elgol Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ότι έχει σχήμα κινητού δεν τη γλυτώνει με απλη registered αποστολή αυτό έχω καταλαβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ξέρετε με ποια εταιρία στέλνει το TomTop απο κινέζικη αποθήκη όταν επιλέξουμε Super Saver Shipping; Ένα μήνα περιμένω και ακόμα τίποτα. Τωρα τελευταια με Laos unregistered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 ελιωσα με το super huge του ali :D παντως επαιξε σε προσφορα ομπρελα πριν λιγες μερες στο gearbest στα 11 ευρω, που ηταν και διπλης οψης (και καλα βολευε για αυτοκινητο κλπ) και windproof κλπ, πολυ καλη, για μενα περιμενε να ξαναβγει καμια τετοια προσφορα Ψάξε στο ΕΒΑΥ, έχουν τις ίδιες και μπορείς να τις βρείς φθηνές ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Τωρα τελευταια με Laos unregistered. A, μάλιστα. Διαβάζω για καλούς χρόνους της China τελευταία και είχα μια ελπίδα μήπως ερχόταν με αυτήν. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Έρχεται πιο γρήγορα αλλά δεν είναι και με κούριερ. Έχω παραγγείλει πολλές φορές και πάντα μένει σε αυτό το στάτους 10-12 μέρες (μέχρι τ πακέτο να φτάσει από Κίνα στην Αγγλία) και μετά σε 4-5 μέρες παραλαμβάνεις. Ανά μία μέρα πάει Βουδαπέστη-Σόφια-Θεσ/νίκη-Αθήνα.Καλά μην τρελαίνεσαι εμένα μου βγάζει το ίδιο με ημερομηνία 13/9.... Αν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δεν αλλάξει θα να με ζώνουν τα φίδια.... Άμα αλλάξει κ όταν αλλάξει θα ενημερώσω... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) Ξέρουμε ποιο ταχυδρομείο χρησιμοποιούν Banggood και Geekbuying για τις δωρεάν registered airmail? Banggood Air Parcel Register: ??? GeekBuying Registered Airmail: ??? Απ' ότι κατάλαβα, για το Banggood, συνίσταται να δώσεις το 10αρικο και να πας σε Priroty Direct Mail (τόσο σε θέμα ταχύτητας όσο και τελωνείου). Σωστά; Είναι τριγωνική μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης; Για τις express παραδόσεις του geekbuying έχουμε εικόνα;; α. DHL ECONOMY (4-8 business days), $3.07 β. HKDHL Express (3-5 business days), $10.09 γ. EMS (7-15 business days), $13.70 Τα μόλις $3 για DHL ECONOMY είναι καλά αλλά ο συνδιασμός (διορθώστε με αν κάνω λάθος) βεβαιότητα τελωνείου και υψηλό DHL handling fee την κάνουν ασύμφορη. Με την EMS τι παίζει, περνάει 100% τελωνείο όπως με DHL; Edited September 30, 2017 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Δεν ξέρω έχει κολλήσει από 20 /09 , είναι φυσιολογικό, Μήπως ακόμα δεν το έχει στείλει, με EU express. Package status: In transit Destination country: Unknown Origin country: Unknown 2017-09-20 00:10 Southall, Your parcel is on its way ====================================== Powered by http://www.17track.net Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Τα μόλις $3 για DHL ECONOMY είναι καλά αλλά ο συνδιασμός (διορθώστε με αν κάνω λάθος) βεβαιότητα τελωνείου και υψηλό DHL handling fee την κάνουν ασύμφορη. Με την EMS τι παίζει, περνάει 100% τελωνείο όπως με DHL; Για την DHL, μόνος σου το είπες και σωστά την απέκλεισες. Με EMS (δεν είναι εταιρία, express ταχυδρομείο είναι) θα περάσει σίγουρα τελωνείο με τις γνωστές χρεώσεις των ΕΛΤΑ. Η Priority είναι η καλύτερη λύση. Σε 10 εργάσιμες έφτασε στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ξέρουμε ποιο ταχυδρομείο χρησιμοποιούν Banggood και Geekbuying για τις δωρεάν registered airmail? Banggood Air Parcel Register: ??? GeekBuying Registered Airmail: ??? Απ' ότι κατάλαβα, για το Banggood, συνίσταται να δώσεις το 10αρικο και να πας σε Priroty Direct Mail (τόσο σε θέμα ταχύτητας όσο και τελωνείου). Σωστά; Είναι τριγωνική μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης; Για τις express παραδόσεις του geekbuying έχουμε εικόνα;; α. DHL ECONOMY (4-8 business days), $3.07 β. HKDHL Express (3-5 business days), $10.09 γ. EMS (7-15 business days), $13.70 Τα μόλις $3 για DHL ECONOMY είναι καλά αλλά ο συνδιασμός (διορθώστε με αν κάνω λάθος) βεβαιότητα τελωνείου και υψηλό DHL handling fee την κάνουν ασύμφορη. Με την EMS τι παίζει, περνάει 100% τελωνείο όπως με DHL; Δωρεάν είναι το registered. Συνίσταται πλέον μόνο για δέματα μικρής αξίας. Το ταχυδρομείο αποστολής δεν είναι στάνταρ, μπορεί να έρθει με China post, sg post, NL post. Το priority εννοείται ότι πρέπει να το έχεις ως πρώτη επιλογή για τους λόγους που αναφέρεις. Το κόστος είναι από 2-20$ περίπου ανάλογα το προϊόν, δεν έχει στάνταρ τιμή. Από geekbuying από τις άλλες επιλογές κοιτάς μόνο από Ευρωπαϊκή αποθήκη, από Ιταλία πχ τα μεταφορικά είναι φθηνά, τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν τα ακουμπάς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Παιδια φιλος παρηγγειλε απο gearbest μια action cam και του την εστειλαν με Chronopost. Το τελευταιο μηνυμα που βγαινει στο tracking ειναι αυτο: Outbound linehaul scan Wednesday 09/20/2017 at 09:17 AM Απο την εμπειρια σας με την μεταφορικη, σας φαινεται φυσιολογικο να ειναι 10 μερες εκει? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Γεια σας .Εχω παραγγειλει απο gearbest ενα tablet και ενα mi band με priority line .Στο gearbest ομως εσπασαν την παραγγελια σε 2 και εστειλαν με priority το mi band ενω το tablet αναβαλλεται απο εβδομαδα σε εβδομαδα και τους εστειλα για να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει με priority και μου τα μασανε .Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Γεια σας .Εχω παραγγειλει απο gearbest ενα tablet και ενα mi band με priority line .Στο gearbest ομως εσπασαν την παραγγελια σε 2 και εστειλαν με priority το mi band ενω το tablet αναβαλλεται απο εβδομαδα σε εβδομαδα και τους εστειλα για να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει με priority και μου τα μασανε .Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση? Αν δεν το βιαζεσαι περιμενεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Γεια σας .Εχω παραγγειλει απο gearbest ενα tablet και ενα mi band με priority line .Στο gearbest ομως εσπασαν την παραγγελια σε 2 και εστειλαν με priority το mi band ενω το tablet αναβαλλεται απο εβδομαδα σε εβδομαδα και τους εστειλα για να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει με priority και μου τα μασανε .Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση?Το priority πλέον του GearBest περιοριζεται μόνο για παραγγελίες μεγαλύτερες των 2 κιλων και άνω των 100$, ίσως γι αυτό να σου τα μασάνε. Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Το priority πλέον του GearBest περιοριζεται μόνο για παραγγελίες μεγαλύτερες των 2 κιλων και άνω των 100$, ίσως γι αυτό να σου τα μασάνε. Sent from my MHA-L09 using Tapatalk H παραγγελια ειναι 130 ευρω συν 20 τα μεταφορικα για priority αλλα τη σπασανε και στειλανε μονο το mi band 2 που κανει καπου στα 18 ευρω με priority γιατι το αλλο το tablet δεν το ειχαν σε stock και λενε θα το στειλουν οταν ειναι σε stock αν και στη σελιδα του προιοντος φαινεται οτι υπαρχει διαθεσιμο stock απλα το ships between ... αλλαζει καθημερινα . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν το βιαζεσαι περιμενεις Το θεμα ειναι το κατα ποσο θα στειλουν και το tablet με priority γιατι αυτο ειναι που με καιει . Edited September 30, 2017 by dadmcleader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Την επιλογη priority line την αφαίρεσε σε πολλά προϊόντα το gearbest,σε παραγγελία για φίλο δεν μου την εμφανίζει ,ας το κοιτάξει και άλλος και να ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Από 27/8 κολλημένος στο The item has arrived in the country of destination, GREECE.ελεος δλδ!!!τι σκ@τ@ κάνουν !!από εδώ και πέρα μόνο unregistered δέματα που φαίνεται ότι προχωράνε πιο γρήγορα η priority line από Bg Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Έχω 4 δέματα με μικροπράγματα καθ' οδόν από Banggood και Gearbest, με αξίες γύρω στα €2 - €5, με απλό ταχυδρομείο. Το πρώτο (από BG) έφτασε κιόλας, αποστολή 19 Σεπτεμβρίου, παράδοση 28 Σεπτεμβρίου(!) Βέβαια περιμένω και άλλο, μέρος της ίδιας παραγγελίας αλλά από διαφορετική αποθήκη, που ως συνήθως το BG έσπασε στα δύο. Εκείνο στάλθηκε πιο νωρίς, αλλά δεν έχει φανεί ακόμα - ως γνωστόν, είναι περισσότερο θέμα τύχης. Φαίνεται να επιβεβαιώνεται πάντως ότι τα απλά (μη συστημένα) πακέτα διακινούνται πιο 'άνετα', δε νομίζω όμως ότι μπορεί να εμπιστευθεί κανείς την τύχη του χωρίς tracking για πιο ακριβά προϊόντα (εκεί, και από μία αξία τουλάχιστον και πάνω, είναι επιβεβλημένη η χρήση των priority/direct/κλπ μεθόδων αποστολής...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Από 27/8 κολλημένος στο The item has arrived in the country of destination, GREECE.ελεος δλδ!!!τι σκ@τ@ κάνουν !!από εδώ και πέρα μόνο unregistered δέματα που φαίνεται ότι προχωράνε πιο γρήγορα η priority line από Bg Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω απο τις 29/08 Πιστευω αυτην την εβδομαδα να προχωρησουν και τα δικα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 ποια διαφορά έχει στο dx dealextreme αποστολή direct china or vr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά με eu express από gb και από Αγγλία τελικά με τι έρχεται γιατί λέει στο αγγλικό ότι δε με βρίσκει να παραδώσει Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά με eu express από gb και από Αγγλία τελικά με τι έρχεται γιατί λέει στο αγγλικό ότι δε με βρίσκει να παραδώσει Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ACS ή speedex, λογικά με ACS ήρθε και δεν έκαναν καν τον κόπο να αφήσουν ειδοποίηση, εγώ περίμενα στο σπίτι και είδα ότι άφησαν σημείωμα, φυσικά δεν το είχαν καν προς παράδοση αλλά ήταν στο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisrec Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω απο τις 29/08 Πιστευω αυτην την εβδομαδα να προχωρησουν και τα δικα μας Εγω παλιος,απο 10/08 με SG εσεις με τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 ACS ή speedex, λογικά με ACS ήρθε και δεν έκαναν καν τον κόπο να αφήσουν ειδοποίηση, εγώ περίμενα στο σπίτι και είδα ότι άφησαν σημείωμα, φυσικά δεν το είχαν καν προς παράδοση αλλά ήταν στο κατάστημα Σε ευχαριστώ οπότε αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Εγω παλιος,απο 10/08 με SG εσεις με τι? Εγώ 13/9/ me PostNL Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Περιμένω 2 δέματα με ΝL.αυτα θα είναι και τα τελευταία με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολή.δεν θα τον ξανά επιλέξω. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts