terkos2 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 terkos2 22.06$ λέει το invoice! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να είσαι πάντα καλά. Οι τιμές και του δικού μου τιμολογίου (14.99 +2.04) είναι όντως σε $ και όχι σε € που εκ παραδρομής είχα γράψει. Τελικά ξεκόλλησε και το δικό μου και απ' ότι φαίνεται την γλύτωσα και εγώ 13/2/2018, 17:37:14 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 13/2/2018, 15:37:14 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 13/2/2018, 14:34:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/2/2018, 14:31:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μόλις μπήκε και εμένα ένα δέμα από Gearbest τελωνείο με την περίφημη νέα μέθοδο τους Netherland PDM, ευτυχώς είναι μικρής αξίας 53€, έστειλα και τα ανάλογα mail που μου ζήτησαν, περιμένω τώρα την λυπητερή και το κυριότερο την απάντηση του Gearbest όταν τούς ζητήσω refund του ποσού, όσο αναφορά το τελωνείο... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην αγχώνεσαι το gearbest θα σου τα επιστέψει , στείλε φώτο από το δέμα , να φαίνεται το κίτρινο αυτοκόλλητο του τελωνείου, το τράκινκ και το ποσό και την απόδειξη που θα σου δώσουν στο ταχυδρομείο. Εμένα μου επέστρεψαν το ποσό μετά από 3 εργάσιμες, μάλιστα μου γύρισαν περίπου 2 ευρώ παραπάνω από όσα πλήρωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα πριν καμιά 20αρια μέρες ενα Χiaomi Mi6 απο LightinTheBox. Το κινητό είναι Ελλάδα από τo Σάββατο σύμφωνα με το tracking. Συγκεκριμένα: ATHENS AIRMAIL CENTER, ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS (10/2 0:33) ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE(10/2 11:05) To θέμα είναι ότι στο διάστημα αυτό δεν έχω λάβει καμιά κλήση ούτε από τελωνείο ούτε από ΕΛΤΑ. Έχω ακούσει ότι μπορεί να μείνει και κάνα 20ήμερο στο αεροδρόμιο. Λογικά να περιμένω τηλέφωνο από τελωνείο? Από πότε λέτε να παραλαμβάνω? Είναι πρώτη φορά που φέρνω κάτι αξίας από έξω, γιαυτό ρωτάω. Παιδιά ενημερώνω: 13/2/2018, 19:58:35 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 13/2/2018, 00:19:07 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13/2/2018, 17:58:35 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 10/2/2018, 00:13:12 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 10/2/2018, 11:05:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 7/2/2018, 12:56:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 30/1/2018, 09:27:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ δεν προκειτε να παρεις καμια ειδοποιηση τηλεφωνικη απο τα ΕΛΤΑ, αν προκειτε να δασμολογηθει θα κατσει μεχρι και 20 μερες οπως σωστα υπεθεσες. Τουλαχιστον σε δυο απο τις παραγγελιες μου που δασμολογηθηκαν τοσο περιπου εκατσαν. Θα παρεις ειδοποιηση πληρωμης οταν με το καλο φτασει στο ταχυδρομειο τις περιοχης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 σημερα βγηκε προς παραδοση παραγγελια με το ολλανδικο του gearbest. η παραγγελια εγινε στις 29/1 και σημερα ειναι προς παραδοση. μπηκε τελωνειο αλλα δεν εκατσε αφου σε 2 ωρες φιανεται να βγηκε. απο την μερα που φιανεται οτι εφτασε ελλαδα εκανε 2 μερες Κωδικός Αντικειμένου: RS*********9NL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 14/2/2018, 08:51:18 Μ.Δ. ***** ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 14/2/2018, 06:40:36 Μ.Δ. **********ΑΦΙΞΗ ΣΕ 14/2/2018, 06:11:44 Μ.Δ. ********** ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 14/2/2018, 05:32:50 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Μ.Δ. **********) 14/2/2018, 00:40:59 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. **********) 13/2/2018, 22:00:00 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 12/2/2018, 21:08:04 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 12/2/2018, 15:54:00 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 12/2/2018, 13:54:00 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 12/2/2018, 13:33:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 6/2/2018, 13:08:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nassos97 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Καλησπέρα έχω παραγγελει πριν 10 μέρες κάποια δέματα από Κίνα μέσα από την εφαρμογή Joom. Τα 2 πρωτα βλέπω πως έχουν φτάσει στην πόλη μου(θεσσαλονικη) Η ταχυδρομική λέει πως είναι η yune express όπου δεν την ξέρει κανεις εδω και δεν μπορώ να βρω το δέμα που είναι.μπορει να βοηθεισει καποιος;ξέρει τι στο καλό είναι αυτή η yune express;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 κοίτα εδώ: http://www.yuntrack.com αν έχεις android συσκευή, δοκίμασε την εφαρμογή trackchecker mobile από metalsoft. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Περίμενε και θα σου έρθουν τα δεματα στο σπίτι μέσω της εταιρείας (όποια είναι αυτή) που συνεργάζεται με τη yune. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αγορά από Banggood με priority,παρέλαβα με ασφάλεια σε 12 μέρες.Σφαιρα! Δεύτερο ίδια μέρα,αυριο-μεθαυριο θα το χω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα πριν καμιά 20αρια μέρες ενα Χiaomi Mi6 απο LightinTheBox. Το κινητό είναι Ελλάδα από τo Σάββατο σύμφωνα με το tracking. Συγκεκριμένα: ATHENS AIRMAIL CENTER, ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS (10/2 0:33) ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE(10/2 11:05) To θέμα είναι ότι στο διάστημα αυτό δεν έχω λάβει καμιά κλήση ούτε από τελωνείο ούτε από ΕΛΤΑ. Έχω ακούσει ότι μπορεί να μείνει και κάνα 20ήμερο στο αεροδρόμιο. Λογικά να περιμένω τηλέφωνο από τελωνείο? Από πότε λέτε να παραλαμβάνω? Είναι πρώτη φορά που φέρνω κάτι αξίας από έξω, γιαυτό ρωτάω. Παιδιά ενημερώνω: 13/2/2018, 19:58:35 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 13/2/2018, 00:19:07 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13/2/2018, 17:58:35 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 10/2/2018, 00:13:12 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 10/2/2018, 11:05:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 7/2/2018, 12:56:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 30/1/2018, 09:27:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ εχεις κανει ασφαλεια δασμων?Εαν ναι θα σου ερθει το πακετο που θα πληρωσεις τον φορο και με την φωτογραφια που στελεις σου βαζουν την αλλη μερα τα χρηματα.Η light in the box βαζει την κακονικη τιμηγιαυτο το τελωνειο δεν αργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αγορά από Banggood με priority,παρέλαβα με ασφάλεια σε 12 μέρες.Σφαιρα! Δεύτερο ίδια μέρα,αυριο-μεθαυριο θα το χω. συμφωνω, bangood κορυφη! κι εμενα σε 2 εβδομαδες μαξ μου ειχαν ερθει ολα οσα παρηγγειλα τελευταια και ηταν αρκετα, οχι σαν του gearbest που περιμενω 2-3 μηνες για το καθε τι! απιστευτοι απλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skyypro Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 εχεις κανει ασφαλεια δασμων?Εαν ναι θα σου ερθει το πακετο που θα πληρωσεις τον φορο και με την φωτογραφια που στελεις σου βαζουν την αλλη μερα τα χρηματα.Η light in the box βαζει την κακονικη τιμηγιαυτο το τελωνειο δεν αργει Nαι μίλησα σήμερα με ΕΛΤΑ. Θα παραλάβω λογικά μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχει χρέωση τελωνείου 91 ευρώ. Ευτυχώς έβαλα την ασφάλειά. Λογικά θα στείλω την απόδειξη στον Κινέζο και θα βάλει τα λεφτά στο paypal(όχι στην κάρτα). Παράθεση Sony Ericsson Xperia Mini Pro Sony Xperia Tablet Z (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 3 παραγγελίες gearbest Belgium registered και 1 banggood priority όλες ήρθαν κάτω από 20 ημέρες και το πιο παράξενο μία gearbest unregistered με κωδικό SBxxxxxxxx ήρθε σε 25 ημέρες ενώ 2-3 πριν από αυτή με τον ίδιο τρόπο αποστολής (SBxxx.....) 60+ ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 συμφωνω, bangood κορυφη! κι εμενα σε 2 εβδομαδες μαξ μου ειχαν ερθει ολα οσα παρηγγειλα τελευταια και ηταν αρκετα, οχι σαν του gearbest που περιμενω 2-3 μηνες για το καθε τι! απιστευτοι απλα! Πρώτη μου επιλογή,κι ας δώσω κ κάτι παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αγορά από Banggood με priority,παρέλαβα με ασφάλεια σε 12 μέρες.Σφαιρα! Και σε εμενα κινητο απο το banggood με priority ηρθε σε 12 μερες. Τα ελτα δεν αργοπορησαν καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini27 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Παιδια καλημερα εχω κανει 4 παραγγελειες απο aliexpress και οι 4 κοβουν βολτες μεσα στην κινα και καθε μερα ενημερωνεται to tracking number,το ενα δε μου γραφει οτι εφτασε ελλαδα αλλα στο σαιτ των ελτα καν δεν γραφει οτι εχει φυγει απο κινα,αν μπορει καποιος να βοηθηση θα το εκτιμουσα..Αν θελετε μπορω να στειλω και τους αριθμους αποστολης για μια παραπανω γνωμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Παιδια καλημερα εχω κανει 4 παραγγελειες απο aliexpress και οι 4 κοβουν βολτες μεσα στην κινα και καθε μερα ενημερωνεται to tracking number,το ενα δε μου γραφει οτι εφτασε ελλαδα αλλα στο σαιτ των ελτα καν δεν γραφει οτι εχει φυγει απο κινα,αν μπορει καποιος να βοηθηση θα το εκτιμουσα..Αν θελετε μπορω να στειλω και τους αριθμους αποστολης για μια παραπανω γνωμη..Αν μπορεις ανεβασε ποιο tracking number σε απασχολει, ένα η όλα, να σου πουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Παιδια καλημερα εχω κανει 4 παραγγελειες απο aliexpress και οι 4 κοβουν βολτες μεσα στην κινα και καθε μερα ενημερωνεται to tracking number,το ενα δε μου γραφει οτι εφτασε ελλαδα αλλα στο σαιτ των ελτα καν δεν γραφει οτι εχει φυγει απο κινα,αν μπορει καποιος να βοηθηση θα το εκτιμουσα..Αν θελετε μπορω να στειλω και τους αριθμους αποστολης για μια παραπανω γνωμη.. Κόβουν βόλτες στην Κίνα γιατί σαν χώρα είναι αχανής και κάθε μαγαζί του Ali δεν βρίσκεται στην πρωτεύουσα από όπου το δέμα θα φύγει για Ελλάδα. Όταν θα ανοίξουν τα ΕΛΤΑ το σάκο με το δέμα σου, θα το δεις στο site τους. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini27 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 1)RY798168571CN 2)RY805976695CN 3)RY827492977CN Το τεταρτο φανηκε σημερα οτι ειναι στο αεροδρομιο απο της 13/2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 1)RY798168571CN 2)RY805976695CN 3)RY827492977CN Το τεταρτο φανηκε σημερα οτι ειναι στο αεροδρομιο απο της 13/2.. Στα 3 που εβαλες κανενα πρόβλημα δεν υπαρχει, είναι απλα στο δρομο και σου ερχονται. Απλα να ξερεις μικροκαθυστερησεις από κινα παντα υπαρχουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini27 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλα ναι αυτο εννοειται αλλα πρωτη φορα μου συμβενει να κοντευουν μηνα στην κινα απο την ημερα που εχω κανει την παραγγελεια γιαυτο παραξενευτικα,παντως σε ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλα ναι αυτο εννοειται αλλα πρωτη φορα μου συμβενει να κοντευουν μηνα στην κινα απο την ημερα που εχω κανει την παραγγελεια γιαυτο παραξενευτικα,παντως σε ευχαριστω πολυ.. Δυστυχως πιστεψε με εχουν υπαρξει και πολύ μεγαλύτερες χειρότερες καθυστερήσεις.. Αυτό το κακο εχουν οι αγορες από κινα, εχουν ψιλοαγχος και θελουν και υπομονή.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaitis Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Απο Vickmall με Priority Direct Mail αποφεύγω δυσάρεστες εκπλήξεις όπως απο Gearbest; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα παίδες, μου είχε φέρει δώρο ο κολλητός ναυτικός από Κίνα ένα προϊόν το οποίο δεν πλήρωσα ποτέ. Ωστόσο αυτό μέσα στο 6μηνο χάλασε, και πριν κάνα 1.5-2 μήνες το έστειλα πίσω για αντικατάσταση αφού βρήκα τον κατασκευαστή του. Τώρα μου έβγαλε μήνυμα το tracking number "Athens airmail center awaiting proof of value". Τι να κάνω τώρα που δεν έχω απόδειξη πληρωμής αφού δε το πλήρωσα ποτέ; Επίσης, έχει γράψει πάνω ο Κινέζος ότι είναι "product return from warranty". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 (edited) Δεν το γλιτώνεις το τελωνείο φίλε μου, έπρεπε να κάνεις δήλωση όταν το έστελνε Κίνα. Τώρα θα περιμένουν 1-2 βδομάδες μήπως τους στείλεις κάποιο μαιλ με απόδειξη αγοράς ή από paypal και αφού δεν τους στείλεις θα φορολογηθεί κατ' εκτίμηση. Θα πρότεινα για να αποφύγεις επιπλέον καθυστερήσεις να στείλεις μαιλ στο ΓΕΤΑ με θέμα τον αριθμό τρακινκ και να τους πεις ότι δεν έχεις απόδειξη και ότι είναι από επισκευή μήπως και το εκτελωνίσουν πιο γρήγορα geta@elta-net.gr Edited February 15, 2018 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα παίδες, μου είχε φέρει δώρο ο κολλητός ναυτικός από Κίνα ένα προϊόν το οποίο δεν πλήρωσα ποτέ. Ωστόσο αυτό μέσα στο 6μηνο χάλασε, και πριν κάνα 1.5-2 μήνες το έστειλα πίσω για αντικατάσταση αφού βρήκα τον κατασκευαστή του. Τώρα μου έβγαλε μήνυμα το tracking number "Athens airmail center awaiting proof of value". Τι να κάνω τώρα που δεν έχω απόδειξη πληρωμής αφού δε το πλήρωσα ποτέ; Επίσης, έχει γράψει πάνω ο Κινέζος ότι είναι "product return from warranty". Όταν το έστειλες στην Κίνα πήρες κάποιο αποδεικτικό. Γράφει τίποτα σχετικό; Αν και κανονικά έπρεπε όντως να κάνεις διαδικασία πριν το στείλεις, δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν στο αποδεικτικό γράφει κάτι που να μπορεί να διασταυρώσει ότι το έστειλες για επισκευή και να τους το στείλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts