yiatsou Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Σε γνωστό μου μόλις μπήκε Ελλάδα άλλαξε το tracking number. Κάλεσε dhl στην Ελλάδα και του έδωσαν τον καινούριο. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 ενταξει μην το κανουμε και τρομερο. βαλε καποιον να σε τραβηξει. παντως βιντεο με unboxing μπορει να σε σωσει απο ταλαιπωρια Αν εχεις βοηθεια δεν ειναι τρομερο, αν εισαι μονος ??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 (edited) Αν εχεις βοηθεια δεν ειναι τρομερο, αν εισαι μονος ??? :(Πάρε ένα τριποδακι και στηστο. Μπορει να μη σου χρειαστει ποτε. Μπορει να ειναι και υπερβολη. Μπορει ομως και να σου αντικαταστησει μια σπασμενη κουπα, ενα χτυπημενο αντικειμενο. Ο καθενας μας αποφασιζει πως και τι θα κανει τελικα. Μπορει και οχι. Προχωραμε Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited June 30, 2019 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 to geekbuying ειναι πολυ σοβαρο καταστημα για να σε ταλαιπωρησει Νομιζω πως ευκολα θα λυσουν το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Μια ερωτησούλα επειδή τελευταία δεν έχω παραγγείλει ποτέ χωρίς priority. Πόσες ημέρες κατά μέσο όρο τουλάχιστον κάνει να προχωρήσει μετά το '' ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ '' ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Μια ερωτησούλα επειδή τελευταία δεν έχω παραγγείλει ποτέ χωρίς priority. Πόσες ημέρες κατά μέσο όρο τουλάχιστον κάνει να προχωρήσει μετά το '' ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ '' ; πριν 2 μερες που παρελαβα τα δικα μου εκαναν 9 μερες στην αναμονη, ελλαδαρα , κ ηταν μπλουζακι , τ περιμεναν να το παρω 200 ευρο απο κινα ? :lol: κ ενα σετ λαμπες led t10 αξιας 2 ευρο , επισης 10 μερες αναμονη :!::shifty: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Παιδιά ξέρει κάποιος από αποστολή με DHL Paket? Στο tracking της DHL βγάζει τελευταία ενημέρωση Status on We, 26.06.2019 02:48 hours: The international shipment has been processed in the export parcel center. Αλλαζει το tracking μετά εδώ Ελλάδα? Ποιος παραδίδει? Κάποιος να μου πει χρόνο παράδοσης? Δεν εχω ξαναπαραγγειλει με τέτοια μέθοδο είναι από Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Κάποιος να μου πει χρόνο παράδοσης? Δεν εχω ξαναπαραγγειλει με τέτοια μέθοδο είναι από Ευρώπη αν αλλαξει θα στο λεει στην σελιδα της dhl , με ελτα ερχονται αυτα , βαλε το κωδικο εδω να δεις αν βγαζει τπτ https://www.17track.net/el μπορει να σου ερθει σπιτι κ ακομα να λεει το ιδιο Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 αν αλλαξει θα στο λεει στην σελιδα της dhl , με ελτα ερχονται αυτα , βαλε το κωδικο εδω να δεις αν βγαζει τπτ https://www.17track.net/el μπορει να σου ερθει σπιτι κ ακομα να λεει το ιδιο Ευχαριστώ. Συστημένο η απλό έρχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 αν αλλαξει θα στο λεει στην σελιδα της dhl , με ελτα ερχονται αυτα , βαλε το κωδικο εδω να δεις αν βγαζει τπτ https://www.17track.net/el μπορει να σου ερθει σπιτι κ ακομα να λεει το ιδιο Ευχαριστώ. Συστημένο η απλό έρχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankidem Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Καλησπέρα έκανα μια παραγγελία από banggood με eu priority και μου έστειλαν track number μόνο με αριθμούς. Έχει ιδέα κάνεις ποια μεταφορική είναι? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Καλησπέρα έκανα μια παραγγελία από banggood με eu priority και μου έστειλαν track number μόνο με αριθμούς. Έχει ιδέα κάνεις ποια μεταφορική είναι? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Δοκίμασε αυτά τα δύο. http://www.10000post.com:8082/en/trackIndex.htm https://www.17track.net/el Γενικά εμένα άργησε να εμφανιστεί κάτι. 1 εβδομάδα + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Καλησπέρα έκανα μια παραγγελία από banggood με eu priority και μου έστειλαν track number μόνο με αριθμούς. Έχει ιδέα κάνεις ποια μεταφορική είναι? Sent from my SM-G950F using TapatalkJoin the club! 1 μήνα+ και ακομα να εμφανιστεί το δέμα στην Ευρώπη. Πλεον τα μεγαλύτερα και ακριβότερα δεματα το banggood δεν τα στέλνει με NL αλλα με UPS. Θα κάνεις υπομονή 1.5 μηνα περίπου για να παραλαβεις... Ξεχνάμε τους χρόνους που ξέραμε. Προσωπικά παρακαλω να μην εμφανιστεί το δεμα μεσα στο επόμενο 15νθημερο για να ζητησω refund μεσω PayPal. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Join the club! Προσωπικά παρακαλω να μην εμφανιστεί το δεμα μεσα στο επόμενο 15νθημερο για να ζητησω refund μεσω PayPal. Για ποιον λόγο; Με πιο σκεπτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Δεν υπάρχει λόγος, θα φάει άκυρο από το PayPal και μετά όταν έρθει η παραγγελία και πχ είναι ελαττώματικη δεν θα έχει το PayPal να τον κάλυψη, αυτή είναι η γνωστή ηλιθιότητα του Έλληνα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 απορία λοιπόν παραγγελιά απο banggood με priority direct mail και αντί να μου εμφανίσει το κλασικό LX........NL μου εμφανίζει μόνο νούμερα dpd μου γράφει στο 17track επίσης μπαίνω στο dpd βάζω μόνο τα νούμερα η βάζω 1550 μπροστά και μετά τα νούμερα άλλα και πάλι τπτ είναι από αποθήκη honk kong είναι κινητό κανείς να του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και πόσες μέρες θα κάνει να έρθει πάνω κάτω και πάνω από όλα με τι θα έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Για ποιον λόγο; Με πιο σκεπτικό;Παιδες, πριν ξεκινάτε το κράξιμο. Απλα θελω να ενημερώσω οτι ειμαι στις 35μερες, +15που λεω να περιμένω, αν δεν εχει εμφανιστεί (μπορει και να έχει). Φτάνουμε να συζητάμε για 50μερες. Νομιζω οτι μετα τις 50 μπορεω να ξεκινησω διαδικασία για refund κανω λαθος; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Μετά το δίμηνο ε ναι αρχίζεις να το ψάχνεις. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 (edited) Καλησπέρα έκανα μια παραγγελία από banggood με eu priority και μου έστειλαν track number μόνο με αριθμούς. Έχει ιδέα κάνεις ποια μεταφορική είναι? Sent from my SM-G950F using Tapatalk ξεκινάει με royal shipments και φτάνει με ups ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει λόγος, θα φάει άκυρο από το PayPal και μετά όταν έρθει η παραγγελία και πχ είναι ελαττώματικη δεν θα έχει το PayPal να τον κάλυψη, αυτή είναι η γνωστή ηλιθιότητα του Έλληνα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk με screenshot που λέει αποστολή πχ σε 5 μερες και το έστειλαν σε 10 και παράδοση που λενε σε 10-15 μερες και στις 24 δεν εχει έρθει δεν μπορείς να ζητήσεις refund και να γίνει αποδεκτό? Edited July 2, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 ξεκινάει με royal shipments και φτάνει με ups ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με screenshot που λέει αποστολή πχ σε 5 μερες και το έστειλαν σε 10 και παράδοση που λενε σε 10-15 μερες και στις 24 δεν εχει έρθει δεν μπορείς να ζητήσεις refund και να γίνει αποδεκτό? και για priority και εμένα μόνο νούμερα μου στείλανε banggood γιατι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 ξεκινάει με royal shipments και φτάνει με ups Το Royal Shipment μου λέει 1/7/2019 HUB UK - LONGDON, In Transit. Ξέρετε πόσο καιρό κάνει πάνω κάτω για να γυρίσει σε UPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 πότε ξεκίνησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 σα να πανε καλυτερα τα πραγματα σε γενικες γραμμες τελευταια. απο ιουνιο 4 πακετα κινας παρελαβα σε 6, 10, 12, 19 μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Καλησπέρα, προς ενημέρωση σας παραγγελία από banggood με priority στις 19/6 έφτασε χθες χωρίς πρόβλημα με tracking της μορφής LX.......NL Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 πότε ξεκίνησε? Royal Shipments 2019-07-01 18:08:09 In Transit (HUB UK - LONGDON) 2019-06-14 12:34:46 System has accepted the order 2019-06-14 12:34:44 System is processing the order 2019-06-14 12:34:44 Request for shipping label 10000post 2019-06-26 15:49:14 shenzhen Arrived at the operating center 2019-06-21 16:08:48 Complete the customs clearance to the transit center 2019-06-20 16:07:52 The destination countries to complete the customs clearance 2019-06-19 16:07:08 Flights fly 2019-06-18 16:06:11 Package has been into the warehouse in Hong Kong Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts