Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως εγω αρχιζω να πιστευω οτι τα δικα μου χαθηκαν με NLpost .

Το 1 απο 21/11 ειναι στο : "The item is on transport to the country of destination" .

και το αλλο απο 22/11 παλι μια απο τα ιδια

Υπαρχει καποιος με ιδιες ημερομ/status που να εχει παραλαβει ?

Απο 4/11 ημουν εγω και φανηκε Ελλαδα πριν δυο μερες.

:blink::blink: και εγω απο 26-11 ειμαι......πωωω.. γιατ ρε τοσο αργα φανηκαν?

πως γινεται να φανουν τοσο αργα? και αλλα δεματα που αγοραστηκαν τελη νοεμβρη αρχες δεκεμβρη να εχουν ερθει και να ειναι προς παραδοση?

οτι ναναι.......

και εγω παντως με βικμαλλ μιλαω για refund..........εχω ανοιξει ηδη dispute στο paypal

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σήμερα μου έφερε ο ταχυδρόμος το χαρτάκι με χρέωση 3 ευρό για παραγγελεία που έφυγε 05/11 αξίας 6,60 ευρό καί απο 07/12 που ήρθε Θεσσαλονίκη έκανε μιά βόλτα από ΥΕΔ

Παιδιά τα φώτα σας έχω το εξής πακέτο

RP351005478SG

Τώρα το μεσημέρι μου έβγαλε μνμ Εισαγωγή πακέτου στο τελωνείο δεν μου έχει ξανατυχει η παραγγελία είναι απο fastech και περιέχει ενα μοντακι ενα ατμοποιητη και κάτι άλλα ψιλοπραγματακια (θήκη και αντιστασεις για το βλ.τσιγάρο)τι ακολουθεί μετα την είσοδο στο τελωνείο?

Αυτοί που λέτε για Refund, σε περίπτωση που το δεχτούν, με το δέμα τι γίνεται? εντοπίζεται και επιστρέφει πίσω ή συνεχίζει κανονικά την πορεία του και αν φτάσει στα χέρια του παραλήπτη απλά το κρατάει? δηλαδήκαι refund + δέμα.

Παιδιά τα φώτα σας έχω το εξής πακέτο

RP351005478SG

Τώρα το μεσημέρι μου έβγαλε μνμ Εισαγωγή πακέτου στο τελωνείο δεν μου έχει ξανατυχει η παραγγελία είναι απο fastech και περιέχει ενα μοντακι ενα ατμοποιητη και κάτι άλλα ψιλοπραγματακια (θήκη και αντιστασεις για το βλ.τσιγάρο)τι ακολουθεί μετα την είσοδο στο τελωνείο?

Λιγο παραπάνω καθυστέρηση για την παραλαβή και ίσως (ανάλογα πως θα το κρίνει ο εκτελωνιστής) κάποια εξτρα χρέωση.

Πάλι καλά που πέρασε σήμερα από τελωνείο γιατί από 1/1/2017 απαγορεύετε να εισάγεις ατμιστικά προϊόντα (λιανική) και μπορεί να είχες τραβήγματα.

Λιγο παραπάνω καθυστέρηση για την παραλαβή και ίσως (ανάλογα πως θα το κρίνει ο εκτελωνιστής) κάποια εξτρα χρέωση.

Πάλι καλά που πέρασε σήμερα από τελωνείο γιατί από 1/1/2017 απαγορεύετε να εισάγεις ατμιστικά προϊόντα (λιανική) και μπορεί να είχες τραβήγματα.

παιδια τι παιζει με τελωνεια σε περιπτωση που ανοιξουν δεμα? τι φορο πληρωνεις για ενα κινητο ? και πρεπει να πας εσυ τελωνειο?

με EU Expedited post δεν υπαρχει περιτωση να το ανοιξουν?

αν έρθει παραπάνω χρέωση πως το κανονίσω στα ελτα? Είμαι Ηράκλειο Κρήτη......την γκαντεμιά Μου μέσα

Σήμερα μου έφερε ο ταχυδρόμος το χαρτάκι με χρέωση 3 ευρό για παραγγελεία που έφυγε 05/11 αξίας 6,60 ευρό καί απο 07/12 που ήρθε Θεσσαλονίκη έκανε μιά βόλτα από ΥΕΔ

Λέγεται τέλος παρουσίασής του δέματος στο τελωνείο http://www.noiz.gr/index.php?topic=164275.20

Πότε παρήγγειλες εσύ και πότε έγινε η αποστολή;

:blink::blink: και εγω απο 26-11 ειμαι......πωωω.. γιατ ρε τοσο αργα φανηκαν?

πως γινεται να φανουν τοσο αργα? και αλλα δεματα που αγοραστηκαν τελη νοεμβρη αρχες δεκεμβρη να εχουν ερθει και να ειναι προς παραδοση?

οτι ναναι.......

και εγω παντως με βικμαλλ μιλαω για refund..........εχω ανοιξει ηδη dispute στο paypal

Edited by Guest27

Πότε παρήγγειλες εσύ και πότε έγινε η αποστολή;

παραγγελια απο βικμαλλ 16-11 , αποστολη 18-11

2016-11-26 10:30 The item is on transport to the country of destination

2016-11-25 17:47 The item is processed at the PostNL sorting center

2016-11-25 17:47 The item is at the PostNL sorting center

2016-11-25 15:41 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL

2016-11-23 10:44 The item has arrived in the transit airport

2016-11-23 01:12 The item is ready for shipment

2016-11-22 23:40 The item has left the originating country

2016-11-22 14:29 The item is received by the shipper in the originating country

2016-11-21 02:27 The Item is at the shippers warehouse

2016-11-21 02:09 The item is pre-advised

εχω επικοινωνισει μεσω fb & twitter με NLpost.... να δω τι θα μου πουν ....... λαλακιες θα μου πουν.. αλλα τεσπα

Edited by varitimos84

γιατί από 1/1/2017 απαγορεύετε να εισάγεις ατμιστικά προϊόντα (λιανική) και μπορεί να είχες τραβήγματα.

Αυτό που λες που το διαβασες ότι απαγορευεται εισαγωγή ατμιστικων προιοντων? Πρωτη φορα το ακουω αυτο

τι εννοεις αναζητηση σε μηνυματα με EU Expedited ?

Εννοώ αναζήτηση στο forum (μηνύματα) με αυτές τις λέξεις κλειδιά.

Αντί να ξαναγράψουμε τα ίδια και τα ίδια, θα βρεις ένα σωρό μηνύματα για την απορία σου.

Αλλά και οι υπόλοιπες ερωτήσεις σου, έχουν απαντηθεί πολλές φορές.

αν έρθει παραπάνω χρέωση πως το κανονίσω στα ελτα? Είμαι Ηράκλειο Κρήτη......την γκαντεμιά Μου μέσα
δεν μπορεις να κανεις τιποτα και εγω ηρακλειο ειμαι και περιμενω ενα κινητο,,απλα αμα την φαμε την φαγαμε...οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ μου οσοι ειμαστε επαρχια και ειδικα στα νησια ,αμα θελουμε πληρωνουμε το τελωνειο αν περασει η δεν το παραλαμβανουμε αν δεν συμφερει το κοστος τελωνειου,με αποτελεσμα φυσικα να χασουμε τα λεφτα μας...εμεις βλεπεις δεν εχουμε την πολυτελεια λογω αποστασης να παμε εμεις στο τελωνειο και να το διαπραγματευτουμε,, μονο οσοι μενουν κοντα στο αεροδρομειο στην αθηνα η στο τελωνειο στη θεσσαλονικη......Οποτε αναγκαστικα πληρωνουμε το προιον αν περασει τελωνειο εστω και παραπανω και απλα αλλη φορα ψωνιζουμε απο ευρωπαικες αποθηκες με επιπλεον κοστος συνηθως κανα 20ευρω παραπανω και το εχουμε σε 10 μερες σπιτι μας..για να το αποφυγουμε το σχεδον 60ευρω του τελωνειου και τις επιπλεον καθυστερησεις του τελωνειου...

η αμα μας προτεινει ο κινεζος (vickmall) π.χ ...αλλη μεθοδο αποστολης και μας πει οτι δεν εχουμε προβλημα τελωνειου εχει καλως,,απλα του λεμε οτι αν γινει στραβη να μας πει αν μπορει να μας κανει refund το ποσο του τελωνειου για να ειμαστε καλυμενοι.....

δεν μπορεις να κανεις τιποτα και εγω ηρακλειο ειμαι και περιμενω ενα κινητο,,απλα αμα την φαμε την φαγαμε...οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ μου οσοι ειμαστε επαρχια και ειδικα στα νησια ,αμα θελουμε πληρωνουμε το τελωνειο αν περασει η δεν το παραλαμβανουμε αν δεν συμφερει το κοστος τελωνειου,με αποτελεσμα φυσικα να χασουμε τα λεφτα μας...εμεις βλεπεις δεν εχουμε την πολυτελεια λογω αποστασης να παμε εμεις στο τελωνειο και να το διαπραγματευτουμε,, μονο οσοι μενουν κοντα στο αεροδρομειο στην αθηνα η στο τελωνειο στη θεσσαλονικη......Οποτε αναγκαστικα πληρωνουμε το προιον αν περασει τελωνειο εστω και παραπανω και απλα αλλη φορα ψωνιζουμε απο ευρωπαικες αποθηκες με επιπλεον κοστος συνηθως κανα 20ευρω παραπανω και το εχουμε σε 10 μερες σπιτι μας..για να το αποφυγουμε το σχεδον 60ευρω του τελωνειου και τις επιπλεον καθυστερησεις του τελωνειου...

η αμα μας προτεινει ο κινεζος (vickmall) π.χ ...αλλη μεθοδο αποστολης και μας πει οτι δεν εχουμε προβλημα τελωνειου εχει καλως,,απλα του λεμε οτι αν γινει στραβη να μας πει αν μπορει να μας κανει refund το ποσο του τελωνειου για να ειμαστε καλυμενοι.....

Ούτε εδώ Αθήνα με δέμα που έρχετε με ΕΛΤΑ έχεις την δυνατότητα να πας τελωνείο. Έρχετε το ραβασάκι στην πόρτα σου, τόσο κάνει αν θες παραλαμβάνεις.

Αυτοί που λέτε για Refund, σε περίπτωση που το δεχτούν, με το δέμα τι γίνεται? εντοπίζεται και επιστρέφει πίσω ή συνεχίζει κανονικά την πορεία του και αν φτάσει στα χέρια του παραλήπτη απλά το κρατάει? δηλαδήκαι refund + δέμα.

Aπλα δεν πας να το παραλαβεις και επιστρεφει μονο του απο εκει που ηρθε.

Επισης, μην παραλαμβανετε δεματα που εχετε παρει refund απο το paypal. Μπορει να εχετε μπλεξιματα.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρια δεματα, ειναι στο δρομο με μικροαντικειμενα.

Αναμονη.

τα δυο πρωτα ειναι με cn και το τριτο με nl

1)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27-10-2016 14:25 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-10-2016 18:23 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

Destination Country - Cache Time: 2016-12-21 13:26

2016-10-30 18:23 CHINA, SEND ITEM ABROAD

2016-10-27 14:25 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country - Cache Time: 2016-12-21 13:26

2016-11-09 01:33 广州航站, 离开

2016-11-09 01:33 广州航站, 离开交航

2016-10-31 12:51 广州航站, 到达

2016-10-30 08:35 广州互换局, 已出口直封

2016-10-29 13:07 广州互换局, 已出口开拆

2)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-11-2016 11:26 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-11-2016 17:24 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

2016-11-26 17:24 CHINA, SEND ITEM ABROAD

2016-11-18 11:26 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country - Cache Time: 2016-12-21 13:26

2016-12-05 05:52 北京, 启运

2016-11-26 22:46 北京航站, 离开交航

2016-11-26 22:42 北京航站, 到达

2016-11-26 17:12 北京互换局, 已出口直封

2016-11-26 09:54 北京互换局, 已出口开拆

3)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-11-2016 19:51 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

2016-11-15 19:51 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Origin Country - Cache Time: 2016-12-21 14:31

2016-11-17 09:29 The item is on transport to the country of destination

2016-11-15 19:51 The item is at the PostNL sorting center

2016-11-11 03:15 The item is pre-advised

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ο εκτελωνισμός στα ΕΛΤΑ είναι διαφορετικός από εκείνον με courier, που μπορείς να πας στο αεροδρόμιο και να τον κάνεις εσύ.

Ο τελωνειακός που υπηρετεί στα ΕΛΤΑ, είτε ψάχνει στο διαδίκτυο είτε, σπανίως, σε καλεί για αποδείξεις, υπολογίζει τον ΦΠΑ πάνω στην αξία που βρίσκει, προσθέτει και τα δύο τέλη των ΕΛΤΑ (8+4=) 12€ και προωθεί το δέμα στο γραφείο της περιοχής σου, όπου θα πληρώσεις αν θέλεις να το παραλάβεις.

2016-11-25 15:41 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL

εχω επικοινωνισει μεσω fb & twitter με NLpost.... να δω τι θα μου πουν ....... λαλακιες θα μου πουν.. αλλα τεσπα

Φίλος είμαστε στον ιδιο σακο.....on transport αποτις 26/11 στις 10:30 παρακολουθαμε μαζί!!!

Εντωμεταξύ ενα δέμα ον τρασπορτ από τις 25/11 το έχω ήδη παραλάβει...

Τα σοβαρά μαγαζιά έχουν διαθέσιμους όλους τους δυνατούς τρόπους αποστολής ξεκάθαρα, ώστε να διαλέξει ο κάθε αγοραστής.

Άσσο από το μανίκι δε μπορούν να βγάλουν εκ των υστέρων και δεν έχουν λόγο να το κάνουν.

Και προφανώς refund δε θα κάνουν, διότι η επιβολή δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων (πρέπει να) είναι γνωστή στους συνειδητοποιημένους αγοραστές πριν την υποβολή της παραγγελίας και ουδεμία σχέση έχει το κάθε κατάστημα με αυτές.

Επισης, μην παραλαμβανετε δεματα που εχετε παρει refund απο το paypal. Μπορει να εχετε μπλεξιματα
Τι μπλεξίματα?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161221/14c7d9468ff4c2f52f8000df1fbc4dab.jpg σημερα παρελαβα κινητο ενος φιλου ,δεν περασε τελωνειο

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρασαν 33 μέρες από την αποστολή κι έχεις κάνει ήδη dispute? Μήπως να ξανασκεφτείς τις αγορές σου από Κίνα; Όποιος δεν έχει υπομονή δε χρειάζεται να τρώγετε με τα ρούχα του.

Πέρασαν 33 μέρες από την αποστολή κι έχεις κάνει ήδη dispute? Μήπως να ξανασκεφτείς τις αγορές σου από Κίνα; Όποιος δεν έχει υπομονή δε χρειάζεται να τρώγετε με τα ρούχα του.

ειναι το 7ο κινητο μεσα σε διαστημα 12 μηνων που αγοραζω απο βικμαλλ...αποστολες ειτε με σγ ποστ, η νλ ποστ

κ απο εκει κ περα... παντα ψιλοπραγματα ειτε απο αλλιεξπρες, εβαυ κ αλλα σαιτ...... κ περσυ τετοιο καιρο ειχα παρει κινητο... με ολο αυτο το χαμο των γιορτων... μεσα σε 22 μερες μου ειχε ερθει το κινητο...

το κακο ειναι οτι το κινητο ειναι για αλλον............... οποτε με πριζει τα @@@..... πλεον ετσι οπως γινανε τα πραγματα, τελος οι αγορες για αλλους... μονο δικες μου...

εγω εχω υπομονη... οι αλλοι οχι

Edited by varitimos84

Βγαίνω off topic, αλλά...... επειδή είναι πολύ νωρίς........ αν κλείσει η υπόθεση υπέρ του αποστολέα, η τύχη του δέματος εναπόκειται στην καλή θέληση του Κινέζου.

ηδη σε 1-2 ατομα εχουν πει να ανοιξουν dispute στο paypal... και οπως μου ειπαν και οι ιδιοι τους.. το θεωρουν και αυτοι χαμενο το δεμα... και οχι πως ηδη ειναι ελλαδα....

τελος παντων.. θα φανει......

Edited by impreza_sti