχει σταλεί ένα δέμα αξίας 250 euro από πάτρα προς Θεσσαλονίκη , Δευτέρα το δέμα παραδόθηκε στα ελτα και δημιουργήθηκε το tracking number με πρώτο entry "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ" έχουν περάσει 2-3 μέρες και το entry παραμένει κολλημένο σε αυτό χωρίς κάποια αλλαγή, να ανησυχήσω πως τα ελτα κάναν πάλι το "καθήκον" τους και να αρχίσω να βαράω τηλέφωνα η έχει συμβεί και σε άλλους να μείνει κολλημένο σε αυτό το στάδιο? γιατί προσωπικά πρώτη φορά το βλέπω.
  2. έχει κανείς περιστατικό με dhl express να βγάζει το tracking number ότι το δέμα βρίσκετε κάπου άλλα όταν τους παίρνεις τηλέφωνο να σου λένε πως δεν ξέρουν που ακριβός βρίσκετε το δέμα ?
  3. έχω δέμα από gearbest με τριγωνική προς γερμάνια μέσο DHL paket και είναι κολλημένο εδώ και 2 εβδομάδες στο " The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically" το έχει στείλει ο Κινέζος το δέμα η @@ ?
  4. σήμερα μου ήρθε γράμμα (όχι δέμα άλλα απλό γράμμα που δεν χρειάζεται τελώνιο κτλ.) από Κίνα που στάλθηκε 2 Νοεμβρίου, γενικά καλά πάμε :)
×
×
  • Create New...