myrsine22 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) Είμαι σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά... Ένα βήμα είχε μείνει για να έρθει στην πόλη μου .. Η τσάντα είναι ταξιδίου, οπότε το πακέτο λογικά θα είναι μεγάλο και μάλλον κάποιος είναι πολύ ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή ... Μπορώ να ανοίξω dispute?? Και τι να τους πω?? Edited November 29, 2016 by myrsine22 ορθογραφικά λάθη Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Είμαι σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά... Ένα βήμα είχε μείνει για να έρθει στην πόλη μου .. Η τσάντα είναι ταξιδίου, οπότε το πακέτο λογικά θα είναι μεγάλο και μάλλον κάποιος είναι πολύ ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή ... Μπορώ να ανοίξω dispute?? Και τι να τους πω?? Υπομονή... Είναι αρκετά δέματα κολλημένα στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Και το δικό μου επίσης απο 20/11. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Υπομονή... Είναι αρκετά δέματα κολλημένα στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Και το δικό μου επίσης απο 20/11. Μου δίνεις μια ελπίδα... Δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο το ότι ταξιδεύω σε λίγες μέρες και τη χρειάζομαι.. Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μου δίνεις μια ελπίδα... Δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο το ότι ταξιδεύω σε λίγες μέρες και τη χρειάζομαι.. Αυτό ελπίζουμε όλοι.Να ξεκολλήσουν σύντομα. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εάν πλήρωσες με paypal έχεις περιθώριο 180 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής ... από το ΕΒΑΥ είναι;; Nαι φιλε μου απο το EBAY ειναι και πληρωσα με paypal...απλως ειναι κατι ομαδικο εχουμε βαλει ολοι λεφτα για αυτην την αγορα 6-7 ατομα και συνεχεια με ρωταν τι γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Τα ΕΛΤΑ είναι έτοιμα να σκάσουν. Απορώ πως ακόμα διακινούν αλληλογραφία και ποσό παίρνουν ως αντάλλαγμα από όλες αυτές τις παραδόσεις που κάνουν Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Και γω μια απτα ιδια με το Κεντρο δοαλογης Θεσσαλονικης. Περιμενω κινητο εδω και μηνα και φοβομουν για εκτελωνισμο. Πηρα τηλεφωνο φιλο μου τελωνειακο στο αεροδρομιο καιμου ειπε οτι το 3% ψαχνουν απο τα δεματα και μονο οταν ερχονται απο ασυνηθιστες πτησεις(NL Post για πχ αν και δεν ειχα ποτε προβλημα απο κει). Αφου πηγα ταχυδρομειο σημερα για αλλη μια φορα και μου ειπαν το αυτονόητο για άλλη μια φορά, πηρα στο κεντρο διαλογης και μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομη λογω αυξημενων αφιξεων εποχιακων ειδων(χριστουγενιατικα απο κινα δηλαδη, ολα τα μαγαζια απο κει δεν ψωνιζονται?). Με βλεπω αυριο ομως να πηγαινω απο κει μπας και παρακαλεσω να μου δωσουν το δωρο μου. Edited November 30, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naitox Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 2016-11-29 23:24 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-11-29 21:24 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-11-29 10:10 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-11-27 13:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 2016-11-29 23:24 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-11-29 21:24 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-11-29 10:10 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-11-27 13:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED Βάλε το tracking στο σάιτ των ΕΛΤΑ. http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopapa2 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Έχω δεματάκι από 17/11 που μπήκε ΥΕΔ αλλά δεν έχει κινηθεί από τότε. Υπάρχει παρόμοια περίπτωση? Δεν είναι κινητό. Είναι ανταλλακτικό αξίας 40$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλημέρα, Έχω παραγγείλει κάτι από geekbuying, και η τελευταία ενημέρωση είναι 2016-11-18 17:04 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD (17track) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-11-2016 17:04 ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΕΛΤΑ) 19-11-2016 08:44 The item is on transport to the country of destination (PostNL) Λογικά δεν θα έπρεπε να είχε φτάσει ήδη Ελλάδα; Να ανησυχώ ή απλά να κάνω υπομονή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλημέρα, Έχω παραγγείλει κάτι από geekbuying, και η τελευταία ενημέρωση είναι 2016-11-18 17:04 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD (17track) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-11-2016 17:04 ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΕΛΤΑ) 19-11-2016 08:44 The item is on transport to the country of destination (PostNL) Λογικά δεν θα έπρεπε να είχε φτάσει ήδη Ελλάδα; Να ανησυχώ ή απλά να κάνω υπομονή; τι να πουμε τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 τι να πουμε τωρα... δεν ξέρω. απλά πρώτη φορά μου έρχεται από Κίνα μέσω Ολλανδίας κάτι, και μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα που έχει περάσει για οδικώς από Ολλανδία. Και ρωτάω απλά αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 δεν ξέρω. απλά πρώτη φορά μου έρχεται από Κίνα μέσω Ολλανδίας κάτι, και μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα που έχει περάσει για οδικώς από Ολλανδία. Και ρωτάω απλά αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. μετα απο 20 - 25 ειναι το νορμαλ οχι χτες οπως πολλοι νομιζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) μετα απο 20 - 25 ειναι το νορμαλ οχι χτες οπως πολλοι νομιζεται... 20-25 μέρες από Ολλανδία είναι το νορμαλ, έχοντας κάνει ήδη 15 μέρες περίπου από Κίνα ως Ολλανδία; υπερβολικό μου ακούγεται, αλλα αφού κάνει όντως τόσο δεκτό. η ειρωνεία για "χθες" κτλ σε τι ακριβώς χρειάζεται; Από κίνα έχει φυγει αρχές του μήνα. Δεν εφυγε στις 18 απο Κίνα και ρωτάω γιατι δεν εχει φτασει ακομα Edited November 30, 2016 by guido Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 20-25 μέρες από Ολλανδία είναι το νορμαλ, έχοντας κάνει ήδη 15 μέρες περίπου από Κίνα ως Ολλανδία; υπερβολικό μου ακούγεται, αλλα αφού κάνει όντως τόσο δεκτό. η ειρωνεία για "χθες" κτλ σε τι ακριβώς χρειάζεται; Από κίνα έχει φυγει αρχές του μήνα. Δεν εφυγε στις 18 απο Κίνα και ρωτάω γιατι δεν εχει φτασει ακομα Ενα δεμα χρειαζεται απο 1 - 60 μερες για να φτασει σε ενα προορισμο σε ενα αλλο και ειδικα απο τριτες χωρες... αν για καποιους λογους κανει 2-3 5- 10 μερες δεν ισχυει για ολα τα δεματα... ολοι μα ολοι βιαζεστε... και οποιος βιαζεται σκονταφτει... και επισης αν διαβασετε ολοι τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβεται οτι αυτο το μηνα υπαρχει προβλημα με καθυστερησεις στα δεματα... με ΝL post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ολοι μα ολοι βιαζεστε... και οποιος βιαζεται σκονταφτει... κούρασες φίλε. 3 μηνύματα και τα 3 ειρωνικά ρώτησα απλά αν γνωρίζει κάνεις περίπου πόσο κάνει από Ολλανδία και μετά. Ούτε βιάζομαι ούτε τίποτα τώρα τι νόημα έχουν τα "όποιος βιάζεται σκοντάφτει" κτλ μόνο εσύ γνωρίζεις. οτι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) κούρασες φίλε. 3 μηνύματα και τα 3 ειρωνικά ρώτησα απλά αν γνωρίζει κάνεις περίπου πόσο κάνει από Ολλανδία και μετά. Ούτε βιάζομαι ούτε τίποτα τώρα τι νόημα έχουν τα "όποιος βιάζεται σκοντάφτει" κτλ μόνο εσύ γνωρίζεις. οτι να ναι το οποιος βιαζεται σκονταφτει παει στο τελωνειο... ενας mod να επεμβει δεν το δεχομαι την εκφραση το κουρασες φιλε... μπορω και εγω να κανω επιθεση... Edited November 30, 2016 by kost1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Οκ.. Ας γυρίσουμε στο θέμα μας! Το myphone ειναι για να βοηθάνε χρήστες τους άλλους χρήστες! Δεν χρειάζονται οι λεκτικές επιθέσεις... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι. Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα. Χωρίς ειρωνείες και αντιπαραθέσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Σκουρα τα πραγματα παιδια. Πηγα απο απο το Κεντρο Διαλογης Θεσσαλονικης (Ωραιοκαστρο) και μου ειπε η γνωστη μου οτι το δεμα βρισκεται στο τελωνειο οπως ΟΛΑ και ελεγχονται για εκτελωνισμό. Μου ειπε οτι πλεον τιποτα να μην ξαναπαρω απο τριτη χωρα εκτος Ε.Ε. (κινητα, gadgets, ηλεκτρονικα τσιγαρα κλπ κλπ) :cry::cry::cry: Δεν ηξερε να μου πει για το τι ποσο θα πληρωσω για το κινητο, θα περιμενω τηλεφωνο απο το τελωνειο. Οποτε και θα μπουμε στο διμηνο για να παρουμε στα χερια ενα κινητο και θα το πληρωσουμε διπλά. Αντιο Shenzen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Σκουρα τα πραγματα παιδια. Πηγα απο απο το Κεντρο Διαλογης Θεσσαλονικης (Ωραιοκαστρο) και μου ειπε η γνωστη μου οτι το δεμα βρισκεται στο τελωνειο οπως ΟΛΑ και ελεγχονται για εκτελωνισμό. Μου ειπε οτι πλεον τιποτα να μην ξαναπαρω απο τριτη χωρα εκτος Ε.Ε. (κινητα, gadgets, ηλεκτρονικα τσιγαρα κλπ κλπ) :cry::cry::cry: Δεν ηξερε να μου πει για το τι ποσο θα πληρωσω για το κινητο, θα περιμενω τηλεφωνο απο το τελωνειο. Οποτε και θα μπουμε στο διμηνο για να παρουμε στα χερια ενα κινητο και θα το πληρωσουμε διπλά. Αντιο Shenzen? Ρώτησε την γνωστή σου γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος της ΕΕ για ατέλεια από χώρες εκτός ΕΕ μέχρι ορισμένο ποσό ... και γιατί ελέγχονται μόνο όσα είναι για Β.Ελλάδα !! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Ρώτησε την γνωστή σου γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος της ΕΕ για ατέλεια από χώρες εκτός ΕΕ μέχρι ορισμένο ποσό ... και γιατί ελέγχονται μόνο όσα είναι για Β.Ελλάδα !! Μου ειπε οτι προσελαβαν 6 ατομα στο κεντρο διαλογης για αυτο το λογο, για να ανοιγουν δεματα και να ψαχνουν την αγοραστικη αξια. Edited November 30, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ρώτησε την γνωστή σου γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος της ΕΕ για ατέλεια από χώρες εκτός ΕΕ μέχρι ορισμένο ποσό ... και γιατί ελέγχονται μόνο όσα είναι για Β.Ελλάδα !! http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1319.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κι όμως έχω μου μένω στην Β. Ελλαδα δεν ελέγχθηκαν πράγματα.. Μάλλον είναι τυχαίο αλλά έχει παρατραβηχτεί η συζήτηση για αυτό το θέμα... Ναι ναι καλά ο φίλος μας Σωτήρης (ξέρετε για ποιόν μιλάω) που μας συνετίζει. Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts