Jump to content

tasosace

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasosace

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

tasosace's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για 2 επιλογες Swiss Post η Postnl?.Ποια θεωρειται πιο αξιοπιστη και λιγοτερo επιφοβη για τελωνειο. Το ξερω οτι δεν παει να πει οτι δεν θα το πιασουν στο τελωνειο απλα ρωταω επειδη σιγουρα καποιοι απο εδω μεσα εχουν πιο πολυ εμπειρια σε αγορες που εχουν κανει με τον καιρο. θελω να παρω ενα σετ συναγερμου που εχω δει στο aliexpress στην τιμη των 63 ευρω.
  2. καλησπερα και απο εμενα και εγω σημερα παρελαβα μια θηκη των 8.5 ευρω που ειχε μπει τελωνειο απο τις 13/2 αλλα δεν μου χρεωσαν τιποτα τελος καλο ολα καλα.
  3. καλησπερα απο οτι βλεπω πιο πανω απο 15 και 17/2 αλλοι βγηκαν απο τελωνειο εγω ειμαι απο τις 13 και ακομα τιποτα.καλα τι γινεται πλεον εκει μεσα το εχουν χασει τελειως.πρωτα κανουν τοσες μερες και τωρα χανουν και την σειρα.καλη υπομονη να εχουμε
  4. Και εγω μια απο τα ιδια για μια θηκη 8,5 ευρω την ιδια ημερομηνια μπηκε τελωνειο. Το ειχε η ημερα μαλλον να ειμαστε ατυχοι.
  5. Μακαρι να ειναι μονο ετσι,ευχαριστω για την απαντηση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ερθει θα σας ενημερωσω με το ποσο να υπαρχει εαν τυχει και σε κανενα αλλον παρομοια περιπτωση.Ευχαριστω και παλι
  6. καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει τυχει σε καποιον να μπει θηκη κινητου στο τελωνειο. Εχω παρει πολλες φορες απο το aliexpress πραγματα μεχρι και κινητο το οποιο περασε απο τελωνειο και πληρωσα αλλα για κατι τοσο μικρο ποτε. Η αξια τις θηκης ειναι 8,5 ευρω τι θα με χρεωσουν δηλαδη.
×
×
  • Create New...