Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω παραγγείλει με priority direct mail ένα κινητό και είναι pre advised στην Ολλανδία εδώ και έναν μήνα. Να τους κάνω dispute? Edited by trompidis

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω παραγγείλει με priority direct mail ένα κινητό και είναι pre advised στην Ολλανδία εδώ και έναν μήνα. Να τους κάνω dispute?

Από ποιό κατάστημα;;; ( και pre advised δεν σημαίνει ότι είναι στην Ολλανδία ... )

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Από ποιό κατάστημα;;; ( και pre advised δεν σημαίνει ότι είναι στην Ολλανδία ... )

Από banggood. Και μου είπαν να περιμένω και λίγες μέρες ακόμα. Να με καθυστερούν λόγω Πάσχα?

Από banggood. Και μου είπαν να περιμένω και λίγες μέρες ακόμα. Να με καθυστερούν λόγω Πάσχα?

Την περασμένη εβδομάδα είχαν Πάσχα οι Καθολικοι, οπότε μπορεί να έπεσε φόρτος, τι να πω ..

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Και εμένα η ίδια περίπτωση. 30 μέρες σε pre-advised. Μετά από 2-3 μηνύματα δέχτηκαν να μου κάνουν full refund. Αν στο μέλλον (εντός του μήνα) το παραλάβω θα επικοινωνήσω με το κατάστημα.

παγκοσμιο ρεκορ?Παραγγελια 3 πραγματα απο gearbest με china unregistered ηρθαν σε 10 μερες!!

γενικοτερα απο gear τελευταια ερχοντα παρα πολυ γρηγορα αλλα και απο ali !

Να ρωτήσω το European Railway Direct Mail του banggοod αποφεύγει τελωνεία η όχι ?

Είναι κάτι σαν το priority άλλα αργό η καμία σχέση?

γενικοτερα απο gear τελευταια ερχοντα παρα πολυ γρηγορα αλλα και απο ali !

Ακριβως το ιδιο 3 μικροπαραγγελιες απο gearbest με Unregistered ηρθαν σε 10-15 μερες. Εχει γινει πιο γρηγορο και απο τις ευρωπαικες αποθηκες:lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eχω παραγγειλει κατι ακουστικα απο gearbest και μου ηρθε μεηλ στις 25/3 οτι εγιναν shipped. Θα ερθουν λεει με την NL Post. Μπαινω στο σαητ της και βαζω το τρακινγκ ναμπερ και μου βγαζει pre-advised ακομα. Με την gearbest που επικοινωνησα μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο κ καποια στιγμη θα ερθει. Χαιρω πολυ, ζαμπον.

Εχω παραγγειλει κατι tempered απο aliexpress(6 ευρω συνολο) τα οποια εφτασαν Ελλαδα 28/3. Επικοινωνησα με ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι θα περασουν τελωνειο πρωτα και μπορει να περιμενω κανα μηνα. Οντως??

Μου εχει τυχει σε 2 παραγγελιες με διαφορα 2 ημερων η μια να μεινει 4 μερες pre advised και η αλλη περιπου ενα μηνα, ηταν κοντα στην πρωτοχρονια, οποτε μαλλον κατι παιζει και με τις αργιες

Και εμένα από 22/3 με nlpost από gear best έγινε pre adviced 30/03 και μετά τπτ.

νωρις ειναι ακομη για να αλλαξει κατασταση. Την αλλη βδομαδα θα δεις κινηση

παγκοσμιο ρεκορ?Παραγγελια 3 πραγματα απο gearbest με china unregistered ηρθαν σε 10 μερες!!
Σε πέρασα !!!! Παραγγελία 28/3 από gear με china post παρέλαβα σήμερα 5/4, δεν γίνονται αυτά!! Ούτε από Ευρώπη δεν έρχονται τόσο γρήγορα. Καλό Πάσχα σε όλους και καλές παραλαβές!!

Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε πέρασα !!!! Παραγγελία 28/3 από gear με china post παρέλαβα σήμερα 5/4, δεν γίνονται αυτά!! Ούτε από Ευρώπη δεν έρχονται τόσο γρήγορα. Καλό Πάσχα σε όλους και καλές παραλαβές!!

Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειναι ειναι η νεα συνεργασια του gearbest,τα στελνει με spaceX..!

Διαβάζοντας τα παραπάνω, να περιμένω ότι ένα tv-box που μου εστάλη από το GearBest με priority μέσω Netherlands registered, θα το πληρώσω χρυσό αφού θα περάσει τελωνείο ;

Sent from my iPad Pro.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Διαβάζοντας τα παραπάνω, να περιμένω ότι ένα tv-box που μου εστάλη από το GearBest με priority μέσω Netherlands registered, θα το πληρώσω χρυσό αφού θα περάσει τελωνείο ;

Sent from my iPad Pro.

Αγνωσται οι βουλαι των ελληνικων ταχυδρομειων

Sent from my iPad Pro.

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σταματησει τελωνειο, αν σταματησει θα το δεις στο tracking , παντως αμα κατσει τελωνειο να τους πιεσεις να σου επιστρεψουν τα λεφτα του τελωνειου.

Παλικάρια το SHARP AQUOS S2 αν περάσει τελωνείο πόσα πληρώνεις; Η τιμή είναι στα € 132.80,ισχύει το παρακάτω;

:"αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ".

Αν τα κάνω σωστά,είναι 24% ΦΠΑ - 31,872 € + 15 € Τέλος εκτελωνισμού = 46,872 €

Μαζί με το τηλέφωνο 132.80 + 46,872 =179,672 €

Edited by vasileios13

παιδιά από tomtop και duty free shipping , γλυτώνω τελωνείο ή την τρώω?

Από Coolicool τι επιλεγωγω[για αποφυγή τελωνείου?

Μία βοήθεια?

Edited by gsserv10

Παλικάρια το SHARP AQUOS S2 αν περάσει τελωνείο πόσα πληρώνεις; Η τιμή είναι στα € 132.80,ισχύει το παρακάτω;

:"αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ".

Αν τα κάνω σωστά,είναι 24% ΦΠΑ - 31,872 € + 15 € Τέλος εκτελωνισμού = 46,872 €

Μαζί με το τηλέφωνο 132.80 + 46,872 =179,672 €

Ναι, ακριβώς έτσι.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σταματησει τελωνειο, αν σταματησει θα το δεις στο tracking , παντως αμα κατσει τελωνειο να τους πιεσεις να σου επιστρεψουν τα λεφτα του τελωνειου.

Χμμμμ, αφού θα το έχω πληρώσει χλωμό το βλέπω να μου επιστρέψουν οτιδήποτε.

Μάλλον θα κάνουν τον ..... κινέζο.

Sent from my iPad Pro.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Χμμμμ, αφού θα το έχω πληρώσει χλωμό το βλέπω να μου επιστρέψουν οτιδήποτε.

Μάλλον θα κάνουν τον ..... κινέζο.

Sent from my iPad Pro.

Εμενα με επιστρεψανε κανονικα τα χρηματα που πληρωσα για τελωνειο (42 ευρω) στέλνοντας την αποδειξη και το δεμα επανω με το κίτρινο αυτοκόλλητο του τελωνείου.

<off_topic>

Παλικάρια το SHARP AQUOS S2 αν περάσει τελωνείο πόσα πληρώνεις; Η τιμή είναι στα € 132.80

Μπράβο τιμή για το Sharp! Πολύ καλή για να είναι αληθινή όμως... Δεν έχω ακούσει επίσης κάποιον που να αγόρασε από το συγκεκριμένο site...

Το Sharp δεν έχει -νομίζω- και την 800άρα (B20), αλλά αν όντως μπορούσε να βρεθεί σε τέτοια τιμή...

@vasileios13: Αν τελικά το προχωρήσεις και το παραγγείλεις, πες μας -αν θέλεις- και το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση!

</off_topic>

Εμενα με επιστρεψανε κανονικα τα χρηματα που πληρωσα για τελωνειο (42 ευρω) στέλνοντας την αποδειξη και το δεμα επανω με το κίτρινο αυτοκόλλητο του τελωνείου.

To lightintebox το κανει εφοσον πληρωσεις ενα μικρο ποσο για τελωνιακους δασμους. Κανενα αλλο καταστημα δεν το κανει. Bangood, gearbest οχι μονο δεν θα σε πληρωσουν, αλλα και θα βαλουν τα Παντα τους να γελανε

<off_topic>

Μπράβο τιμή για το Sharp! Πολύ καλή για να είναι αληθινή όμως... Δεν έχω ακούσει επίσης κάποιον που να αγόρασε από το συγκεκριμένο site...

Το Sharp δεν έχει -νομίζω- και την 800άρα (B20), αλλά αν όντως μπορούσε να βρεθεί σε τέτοια τιμή...

@vasileios13: Αν τελικά το προχωρήσεις και το παραγγείλεις, πες μας -αν θέλεις- και το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση!

Ένας φίλος ενδιαφέρεται,δεν ξέρω αν θα το πάρει. Εγώ πριν λίγες μέρες πήρα το Μi Note 2 και είμαι ΟΚ. :wink:

Ένας φίλος ενδιαφέρεται,δεν ξέρω αν θα το πάρει. Εγώ πριν λίγες μέρες πήρα το Μi Note 2 και είμαι ΟΚ. :wink:

Σωστος! :)

Θα σου έλεγα πάντως να κάνεις και μια ερώτηση για το μαγαζί στο νήμα για τα Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά, μήπως και ξέρει κανείς κάτι παραπάνω γι' αυτό και πιθανώς γλυτώσουμε το φίλο από τρεχάματα...

(αν και νομίζω ότι αυτό εδώ το νήμα το βλέπει περισσότερος κόσμος! :lol:)

παιδιά από tomtop και duty free shipping , γλυτώνω τελωνείο ή την τρώω?

Από Coolicool τι επιλεγωγω[για αποφυγή τελωνείου?

Μία βοήθεια?

εγω αγορασα ετσι απο τομ τοπκαι βλεποντας μετα την παραγγελια το duty free ειχε εξαφανιστει.Επεσε πολυ βρισιμο για να ακυρωσουν και να μουεπιστρεψουν 15 μερες μετα τα χρηματα

Ειναι τελειως αναξιοπιστοι

Γιατι δεν πας banggood εγγυηση και θα τοχεις σε 10μερες

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To lightintebox το κανει εφοσον πληρωσεις ενα μικρο ποσο για τελωνιακους δασμους. Κανενα αλλο καταστημα δεν το κανει. Bangood, gearbest οχι μονο δεν θα σε πληρωσουν, αλλα και θα βαλουν τα Παντα τους να γελανε

το lightinthebox ΠΑΝΤΑ πληρωνει σε 24 ωρες εφοσον εχεις κανει ασφαλεια

Το ganggood einai εξαιρετικο,μην το βαζεις μαζι με το gearbest

μην το βαζεις μαζι με το gearbest

Εγώ ρίσκαρα και πήρα κινητό πριν λίγες μέρες με Belgium Post και δεν πλήρωσα τελωνείο πάντως.

εγω αγορασα ετσι απο τομ τοπκαι βλεποντας μετα την παραγγελια το duty free ειχε εξαφανιστει.Επεσε πολυ βρισιμο για να ακυρωσουν και να μουεπιστρεψουν 15 μερες μετα τα χρηματα

Ειναι τελειως αναξιοπιστοι

Γιατι δεν πας banggood εγγυηση και θα τοχεις σε 10μερες

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το lightinthebox ΠΑΝΤΑ πληρωνει σε 24 ωρες εφοσον εχεις κανει ασφαλεια

Το ganggood einai εξαιρετικο,μην το βαζεις μαζι με το gearbest

Από Coolicool έχει κάποια ασφαλή μέθοδο θέλω να αγοράσω το elephone u, ευχαριστώ