agpol07 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Καλά ναι αυτό εξυπακούεται, απλά αν στο ανοίξουν τη πάτησες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Καλά ναι αυτό εξυπακούεται, απλά αν στο ανοίξουν τη πάτησες.. Δε θα το ανοίξουν. Επειδή η τιμή είναι κοντά στην ατέλεια, πολύ πιθανόν, θα ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής που να φαίνεται πόσο πλήρωσε οπότε θα χρεωθεί αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinpet Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Αυτό που το TOMTOP εάν δεν παραλάβεις κάτι και πάρεις refund, κάποια στιγμή σου στέλνει email και λέει ότι το παρέλαβες και ξαναπλήρωσέ μας το έχει κάνει και σε άλλους? (Εννοείται ότι δεν έχει παραλειφθεί τίποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Αυτό που το TOMTOP εάν δεν παραλάβεις κάτι και πάρεις refund, κάποια στιγμή σου στέλνει email και λέει ότι το παρέλαβες και ξαναπλήρωσέ μας το έχει κάνει και σε άλλους? (Εννοείται ότι δεν έχει παραλειφθεί τίποτα) και σε μενα το κανανε ...τους εστειλα ενα αγριεμενο μειλ ως απαντηση και μου ζητανε συγγνωμη...μην ασχολεισαι μαζι τους...η χειροτερη περιπτωση κινεζομαγαζου με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarhs211 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/2/2019, 13:21:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 2/2/2019, 08:10:51 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 8/1/2019, 11:44:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 6/1/2019, 11:21:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Νοιωθω πως δεν θα ερθει ποτε τι να κανω?καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Μάλλον θα σου βγει κουστούμι. Ένα δικό μου άργησε να μπει αλλά όταν μπήκε τελωνείο βγήκε κατευθείαν. Τι είναι;το περιμένεις ότι θα πάει για εκτελωνισμο κτλ; Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/2/2019, 13:21:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 2/2/2019, 08:10:51 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 8/1/2019, 11:44:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 6/1/2019, 11:21:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Νοιωθω πως δεν θα ερθει ποτε τι να κανω?καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Αυτό που το TOMTOP εάν δεν παραλάβεις κάτι και πάρεις refund, κάποια στιγμή σου στέλνει email και λέει ότι το παρέλαβες και ξαναπλήρωσέ μας το έχει κάνει και σε άλλους? (Εννοείται ότι δεν έχει παραλειφθεί τίποτα) Ναι σε εμένα δεν παρέλαβα τίποτε σίγουρα δεν τα στείλανε τους απάντησα και τους ξε@@σα και μου είπαν ότι έκαναν λάθος ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Γνωρίζεις κάποιος με ποια εταιρεία διακινούνται τα δέματα στην Ελλάδα που έρχονται από την Αγγλία με parcelforce? Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarhs211 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Μάλλον θα σου βγει κουστούμι. Ένα δικό μου άργησε να μπει αλλά όταν μπήκε τελωνείο βγήκε κατευθείαν. Τι είναι;το περιμένεις ότι θα πάει για εκτελωνισμο κτλ; 2 κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 μέθοδος αποστολής-μαγαζί??? 2 κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Αυτό που το TOMTOP εάν δεν παραλάβεις κάτι και πάρεις refund, κάποια στιγμή σου στέλνει email και λέει ότι το παρέλαβες και ξαναπλήρωσέ μας το έχει κάνει και σε άλλους? (Εννοείται ότι δεν έχει παραλειφθεί τίποτα) Μια από τα ίδια και σε μένα. Παραγγελία 11/18 και δεν έχω παραλάβει ακόμα (και ούτε που θα παραλάβω γιατί το πιο πιθανό να μην έστειλαν καν) Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Kαλημέρα παιδιά, επειδή το θέμα είναι χαοτικό σε έκταση και από ένα πρόχειρο search εδώ στο φόρουμ δε βρήκα κάτι. Καμία πρόσφατη εμπειρία από EU Priority Line του Gearvita;;; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Ειχα διαβασει πριν κανα μηνα οτι καποιοι που πηραν απο Gearvita με priority, περασαν τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 παιδες παρηγκειλα τελικα ενα ταμπλετ απο γερμανια και μου ειπαν θα το στειλουν με dhl ...στο φερνει σπιτι η παω να το βρω στο ελτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 παιδες παρηγκειλα τελικα ενα ταμπλετ απο γερμανια και μου ειπαν θα το στειλουν με dhl ...στο φερνει σπιτι η παω να το βρω στο ελτα ? Aφού έρχεται από Ευρώπη με DHL θα έρθει λογικά σπίτι σου... Η DHL είναι κούριερ ανεξάρτητη από τα ΕΛΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Aφού έρχεται από Ευρώπη με DHL θα έρθει λογικά σπίτι σου... Η DHL είναι κούριερ ανεξάρτητη από τα ΕΛΤΑ...Όχι απαραιτητα... Η DHL paket είναι απλό ταχυδρομείο και έρχεται με ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Εμπειρικά η κατάσταση preadvised πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει ? Απο banggood μεριά περιμένω 2η αποστολή του τηλεφώνου που δεν μου ήρθε ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Όχι απαραιτητα... Η DHL paket είναι απλό ταχυδρομείο και έρχεται με ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραια θα το περιμενω μου δωσανε τρασκιν οποτε θα το παρακολουθω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Παιδιά μια ερώτηση. Εγώ μένω Πάτρα Και ένα δεματακι που περιμένω από Κίνα πάει.....προς Θεσσαλονίκη..... Τι ακριβώς συμβαίνει?????????? Έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία? Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 παει για μπουγατσα και θα γυρισει :) μην ανησυχεις εχει ξαναγινει πολλες φορες να ακολουθουν λαθος δρομολογιο αλλα τελικα πανε στο προορισμο τους ( τουλαχιστον οπως εχουν αναφερει μεχρι τωρα συμφορουμιτες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Περίμενα δέμα για Θεσσαλονίκη Παραδόθηκε Πάτρα σε παραλήπτη εκεί Άπειρες συνομιλίες με ΕΛΤΑ και alliexpress Πήρα refund Μετά από 1 ημέρα παρέλαβα την παραγγελία Το τρακιγκ ακόμη λέει παραδόθηκε Πάτρα Ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Ε ρε γλέντια ..... Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Περίμενα δέμα για Θεσσαλονίκη Παραδόθηκε Πάτρα σε παραλήπτη εκεί Άπειρες συνομιλίες με ΕΛΤΑ και alliexpress Πήρα refund Μετά από 1 ημέρα παρέλαβα την παραγγελία Το τρακιγκ ακόμη λέει παραδόθηκε Πάτρα Ότι να ναιΑπό την στιγμή που το παρέλαβες καλό θα ήταν να δώσεις τα λεφτά πίσω , η γνώμη μου πάντα, για λάθη των ΕΛΤΑ δεν φταίει ο Κινέζος. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Na ανταλαξουν τηλεφωνα ο Kaloudis με τον Celtic. Απο οτι φαινεται το αλιεχπρες τους εφερε πιο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Περιμένω κάτι ευτελους αξίας απο κίνα, και έχει tr Nr SYBAE0685067, χωρις τελευταία γράμματα, έχουμε καμία ιδέα πως έρχεται? Και πως το κάνουμε tracking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts