psof Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Γνώμη μου είναι πως εφόσον τα δέματα είναι τόσα πολλά, σε διάφορες ημερομηνίες και διαφορετικούς σάκους αποκλείεται να πρόκειται περι κλοπής. Αν ήταν 10-15 τότε ναι... Να δούμε πότε θα ξεκολλήσουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Οσοι παραγγειλανε μετα της 10/05 ειναι ενταξει, οι παραγγελεις ερχοντε κανονικα. Ειναι πολυ νωρις για να περιμενεις εκτος και εαν πηρες απο EU αποθηκη. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απαγορευεται δεν γινεται να πας απο εκει να το παρεις. Πρεπει να ερθει στα ΕΛΤΑ που εχεις βαλει μεσα στο account. Ευχαριστώ πολύ......απλά είναι η πρώτη παραγγελία,διαβάζω και όλα αυτά εδώ και έχω ένα άγχος. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emma11 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 μαζι θα ηρθανε τα πακετα μας!!! θα σου ερθει ειδοποιηση και γω απο ηρακλειο 2/5 παραγγελια, 17 ητανε ηρακλειο, 19 ηρθε ειδοποιηση 2/5 και γω παραγγελια αλλα εφτασε σημερα ηρακλειο..ελπιζω να εχω κ γω αυριο ειδοποιητηριο και να μη παει απο δευτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 2/5 και γω παραγγελια αλλα εφτασε σημερα ηρακλειο..ελπιζω να εχω κ γω αυριο ειδοποιητηριο και να μη παει απο δευτερα! Στο "arrival at destination post(country GR)" ποσο καιρο σου εκατσε? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 2/5 και γω παραγγελια αλλα εφτασε σημερα ηρακλειο..ελπιζω να εχω κ γω αυριο ειδοποιητηριο και να μη παει απο δευτερα! και εμενα 2/5 παραγγελια αλλα τιποτα ακομα.....:(:(:(:confused: Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emma11 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Στο "arrival at destination post(country GR)" ποσο καιρο σου εκατσε? RS355805099NL τσεκαρε ολη τη διαδρομη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εμενα 2/5 παραγγελια αλλα τιποτα ακομα.....:(:(:(:confused: η υπομονη της υπομονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 RS355805099NL τσεκαρε ολη τη διαδρομη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η υπομονη της υπομονης... 17 μερες σημερα, ποσο να περιμενω πριν ζητησω refund? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 RS355805099NL τσεκαρε ολη τη διαδρομη Σε ευχαριστω. Νομιζα πως ησουν με SG για αυτο ρωτησα. Απο οτι καταλαβα ηρθαν καποια πακετα που ξεκινησαν τελη Απριλη και αυτα που ξεκινησαν αρχες Μαιου κολλανε? Ποιο ειναι το πιο μεγαλο διαστημα που εχετε δει απο "arrival at destination post" μεχρι "arrival at processing center"? Εμενα εχει μεινει εκει απο 13-5... ! Μαλλον εχω και δευτερο χαμενο....ππππφφφφφ! Ποσο καιρο θα μεινω χωρις κινητο πια....??;) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 17 μερες σημερα, ποσο να περιμενω πριν ζητησω refund? !!!!!!!!!!!!!Ουτε καν 30 μερες δεν περασαν και θελεις να ζητησεις και refund!Αποστολες απο κινα μπορει να κανουν απο 5 μερες εως και 60!Διαβαζουμε πρωτα τον οδηγο στην πρωτη σελιδα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Βοηθειαα παιδιαααα! Μου βγαζει αυτο Undeliverable item, has been returned to shipper,τι ν; κ;νω;;; Edited May 19, 2016 by Stef2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Σε ευχαριστω. Νομιζα πως ησουν με SG για αυτο ρωτησα. Απο οτι καταλαβα ηρθαν καποια πακετα που ξεκινησαν τελη Απριλη και αυτα που ξεκινησαν αρχες Μαιου κολλανε? Ποιο ειναι το πιο μεγαλο διαστημα που εχετε δει απο "arrival at destination post" μεχρι "arrival at processing center"? Εμενα εχει μεινει εκει απο 13-5... ! Μαλλον εχω και δευτερο χαμενο....ππππφφφφφ! Ποσο καιρο θα μεινω χωρις κινητο πια....??;) εμενα απο 16/5 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Βοηθειαα παιδιαααα! Μου βγαζει αυτο Undeliverable item, has been returned to shipper,τι ν; κ;νω;;; Δώσε τον αριθμό .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δώσε τον αριθμό .. RS486702494NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 !!!!!!!!!!!!!Ουτε καν 30 μερες δεν περασαν και θελεις να ζητησεις και refund!Αποστολες απο κινα μπορει να κανουν απο 5 μερες εως και 60!Διαβαζουμε πρωτα τον οδηγο στην πρωτη σελιδα!!!!! γραφεις σε αυτο το νημα και δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινετε? διαβασε τον εσυ και πεσμου το ρεζουμε Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 RS486702494NL Πάρε τηλέφωνο στο "2103353100" και ζήτησε να σου πουν τι στοιχεία έχουν. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πάρε τηλέφωνο στο "2103353100" και ζήτησε να σου πουν τι στοιχεία έχουν. Φιλε ευχαριστω για την γρηγορη αποκριση σου!λοιπον πηρα και μ ειπαν οτι πρεπει να περιμενω αλλες 6 μερες για να ολοκληρωθει ο χρονος για την εισοδο στην ευρωπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) https://track.aftership.com/4px/RF391656582SG tr:RF391656582SG http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx ποιο απο τα 2 να εμπιστευτω? Μια απο τα ίδια. Ιδιες ημερομηνίες ιδια αποτελέσματα. RF391607961SG Edited May 19, 2016 by Sam_GR Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Φιλε ευχαριστω για την γρηγορη αποκριση σου!λοιπον πηρα και μ ειπαν οτι πρεπει να περιμενω αλλες 6 μερες για να ολοκληρωθει ο χρονος για την εισοδο στην ευρωπη! Αφου στην Ευρωπη ειναι , μηπως σου ειπαν κατι αλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αφου στην Ευρωπη ειναι , μηπως σου ειπαν κατι αλλο ; Και εγω αυτο σκεφτηκα μπορει να εννωουσε να μπει στην Ελλαδα!Λογικα ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαναρμορ εσυ τι λες να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Και εγω αυτο σκεφτηκα μπορει να εννωουσε να μπει στην Ελλαδα!Λογικα ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαναρμορ εσυ τι λες να κανω; Τους είπες ότι στο site της NL φαίνεται ότι το δέμα επιστρέφεται στον αποστολέα; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Και εγω αυτο σκεφτηκα μπορει να εννωουσε να μπει στην Ελλαδα!Λογικα Αμα λενε Ευρωπη και εννοουν Ελλαδα μετα απορειται που χανονται τα πακετα σας !!! Δεν το λεω για το δικο σου φιλε , γενικα μιλαω . ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τους είπες ότι στο site της NL φαίνεται ότι το δέμα επιστρέφεται στον αποστολέα; Αυτος να τους το πει ; Δεν πρεπει να το βλεπουν αυτοι; Εδω το βλεπουμε εμεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Τους είπες ότι στο site της NL φαίνεται ότι το δέμα επιστρέφεται στον αποστολέα; Βεβαιως και μου λενε οτι αυτοι βλεπουν απο το δικο τους σιτε και οτι μπορει να εγινε καποιο λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αυτος να τους το πει ; Δεν πρεπει να το βλεπουν αυτοι; Εδω το βλεπουμε εμεις ... ΕΛΤΑ είναι, δεν είναι υποχρεωμένοι να ψάχνουν όλες τις μηχανές αναζητήσεως, από το δικό τους ενημερώνονται ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 ΕΛΤΑ είναι, δεν είναι υποχρεωμένοι να ψάχνουν όλες τις μηχανές αναζητήσεως, από το δικό τους ενημερώνονται ... Ισχυει παντως εγω δεν καταλαβαινω γιατι εμφανησε αυτο το μηνυμα!Πρβτη φορα το βλεπω Undeliverable item, has been returned to shipper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Να μας πείς τι έγινε τελικώς ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts