harmon17 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Περιμένω δέμα από Kumeyo που η παραγγελία έγινε 11/12ου με shipping στις 12/12ου με την YunExpress και tracking number YT203472126xxxxxx0. Στις 22/12 η YunExpress το παρέδωσε στην Speedy.bg (Βουλγαρία). Έκτοτε σιωπή μέχρι που σήμερα είδα αυτό στο tracking : ΥΓ. Το απίθανο είναι ότι δέμα έφυγε από Κίνα (αεροδρόμιο) στις 15/12ου και έφθασε Ευρώπη την επόμενη μέρα !! Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Περιμένω δέμα από Kumeyo που η παραγγελία έγινε 11/12ου με shipping στις 12/12ου με την YunExpress και tracking number YT203472126xxxxxx0. Στις 22/12 η YunExpress το παρέδωσε στην Speedy.bg (Βουλγαρία). Έκτοτε σιωπή μέχρι που σήμερα είδα αυτό στο tracking : ΥΓ. Το απίθανο είναι ότι δέμα έφυγε από Κίνα (αεροδρόμιο) στις 15/12ου και έφθασε Ευρώπη την επόμενη μέρα !! Ίδιο μήνυμα σήμερα και σε μένα σε αγορά από alie, yunexpress και speedy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 παραγγελεια ΑΠΟ BANGOOD τηλ. και Θηκη ξεχωριστες παραγγελειες την 31/12 εφυγαν 1/1 με EU PRIOTY LINE Παρελαβα Σημερα το πρωι απο ACS Σφαιρα το Bangood:D:D Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Μια ερώτηση ρε παιδιά; το δέμα που έρχεται με gls μετά τη Βουλγαρία πως πάει; Θεσσαλονίκη κι acs? Με τον ίδιο αριθμό η αλλάζει; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ναι και ναι. Αλλάζει αριθμό. Μια ερώτηση ρε παιδιά; το δέμα που έρχεται με gls μετά τη Βουλγαρία πως πάει; Θεσσαλονίκη κι acs? Με τον ίδιο αριθμό η αλλάζει; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ναι και ναι. Αλλάζει αριθμό.Θα φανεί στο tracking η θέλει τηλέφωνο; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Σε μένα είναι Ρουμανία και στο σάιτ της GLS, στα "References" έχει το "ACS Parcel Number" προφανώς με το νέο tracking. Οπότε λογικά έτσι θα γίνεται για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Έχει κολλήσει σε κάννενα άλλον το δέμα στην Βουλγαρία με gls, εμένα από 11/1 ότι έχει φύγει από εκεί,απo banggood ποιο γρήγορα έρχετε μεσω comet και speedex , μέσα σε 12 με 15 μερες παραλαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Έχει κολλήσει σε κάννενα άλλον το δέμα στην Βουλγαρία με gls, εμένα από 11/1 ότι έχει φύγει από εκεί,απo banggood ποιο γρήγορα έρχετε μεσω comet και speedex , μέσα σε 12 με 15 μερες παραλαβή. Από 8/01 έχει φύγει από Βουλγαρία. Από Banggood είναι η αποστολή με gls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Καλησπέρα έχω αυτόν το αριθμό CQ613343266DE από μια αγορά που έκανα στο μπανκγκουντ τώρα κατάλαβα ότι το διαχειρίζεται η dhl αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω και μάλιστα λέει ότι σήμερα ήρθε να μου παραδώσει και ειδοποιήθηκα ??? Ψάχνω που να απευθυνθώ αλλά άκρη δεν βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Καλησπέρα έχω αυτόν το αριθμό CQ613343266DE από μια αγορά που έκανα στο μπανκγκουντ τώρα κατάλαβα ότι το διαχειρίζεται η dhl αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω και μάλιστα λέει ότι σήμερα ήρθε να μου παραδώσει και ειδοποιήθηκα ??? Ψάχνω που να απευθυνθώ αλλά άκρη δεν βρίσκω https://www.dhl.de/en/privatkunden/dhl-sendungsverfolgung.html?piececode=CQ613343266DE Αναφέρεται και ο αριθμός της DHL express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 https://www.dhl.de/en/privatkunden/dhl-sendungsverfolgung.html?piececode=CQ613343266DE Αναφέρεται και ο αριθμός της DHL express Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω καταρχάς λένε ψεματα ότι δεν με βρήκαν και ότι ειδοποιήθηκα το θέμα είναι τώρα τι κάνω δεν καταλαβαίνω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Τηλέφωνο την Δευτέρα στο 210 9890000 στην dhl τους δίνεις τον αριθμό αποστολής 3653209070 Και κανονίζεις εκ νέου την παράδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Τηλέφωνο την Δευτέρα στο 210 9890000 στην dhl τους δίνεις τον αριθμό αποστολής 3653209070 Και κανονίζεις εκ νέου την παράδοση Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Χθες Παρασκευή, πήγα ο ίδιος στην dhl Τρίκαλα, και πήρα ένα μικρό δέμα. Μου είπανε, Σάββατο δεν δουλεύουν, από Δευτέρα, έτσι πετάχτηκα στο κατάστημα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Τον τελευταίο καιρό το Banggood φαίνεται να έχει βάλει 'priority' (EU ή συνηθέστερα PDM) σε όλα τους τα προϊόντα, οπότε τα μεταφορικά ξεκινάνε συνήθως από 3+ ευρώ. Αν θέλεις να πάρεις κάποιο μικροπράγμα που κάνει €2-3-5, προφανώς αυτό το καθιστά σαφώς λιγότερο ελκυστικό. Έτσι λοιπόν, επιχείρησα (όπως έχω κάνει και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση) να παραγγείλω κάμποσα τέτοια μικροπράγματα που ήθελα μαζί, ώστε να πληρώσω μεταφορικά για το σύνολο. Οκ, το BG έχει πολλές αποθήκες, οπότε ακόμα και αν διαλέξεις αντικείμενα που στέλνονται π.χ. από CN, δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα να φύγουν από την ίδια αποθήκη και να σταλούν μαζί, αλλά για κάποια θα παίξει! Για πρώτη φορά, όσα πράγματα και να έβαλα στο 'καλάθι', μού τα βγάζει όλα να στέλνονται ανεξάρτητα, με €3-4 μεταφορικά το καθένα - κι ας γράφουν π.χ. όλα αποθήκη 'CN_DG'. Άρχισα να προσθέτω... σωρηδόν αντικείμενα στο καλάθι (στην τύχη), αλλά με όλα το ίδιο! Έχει καταφέρει κανείς πρόσφατα να βάλει περισσότερα από ένα είδος στην ίδια παραγγελία (και να τα στείλουν όλα μαζί)...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 (edited) Τον τελευταίο καιρό το Banggood φαίνεται να έχει βάλει 'priority' (EU ή συνηθέστερα PDM) σε όλα τους τα προϊόντα, οπότε τα μεταφορικά ξεκινάνε συνήθως από 3+ ευρώ. Αν θέλεις να πάρεις κάποιο μικροπράγμα που κάνει €2-3-5, προφανώς αυτό το καθιστά σαφώς λιγότερο ελκυστικό. Έτσι λοιπόν, επιχείρησα (όπως έχω κάνει και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση) να παραγγείλω κάμποσα τέτοια μικροπράγματα που ήθελα μαζί, ώστε να πληρώσω μεταφορικά για το σύνολο. Οκ, το BG έχει πολλές αποθήκες, οπότε ακόμα και αν διαλέξεις αντικείμενα που στέλνονται π.χ. από CN, δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα να φύγουν από την ίδια αποθήκη και να σταλούν μαζί, αλλά για κάποια θα παίξει! Για πρώτη φορά, όσα πράγματα και να έβαλα στο 'καλάθι', μού τα βγάζει όλα να στέλνονται ανεξάρτητα, με €3-4 μεταφορικά το καθένα - κι ας γράφουν π.χ. όλα αποθήκη 'CN_DG'. Άρχισα να προσθέτω... σωρηδόν αντικείμενα στο καλάθι (στην τύχη), αλλά με όλα το ίδιο! Έχει καταφέρει κανείς πρόσφατα να βάλει περισσότερα από ένα είδος στην ίδια παραγγελία (και να τα στείλουν όλα μαζί)...; Η τελευταία μου παραγγελία στις 20/11/2020 (3 διαφορετικά τεμάχια). Μεταφορικά μόνο 3,34€ (που ήταν το ένα από τα 3....) Δοκιμάζοντας με 2 προϊόντα από Κίνα (CN_DG) μου βγάζει 4,68€ που είναι τα μεταφορικά του ενός από τα 2 και μάλιστα τα φτηνότερα Να υποθέσω ότι προχώρησες με το "Proceed to checkout" για να δεις τα τελικά μεταφορικά... Edited January 17, 2021 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Η τελευταία μου παραγγελία στις 20/11/2020 (3 διαφορετικά τεμάχια). Μεταφορικά μόνο 3,34€ (που ήταν το ένα από τα 3....) Δοκιμάζοντας με 2 προϊόντα από Κίνα (CN_DG) μου βγάζει 4,68€ που είναι τα μεταφορικά του ενός από τα 2 και μάλιστα τα φτηνότερα Να υποθέσω ότι προχώρησες με το "Proceed to checkout" για να δεις τα τελικά μεταφορικά... Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως προχώρησα - η εικόνα με τις πολλαπλές ανεξάρτητες παραγγελίες είναι από την τελική σελίδα του checkout. Τους άνοιξα και ticket για να το δουν - και παραδόξως μου απάντησαν, ζητώντας screenshot (που τους έστειλα) για να δουν το πρόβλημα. Δοκίμασα και με διαφορετικούς browsers, μήπως στη σελίδα τους δεν 'αρέσει' για κάποιο λόγο ο firefox που χρησιμοποιώ, δοκίμασα και από υπολογιστή και από android tablet, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε μένα, λογικά θα έχει σχέση με το δικό μου (μόνο) account στο banggood... Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσω μόλις έχω κάποιο νεώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ομάδα καλησπέρα. Αγορά από bangood από αποθήκη Τσεχίας. Έχω tracking από DPD το οποίο δείχνει πως έχει φύγει από Τσεχία, έχει περάσει από Γερμανία και από τις 8 Ιανουαρίου είναι σε κατάσταση "in transit" στο διαμετακομιστικό τους κέντρο στην Αυστρία. Το δέμα έχει αποσταλεί με priority mail με αναμενόμενο χρόνο παράδοσης 6-8 εργάσιμες οι οποίες ουσιαστικά λήγουν αύριο 18 Ιανουαρίου. Να κάνω υπομονή και πόσο; Η να ζητήσω refund ? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ομάδα καλησπέρα. Αγορά από bangood από αποθήκη Τσεχίας. Έχω tracking από DPD το οποίο δείχνει πως έχει φύγει από Τσεχία, έχει περάσει από Γερμανία και από τις 8 Ιανουαρίου είναι σε κατάσταση "in transit" στο διαμετακομιστικό τους κέντρο στην Αυστρία. Το δέμα έχει αποσταλεί με priority mail με αναμενόμενο χρόνο παράδοσης 6-8 εργάσιμες οι οποίες ουσιαστικά λήγουν αύριο 18 Ιανουαρίου. Να κάνω υπομονή και πόσο; Η να ζητήσω refund ? Προφανώς, θα κάνεις υπομονή. Είναι χειμώνας και πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν μεγάλη κακοκαιρία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Αγορά από banggood το δέμα δείχνει να έγινε shipped 1 ώρα μετά την πληρωμή.Eu priority line. Το tracking number είναι 12 ψηφίο αριθμητικό σαν και αυτό: 612ΧΧΧΧΧΧ136 Ξέρει κανείς που μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Αγορά από banggood το δέμα δείχνει να έγινε shipped 1 ώρα μετά την πληρωμή.Eu priority line. Το tracking number είναι 12 ψηφίο αριθμητικό σαν και αυτό: 612ΧΧΧΧΧΧ136 Ξέρει κανείς που μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη; Είναι νέα μέθοδος αποστολής του Banggood και το παρακολουθείς στο comet.gr Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Είναι νέα μέθοδος αποστολής του Banggood και το παρακολουθείς στο comet.grΕννοείς αυτό φίλε; https://cometcourier.gr Γιατί το comet.gr είναι κάποια άσχετη εταιρία και η σελίδα είναι υπό κατασκευή. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Αυτό είναι το comet. Κοίτα και στο flytexpess.com μήπως το δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Πληροφοριακά (όπως έμαθα με τον... άσχημο τρόπο, από παραγγελία σχετικά ογκώδους αντικειμένου από πωλητή στη Γερμανία), η DHL λόγω αυξημένου φόρτου, covid και τα σχετικά, έχει όριο μέχρι 30x30x30cm στο μέγεθος του δέματος που αναλαμβάνει να μεταφέρει από Γερμανία -> Ελλάδα (φαντάζομαι θα υπάρχει και κάποιο όριο βάρους, αλλά αυτό δε μου το είπαν...). Αυτό για όποιον θελήσει να παραγγείλει κάτι που θα το χειριστεί η DHL (εγώ το έμαθα αφού έκανα την παραγγελία, πλήρωσα -και μάλιστα με πιστωτική- και τώρα ψάχνουμε με τον πωλητή για εναλλακτικό τρόπο αποστολής...) Αυτό είναι το comet. Κοίτα και στο flytexpess.com μήπως το δείχνει. Σωστός! Λογικά, μέχρι να το παραλάβει η comet, η εξέλιξή του θα φαίνεται στη flytexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts