nikkal Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Να ρωτήσουμε αν θα πρέπει να χρεώνονται τα πακέτα μικρότερης αξίας των 22€ με το 3€? Επίσης θα μπορούσες να εξηγήσεις αυτό "Ξαναλέω όμως: τα 3€ εισπράττονται κανονικότατα σε τελωνειακώς ελεύθερα που ήρθαν ως δέματα ή με EMS." Εννοείς ότι όποια μπαίνουν τελωνείο, αλλά δεν φαίνεται στο ΤΝ παίρνουν το 3€? Φίλε μου διάβασε τον τιμοκατάλογο των Ελ.Τα. και θα καταλάβεις ακριβώς τί εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 χθες πλήρωσα τελωνείο 37 ευρώ (οι μ..... πληρώνονται επέλεξα για να γλιτώσω 18$ την απλή αποστολή) για κινητό από banggood με swiss post ... είχαν ανοίξει το πακέτο για να δουν τι έχει μέσα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 χθες πλήρωσα τελωνείο 37 ευρώ (οι μ..... πληρώνονται επέλεξα για να γλιτώσω 18$ την απλή αποστολή) για κινητό από banggood με swiss post ... είχαν ανοίξει το πακέτο για να δουν τι έχει μέσα Με ποιο ταχυδρομειο; ολλανδικο; σιγκαπουρης; τίποτα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Χθες παρέλαβα από aliexpres με sg μια μπαταρία για το κινητό . Χωρίς εξτρά χρέωση .Η παραγγελία έγινε 6/8 . Ταυτόχρονα,περιμένω 3 κινητά που έφτασαν Αθήνα στις 4/8 και 5/8 και φυσικά αγνοείται η θέση τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Το γράφει ο φίλος με ελβετικό ταχυδρομείο , πλέον με συστημενο δεν έχει σημασία το ταχυδρομείο τα κινητά πλέον τα περισσότερα περνάνε τελωνείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 χθες πλήρωσα τελωνείο 37 ευρώ (οι μ..... πληρώνονται επέλεξα για να γλιτώσω 18$ την απλή αποστολή) για κινητό από banggood με swiss post ... είχαν ανοίξει το πακέτο για να δουν τι έχει μέσα Άλλο είναι το σημαντικό... Το κινητό στο χρέωσαν όσο το αγόρασες ή στο υπερκοστολόγησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Να ενημερώσω το είδα σε άλλο φόρουμ , άνοιξαν δέμα με άφιξη ελλαδα 18/7 με ολλανδικο ταχυδρομείο ,αλλά είδα ότι το έβαλαν τελωνείο.Για δείτε όσοι έχετε άφιξη τον Ιούλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Να ενημερώσω το είδα σε άλλο φόρουμ , άνοιξαν δέμα με άφιξη ελλαδα 18/7 με ολλανδικο ταχυδρομείο ,αλλά είδα ότι το έβαλαν τελωνείο.Για δείτε όσοι έχετε άφιξη τον Ιούλιο. Καμία ενημέρωση ακόμα επίσης 18/7 με NL. Προσωπικά αφου άργησε τόσο ελπίζω να κάτσει καμια δυο εβδομάδες ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinias11 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Να ενημερώσω το είδα σε άλλο φόρουμ , άνοιξαν δέμα με άφιξη ελλαδα 18/7 με ολλανδικο ταχυδρομείο ,αλλά είδα ότι το έβαλαν τελωνείο.Για δείτε όσοι έχετε άφιξη τον Ιούλιο. Όντως, είδα κίνηση στο δέμα μου μετά από 37 μέρες ΜΌΝΟ! Και έμενα απ' οτι λέει μπήκε τελωνείο. Τώρα μένει να δούμε πότε θα βγει και αν θα βγει με ραβασάκι παρέα... :X Aug 25, 2017 12:21 pm ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERYELTA Hellenic Post K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) Aug 25, 2017 08:52 am RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGEELTA Hellenic Post Jul 18, 2017 03:37 pm The item has arrived in the country of destination PostNL International Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) 2017-08-21 02:33 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2017-08-19 02:40 Feucht, Germany, The shipment has been processed in the parcel center 2017-08-18 05:46 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2017-08-17 19:21 Saulheim, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2017-08-16 16:45 IPZ-Ffm, Germany, The shipment has arrived in the destination country 2017-08-16 14:09 Arrival at Destination Post (Country: DE) (??????????????????????????) Η παραγγελια είναι από Bangood. Γραφει όμως στο tracking όπως θα δειτε ότι εφτασε στην χωρα Αφιξης (De). Μονο που η χωρα αφιξης είναι η Ελλαδα (!!!!!!!) και όχι η Γερμανια. Λετε να εχει γινει καποιο λαθος ή μιλαμε για τριγωνικη αποστολή? Σε επικοινωνια με Bangood μου ειπαν τα γνωστα: Don't worry - please wait - etc. Edited August 25, 2017 by Spiros79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εγώ χθες παρέλαβα τρία μικρά δεματακια από aliexpress χωρις κάποιο να περάσει τελωνείο. Ενώ χθες παρέλαβα και από bangood πολύ γρήγορα ένα μεγάλο δέμα με ταμπλέτ θήκη και κάτι αξεσουάρ με priority. H απορία μου είναι πως γίνεται όλα τα δέματα να έχουν μεγάλη καθυστέρηση ακόμα και χωρίς να περάσουν τελωνείο με nl post ενώ με την αποστολή του bangood να φτάνουν σφαίρα αφού πάλι η nl post είναι. Αξιοπερίεργο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Να ενημερώσω το είδα σε άλλο φόρουμ , άνοιξαν δέμα με άφιξη ελλαδα 18/7 με ολλανδικο ταχυδρομείο ,αλλά είδα ότι το έβαλαν τελωνείο.Για δείτε όσοι έχετε άφιξη τον Ιούλιο. Εμένα δυστυχώς ακόμα τίποτα: Τελευταίο γεγονός -- 2017-07-18 15:33 The item has arrived in the country of destination Αλλά καλά έκανες και ενημέρωσες, να έχουμε το νου μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Άλλο είναι το σημαντικό... Το κινητό στο χρέωσαν όσο το αγόρασες ή στο υπερκοστολόγησαν; ευτυχως το υποτιμολογησαν για 40% Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Λοιπον σημερα παρελαβα 2 κινητα letv leeco le s3 x622 και 1 router xiaomi ξεχωριστα πακετα ολα απο banggood με nl post και direct priority mail μεθοδο αποστολης μεσα σε 11 μερες.αυτη τη στιγμη ισως ειναι η καλυτερη και φθηνοτερη επιλογη για αποφυγη τελωνειου και σε περιπτωση που σπασει ο διαολος το ποδαρι του με διαβεβαιωσαν πως αν συμβει το (κακο) αναλαμβανουν να πληρωσουν αυτοι το τελωνειο Ωραια που μας ενημερωσες για το οτι αναλαμβανουν να πληρωσουν αυτοι το τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εγώ χθες παρέλαβα τρία μικρά δεματακια από aliexpress χωρις κάποιο να περάσει τελωνείο. Ενώ χθες παρέλαβα και από bangood πολύ γρήγορα ένα μεγάλο δέμα με ταμπλέτ θήκη και κάτι αξεσουάρ με priority. H απορία μου είναι πως γίνεται όλα τα δέματα να έχουν μεγάλη καθυστέρηση ακόμα και χωρίς να περάσουν τελωνείο με nl post ενώ με την αποστολή του bangood να φτάνουν σφαίρα αφού πάλι η nl post είναι. Αξιοπερίεργο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει να κάνει με το κατάστημα αλλά με τους σακους που έρχονται και δεν μπαίνουν σε μια σειρά για να διατηρηθεί μια λογικη ροη ----- προσθήκη μηνύματος 0,4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2017-08-21 02:33 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2017-08-19 02:40 Feucht, Germany, The shipment has been processed in the parcel center 2017-08-18 05:46 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2017-08-17 19:21 Saulheim, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2017-08-16 16:45 IPZ-Ffm, Germany, The shipment has arrived in the destination country 2017-08-16 14:09 Arrival at Destination Post (Country: DE) (??????????????????????????) Η παραγγελια είναι από Bangood. Γραφει όμως στο tracking όπως θα δειτε ότι εφτασε στην χωρα Αφιξης (De). Μονο που η χωρα αφιξης είναι η Ελλαδα (!!!!!!!) και όχι η Γερμανια. Ξ Λετε να εχει γινει καποιο λαθος ή μιλαμε για τριγωνικη αποστολή? Σε επικοινωνια με Bangood μου ειπαν τα γνωστα: Don't worry - please wait - etc. Δες τις ημερομηνίες, όπως επίσης την περιγραφή. Από Γερμανία ξεκινάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Δες τις ημερομηνίες, όπως επίσης την περιγραφή. Από Γερμανία ξεκινάει. Σε ευχαριστω πολυ Barlost! Αρα αναμενουμε να "ξεκολλησει" απο τη Γερμανια. Λες να τον γλυτωσουμε τον τελωνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Χάθηκε τη γίνεται? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αυτό το "Ηνωμένο Βασίλειο, ELTA" τι είναι πάλι...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εγώ πού έχω παραγγείλει δύο κινητά από gearbest με τη μέθοδο Europe registered,το ένα μπήκε τελωνείο αλλά έχει κολλήσει εκεί,το άλλο... αγνοείται, εδώ κ μήνα τουλάχιστον Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 @spiros Ούτε που θα ασχοληθεί ο ακατανομαστος. Εκτός αν τα ΕΛΤΑ κάνουν ρεσιτάλ αυθαιρεσιων και το περασουν ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το "Ηνωμένο Βασίλειο, ELTA" τι είναι πάλι...;; Όταν κάνει είσοδο στην μπανάνια θα ξεκκολησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 καλημερα σε ολους θελω να παραγγειλω απο το gearbest to mi6 και στο priority line μου βγαζει 2 επιλογες Europe Express 12 - 20 business days$16.30 EU Express 10 - 20 business days$27.01 ποια η διαφορα τους,ειναι σιγουρο πως με τη πρωτη επιλογη δεν θα εχω καποιου ειδος δυσαρεστο μολις πατησει ελλαδα? καποιος που να εχει δοκιμασει? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εγώ δοκιμάσει με priority line , είρθε χωρίς τελωνείο και στο φέρνει η acs μέσα στις μέρες που δίνει το gearbest , απλώς η διαφορά είναι ότι είναι δύο διαφορετικές εταιρείες ,DPD και CHRONOPOST . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αυτό το "Ηνωμένο Βασίλειο, ELTA" τι είναι πάλι...;; Δεν έβγαλα άκρη. Έχει 1 μήνα κολλημένο. Αγορά από tiny deal πρώτη φορά αυτό το πράγμα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdouk Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 http://www.kathimerini.gr/924123/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/h-vretania-arneitai-na-dwsei--2-dis-sthn-ee-gia-thn-apath-me-tis-kinezikes-eisagwges Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εγώ δοκιμάσει με priority line , είρθε χωρίς τελωνείο και στο φέρνει η acs μέσα στις μέρες που δίνει το gearbest , απλώς η διαφορά είναι ότι είναι δύο διαφορετικές εταιρείες ,DPD και CHRONOPOST . Ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts