godjet Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Επανέρχομαι μετά από μία παλαιότερη ανάρτησή μου για το tomtop παρά τις επιφυλάξεις που είχανε πολλοί χρηστες εδώ μέσα ήρθε μέσα σε 20 μέρες.. με αλλαγή Courier στο τέλος Παραδόθηκε με DHL Γερμανίας. Μάλιστα μου δώσαν την επιλογή Duty Free shipping δωρεάν ενώ πριν και μετά την παραγγελία μου το σύστημα τους δείχνει κόστος 20 ευρώ για την αποστολή αυτή.. Καλύτερα δεν γινόταν.. Για την ιστορία παρέλαβα ένα ασύρματο σύστημα μετάδοσης ήχου για κιθάρα Πού στο Amazon το πουλάνε 99 ευρώ. με τελικό κόστος 25 από το tomtop Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Αυτό που γίνεται με το banggood (και εγώ την έχω πατήσει...) είναι αποτέλεσμα ηλίθιου σχεδιασμού των σελίδων τους: Στη σελίδα του (κάθε) προϊόντος, έχει ένα drop-down μενού, που σου επιτρέπει να διαλέξεις μέθοδο αποστολής (ή έτσι... νομίζεις), αλλά τελικά δεν κάνει τίποτα στην ουσία(!) :worry: - εγω την πατησα απο το aliexpress, αυτη την φορα ζητησα να ερθει πιο γρηγορα πληρωνοντας παραπανω αλλα πουθενα δεν διαβασα για DHL-UPS κλπ, μετα απο λιγες μερες μου στελνει μηνυμα η DHL Express (!) και μου γραφει πως το φερνει αυτη και για πιθανα τελη εκτελωνισμου με ελουσε κρυος ιδρωτας αλλα τελικα δεν χρεωθηκα τελωνειο, ουφ να λειπει αλλη φορα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Τυχερός... Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.. Ποια ήταν η αξία του προϊόντος και σε πόσες μέρες ήρθε τελικά? :worry: - εγω την πατησα απο το aliexpress, αυτη την φορα ζητησα να ερθει πιο γρηγορα πληρωνοντας παραπανω αλλα πουθενα δεν διαβασα για DHL-UPS κλπ, μετα απο λιγες μερες μου στελνει μηνυμα η DHL Express (!) και μου γραφει πως το φερνει αυτη και για πιθανα τελη εκτελωνισμου με ελουσε κρυος ιδρωτας αλλα τελικα δεν χρεωθηκα τελωνειο, ουφ να λειπει αλλη φορα (!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 :worry: - εγω την πατησα απο το aliexpress, αυτη την φορα ζητησα να ερθει πιο γρηγορα πληρωνοντας παραπανω αλλα πουθενα δεν διαβασα για DHL-UPS κλπ, μετα απο λιγες μερες μου στελνει μηνυμα η DHL Express (!) και μου γραφει πως το φερνει αυτη και για πιθανα τελη εκτελωνισμου με ελουσε κρυος ιδρωτας αλλα τελικα δεν χρεωθηκα τελωνειο, ουφ να λειπει αλλη φορα (!) Δεν έχουν σχέση οι δύο περιπτώσεις. Στην περίπτωση του banggood ο φίλος δεν πρόσεξε και επέλεξε διαφορετική αποστολή ενώ εσύ ζήτησες την γρήγορη αποστολή, κουριερ δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Έχει απαντηθεί πολλές φορές .το τηλέφωνο στο τελωνείο .έκατσε το εισαγωγή υπόκειται σε περιορισμούς.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Έχει απαντηθεί πολλές φορές .το τηλέφωνο στο τελωνείο .έκατσε το εισαγωγή υπόκειται σε περιορισμούς.ευχαριστω Tι ακριβώς εννοείς; Τι απορία έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 3/5/2019, 05:55:08 ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Ξέρουμε περίπου τον ΜΟ ημερών που ξεκολλάνε από αυτή την φάση τα δέματα; Υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ένα μήνα..... Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 3/5/2019, 05:55:08 ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Ξέρουμε περίπου τον ΜΟ ημερών που ξεκολλάνε από αυτή την φάση τα δέματα; Υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ξέρουμε περίπου τον ΜΟ ημερών που ξεκολλάνε από αυτή την φάση τα δέματα; Υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις; Ένα μήνα..... Ας ελπίσουμε ότι τώρα που φαίνονται πιο ήσυχα τα πράγματα, μπορεί να κάνει και λιγότερο (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ένα μήνα..... Πολύ λες... Από προσωπική εμπειρία, σε κάποιες παραγγελίες τον τελευταίο καιρό 10-15 μέρες θα πω... Αν είναι μικρής αξίας με το που το δουν θα αποδεσμευτεί άμεσα προς ΚΔ, αν με το που το δουν ζητήσουν απόδειξη, υπολόγισε άλλες 4-5 μέρες πλέον των 10-15 που είπαμε, από τότε που θα στείλεις το αποδεικτικό από Paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Όντως!Είχα μείνει στην προ προηγούμενη παραγγελία μου! Τώρα ξανά είδα το τράκινγκ της τελευταίας μου μέσα στον Απρίλη και έκανε 10 μέρες!Φαίνεται να είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα! Πολύ λες... Από προσωπική εμπειρία, σε κάποιες παραγγελίες τον τελευταίο καιρό 10-15 μέρες θα πω... Αν είναι μικρής αξίας με το που το δουν θα αποδεσμευτεί άμεσα προς ΚΔ, αν με το που το δουν ζητήσουν απόδειξη, υπολόγισε άλλες 4-5 μέρες πλέον των 10-15 που είπαμε, από τότε που θα στείλεις το αποδεικτικό από Paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Σχετικά ειναι όλα ...... 24/4/2019, 07:48:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13/4/2019, 10:13:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 13/4/2019, 07:38:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 10/4/2019, 09:28:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Σχετικά ειναι όλα ...... 24/4/2019, 07:48:04ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13/4/2019, 10:13:00ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 13/4/2019, 07:38:00ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 10/4/2019, 09:28:00ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ στα ίδια είμαστε και εμένα 24.4 λέει τα ίδια. αυτό το αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο θα πει ότι θα περάσει τελωνείο; ένα ρολόι έχω πάρει 8 ευρώ Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 στα ίδια είμαστε και εμένα 24.4 λέει τα ίδια. αυτό το αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο θα πει ότι θα περάσει τελωνείο; ένα ρολόι έχω πάρει 8 ευρώ Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσον αφορά τον χρόνο, το διάστημα δεν είναι ακριβώς ενδεικτικό γιατί μεσολάβησε Πάσχα με ότι αυτό συνεπάγεται.. Εμένα πχ παραγγελία αποδεσμεύτηκε από τελωνείο και έκανε καμιά δεκαριά μέρες απο 22/04 για να έρθει σπίτι... Σε γενικές γραμμές εκεί γύρω γύρω στις 10-15 μέρες εγώ θυμάμαι να κάνουν σε αυτό στάδιο... Και ναι σημαίνει ότι θα περάσει τελωνείο, ωστόσο αφού το πήρες 8 ευρώ, δε θα πληρώσεις κάτι... Στην περίπτωση που αυτοί νομίζουν ότι κοστίζει πάνω από 22 που είναι το όριο θα σου ζητήσουν να στείλεις απόδειξη από Paypal κλπ και μόλις τη στείλεις θα βγει τελωνειακώς ελεύθερο.. Απλά θα έχεις μικρή επιπλέον χρονική καθυστέρηση... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 στα ίδια είμαστε και εμένα 24.4 λέει τα ίδια. αυτό το αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο θα πει ότι θα περάσει τελωνείο; ένα ρολόι έχω πάρει 8 ευρώ Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεκόλλησε το δικό μου σήμερα.... μετά από περίπου 3 βδομάδες παραμονής στο τελωνείο Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 παιδια καλημερα. γνωριζει κανεις γιατι αυτη η καθυστερηση? το status του δεματος μου: 6/5/2019, 19:03:45 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 6/5/2019, 16:34:19 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 6/5/2019, 13:00:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29/4/2019, 09:37:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 23/4/2019, 15:04:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 23/4/2019, 08:44:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 23/4/2019, 04:41:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 παιδια καλημερα. γνωριζει κανεις γιατι αυτη η καθυστερηση? το status του δεματος μου: 6/5/2019, 19:03:45 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 6/5/2019, 16:34:19 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 6/5/2019, 13:00:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29/4/2019, 09:37:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 23/4/2019, 15:04:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 23/4/2019, 08:44:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 23/4/2019, 04:41:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Eξυπνάδες των ΕΛ.ΤΑ.... Να κάνει λιγότερο χρόνο να έρθει από την Ελλάδα στην Κίνα, από το να παραδοθεί εντός Ελλάδας... Έτυχε και σε μένα να κολλήσει σε αυτό το στάτους κάνα-δυο φορές... Υπομονή και θα έρθει, δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 ευχαριστω πολυ SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Τυχερός... Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.. Ποια ήταν η αξία του προϊόντος και σε πόσες μέρες ήρθε τελικά? :rolleyes: - η αξια συνολο ηταν $ 24.85 και ηρθε σε 10 μερες Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Ξέρει μήπως κανείς μια εταιρία courier: X-Press Couriers (πολωνική!) με ποια αντίστοιχη μπορεί να συνεργάζεται στην Ελλάδα...; Περιμένω δέμα που στάλθηκε μ' αυτούς και δεν έχω ιδέα από πού... θα μου 'ρθει! Edit: Απαντώ μόνος μου στην ερώτησή μου. Έστειλα ερώτημα στην X-Press, η οποία μου απάντησε πρακτικά αμέσως με mail. Το δέμα μου θα φτάσει με UPS, για την οποία μάλιστα μου έδωσαν και νέο tracking number. Edited May 14, 2019 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Δέμα μικρής αξίας έφτασε από το aliexpress στην Ελλάδα σε 7 μέρες. Ελπίζω να μην κάνει να ξεκολλήσει από το τελωνείο πάνω από 7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Έχω κ εγώ ένα από allie με tracking της μορφής LP0123456789 τι είναι αυτό?Λίγο που κουνήθηκε εκεί μου βγάζει άγνωστα σε μένα στάτους inbound-outbound,line-haul??? Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ Δέμα μικρής αξίας έφτασε από το aliexpress στην Ελλάδα σε 7 μέρες. Ελπίζω να μην κάνει να ξεκολλήσει από το τελωνείο πάνω από 7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Δέμα μικρής αξίας έφτασε από το aliexpress στην Ελλάδα σε 7 μέρες. Ελπίζω να μην κάνει να ξεκολλήσει από το τελωνείο πάνω από 7 μέρες. Αν το στάτους είναι "αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο", όπως έχει αναφερθεί ήδη ναι είναι πιθανό να κάνει πάνω από 7 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 :D - η DHL πολυβολο σκετο, απο οταν το παρελαβε εκανε σχεδον 2 μερες για να το φερει και την 3η μερα το πρωϊ παραδοθηκε πιο πολυ εκανε να γινει η πιστοποιηση πληρωμης-πακεταρισμα-παραλαβη στον μεταφορεα απο το καταστημα παρα η αποστολη (aliexpress το ποσο $ 22.98) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Έχω κ εγώ ένα από allie με tracking της μορφής LP0123456789 τι είναι αυτό?Λίγο που κουνήθηκε εκεί μου βγάζει άγνωστα σε μένα στάτους inbound-outbound,line-haul??? Για βαλε το tracking στο site https://www.trackingmore.com/en.html να δεις αν βγαλει κατι. Εμενα ηρθε με china post. Αν το στάτους είναι "αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο", όπως έχει αναφερθεί ήδη ναι είναι πιθανό να κάνει πάνω από 7 μέρες... Μου γραφε οντως: ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts