Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτύπα απο ενα τηλεφωνάκι κ στις 3 εταιρίες να τσεκάρεις. Προσωπικά πιστεύω η acs μιας και έχει μεγαλύτερο δίκτυο. Απο Γαλλία εμενα μου ηρθαν με την acs.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια γνωριζει κανεις απο ισπανια που εκανα παραγγελια μου εδωσαν αριθμο track number με packlink.es απο οτι καταλαβα αυτη ειναι μια απο τις κουριερ ισπανιας που θα παει το δεμα στην εταιρια μεταφορων,,,,και μετα μου εστειλαν track number με skynet.es μαλοον εννουνε την skynet wordwide που μπηκα και ειδα...την skynet ποια κουριερ την εκπροσωπει στην ελλαδα??...acs---γενικη ταχυ.---speedex..αν ξερει καποιος ας μου πει.

Για δες αυτό το λινκ γράφει ποιός την εκπροσώπει ελλαδα https://skyath.wordpress.com/about/

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Αριθμός: RF511613626CN

Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν

Χώρα Προορισμού: Ελλάδα

2017-02-13 11:02 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY

2017-02-13 11:02 HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED

2017-02-13 07:20 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-01-21 18:44 CHINA, SEND ITEM ABROAD

2017-01-21 12:40 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Χώρα Προέλευσης: Κίνα

2017-02-13 13:02 雅典, 移交海关

2017-02-13 09:20 希腊雅典, 到达互换局

2017-01-22 11:26 广州航站, 离开交航

2017-01-22 11:15 广州航站, 到达

2017-01-21 18:44 广州互换局, 已出口直封

2017-01-21 15:56 广州互换局, 已出口开拆

2017-01-21 15:28 东莞市邮政局电商包裹局国际小包处理组, 离开

2017-01-21 15:26 东莞市邮政局电商包裹局国际小包处理组, 已封发

2017-01-21 15:20 东莞市邮政局电商包裹局国际小包处理组, 已收寄

2017-01-17 14:27 电子信息已收到

======================================

Powered by http://www.17track.net

Το οποίο πληρώνω τελωνείο είναι σίγουρο.

Ξέρει κανείς πόσο;

Ένα αξεσουάρ για την καφετιέρα μου είναι κόστους 12 ευρώ.

Και θα μου πάρουν τηλέφωνο; Γιατί είναι κολλημένο από τις 13/12 ;

Ξέρει κανείς πόσο;

Αφού μπήκε τελωνείο, τα 3€ είναι μάλλον σίγουρα.

Εάν βρουν στο δίκτυο την ίδια αξία θα χρεωθείς μόνο αυτά.

παιδια γνωριζει κανεις απο ισπανια που εκανα παραγγελια μου εδωσαν αριθμο track number με packlink.es απο οτι καταλαβα αυτη ειναι μια απο τις κουριερ ισπανιας που θα παει το δεμα στην εταιρια μεταφορων,,,,και μετα μου εστειλαν track number με skynet.es μαλοον εννουνε την skynet wordwide που μπηκα και ειδα...την skynet ποια κουριερ την εκπροσωπει στην ελλαδα??...acs---γενικη ταχυ.---speedex..αν ξερει καποιος ας μου πει.

Χωρίς να ξέρω αν αυτό που θα πω ισχύει γενικά, αλλά επειδή βλέπω ότι είσαι από Ηράκλειο Κρήτης:

Έχω κάνει μερικές παραγγελίες από sportsdirect, που στέλνουν από Αγγλία, με ταχυμεταφορική. Αυτή παραδίδει σε dhl / acs / speedex - δεν είναι στάνταρ, ούτε και το ότι θα σου το παραδώσει αυτή που είδες ότι το πήρε. Μου έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο την acs -ή τη dhl, δε θυμάμαι ακριβώς - που είχα δει ότι θα μου παρέδιδε (επειδή αργούσε) και μου είπαν ότι το έδωσαν στη speedex (και πράγματι αυτή μου το παρέδωσε). Φαίνεται να συνεργάζονται, έστω περιστασιακά, για τα εκτός πόλης δρομολόγια, τουλάχιστον εδώ στο νομό...

Πάντως, θα σου έρθει με mail λινκ λογικά, ώστε να παρακολουθείς ποιά το πήρε και σε τι στάδιο βρίσκεται. Σε κάποια site μάλιστα έχει και εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, που συνήθως τηρείται. Κι αν δεις ότι αργούν, τους κάνεις ένα τηλέφωνο, έχοντας εύκαιρο τον αριθμό αποστολής, ώστε να... ξεκουνηθούν λίγο. :)

Edited by anonimos_

Αριθμός: RF511613626CN

Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν

Χώρα Προορισμού: Ελλάδα

2017-02-13 11:02 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY

2017-02-13 11:02 HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED

2017-02-13 07:20 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-01-21 18:44 CHINA, SEND ITEM ABROAD

2017-01-21 12:40 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Χώρα Προέλευσης: Κίνα

2017-02-13 13:02 雅典, 移交海关

2017-02-13 09:20 希腊雅典, 到达互换局

2017-01-22 11:26 广州航站, 离开交航

2017-01-22 11:15 广州航站, 到达

2017-01-21 18:44 广州互换局, 已出口直封

2017-01-21 15:56 广州互换局, 已出口开拆

2017-01-21 15:28 东莞市邮政局电商包裹局国际小包处理组, 离开

2017-01-21 15:26 东莞市邮政局电商包裹局国际小包处理组, 已封发

2017-01-21 15:20 东莞市邮政局电商包裹局国际小包处理组, 已收寄

2017-01-17 14:27 电子信息已收到

======================================

Powered by http://www.17track.net

Ξέρει κανείς πόσο;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-01-2017 11:51 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-02-2017 20:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 13-02-2017 11:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13-02-2017 11:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Μαζί μπήκαμε. :lol:

Μακάρι να ξεκολλήσουμε σύντομα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-01-2017 11:51 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-02-2017 20:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 13-02-2017 11:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13-02-2017 11:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Μαζί μπήκαμε. :lol:

Μακάρι να ξεκολλήσουμε σύντομα.

Ελπίζω να μην έχεις κάτι ακριβό...

Τώρα τί γίνεται ?

Έρχεται ταχυδρομείο και ότι φόρος αναλογεί θα τον πληρώσουμε εκεί...???

Ναι, το δέμα πάει στο ταχυδρομείο, ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποιητήριο και το παραλαμβάνεις αφού πληρώσεις.

Εάν δεν θέλεις να πληρώσεις τα έξοδα (ΦΠΑ και τέλη 12€) δεν το παραλαμβάνεις και επιστρέφει στον πωλητή.

Μερικές φορές ο πωλητής δέχεται, μετά από συνεννόηση, να επιστρέψει τα χρήματα ή να το ξαναστείλει, αφού το παραλάβει.

Το πρόβλημα με το τελωνείο αεροδρομίου είναι, στην παρούσα φάση, η καθυστέρηση...προχτές βγήκε κάποιος όπως έγραψε από 20/1...εγώ είμαι μέσα από 26, οπότε, υπολόγισε...ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

Να ρωτήσω κάτι, σε αγορά μικρών αξεσουάρ πολύ χαμηλής αξίας, όπως μια θήκη για παράδειγμα, τα οποία έρχονται σε μικρούς φακέλους, περνάνε από τελωνείο? και αν περάσουν, υπάρχει κάποιο minimum κόστος ή τέλη που χρεώνεσαι ?

Καλησπέρα. Παράγγειλα προχθές από bangood ένα vr Headset και τους είπα να το στείλουν με singapore post που έχω ακούσει γρήγορους χρόνους τελευταία τέλος πάντων την ίδια μέρα μου έρχεται mail your item has been shiped κλπ και tracking number china post.... Έχω ακούσει άσχημα πράγματα για china post για πλ Άργους χρόνους και ότι τσιμπάνε τα δέματα πιο εύκολα τελωνειο τέλος πάντων οποίος έχει παραγγείλει με china post μπορεί να μου πει πόσο καιρό πήρε να έρθει το δέμα κλπ; Edited by Metthanos

Να ρωτήσω κάτι, σε αγορά μικρών αξεσουάρ πολύ χαμηλής αξίας, όπως μια θήκη για παράδειγμα, τα οποία έρχονται σε μικρούς φακέλους, περνάνε από τελωνείο? και αν περάσουν, υπάρχει κάποιο minimum κόστος ή τέλη που χρεώνεσαι ?

Στις περιπτώσεις που, για οποιοδήποτε λόγο, μπει ένα παρόμοιο δέμα στο τελωνείο, χρεώνουν το τέλος παρουσίασης (3€).

Παιδιά στο τελωνείο που βρισκόμαστε; Περάσαμε αυτά που μπήκαν 20/01/2017 ή ακόμα;

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Εχει στο vickmall:

EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) $19.99

με αυτη την επιλογή γλυτώνω σιγουρα το τελωνείο;

επίσης, αν επιλεξω απο ευρωπαικη αποθήκη είναι το ιδιο, δηλαδη γλυτωνω το τελωνειο;

Από ευρωπαική αποθήκη (πρέπει να σιγουρευτείς) δεν έχει τελωνείο.

Με την courier αυτή έχει αναφερθεί ότι πάει Γαλλία και από εκεί Ελλάδα, σαν να έρχεται από Γαλλία.

Καλησπέρα. Παράγγειλα προχθές από bangood ένα vr Headset και τους είπα να το στείλουν με singapore post που έχω ακούσει γρήγορους χρόνους τελευταία τέλος πάντων την ίδια μέρα μου έρχεται mail your item has been shiped κλπ και tracking number china post.... Έχω ακούσει άσχημα πράγματα για china post για πλ Άργους χρόνους και ότι τσιμπάνε τα δέματα πιο εύκολα τελωνειο τέλος πάντων οποίος έχει παραγγείλει με china post μπορεί να μου πει πόσο καιρό πήρε να έρθει το δέμα κλπ;

Δεν έχει καθόλου σταθερούς χρόνους. Εξαρτάται απο τον πωλητή. Το banggood είναι καλός πωλητής και φεύγει γρήγορα απο αυτόν. Να μην περιμένεις πριν τον 1 μήνα. Σπάνια έρχεται σε λιγότερο απο 1 μήνα. Εμένα πιάστηκε τελωνείο τώρα ενα με CN POST , αλλά πέρασαν ταυτόχρονα άλλα 10 δέματα. Όλα βέβαια μικρής αξίας. Τίποτα δεν ειναι σίγουρο. Μου κάνει εντ΄΄υπωση πάντως το banggood. Θα έπρεπε να σου το στείλουν με SG αφού τους το είπες και εαν δε συνεργάζονται με αυτούς θα έπρεπε να σε ενημερώσουν πριν το στείλουν.

H τελευταία μου παραγγελία με SG Post έκλεισε απο ΚΔ Αεροδρομίου 17 μέρες μετά την αποστολή. Και για την China διαβάζω καλούς χρόνους πλέον, μάλλον στρώνει το πράγμα.

Το Banggood καλό είναι αλλα πάντα καθυστερεί τις αποστολές του η Flyt. Θέλει σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι να παραδώσει το πακέτο στην China ή την SG Post. Και το χειρότερο, αν η παραγγελία έχει αντικείμενα απο διαφορετικές αποθήκες, χρεώνουν το tracking number ακόμα και αν η συνολική αξία περνάει το όριο της δωρεάν συστημένης αποστολής.

Το Fasttech απο την άλλη έκανε το αντίθετο: για να παραλάβω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έσπασε μια παραγγελία των €30 με 7-8 μικροαντικείμενα σε 4 αποστολές, όλες με δωρεάν tracking number.

Και εγω μια απο τα ιδια για μια θηκη 8,5 ευρω την ιδια ημερομηνια μπηκε τελωνειο.

Το ειχε η ημερα μαλλον να ειμαστε ατυχοι.

Εψαχνα να βρω ενα προιον απο ευρωπη γιατι το ηθελα γρηγορα και το βρηκα στο ali προιον αξιας 31,32 usd και υπηρχε επιλογη για Ships From Germany με εξτρα 1.96 δολαρια. Ολα οκ.

Μετα απο μερες στις 6-2-2017 μου στελνει μηνυμα το καταστημα και μου γραφει

Hello my Dear Friend

I double checked with DE warehouse, they has a problem for shipping, they can't operate order from end of Jan to now

They have not confirm when it will recover, in order to waitting, i can help you help you arrange shipping from China first, chose a fast way

and offer you 1pcs χχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχas Gift (το δωρακι ειναι αξιας απο 2,5 εως 5usd) Και μου βαζουν και tn με NL

Στις 13-2-2017 μιας και δεν ειχα δει καμια κινηση στο δεμα τους ρωταω αν εχουν παραδωσει το δεμα στην εταιρεια μεταφορας και μου απαντησαν οτι το εχουν δωσει.

tn RSχχχχχχχχχNL και βαζω απο κατω την πορεια του απο 17track

2017-02-19 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2017-02-19 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-02-15 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

Origin Country - Cache Time: 2017-02-19

2017-02-19 The item has been processed in the country of destination

2017-02-18 The item has arrived in the country of destination

2017-02-17 The item is on transport to the country of destination

2017-02-15 The item is at the PostNL sorting center

2017-02-15 The item is processed at the PostNL sorting center

2017-02-14 The item is in transit

και απο Ελτα

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 15-02-2017 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-02-2017 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 19-02-2017 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Εγω για να μην χανω το χρονο μου με αυτο το δεμα εκανα αλλη αγορα απο ebay.de που βρηκα αυτο που ηθελα αλλα το καταστημα εστελνε δυο προιοντα μαζι, πληρωσα 60 ευρω +10 ευρω για ups και παρελαβα σε 9 μερες. Ευτυχως ειχα κανονισει με εναν φιλο μου να κρατουσαμε απο ενα κομματι ο καθενας μας οποτε μας βγηκε 35ευρω το κομματι.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά στο τελωνείο που βρισκόμαστε; Περάσαμε αυτά που μπήκαν 20/01/2017 ή ακόμα;

Όπως είπε δυο σελίδες πιο πριν ο συνφορουμιτης averof , το δικό του που είχε μπει 20/1, φάνηκε στο κεντρο διαλογής

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7084277#post7084277

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να πάρω απο Gearbest ένα ταμπλετ, πληκτρολόγιο και φορτιστή με έξτρα καλώδιο

(ξεχωριστά πακέτα).

Για παράδοση ανέφερε Priority Line με Europe Express(απο Κίνα).

Το site ανέφερε δωρεάν μεταφορικά.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θέλω να παραγγείλω και είμαι άσχετος :-) θα ήθελα τα φώτα σας!

Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει στο τελωνείο?

Και εάν ναι τότε υπολογίζω 24% στην τιμή που το αγοράζω(Θα το πάρω με Flash sale),υπολογίζω το 24% στην τιμή του Flash sale ή στην αρχική τιμή?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Και εάν ναι τότε υπολογίζω 24% στην τιμή που το αγοράζω(Θα το πάρω με Flash sale),υπολογίζω το 24% στην τιμή του Flash sale ή στην αρχική τιμή?

Πάντα υπάρχει πιθανότητα επιβολής δασμών για αγορές εκτός Ε.Ε.

Υπολογίζεις 24% στην τιμή που θα εκτιμήσει ο αρμόδιος υπάλληλος του τελωνείου (+ κάποια άλλα έξοδα).

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να πάρω απο Gearbest ένα ταμπλετ, πληκτρολόγιο και φορτιστή με έξτρα καλώδιο

(ξεχωριστά πακέτα).

Για παράδοση ανέφερε Priority Line με Europe Express(απο Κίνα).

Το site ανέφερε δωρεάν μεταφορικά.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θέλω να παραγγείλω και είμαι άσχετος :-) θα ήθελα τα φώτα σας!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

,Με την συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής , όχι δεν περνάει τελωνείο γιατί είναι τριγωνική συναλλαγή , φαίνεται να έρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,θα στό φέρει ή ,ACS

Καλημέρα κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

είμαστε σίγουροι γι'αυτό,να επιλέξω δηλαδή PRIORITY LINE ΜΕ EUROPE EXPRESS λέτε καλύτερααπο Κίνα ή αποθήκη απο Ευρώπη

(βέβαια έχει διαφορά 50€ - πιο ακριβά)?

Η αξία του ταμπλετ με πληκτρολόγιο συνολικά είναι 200€( λόγω FLASH SALE).

Εάν υποθέσουμε ότι περνάει τελωνείο τί ποσό θα πρέπει να πληρώσω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

είμαστε σίγουροι γι'αυτό,να επιλέξω δηλαδή PRIORITY LINE ΜΕ EUROPE EXPRESS λέτε καλύτερααπο Κίνα ή αποθήκη απο Ευρώπη

(βέβαια έχει διαφορά 50€ - πιο ακριβά)?

Η αξία του ταμπλετ με πληκτρολόγιο συνολικά είναι 200€( λόγω FLASH SALE).

Εάν υποθέσουμε ότι περνάει τελωνείο τί ποσό θα πρέπει να πληρώσω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διάβασε το παρακάτω που έχει επιλέξει την ίδια μέθοδο αποστολής

https://xiaomi-miui.gr/community/easyrating/index.php/Review/7-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-laptop-YEPO-737S/