digitheos Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 παρελαβα σημερα απο τις 22 του δεκεμβρη που ειχε κολλησει στο τελωνειο.....16,80 ευρω το κουστουμακι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonelos Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 παρελαβα σημερα απο τις 22 του δεκεμβρη που ειχε κολλησει στο τελωνειο.....16,80 ευρω το κουστουμακι.... Τι ειχατε παρει και ηταν μονο τοσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Έχω παραγγείλει από geekbuying το Xiaomi Mi Max και κάτι αξεσουάρ. Το Xiaomi Mi Max έγινε shipped σε ξεχωριστό πακέτο από τα αξεσουάρ γιατί το Xiaomi ήταν σε διαφορετική αποθήκη. Έτσι έχω δύο πακέτα με δύο tracking numbers. Το πακέτο με τα αξεσουάρ σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ είναι σε κατάσταση ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ενώ το πακέτο με το Μi Max σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ ειναι σε κατάσταση ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ενώ σύμφωνα με την Singapore Post, Arrival in Destination Post (GR). Υπόψιν ότι τα πακετα έγιναν shipped με λίγες ώρες διαφορά και πρώτα έγινε shipped το πακέτο με το Mi Max. Γιατί τα ΕΛΤΑ δεν εχουν ανανεώσει την κατάσταση του πακέτου; Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο; Αν ναι, πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Τι ειχατε παρει και ηταν μονο τοσα? το doogee x9 pro στα 70 ευρω σε προσφορα ...δεν τα λες και λιγα τα 16,80.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonelos Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 το doogee x9 pro στα 70 ευρω σε προσφορα ...δεν τα λες και λιγα τα 16,80.... Το ιδιο περιμενω και εγω.απο 22.12 μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 ειναι κανεις αλλος απο 12/12 on trasport με την NL? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλημέρα σας. Έχω μια απορία... Στο αεροδρόμιο που περνούν τα δέματα από εξωτερικό, δουλεύουν όλη την εβδομάδα ή πενθημερο?? Ευχαριστώ πολύ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Mε σουηδικό ταχυδρομείο, τα πράγματα πήγαν αρκετά γρήγορα. Από 13/1 έστειλαν οι Κινέζοι το πακέτο και σήμερα είναι στο αεροδρόμιο. Αν γλιτώσω και τελωνείο, μακάρι δηλαδή, θα το έχω στα χέρια μου το πακετάκι την βδομάδα που μας έρχεται. Αναμονή, λοιπόν. Number: REΧΧΧΧΧΧΧΧΧSE Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2017-01-21 01:56 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-19 09:33 SWEDEN, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Sweden 2017-01-21 03:56 The shipment item is under transportation, The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting 2017-01-21 03:56 GREECE, GREECE, The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting 2017-01-19 09:33 MALMO UTR/MMAH,Sverige, SWEDEN, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination 2017-01-14 15:07 Direct Link, PostNord Receiving HUB, Item received for processing ====================================== Powered by http://www.17track.net Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antreaska Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Mε σουηδικό ταχυδρομείο, τα πράγματα πήγαν αρκετά γρήγορα. Από 13/1 έστειλαν οι Κινέζοι το πακέτο και σήμερα είναι στο αεροδρόμιο. Αν γλιτώσω και τελωνείο, μακάρι δηλαδή, θα το έχω στα χέρια μου το πακετάκι την βδομάδα που μας έρχεται. Αναμονή, λοιπόν. Number: REΧΧΧΧΧΧΧΧΧSE Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2017-01-21 01:56 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-19 09:33 SWEDEN, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Sweden 2017-01-21 03:56 The shipment item is under transportation, The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting 2017-01-21 03:56 GREECE, GREECE, The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting 2017-01-19 09:33 MALMO UTR/MMAH,Sverige, SWEDEN, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination 2017-01-14 15:07 Direct Link, PostNord Receiving HUB, Item received for processing ====================================== Powered by http://www.17track.net Από ποιος μαγαζί εάν επιτρέπεται? Γιατί σκέφτομαι να αρχίσω τις αγορές από Κίνα για αυτό γράφτηκα και στο forum! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Από ποιος μαγαζί εάν επιτρέπεται? Γιατί σκέφτομαι να αρχίσω τις αγορές από Κίνα για αυτό γράφτηκα και στο forum! Γενικότερα δεν σημαίνει ότι αυτό που διάλεξα εγώ και ήρθε πιο γρήγορα ότι 1ον έχω ξεφύγει το τελωνείο και 2ον ότι θα έχεις την ίδια τύχη με μένα. Γενικότερα η Κίνα είναι λαχείο, τελευταία παίζει το τελωνείο αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις προηγούμενες σελίδες. Edited January 21, 2017 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλημέρα σας. Έχω μια απορία... Στο αεροδρόμιο που περνούν τα δέματα από εξωτερικό, δουλεύουν όλη την εβδομάδα ή πενθημερο?? Ευχαριστώ πολύ..... Στα ΕΛΤΑ δουλευουν ολο το 24ωρο - 365 ημερες το χρονο. Τα καταστηματα των ΕΛΤΑ ακολουθουν ωραριο για το κοινο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Θέλω να παραγγείλω μία θήκη ipad από το Aliexpress και ο πωλητής στέλνει με AliExpress Standard Shipping το οποίο έχει tracking number. Είναι έμπιστη ως μέθοδος αποστολής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olga115 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλημέρα κι απο εμένα, παρακολουθώ το θέμα από την ημέρα που έκανα κι εγώ μια αυθόρμητη αγορά από GearBest ( Lenovo K5). Ενήργησα είναι η αλήθεια υπό το κράτος πανικού καθώς έσπασα την οθόνη του κινητού μου. Αν είχα πρώτα μπει εδώ, όπως κάνω πάντα για να δω τι παίζει με αγορές από Κίνα, θα είχα , πιστεύω, προχωρήσει σε αγορά από Ελλάδα. Εγώ αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το σύστημα tracking της NL . Πως είναι δυνατόν να είναι από 4.1.2017 σε κατάσταση on transport to the country of destination? Πότε κάνουν την ενημέρωση? όταν μπει σε μια αποθήκη για να φύγει ή όταν μπει στο μέσο αποστολής? Γιατί στην πρώτη περίπτωση η περιγραφή είναι παραπλανητική. Στην δεύτερη ακόμα και με τραίνο να το έστειλαν, όταν κατέβηκε από αυτό θα έπρεπε να ενημερώσουν ξανά. Πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει ένα διεθνές πρωτόκολλο . Οι Ολλανδοι, κατά την εμπειρία μου, είναι γενικώς άχρηστοι στη διαχείριση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgnr Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Απο 21/12 που ήταν σε "on transport to the country of destination", χθές ξεκόλλησε σε "has arrived in the country of destination". Βέβαια στο Site των ΕΛΤΑ καμία αλλαγή. Παράθεση | JailBreak Means System Customization | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλημέρα κι απο εμένα, παρακολουθώ το θέμα από την ημέρα που έκανα κι εγώ μια αυθόρμητη αγορά από GearBest ( Lenovo K5). Ενήργησα είναι η αλήθεια υπό το κράτος πανικού καθώς έσπασα την οθόνη του κινητού μου. Αν είχα πρώτα μπει εδώ, όπως κάνω πάντα για να δω τι παίζει με αγορές από Κίνα, θα είχα , πιστεύω, προχωρήσει σε αγορά από Ελλάδα. Εγώ αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το σύστημα tracking της NL . Πως είναι δυνατόν να είναι από 4.1.2017 σε κατάσταση on transport to the country of destination? Πότε κάνουν την ενημέρωση? όταν μπει σε μια αποθήκη για να φύγει ή όταν μπει στο μέσο αποστολής? Γιατί στην πρώτη περίπτωση η περιγραφή είναι παραπλανητική. Στην δεύτερη ακόμα και με τραίνο να το έστειλαν, όταν κατέβηκε από αυτό θα έπρεπε να ενημερώσουν ξανά. Πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει ένα διεθνές πρωτόκολλο . Οι Ολλανδοι, κατά την εμπειρία μου, είναι γενικώς άχρηστοι στη διαχείριση . Δύο αποστολές έχω και εγώ κολλημένες στο ίδιο σημείο με εσένα από 4-1 μέσω ΝL. Υπεμονη...... :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Έκανα 2 παραγγελίες από το Banggood και το Gearbest, την Πέμπτη. Σήμερα έλαβα Tracking με κινέζικο ταχυδρομείο από το πρώτο και με Τσέχικο από το δεύτερο. Η κινέζικη πρωτοχρονιά πέφτει το άλλο Σάββατο. Να υποθέσω ότι όλα τα ταχυδρομεία θα έχουν κλείσει και τα δέματα θα φύγουν σε 2-3 εβδομάδες, με το χαμό που θα γίνει; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Από τις 18 του μήνα έχει φτάσει Ελλάδα (στο αεροδρόμιο λογικά. Παραγγελία από gearbest. Ένα κινητό.) Απο την εμπειρία σας μέχρι τώρα, ξέρετε αν περάσει τελωνείο? Και πόσες μέρες περίπου θα φύγει για τις αποθήκες των ΕΛΤΑ, αν δεν περάσει τελωνείο τελικά?? Γιατί αν περάσει τελωνείο, ξέρω ότι θα αργήσει παααααρα πολύ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Από τις 18 του μήνα έχει φτάσει Ελλάδα (στο αεροδρόμιο λογικά. Παραγγελία από gearbest. Ένα κινητό.) Απο την εμπειρία σας μέχρι τώρα, ξέρετε αν περάσει τελωνείο? Και πόσες μέρες περίπου θα φύγει για τις αποθήκες των ΕΛΤΑ, αν δεν περάσει τελωνείο τελικά?? Γιατί αν περάσει τελωνείο, ξέρω ότι θα αργήσει παααααρα πολύ..!! αυτο ειναι το "κρισιμο" σημειο. Αν σου βγαλει στο τρακ οτι εκλεισε απο ΚΔ Αεροδρομιου και οτι πηγε στο ΚΔ αττικης, τοτε 90% εχεις γλυτωσει. Αν μενεις βορεια ελλαδα θα πρεπει να περιμενεις να περασει απο ΥΕΔ Θεσσαλονικης για να ξερεις. Θέλω να παραγγείλω μία θήκη ipad από το Aliexpress και ο πωλητής στέλνει με AliExpress Standard Shipping το οποίο έχει tracking number. Είναι έμπιστη ως μέθοδος αποστολής? Συνηθως στελνουν ειτε με SG Post είτε με καποια αλλη απο τις γνωστες. Αξιοπιστη ειναι, αρκει να μην βιαζεσαι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosrk Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει ένα κινητό Doogee Y6 από Dealsmachine από αρχές Νοεμβρίου και ενώ έχουν περάσει 2,5 μήνες από την παραγγελία, ακόμη δε φαίνεται να έχει προχωρήσει καθόλου η παραγγελία... Το δέμα έρχεται μέσω PostNL και από τις 30/11 έχει κολλήσει στο "The item is on transport to the country of destination". Επικοινώνησα τόσο με τους κινέζους όσο και με τους ολλανδούς, αλλά άκρη δεν έβγαλα... Υπάρχουν άτομα που έκαναν παραγγελίες αργότερα από εμένα αλλά έχουν ήδη παραλάβει τα δέματά τους, ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Αθήνα μένω. Πόσες μέρες κάνει συνήθως, χωρίς τελωνείο, για να πάει στις αποθήκες των ΕΛΤΑ??? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο ειναι το "κρισιμο" σημειο. Αν σου βγαλει στο τρακ οτι εκλεισε απο ΚΔ Αεροδρομιου και οτι πηγε στο ΚΔ αττικης, τοτε 90% εχεις γλυτωσει. Αν μενεις βορεια ελλαδα θα πρεπει να περιμενεις να περασει απο ΥΕΔ Θεσσαλονικης για να ξερεις. Συνηθως στελνουν ειτε με SG Post είτε με καποια αλλη απο τις γνωστες. Αξιοπιστη ειναι, αρκει να μην βιαζεσαι. Αθήνα μένω. Πόσες μέρες κάνει συνήθως να φύγει από αεροδρόμιο για τις αποθήκες των ΕΛΤΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει ένα κινητό Doogee Y6 από Dealsmachine από αρχές Νοεμβρίου και ενώ έχουν περάσει 2,5 μήνες από την παραγγελία, ακόμη δε φαίνεται να έχει προχωρήσει καθόλου η παραγγελία... Το δέμα έρχεται μέσω PostNL και από τις 30/11 έχει κολλήσει στο "The item is on transport to the country of destination". Επικοινώνησα τόσο με τους κινέζους όσο και με τους ολλανδούς, αλλά άκρη δεν έβγαλα... Υπάρχουν άτομα που έκαναν παραγγελίες αργότερα από εμένα αλλά έχουν ήδη παραλάβει τα δέματά τους, ξέρει κανείς τι παίζει; Ανοιγεις dispute.Άργησε πολυ να ερθει το δεμα. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αθήνα μένω. Πόσες μέρες κάνει συνήθως, χωρίς τελωνείο, για να πάει στις αποθήκες των ΕΛΤΑ??? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αθήνα μένω. Πόσες μέρες κάνει συνήθως να φύγει από αεροδρόμιο για τις αποθήκες των ΕΛΤΑ?? Οταν λες αποθήκες?Ειδες στο site των ΕΛΤΑ άφιξη στην χωρα προορισμού (Δηλαδή την Ελλάδα?)?Παίρνει 2-3 εργάσιμες μερες για να παραλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Δύο παραγγελίες China Post.. Η μία 58 μέρες η άλλη 34..sent to airlines.. Νομίζω δεν προτείνεται για αποστολή αυτή τη στιγμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 καλημέρα τι αξίας δέματα δεν περνάνε τελωνείο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Αθήνα μένω. Πόσες μέρες κάνει συνήθως, χωρίς τελωνείο, για να πάει στις αποθήκες των ΕΛΤΑ??? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αθήνα μένω. Πόσες μέρες κάνει συνήθως να φύγει από αεροδρόμιο για τις αποθήκες των ΕΛΤΑ?? Όταν φτάσουν τα δέματα στο αεροδρόμιο μετά πάνε στην αποθήκη των ΕΛΤΑ για να μοιράσουν τα δέματα στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας. Πόσες μέρες παίρνει συνήθως κάνουν για να τα στείλουν στις αποθήκες από το αεροδρόμιο?? ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πρέπει να είναι κάτω από 22 ευρώ για να μην περάσει τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 καλημέρα τι αξίας δέματα δεν περνάνε τελωνείο? Είναι πολύ γενική η ερώτησή σου. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Τι λέει η νομοθεσία ή τι γίνεται στην πράξη; Με τη λέξη "τελωνείο" εννοείς αν θα πληρώσεις τα έξοδα εκτελωνισμού ή αν το δέμα θα μπει απλά και θα βγει χωρίς χρέωση εξόδων; Βλέπεις, λοιπόν, ότι αν δεν προσδιορίσεις τι ακριβώς θέλεις να μάθεις, δεν θα πάρεις συγκεκριμένη απάντηση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts