Jump to content

eltatzis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eltatzis21

  1. Παρήγγειλα ένα bracelet για mi band αλλά πλήρωσα μεταφορικά Air parcel register.. Που σημαίνει tracking number.. Μου ήρθε mail ότι έγινε shipped αλλά στις πληροφορίες tracking λέει untracked..
  2. Καλησπέρα παιδιά..έκανα μια παραγγελία από Banggood και έβαλα air parcel register.. Μου έβγαλε shipped αλλά στο tracking λέει untracked..τους έστειλα μήνυμα αλλά λένε ανανεώνεται σε 2-3 μέρες.. Ισχύει ή με δουλεύουν κανονικά;;
  3. Υπάρχει τρόπος από Ali χωρίς τελωνείο.. Α) μερικοί πωλητές προσφέρουν no customs duty for countries of EU.. Δεν ξέρω αν συμφέρει πάντα στο πόσα θα εξοικονόμησεις από Ελλάδα. Β)όταν ψάχνεις κάτι να κοιτάς στα φίλτρα το ships from, υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες αρα δεν υπάρχει τελωνείο..
  4. Καλησπέρα,προς ενημέρωση.. Έχουμε Chinese New year holiday.. Οπότε τα πάντα σταματάνε μεχρι 13 Φεβρουαρίου.. Αποστολές δεν θα γίνονται καθώς οι μεταφορικές θα είναι κλειστές.. Μην αρχίσει πάλι η γκρίνια με καθυστερήσεις..
  5. Αν θες να γλυτώσεις πολύτιμο χρόνο στείλε εσύ ενα email ακόμα και τώρα με θεμα το tracking number σου.επισυναψε την απόδειξη από PayPal,aliexpress ή το statement της κάρτας. geta@elta-net.gr ή customs@elta-net.gr
  6. Αυτοι λογικά δεν το θέλουν πίσω γιατί αποζημιωθηκαν από την DHL γιατί έχασαν το δεμα.. Οπότε αν τους πληρώσεις πίσω θα είναι διπλα κερδισμένοι..πιστεύω υπάρχει κάποια ασφάλεια στα δέματα.. Επίσης αν το γυρίσουν πίσω θα πρέπει να πληρώσουν λογικά κάτι επιπλέον για να το πάραλαβουν οι ίδιοι για το κόστος επιστροφής.. Εσύ απλά δεν παραλαμβάνεις οπως σου είπαν παραπάνω τα παιδιά.. Ή παραλαμβάνεις.. Τους πληρώνεις και το πουλάς να βγάλεις τα χρήματα σου.. Επιλογές έχεις.. Μην αγχώνεσαι..
  7. Άστα να πάνε φίλε μου...είναι γενικό το κακό.. Ακόμη και ένα δέμα που έχω για το οποίο πλήρωσα 8€ μεταφορικά από Γερμανία και όταν φτάσει Ελλάδα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ ήταν μέχρι σήμερα να το παραλάβω..ωστόσο ούτε καν έχει φανεί στο αεροδρόμιο.. Τι να πεις.. Ψιλό πράγματα από έξω πλέον μόνο..
  8. Και τι σου φταίνε αυτοί ρε φίλε; εδώ είναι το πρόβλημα.Αν έχεις βάλει PayPal έχεις 180 μέρες ή αν είσαι aliexpress ζητάς να σου αυξήσει purchase protection και απλά περιμένεις. Υπάρχει από μερικούς η τακτική αντε να ανοίξω case να πάρω τα λεφτά πίσω και ας έρθει οπότε είναι.Μετά ΑΜΑΚΑ oμως αν έρθει το αντικείμενο.. Δεν αναφέρομαι σε σένα συγκεκριμένα ότι έχεις αυτή τη τακτική ούτε θέλω να τσακωθω με κάποιον τουλάχιστον που δεν έχει αυτή τη τακτική όταν αργεί κάτι, απλα βλέπω σε πολλα φόρουμ ότι έχουν αρχίσει όλοι και βαράνε dispute λες και φταίνε οι Κινέζοι. Κανε καταγγελία στα ΕΛΤΑ και στο τελωνείο που είναι η πηγή του προβλήματος όχι στο Κινέζο που το έστειλε στην ώρα του. Αυτός το πολύ πολύ να μην σου ξαναστείλει Ελλάδα..
  9. Προς ενημέρωση απλά.. Παραγγελία από 19-12-18 που ήταν εκφόρτωση και αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο προχώρησε σήμερα.Μια με την ίδια ημερομηνία και κατάσταση παραμένει σταθερή.
  10. Αν σου κάνουν τους δύσκολους επειδή δεν έβαλες PayPal,θα καλέσεις την τράπεζα σου να τους πεις να σου στείλουν με email έντυπο αμφισβήτησης συναλλαγής το οποίο θα εκτυπώσεις και θα γράψεις τα απαραίτητα που ζητάει το χαρτί,θα το στείλεις πίσω και μέσα σε 40 μέρες θα το έχει λύσει η τράπεζα.. Υπομονή να έχεις και θα γίνουν όλα..
  11. Άστα να πάνε.. Ποτέ παραλαβή..σκέφτομαι το refund αλλά δεν φταίνε και αυτοί!
  12. Φίλοι καλησπέρα να ρωτήσω,ποιος είναι σε κατάσταση :ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ-ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ;και αν γίνεται από ποτέ είναι έτσι; έχω 2 φθηνές παραγγελίες 15,99 και 21,76 αντίστοιχα!η μια είναι από 19-12 και η άλλη από 21-12 σε αυτό το στάτους..
  13. Θα κατεβάσεις από το playstore την εφαρμογή Parcels-Track Packages Gearbest,ASOS,DHL,HERMES.. Μπλε εικονίδιο με τρία κουτάκια... Αλλιώς θα κάνεις αναζήτηση σε αυτή την σελίδα : http://parcelsapp.com/en Θεωρώ ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει.. Ελπίζω να βοήθησα..
  14. Φίλε μου καλησπέρα.. Το τρακινκ number ΙD..... CN αντιστοιχεί σε αυτό : UC873994565MY Item Sent to Greece, In Transit 28Dec 02:29.
  15. Φίλε αν με το tracking σου δεν φαίνεται κάτι στα ΕΛΤΑ ζητά τα λεφτά πίσω..
  16. Μαζικές καταγγελίες μήπως δούμε φως,1 μηνα και 5 μέρες αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο και έχουμε δρόμο ακόμη.όσοι λεγαμε μπορεί να κάνει και ένα μήνα στο τελωνείο ας λέμε επ αόριστον χρόνους πλέον. Άνθρωποι είναι και αυτοί το κατανοώ σε μια σάπια κατάσταση και τα πακέτα αμέτρητα.. Τι να πω ρε παιδιά.. Πλέον πιστεύω ότι αξίζει να αγοράζουμε όχι πράγματα που χρειαζόμαστε γιατί ξεχνάμε ότι τα αγορασαζουμε με τέτοιους χρόνους..
  17. Πάντα στις γιορτές ήταν μεγάλος ο όγκος των δεμάτων.. Αλλα όταν μαζεύονταν πολλα δέματα φεύγανε αέρας για διανομή.. Τωρα που πρέπει να παίρνανε όλα τελωνείο έχουν γίνει μπάχαλο..ατομα δεν υπάρχουν να βγάλουν την δουλειά.. Θα δούμε άσπρη μέρα μόνο αν δωθει Καμία έντολη από πάνω περάστε τα ολα εκτός από κάποια που χτυπάνε μπας και δούμε φως.. Δεν γίνεται ρε παιδιά.. Κάποια στιγμή θα γεμίσουν εκεί πέρα.. Τι να πω..
×
×
  • Create New...