Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει κανεις αλλος που το δεμα εφυγε

2017-01-11 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

για βορεια ελλαδα αλλα δεν εφτασε θεσ/νικη ακομη . Περιεργο !!!!

Κανεις καποια εξηγηση?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κανεις καποια εξηγηση?

Όχι και εγώ στο ίδιο σημείο είμαι... Απο την άλλη βδομάδα (εκτός απροόπτου αν κατάλαβες τι εννοώ) θα τα παραλάβουμε.

See you on another ROM :ninja:

Όχι και εγώ στο ίδιο σημείο είμαι... Απο την άλλη βδομάδα (εκτός απροόπτου αν κατάλαβες τι εννοώ) θα τα παραλάβουμε.

ειμαι και εγω στο ιδιο σημειο ελπιζω αυριο να τα παρουμε βεβαια πρεπει να γραψει ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Κανενος το δεμα που να εφυγε απο Ολλανδια 13/12 περιπου και να του εχει αλλαξει το status? Εμενα ακομα στο ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-12-2016 18:12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ .. :mad:

Το έχω ξαναγράψει, αλλά επανέρχομαι. Παραγγελία φίλου από gearbest, με κάρτα debit (χρεωστική τράπεζας):

RS*********NL Καθ 'οδόν

Ολλανδία(PostNL International Mail) Ελλάδα(ELTA)

Τελευταίο γεγονός -- 2016-11-28 09:26 The item is on transport to the country of destination

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-01-12 13:44

2016-11-27 08:18

NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-01-12 13:47

2016-11-28 09:26 The item is on transport to the country of destination

2016-11-27 08:18 The item is at the PostNL sorting center

2016-11-22 03:06 The item is pre-advised

Είναι άλλος στην ίδια κατάσταση, από 28 Νοεμβρίου; Να του πω να ανοίξει τίκετ; Έχει ελπίδες, τώρα που δεν παράγγειλε με paypal;

Κανεις καποια εξηγηση?

ειμαι και εγω στο ιδιο σημειο ελπιζω αυριο να τα παρουμε βεβαια πρεπει να γραψει ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Τα δεματα της 11_1_17 σημερα το απογευμα θα φυγουν για βορεια ελλαδα.μεχρι τις 6 το απογευμα .θαχουμε αλλαγη status

Αγορές από Κίνα χωρίς PayPal;; το θεωρώ εντελώς χαζό να δω τι άκρη θα βγάλει, εκτός από υπομονή μήπως έρθει δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει.

Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ναι, του το είχα πει. Έλεγε ότι το ίδιο είναι και δεν είχε ποτέ πρόβλημα (ως τώρα).

Δεν ξέρω αν μπορεί μέσω της τράπεζας να αμφισβητήσει τη συναλλαγή ή κάτι τέτοιο.

Τα δεματα της 11_1_17 σημερα το απογευμα θα φυγουν για βορεια ελλαδα.μεχρι τις 6 το απογευμα .θαχουμε αλλαγη status

Και εγώ αυτό περιμένω πως και πως.. έγραψε πριν καμία ώρα κλείσιμο απο κδ Αττικής αρα αν σήμερα γράψει φόρτωση σε μεταφορικό θα φτάσει το βράδυ κδ Θεσσαλονίκης (δλδ θα το έχουμε αύριο)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρε μην τον αγχώνετε το παιδί! Περιμενε και θα έρθει

Στην χειρότερη περίπτωση, θα τρέξεις λίγο με την τράπεζα αφού στείλεις μηνύματα στο GearBest συζητώντας το και μάλλον θα βρείς λύση (υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις που τελικά πήραν τα λεφτά τους πίσω με την βοήθεια της τράπεζας)

Βρε μην τον αγχώνετε το παιδί! Περιμενε και θα έρθει

Στην χειρότερη περίπτωση, θα τρέξεις λίγο με την τράπεζα αφού στείλεις μηνύματα στο GearBest συζητώντας το και μάλλον θα βρείς λύση (υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις που τελικά πήραν τα λεφτά τους πίσω με την βοήθεια της τράπεζας)

Αυτός δεν αγχώνεται (ή δε θέλει να το δείξει...). :) Εγώ προσπαθώ να τον ταρακουνήσω!

Έχει να το λέει ότι κι άλλες φορές περίμενε 2 μήνες και τελικά παρέλαβε. Αλλά τώρα οι 2 μήνες κοντεύουν, χωρίς να έχει πατήσει Ελλάδα.

Αγορά από vickmal ενός Redmi 4 Prime πριν 2 ημέρες από EU WH και σήμερα το tracking μου δείχνει κατευθείαν σαν πρώτο step Νεάπολη Θεσσαλονίκης;

Πώς γίνεται αυτό; Έχουν αποθήκες στην Θεσσ/νίκη;

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Ουτε σημερα ξεκολλησαμε απο τελωνειο. 22η μερα αυριο. Να παρει 1 μηνα να ερθει απο Κινα το χωνευω αλλα να ειναι εδω σε 9 μερες και απο τοτε να το κρατανε τελωνειο δεν το χωνευω με τιποτα...

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αγορά από vickmal ενός Redmi 4 Prime πριν 2 ημέρες από EU WH και σήμερα το tracking μου δείχνει κατευθείαν σαν πρώτο step Νεάπολη Θεσσαλονίκης;

Από όσο ξέρω, στην Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall.

Πρέπει να είχα πετύχει άλλο ένα κινέζικο ηλεκτρονικό κατάστημα με αποθήκη εδώ, αλλά δε θυμάμαι ποιό.

Εχω την εντυπωση οτι οι αποθηκες του vickmall ειναι θεσσαλονικη.

V10 for Vendetta

Μόλις μου ανανεώθηκε το στάτους (φόρτωση σε μεταφορικό μέσο. Τοποθεσία κδ Αττικής)

Κοιτάξτε οι βορειοελλαδίτες τα στάτους σας γιατί παίζει να προλάβουμε να παραλάβουμε αύριο!

Μόλις μου ανανεώθηκε το στάτους (φόρτωση σε μεταφορικό μέσο. Τοποθεσία κδ Αττικής)

Κοιτάξτε οι βορειοελλαδίτες τα στάτους σας γιατί παίζει να προλάβουμε να παραλάβουμε αύριο!

εμενα απο χτες 6 το πρωι ειναι στο κεντρο διαλογης αττικης ,και ως τωρα καμια αλλαγη

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το gearbest στην επιλογη Expedited Shipping DHL(EU) + 20usd στελνει μεσω Γαλλιας ή καποιας αλλης χωρας ? ειναι ιδια διαδικασια οπως κανει και το vickmal ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Από χθες κολλήσει σε φόρτωση σε μεταφορικό μέσο λόγω τον χιονιών πάμε για παραλαβή από επόμενη εβδομάδα, τι να πώ μάλλον έχουν παραγγείλει μαζί Μητσοτάκης και Τσίπρας και έχουν γκαντεμιασει τα δέματα ,δεν έρχονται με τίποτα.

απο εμπειρια μου το καταστημα ειναι καλο δεν θα χασεις τα χρηματα σου,αυτοι θεωρουν το πακετο χαμενο μετα απο 2 μηνες και σιγουρα θα σου επιστρεψουν ειναι αξιοπιστο,τωρα λογικα θα φτασει το δεμα σου εντος ημερων οπως τα δικα μας απο 10 νοεμβριου εφτασαν προχθες,μιλησε μαζι τους,θα βρειτε την λυση εγγυημενα.

Από χθες κολλήσει σε φόρτωση σε μεταφορικό μέσο λόγω τον χιονιών πάμε για παραλαβή από επόμενη εβδομάδα, τι να πώ μάλλον έχουν παραγγείλει μαζί Μητσοτάκης και Τσίπρας και έχουν γκαντεμιασει τα δέματα ,δεν έρχονται με τίποτα.

φιλε τι να πουν κι αλλοι που εχουν κολλησει 1 και 2 μηνες στο ιδιο στατους...τουλαχ εσυ ξερεις οτι θα το παραλαβεις συντομα...

Το έχω ξαναγράψει, αλλά επανέρχομαι. Παραγγελία φίλου από gearbest, με κάρτα debit (χρεωστική τράπεζας):

RS*********NL Καθ 'οδόν

Ολλανδία(PostNL International Mail) Ελλάδα(ELTA)

Τελευταίο γεγονός -- 2016-11-28 09:26 The item is on transport to the country of destination

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-01-12 13:44

2016-11-27 08:18

NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-01-12 13:47

2016-11-28 09:26 The item is on transport to the country of destination

2016-11-27 08:18 The item is at the PostNL sorting center

2016-11-22 03:06 The item is pre-advised

Είναι άλλος στην ίδια κατάσταση, από 28 Νοεμβρίου; Να του πω να ανοίξει τίκετ; Έχει ελπίδες, τώρα που δεν παράγγειλε με paypal;

απο εμπειρια μου το καταστημα ειναι καλο δεν θα χασεις τα χρηματα σου,αυτοι θεωρουν το πακετο χαμενο μετα απο 2 μηνες και σιγουρα θα σου επιστρεψουν ειναι αξιοπιστο,τωρα λογικα θα φτασει το δεμα σου εντος ημερων οπως τα δικα μας απο 10 νοεμβριου εφτασαν προχθες,μιλησε μαζι τους,θα βρειτε την λυση εγγυημενα.

φιλε τι να πουν κι αλλοι που εχουν κολλησει 1 και 2 μηνες στο ιδιο στατους...τουλαχ εσυ ξερεις οτι θα το παραλαβεις συντομα...

Έχουν περάσει δύο μήνες από την παραγγελία ανησυχώ σε τι κατάσταση θα φτάσει το δέμα