Jump to content

lazkal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lazkal

  1. lazkal

    Xiaomi 12

    Ξεκλειδώθηκε ο Bootloader , περάστηκε TWRP recovery και μέσα απο αυτό έβαλα την 14.0.23.10.8 DEV από εδώ το XIAOMI.EU Αμέσως μου ήρθε και η επόμενη αναβάθμιση σε 14.0.23.10.15 DEV ( ενημέρωση ασφάλειας 2023.10.1) και με ενημέρωσε ότι η επόμενη αναβάθμιση θα είναι η hyper OS . Επιτέλους απέκτησα πάλι την εφαρμογή τηλεφώνου της xiaomi (με ηχογράφιση κλήσης και άμεση σύνδεση με επαφές και ιστορικό) , τα άπειρα wighet και πολύ καλή απόδοση μπαταρίας . Με όλα ανοικτά ( wifi , bluetooth , data , mail κτλ ) φορτίζω κάθε 1,5 μέρα . Το τηλέφωνο ζεστάθηκε μονο ΜΙΑ φορά , όταν έκανε την αναβάθμιση και έκτοτε είναι κρύο σε ολή τη διάρκεια χρήσης (ΔΕΝ παίζω παιγνίδια )
  2. lazkal

    Xiaomi 12

    Καλησπέρα, Το έχω εδώ και 2 μέρες . Πήρε την αναβάθμιση σε Android 13 και πάει τέλεια . Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης και μπαταρία είναι Άριστη. Το τηλέφωνό είναι συνέχεια δροσερό . Στην ασύρματη φόρτιση των 50w ζεσταίνεται όσο και τα iPhone στα 7,5w Η αίσθηση ,το μέγεθος και η ποιότητα είναι υπεράνω κριτικής (είναι ΠΟΛΥ κοντά στο iPhone 13) Δεν το έχω στήσει πλήρως γιατί περιμένω να περάσουν οι ώρες για να ξεκλειδώσω τον bootloader (για να περάσω την developer ROM).
  3. Καλημέρα εβδομάδα διπλασιασμού
  4. Σε μένα έρχονται κανονικά . Έχω Ελληνική developer από την κοινότητα . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Miui 11 by xiaomi-miui.gr 9.10.10 /Beta
  5. Εγώ πάντως μέσα από την εφαρμογή MyCosmote ανανεώνω με 10 Ε (χθες ανανέωσα 2 frog από 10 Ε το καθένα ) . Με δώρο 600 λεπτά προς frog και 600 ΜΒ για 15 ημέρες .
  6. Για τον φίλο που ρώτησε : Είχα 25 Gb μαζεμένα από το 2 Gb για 4,44 και αγοράζοντας τα 7 Gb τα ενσωμάτωσε στα προηγούμενα και μου έδωσε 32 Gb για 1 μήνα .
  7. Τα ιδία και σε εμένα . Εβαλα σε δυο νούμερα 4,44 χθες το πρωί και μέχρι τώρα δεν ήρθε το bonus .
  8. Καλημέρα , στις 13:53 αγόρασα τα 2gb και στις 14:03 μου ήρθαν τα άλλα 2 δώρο .
  9. Επιβεβαιώνω . Εκανα ανανέωση για 2 gb σήμερα το πρωί και σε 10 λεπτά μου ήρθαν άλλα 2 δώρο .
  10. Τι εφαρμογή είναι αυτή που βλέπεις το υπόλοιπο ?
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση . Θα πάω 20 μέρες .
  12. Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι κάνουμε για data στην Αμερική (ΗΠΑ) ?
  13. Ανανεώσα σε Frog με 20 Ευρώ και πήρα bonus 1,2 Gb για 30 μέρες ...
  14. Η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο στο frog
  15. Επιβεβαιώνω και εγώ . Μια χαρά είναι η 9αρα .
  16. Έχω κάνει αίτηση για αναθεώρηση εδώ και 15 μέρες και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται το κινητό .(υποτίθεται επέστρεψε στο τελωνείο ...)
  17. Καλησπέρα , έχω παλιό νούμερο cosmocarta και σε κάθε ανανέωση των 10 μου παίρνει αυτόματα 4,5 ευρώ και μου δίνει 400 λεπτά για όλους . Πώς γίνεται να καταργήσω αυτη την υπηρεσία ? Ευχαριστώ
  18. Σε εμένα έκανε το ίδιο μόλις του έβαλα μια μπαταρία μη γνήσια . Μετά έβαλα μια nohon και έκτοτε είναι OK :cool: Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  19. Χθες παρέλαβα από aliexpres με sg μια μπαταρία για το κινητό . Χωρίς εξτρά χρέωση .Η παραγγελία έγινε 6/8 . Ταυτόχρονα,περιμένω 3 κινητά που έφτασαν Αθήνα στις 4/8 και 5/8 και φυσικά αγνοείται η θέση τους .
  20. lazkal

    Redmi 3

    Καλημέρα , έχει χαθεί το εικονίδιο των επαφών . Ξέρει κανείς πως να το ξαναεμφανισω ?
  21. Με την Ελληνική , μόλις το συνδέσεις , σου βγάζει ένα μήνυμα στο τηλέφωνο , πως θέλεις να συνδεθεί . Αν δεν επιλέξεις ΔΕΝ συνδέεται .
  22. Εδώ και 8 μήνες έχω μια 64αρα και όλα είναι OK .
  23. lazkal

    Meizu M2 Note

    Κατά λάθος τα παρήγγειλα 2 φορές . Η ποιότητά τους είναι εξαιρετική . Προφανώς πωλούνται - όσο αγοράστηκαν . Είμαι Αθήνα . Τα έχω από χθες . http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-9h-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-for-meizu-m2-note.html http://www.vickmall.com/original-high-quality-nillkin-ultra-frosted-hard-case-for-meizu-m2-note-with-nillkin-screen-film.html Η θήκη είναι μαύρη (ελπίζω να είναι γιατί έτσι την παράγγειλα - ΔΕΝ έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες !!!) . Πληροφοριακά το M2 note με τη θήκη είναι πιο λεπτό από το Xiaomi Red mi note 2 χωρίς θήκη ( τα έχω και τα δύο ...)
  24. Το δικό μου έχει 64άρα . Δεν την έβλεπε με το αρχικό format , αλλά μόλις την φορμαρα σε fat 32 την είδε αμέσως
  25. Σε μένα η 64αρα Kingston παίζει μια χαρά .
×
×
  • Create New...