thepre913 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 εγω παραγγειλα απο vickmall και εχθες ελαβα tracking number που δεν μ βγαζει πακετο στο 17track (λογικο) ! επεσα σε σ/κ και θα αργησει η δεν παιζει ρολο ; :) Πολύ λογικό μπορεί να κάνει και 4 μερες να φανεί Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 ααα ωραια ευχαριστω για τις απαντησεις :) Ειχα διαβασει το πρωτο ποστ αλλα οι τυποι τα εκαναν ολα γρηγορα (αποδοχη πληρωμων τρακινγκ ) και μετα υσηχια γιαυτο ρωτησα.. Ειναι και η πρωτη φορα απο κινα οσα και να διαβασεις εχεις λιγο την ανυπομονησια ! Ευχαριστω παντως !:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου από το Vickmall που τόσο το παινευεται εδώ μέσα. Παρήγγειλα ένα βραχιόλι Xiaomi mi band is. Μου στειλανε φώτο και λοιπά με το tranking number το πακέτο μου και τα λοιπά γνωστά. Από την πρώτη μέρα και μετά 2 βδομάδες το τρανκινγκ δεν λειτουργούσε και σε συνεχόμενη επικοινωνία μαζί με την Selina μου έλεγε να μην ανησυχώ ότι αργεί το china post. Μετά από 20 μέρες και αφού δεν γινόταν αλλιώς μου είπε ότι μάλλον ο ταχυδρόμος δεν σκαναρε το πακέτο για αυτό το νούμερο δεν δούλευει και να μην ανησυχώ θα παραλάβω το πακέτο. Ε αυτό ήταν κάνω respond στο paypal ανοίγω case και σε μια βδομάδα πήρα από το paypal τα λεφτά μου πίσω. Έχουν περάσει 42 μέρες δεν παρέλαβα τπτ. Αυτά για το "πολύ " "αξιόπιστο " Vickmall 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου από το Vickmall που τόσο το παινευεται εδώ μέσα. Αυτά για το "πολύ " "αξιόπιστο " Vickmall Κανείς εδώ δεν είναι μέτοχος του vickmall ούτε κανενός άλλου κινεζομάγαζου. Από την παράθεση των εμπειριών των μελών προκύπτουν τα συμπεράσματα περί αξιοπιστίας των μαγαζιών. Προφανώς έχεις δεί ότι το vickmall έχεις τις λιγότερες αρνητικές κριτικές. Καλοδεχούμενη και η δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου από το Vickmall που τόσο το παινευεται εδώ μέσα. Παρήγγειλα ένα βραχιόλι Xiaomi mi band is. Μου στειλανε φώτο και λοιπά με το tranking number το πακέτο μου και τα λοιπά γνωστά. Από την πρώτη μέρα και μετά 2 βδομάδες το τρανκινγκ δεν λειτουργούσε και σε συνεχόμενη επικοινωνία μαζί με την Selina μου έλεγε να μην ανησυχώ ότι αργεί το china post. Μετά από 20 μέρες και αφού δεν γινόταν αλλιώς μου είπε ότι μάλλον ο ταχυδρόμος δεν σκαναρε το πακέτο για αυτό το νούμερο δεν δούλευει και να μην ανησυχώ θα παραλάβω το πακέτο. Ε αυτό ήταν κάνω respond στο paypal ανοίγω case και σε μια βδομάδα πήρα από το paypal τα λεφτά μου πίσω. Έχουν περάσει 42 μέρες δεν παρέλαβα τπτ. Αυτά για το "πολύ " "αξιόπιστο " Vickmall είναι κατανοητή η απογοήτευσή σου λόγω μη παραλαβής, αλλά αυτά που περιγράφεις αφορούν θέματα ταχυδρομείου κι όχι καταστήματος. Την εγκυρότητα του TN μπορείς εν τέλει να τη διαπιστώσεις τηλεφωνώντας στην εταιρεία ή στέλνοντας email (προσωπικά είχα πάρει τηλε΄φωνο στην SG Post για ένα δέμα από Aliexpress)... Αν ο κωδικός είναι έγκυρος κι έχει σταλεί το πακέτο (έχει φύγει από τις αποθήκες του καταστήματος) την ευθύνη την επωμίζονται οι μεσολαβούσες εταιρείες μεταφορών... Κι εγώ δεν παρέλαβα ποτέ ένα δέμα που στάλθηκε με Deutsche POST - DHL Packet - της πρώτης ταμπλέτα ςπου παρήγγειλα ποτέ - από το Banggood το 2013... ....και παρότι έχω πολλά να σούρω του καταστήματος τελευταία καθώς με έχει ταλαιπωρήσει αναίτια, δεν του χρεώνω την απώλεια του δέματος... ...έτσι πρακτικά δεν σχολιάζεις - δεν μπορείς να σχολιάσεις - την αξιοπιστία του καταστήματος... Όταν δε εμπορεύεται ακριβά τηλέφωνα, λες να σου πούλησε ανύπαρκτο προϊόν (που δεν είχε και δεν έστειλε ποτέ), για να βγάλει κέρδος από ένα βραχιόλι Xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για τα στατιστικά, Με china post, 2 δέματα, το ένα το παρέλαβα μέσα σε 11 μέρες και το άλλο έχει κλείσει στο κέντρο διαλογής από Παρασκευή, σύνολο 13 μέρες. Πολύ καλή η china post σε ταχύτητες αυτή την περίοδο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swtiris Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ?? Έχω κάνει μια παραγγελία από Everbuying και μου έδωσαν tracking number : BLVS1376360000342542 το οποίο όμως είναι κολλημένο από τις 2/1/2016 σε "Arrival at export hub". Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται ??? Κάποιος που να έχει εμπειρία από BPOST ??? Ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Κανείς εδώ δεν είναι μέτοχος του vickmall ούτε κανενός άλλου κινεζομάγαζου. Από την παράθεση των εμπειριών των μελών προκύπτουν τα συμπεράσματα περί αξιοπιστίας των μαγαζιών. Προφανώς έχεις δεί ότι το vickmall έχεις τις λιγότερες αρνητικές κριτικές. Καλοδεχούμενη και η δική σου. Όλος τυχαίος συμπεριφέρονται σαν να είναι όμως, κάθε φορά που πετάγεται κάποιος να πει καλό λόγο για άλλο μαγαζί, κατευθείαν να του πουν ότι οι λίγες εμπειρίες του δεν είναι αρκετές. Λες και έχει η εμπειρία όριο για να είναι υπολογίσιμη ή όχι. Μια χαρά τα ίδια συμβαίνουν και στο Vickmall απλά λιγότερες φορές μιας και είναι το μικρότερο μαγαζί απ'όλα εδώ μέσα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι ?? Έχω κάνει μια παραγγελία από Everbuying και μου έδωσαν tracking number : BLVS1376360000342542 το οποίο όμως είναι κολλημένο από τις 2/1/2016 σε "Arrival at export hub". Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται ??? Κάποιος που να έχει εμπειρία από BPOST ??? Ευχαριστώ πολύ. Δεύτερη φορά που έχω παραγγείλει με bpost αυτόν τον καιρό, την πρώτη επίσης είχε κολλήσει λέγοντας ότι έφτασε Ελλάδα αλλά δεν προχώρησε ποτέ, όμως ευτυχώς παρέλαβα κατά κάποιον τρόπο. Τώρα επίσης έχει κολλήσει από τις 1/1/16 ότι έφτασε και πάλι. BLVS1376360000300670 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Ειναι καλη εποχη να παραγγειλουμε απο κινα αυτην την περιοδο ή εχουν τιποτα γιορτες τωρα ??? και γενικα ποιους μηνες-ημ/νιες να αποφευγουμε να ψωνιζουμε απο κει??? Edited January 13, 2016 by ziaba 1 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπερα ειχα αγορασει κατι απο ebay. Και μου εστειλαν τον κωδικο αποστολης και ενα λινκ. Ο κωδικος αποστολης ειναι αυτος 902631-160106-2062 και το λινκ αυτο: http://en.4px.cc/notice201225139792 Το λινκ δεν δουλευει και τον κωδικο αποστολης δεν ξερω σε ποια εταιρια να το ψαξω. Ουτε στο 17track βρισκει κατι παραθετω και εικονα απο το μηνυμα του πωλητη. Βάλε το σε αυτό το λινκ εκεί που λέει "tracking" και δουλεύει http://en.4px.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπερα σε ολους.... Να σας κανω μια αναποδη ερωτηση.... Εστειλα κατι στην Κινα μετα απο claim στην pp .... εδω απο οτι καταλαβαινω δειχνει οτι εφτασε σε 10 μερες? https://www.17track.net/en/track?nums=VR181020031GR&fc=0 Καλα καταλαβαινω Ή με γελανε τα μπιρμπιλωτα μου ματια? 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπερα σε ολους.... Να σας κανω μια αναποδη ερωτηση.... Εστειλα κατι στην Κινα μετα απο claim στην pp .... εδω απο οτι καταλαβαινω δειχνει οτι εφτασε σε 10 μερες? https://www.17track.net/en/track?nums=VR181020031GR&fc=0 Καλα καταλαβαινω Ή με γελανε τα μπιρμπιλωτα μου ματια Καλησπέρα φίλε,αν μπορείς πες μου τον τρόπο που το έστειλες γιατί δεν το έχω κάνει πότε και θέλω πληροφορίες... Στην σελίδα 1030 περιγράφω την περίπτωση μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Καλησπέρα φίλε,αν μπορείς πες μου τον τρόπο που το έστειλες γιατί δεν το έχω κάνει πότε και θέλω πληροφορίες... Στην σελίδα 1030 περιγράφω την περίπτωση μου Απο που τα πηρες και σου ζητησε τετοιο πραγμα? Συνηθως για 40-50 ευρω δεν σου ζητανε να τα στειλεις πισω γιαιτ δεν αξιζει το ταχυδρομιο. EDIT η διαδικασια δεν ειναι κατι το φοβερο... βιντεοσκοπισα την συσκευασια.... βιντεοσκοπισα την παραδοση στο ταχυδρομιο οτι ειναι το ιδιο δεμα... Και εστειλα το tracking number στο pp... και περιμενω τα λεφτα. Παραλληλα μπηκα εδω https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns και εκανα αιτηση να μου στειλουν και τα χρηματα του ταχυδρομιου Edited January 10, 2016 by agatho 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Χμμμ...Ηπατηθημεν. Και για οσους δεν ξερουν την υποθεση μου, δεμα απο Banggood για Ελλαδα, με την Nederland Post, σταματησε Ρουμανια (transit) για κανα δεκαημερο και τελικα αν και ηλπιζα οτι θα κινησει για Ελλαδα, εκανε μεταβολη και ξεκινησε να επιστρεψει στον αποστολεα σαν undeliverable. Φυσικα η δηλωμενη διευθυνση μου ειναι παλια και χιλιοχρησιμοποιημενη, 1000% verified δηλαδη. Να σημειωσω οτι απο την bangood ξεκινησαν την ιδια μερα αλλα δυο δεματα για μενα, το ενα εκ των οποιων ηρθε κανονικα. Σε πρωτη φαση μπορω να υποθεσω οτι γραφτηκε αλλ'αντ'αλλων διευθυνση πανω στο δεμα. Να εκανε "λαθος" η Nederland Post δεν το νομιζω. Κατι αλλο, δεν μπορω να σκεφτω. Οι Banggιτες με ρωτησαν αν θελω resend η refund, εγω προτιμησα resend γιατι η τιμη του προιοντος σκαρφαλωσε αρκετα. Ας ελπισουμε οτι την δευτερη φορα θα τα καταφερει να ερθει. Στα 5 χρονια που ψωνιζω απο Κινα κατι τετοιο πρωτη φορα μου συμβαινει.. Ψυχραιμια..:wacko: Το ιδιο έπαθα απο το ιδιο κατάστημα με NL. Αγορα μέσα Νοέμβρη. Έμεινε 2+ εβδομαδες στο Βενιζέλος και γύρισε στην Ολλανδία και κάθετε 3 εβδομάδες τώρα. Μετά απο τσακωμούς 10 ημερών και μετά απο τις βλακείες που άκουσα επέστρεψαν τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Ενώ το περιμένω Ίλιον, μου έβγαλε αυτό 1/11/2016 07:54 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Μ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αυτό ποιό είναι, Ηράκλειο Αττικής ή Κρήτης? Η τα μπερδέψανε στο ταχυδρομείο ή οι κινέζοι έστειλαν λάθος tracking/διεύθυνση. Τώρα τι κάνουμε? Αν Το λάθος έγινε από ελτά και είναι όντως σωστό το tracking θα επιστρέψει στο σωστό ΜΔ? Edited January 11, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 καλημερα παιδια θελω την γνωμη σας RF372160288SG στο 17 track λεει 1/7/2016 4:01 Οι πληροφορίες που λαμβάνονται (Αυτό δεν είναι μια αναγνώριση της φυσικής παραλαβής του αναφερόμενου Εγγεγραμμένο άρθρο) ειναι ενταξει η υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 καλημερα παιδια θελω την γνωμη σας RF372160288SG στο 17 track λεει 1/7/2016 4:01 Οι πληροφορίες που λαμβάνονται (Αυτό δεν είναι μια αναγνώριση της φυσικής παραλαβής του αναφερόμενου Εγγεγραμμένο άρθρο) ειναι ενταξει η υπαρχει προβλημα εινια το τριτο βημα στα αγγλικα Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexisDS Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα κινητό από Κίνα. Έχετε προβλήματα με εκτελωνισμούς και τέτοια τον τελευταίο καιρό ? Τελευταία φορά που είχα πάρει αντικείμενο ψιλοακριβό ήταν πέρυσι τέτοιο καιρό και όλα πήγαν καλά. Απλά σκέφτομαι πως τώρα με τα capital controls, οι παραγγελίες θα είναι λιγότερες και ίσως τα τσεκάρουν πιο εύκολα. Είχατε κανένα πρόβλημα τους τελευταίους μήνες με τις παραγγελίες σας ? ή οι πιθανότητες είναι ίδιες με πριν ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα κινητό από Κίνα. Έχετε προβλήματα με εκτελωνισμούς και τέτοια τον τελευταίο καιρό ? Τελευταία φορά που είχα πάρει αντικείμενο ψιλοακριβό ήταν πέρυσι τέτοιο καιρό και όλα πήγαν καλά. Απλά σκέφτομαι πως τώρα με τα capital controls, οι παραγγελίες θα είναι λιγότερες και ίσως τα τσεκάρουν πιο εύκολα. Είχατε κανένα πρόβλημα τους τελευταίους μήνες με τις παραγγελίες σας ? ή οι πιθανότητες είναι ίδιες με πριν ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων οι παραγγελιες δεν εχουν μειωθει.... οποιος αγοραζε απο Κινα, συνεχιζει να αγοραζει με οποιον τροπο μπορει :) εγω περιμενω 14 δεματα :P οπως τα ηξερες ακριβως ομως 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexisDS Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 με κάθε πιθανό τρόπο όμως :p . Απλά δεν έχω παραγγείλει κάτι ακριβούτσικο τον τελευταίο καιρό και είχα τους ενδοιασμούς μου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 είναι κατανοητή η απογοήτευσή σου λόγω μη παραλαβής, αλλά αυτά που περιγράφεις αφορούν θέματα ταχυδρομείου κι όχι καταστήματος. Την εγκυρότητα του TN μπορείς εν τέλει να τη διαπιστώσεις τηλεφωνώντας στην εταιρεία ή στέλνοντας email (προσωπικά είχα πάρει τηλε΄φωνο στην SG Post για ένα δέμα από Aliexpress)... Αν ο κωδικός είναι έγκυρος κι έχει σταλεί το πακέτο (έχει φύγει από τις αποθήκες του καταστήματος) την ευθύνη την επωμίζονται οι μεσολαβούσες εταιρείες μεταφορών... Κι εγώ δεν παρέλαβα ποτέ ένα δέμα που στάλθηκε με Deutsche POST - DHL Packet - της πρώτης ταμπλέτα ςπου παρήγγειλα ποτέ - από το Banggood το 2013... ....και παρότι έχω πολλά να σούρω του καταστήματος τελευταία καθώς με έχει ταλαιπωρήσει αναίτια, δεν του χρεώνω την απώλεια του δέματος... ...έτσι πρακτικά δεν σχολιάζεις - δεν μπορείς να σχολιάσεις - την αξιοπιστία του καταστήματος... Όταν δε εμπορεύεται ακριβά τηλέφωνα, λες να σου πούλησε ανύπαρκτο προϊόν (που δεν είχε και δεν έστειλε ποτέ), για να βγάλει κέρδος από ένα βραχιόλι Xiaomi? Μάλλον δεν τα εξήγησα καλά. Από την πρώτη μέρα που μου δώσανε νούμερο αυτό δεν δούλευε και μέχρι να ανοίξω case στο paypal μετά από 20 μέρες δεν μπήκαν καν στον κόπο να επικοινωνήσουν με το ταχυδρόμειο ώστε να μου πουν με σιγουριά τη έχει γίνει, παρά μόνο σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους μου έλεγαν να περιμένω να κάνω υπομονή και στο τέλος μου είπαν ότι μάλλον ο ταχυδρόμος φταίει που δεν σκαναρε το πακέτο. Λοιπόν αυτή η απάντηση μου φαίνεται εκτός από αστεία άκρως κοροιδευτικη. Και μάλιστα όταν τους είπα ότι τελικά θα απευθυνθώ στο paypal μου απάντησαν ότι αν δεν έχω υπομονή να περίμενω να μην ξανά ψωνίσω από το μαγαζί τους. Άκουσων Άκουσων. Ε λοιπόν εσάς σας φαίνονται για επαγγελματίες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Και μάλιστα όταν τους είπα ότι τελικά θα απευθυνθώ στο paypal μου απάντησαν ότι αν δεν έχω υπομονή να περίμενω να μην ξανά ψωνίσω από το μαγαζί τους. Άκουσων Άκουσων. Ε λοιπόν εσάς σας φαίνονται για επαγγελματίες? καλα εισαι... δεν σε εβρισαν κι ολας... πριν καποιες μερες μου εδωσε full refund 160$ (και επιστροφη του προιοντος στην κινα) η Pp για αγορα απο το GEARBEST... εχτες εκανα μια παραγγελια απο το ιδιο καταστημα και μου επεστρεψαν τα λεφτα λεγοντας μου οτι ειμαι στην fraudlist και δεχονται παραγγελιες μονο μεσω wired/western union trasfer... εδω πες μου που φτασαμε το gearbest να πει εμενα απατεωνα... λολολ το απισστευτο ειναι οτι δυναται να θεωρει αλλους απατεωνες... γαιδαρος, πετεινος κλπ το πιασατε το νοημα... τεσπα... και εσυ παραπονιεσαι που σου ειπαν οτι δεν εχεις υπομονη και παρεξηγηθηκες?[ Edited January 11, 2016 by agatho 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Από Νοέμβριο 4 περιμένω με XFL surface mail... κάτι τέτοιο πιστεύω κι εγώ :lol: Κι εκει που ήλπιζα να βγει καποιος και να πει , οχι ρε ουτε καν, παρηγγειλα και μου εφτασαν σφαιρα. Εις ματην. Καλή μου υπομονη λοιπον 1 Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 2 γρήγορες παραγγελίες. RP326489173SG ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-01-2016 16:46 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-01-2016 09:53 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-01-2016 12:53 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-01-2016 14:53 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ RJ625235723CN ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 02-01-2016 13:21 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-01-2016 11:41 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-01-2016 11:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-01-2016 14:04 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-01-2016 16:04 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Έχουν περάσει 7 μέρες από όταν πήρα t.n. από fastcardtech και ακόμα καμία πληροφορία. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts