testatos Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημερα παιδια!Εχω μια απορια με αυτο τον αριθμο RC308693283NL Λεει οτι εχει ερθει ελλαδα εδω κ ποσες μερες και στα ελτα δεν μ εμφανιζεται τι παιζει; Λεει πως έφτασε στην χώρα προορισμού που είναι το UK(UNITED KINGDOM).Μίλησε με τον πωλητή μήπως σε έδωσε λάθος T.N. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Λεει πως έφτασε στην χώρα προορισμού που είναι το UK(UNITED KINGDOM).Μίλησε με τον πωλητή μήπως σε έδωσε λάθος T.N. Omg really?σε ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λεει πως έφτασε στην χώρα προορισμού που είναι το UK(UNITED KINGDOM).Μίλησε με τον πωλητή μήπως σε έδωσε λάθος T.N. Υπαρχει περιπτωση οντως να ειναι το δικο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 καλησπέρα για να στείλω ένα κιν σε κίνα για επισκευή? πόσο δίνω?στα ελτα το 1 κιλο είδα στο site κάνει 27 euro περίπου.αν το πάω στα ελτά και είναι λιγότερο από κιλό κάπου στα 500gr το πολύ θα πληρώσω ανάλογα με το βάρος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 καλησπέρα για να στείλω ένα κιν σε κίνα για επισκευή? πόσο δίνω?στα ελτα το 1 κιλο είδα στο site κάνει 27 euro περίπου.αν το πάω στα ελτά και είναι λιγότερο από κιλό κάπου στα 500gr το πολύ θα πληρώσω ανάλογα με το βάρος? Θα το στελεις σαν επιστολη και οχι σαν δεμα.Συστημενο φυσικα.Θα σε βγει περιπου 9 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leniar Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 μετα απο την εμπειρια με τη singpost και το minideal, εγινε εκ νεου παραγγελια απο gearbest με αποστολη czech post. ειναι λογικο ακομα να μην εχει σκαναριστει το tr.number με ημ/νια παραγγελιας 15/7? για το czech post εχει καποιος εμπειρια? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daikata Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πρωτη φορα στελνει και σε μενα με czech post το gearbest. Ημερομηνια αποστολης 09/07/16 και ακομα δεν εχει εμφανιστει τιποτα! Διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι αργει να εμφανιστει αλλα κοντευουν 3 βδομαδες απο την ημ/νια παραγγελιας! RR261629121CZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πρωτη φορα στελνει και σε μενα με czech post το gearbest. Ημερομηνια αποστολης 09/07/16 και ακομα δεν εχει εμφανιστει τιποτα! Διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι αργει να εμφανιστει αλλα κοντευουν 3 βδομαδες απο την ημ/νια παραγγελιας! RR261629121CZ Τι προϊόν παρήγγειλες από το gearbest; Ίσως να άργησαν να το στείλουν (και απλά σου έδωσαν το tracking number) γι αυτό και αργεί να εμφανιστει στο tracking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leniar Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Τι προϊόν παρήγγειλες από το gearbest; Ίσως να άργησαν να το στείλουν (και απλά σου έδωσαν το tracking number) γι αυτό και αργεί να εμφανιστει στο tracking. κινητο xiaomi redmi 3 παρηγγειλα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 κινητο xiaomi redmi 3 παρηγγειλα εγω Επικοινώνησε μαζί τους και ρώτα ποτέ ακριβώς το έστειλαν. Πολλοί δίνουν πρώτα tracking number και το στέλνουν όταν έχουν stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leniar Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) μολις ενημερωθηκα πως το εστειλαν 15/7 (ετσι λενε στο μηνυμα στο προφιλ του gearbest) Edited July 25, 2016 by leniar νεα πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 μολις ενημερωθηκα πως το εστειλαν 15/7 (ετσι λενε στο μηνυμα στο προφιλ του gearbest) Οπότε μέσα στη βδομάδα θα εμφανιστεί και στο tracking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leniar Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 http://www.sky56.cn/english/track/index μονο εδω το εμφανιζει. στα υπολοιπα γνωστα τυποy 17track δεν φαινεται ακομα. οπως κ να χει ευχαριστω κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Καλημέρα κύριοι!!!!! Θέλω να παραγγειλω 2 κινητά από gearbest και από eu αποθήκη. Τι τρόπο αποστολής να επιλεξω; Edited July 26, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλημέρα κύριοι!!!!! Θέλω να παραγγειλω 2 κινητά από gearbest και από eu αποθήκη. Τι τρόπο αποστολής να επιλεξω; Εάν η αποστολή θα γίνει από ευρωπαική αποθήκη στα σίγουρα, δεν θα έχεις πρόβλημα και με courier. Πρόσεξε, όμως, γιατί πολλές φορές στέλνουν από Κίνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οπότε τι προτείνει να επιλεξω,λεγοντας πάντα για αποστολή από eu, Fiat rate shipping,standard shipping ή expedited(dhl)shipping? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ανάλογα πόσο το βιάζεσαι και πόσα θέλεις να πληρώσεις για μεταφορικά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_v Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οπότε τι προτείνει να επιλεξω,λεγοντας πάντα για αποστολή από eu, Fiat rate shipping,standard shipping ή expedited(dhl)shipping? Παραγγελία κινητού από Gearbest EU στις 19/7, την παρέλαβα στις 22/7 με DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Είχες θέμα με τελωνεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_v Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Είχες θέμα με τελωνεία; Κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ευχαριστώ πολύ κύριοι!!!θα ενημερωσω για την εξέλιξη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisjulian7 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) ρε παιδιά έκανα αγορά από minideal κι μου έδωσαν tracking number άλλα σε κανένα tracking σιτε δεν το βρίσκει RS587758078NL help oποιος μπορεί edit την παραγγελιά την εκείνα Σαββάτο κι σήμερα μου έδωσαν tracking number Edited July 26, 2016 by antonisjulian7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Είναι νωρίς ακόμη για να δεις κίνηση. Μετά από 1-2 μέρες μπορεί να δεις Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Θα το στελεις σαν επιστολη και οχι σαν δεμα.Συστημενο φυσικα.Θα σε βγει περιπου 9 ευρω. λες να μου πούνε τίποτα αν δούνε ότι ο φάκελος έχει πακέτο μέσα? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγηλει το Redmi Note 3 pro από vickmaill με nl post το θέμα είναι ότι το traking μου γράφει αυτό... The item is on transport to the country of destinationPostNL International απο της 21 του μηνός λέτε να έχω θέμα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγηλει το Redmi Note 3 pro από vickmaill με nl post το θέμα είναι ότι το traking μου γράφει αυτό... The item is on transport to the country of destinationPostNL International απο της 21 του μηνός λέτε να έχω θέμα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν έχεις θέμα. Αύριο μεθαύριο θα φτάσει Ελλάδα. Σε επικοινωνία μου με την nl post μου είπαν ότι το δέμα για να φτάσει από Ολλανδία - Ελλάδα, χρειάζεται 3-6 εργάσιμες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts