Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

47 μέρες απο Ευρώπη?

Ε δε το δικαιολογίες με τίποτα...

Σε τέτοιες περιπτώσεις λες πάλι καλή που το πήρα :lol:

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους! Καλές και απροβλημάτιστες αγορές από Κίνα εύχομαι!

Φίλε μου ποιο μοντέλο πήρες; Το 16άρι;

To 32άρι παρήγγειλα που ήταν στη τιμή των 169,99$ και με την μετατροπή βγήκε στα 161,77 ευρώ..Σε emails επιβεβαίωσης παραγγελίας και αποστολής το Prime ανέφεραν!Λες να μουρλάθηκαν και να μου έστειλαν το απλό??Γιατί με τη διαφορά των χρημάτων,στη τιμή του βγαίνει..Απαράδεκτο αν έγινε αυτό..έχω στείλει email και περιμένω απάντηση..

Μια από τα ίδια, 47 ημέρες από Ευρώπη αλλά το δικαιολογώ λόγο εορτών κάπως.

47 μερες δε το δικαιολογω οχι απο Κινα, ουτε απο τη Σεληνη να το στελνανε!!

Χαρα στο κουραγιο σου!

Χρόνια πολλά σε όλους

όλα δούλεψαν ρολόι

πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:X:rolleyes::D

Number: RF367619831SG

Package Status: Delivered ( 8 Days )

Destination Country: Greece

2015-12-31 11:57 M.D. KAVALAS, ITEM DELIVERED

2015-12-31 07:06 M.D. KAVALAS, ITEM TO BE DELIVERED

2015-12-31 06:38 M.D. KAVALAS, ITEM ARR M.D. KAVALAS

2015-12-31 02:39 K D. THESSALONIKIS, ITEM IN CONTA K D. THESSALONIKIS

2015-12-30 22:00 K D. THESSALONIKIS, ITEM ARR K D. THESSALONIKIS

2015-12-30 15:13 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2015-12-30 13:13 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2015-12-30 10:13 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2015-12-23 16:52 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

Origin Country: Singapore

2015-12-30 12:13 Arrival at Processing Center (Country code: GR)

2015-12-29 08:16 Arrival at Destination Post (Country: GR)

2015-12-23 16:52 Despatched to overseas (Country code: GR)

======================================

Powered by http://www.17track.net

καλημερα και καλη χρονια σε ολους.

Αποστολη με USPS (απο αμερικη) και china post air parcel (απο κινα),υπαρχουν δασμοι?

Ευχαριστω

καλημερα και καλη χρονια σε ολους.

Αποστολη με USPS (απο αμερικη) και china post air parcel (απο κινα),υπαρχουν δασμοι?

Ευχαριστω

Θεωρητικά, τέλη εκτελωνισμού πληρώνει κάθε δέμα που μπαίνει από τρίτη χώρα, με ταχυδρομείο, με αξία CIF πάνω από το όριο της ατέλειας (22€).

Συνήθως, όμως, τα δέματα με δηλωμένη αξία στο αυτοκόλλητο γύρω στα $30 περνάνε χωρίς άλλα έξοδα.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολη την ομαδα!!

Μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω...το aliexpress εχει paypal;; μπορω να παραγγειλω κατι απο εκει με paypal;;

εχω χρηματα μεσα στο Balance και εχω βρει καποια πραγματα που θελω...

οποιος μπορει ας μου απαντησει ευχαριστω

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-12-2015 20:33 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-01-2016 07:22 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-01-2016 10:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-01-2016 12:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

όλα πάνε καλά με τα ΕΛΤΑ το τελευταίο διάστημα

Μανώλης

Θεωρητικά, τέλη εκτελωνισμού πληρώνει κάθε δέμα που μπαίνει από τρίτη χώρα, με ταχυδρομείο, με αξία CIF πάνω από το όριο της ατέλειας (22€).

Συνήθως, όμως, τα δέματα με δηλωμένη αξία στο αυτοκόλλητο γύρω στα $30 περνάνε χωρίς άλλα έξοδα.

ευχαριστω makap.

αυτο απο αμερικη κοστιζει 90 € και απο κινα 150€

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα και καλη χρονια σε ολη την ομαδα!!

Μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω...το aliexpress εχει paypal;; μπορω να παραγγειλω κατι απο εκει με paypal;;

εχω χρηματα μεσα στο Balance και εχω βρει καποια πραγματα που θελω...

οποιος μπορει ας μου απαντησει ευχαριστω

το ali δεν δεχεται paypal.ρωτησε τον πωλητη αν εχει λογαριασμο στο paypal να σου δωσει το e-mail του.

Number: RF364551517SG

Package Status: In Transit

2015-12-07 18:33 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

2015-12-07 18:33 Despatched to overseas (Country code: GR)

2015-12-05 18:33 Received from Customer

Ή η Singapore Post ή τα ΕΛΤΑ μας δουλεύουν :protest:

Λοιπον βλεπω και αλλους της 7-12, αμα ψαξετε τα περσινα μηνυματα ιδιες μερες περσι δηλαδη θα δειτε οτι τυχαινει σε καποιες αποστολες αυτες τις μερες να αργουν λιγο παραπανω. Εχω μιλησει με vickmall που εστειλε και το δικο μου το οποιο ειναι στην ιδια κατασταση RF364929162SG, και μου ειπε οτι καθε χρονο συμβαινει αυτο σε καποια δεματα...ειμαστε οι ατυχοι του 2015 λοιπον, Μου εστειλε επισης και αυτο το λινκ με μερικα ακομη δεματα εκεινης της μερας...http://www.17track.net/en/track?nums=RF364553464SG,RF364547821SG,RF364551517SG,RF364549650SG,RF364547089SG,RF364552588SG&fc=0

Υπομονη απο 3-4/1 οι περσινοι εβλεπαν κινηση..ας ελπισουμε και εμεις :)

Ριξτε μια ματια στα περσινα tracking στο site των ελτα...

RF299269167SG

RF299285505SG

RF299277818SG

RF299722452SG

RF299718435SG

RF299722761SG

Edited by Dimitris96

Τι το περίεργο βλέπεις...;

Αν εννοείς το "Received from Customer", αναφέρεται στον δικό τους customer, ήτοι τον πωλητή που σου στέλνει το δέμα.

Οπότε λογικά μου φαίνονται τα παραπάνω (εκτός αν δε βλέπω κάτι...)

Τι το περίεργο βλέπεις...;

Αν εννοείς το "Received from Customer", αναφέρεται στον δικό τους customer, ήτοι τον πωλητή που σου στέλνει το δέμα.

Οπότε λογικά μου φαίνονται τα παραπάνω (εκτός αν δε βλέπω κάτι...)

Το ότι βλέπω πολλούς να παραλαμβάνουν με dispatched ακόμα και μετά από 20/12 και εμενα δεν έχει καν arrival status.

Το ότι βλέπω πολλούς να παραλαμβάνουν με dispatched ακόμα και μετά από 20/12 και εμενα δεν έχει καν arrival status.

2 Απαντησεις πιο πανω σου ειπα....δεν εισαι ο μονος...ειναι πολλοι...υπομονη

2 Απαντησεις πιο πανω σου ειπα....δεν εισαι ο μονος...ειναι πολλοι...υπομονη

Βρε το ξέρω, αφού κι εγώ σου ελεγα υπομονη και μην αγχωνεσαι αλλά ειδα σήμερα κάποιος παρελαβε σε 8 μέρες και τρελάθηκα κάπως! :)

Συνήθως το SG Post είναι γρήγορο, αλλά μάλλον είσαι άτυχος... :p Ακόμα στη Σιγκαπούρη θα βρίσκεται...

Μόλις σήμερα έφυγε και μία δική μου παραγγελία με SG Post, που την "πλέρωσα" έξτρα για να στείλει το Gearbest με αυτή την εταιρια... Δεν πιστεύω να κάνει κι εμένα τόσο... :worry: :lol: Άλλη μία φορά είχα πάρει με SG Post μέσα στο Καλοκαίρι κι έκανε 10 μέρες.

Χαίρεται και Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία να έχουμε!

Παρήγγειλα πρόσφατα (27/12) το Xiaomi Redmi Note 2 από Vickmall και όπως με ενημέρωσε το site η παραγγελία μου έγινε επιτυχής και το δέμα έχει ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι του.Μπήκα να δω σήμερα στο ebanking του λογαριασμού μου στην Πειραιώς και βλέπω ότι με έχουν χρεώσει κανονικά 161,77 ευρώ ,με την μετατροπή που έκανε το Paypal,απλώς πριν από αυτό για κάποιο λόγο μου έχουν δώσει 25,75 ευρώ παραπάνω..:blink::worry: ..Η δικαιολόγηση λέει "Αντιλογισμός Αγορών Χ.Κάρτας".Τι πιστεύετε ο,τι παίζει? Μήπως μου έστειλαν άλλο για άλλο κινητό ή με αποζημιώνουν για κάποιο παράξενο λόγο? Ή απλά μου έδωσε ο Κινέζος Άγιος Βασίλης δωράκι για τον καινούργιο χρόνο?? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?

Παραθέτω screenshot:

Τελικά υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα μου? Σόρρυ αλλα δεν μου απαντάνε και σε κανένα email εκεί στο Vickmall και αγχώνομαι full...

Τελικά υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα μου? Σόρρυ αλλα δεν μου απαντάνε και σε κανένα email εκεί στο Vickmall και αγχώνομαι full...

Αν ρωτούσες στο thread για τα καταστήματα θα είχες καλύτερη τύχη.

Εμένα πάντως μου φαίνεται οτι η επιστροφή είναι απο άλλο κατάστημα και όχι απο το Vickmall.

Αν ρωτούσες στο thread για τα καταστήματα θα είχες καλύτερη τύχη.

Εμένα πάντως μου φαίνεται οτι η επιστροφή είναι απο άλλο κατάστημα και όχι απο το Vickmall.

Έγινε θα το ποστάρω και εκεί..Ναι αλλά οι κωδικοί αναφοράς είναι ίδιοι και τα σχόλια σχεδόν ολόιδια απλά αλλάζει το όνομα του καταστήματος στο Paypal..Παρεμπιπτόντως στο Paypal αυτή η κατάθεση προς εμένα δεν φαίνεται πουθενά..

Problem solved!

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Και τις άλλες φορές έβγαζε "processed in the country of destination"; Έχω την εντύπωση οτι αυτή την πληροφορία την δείχνει όταν κλείνει απο το κέντρο διαλογής. Το λογικότερο θα ήταν να γράφει "processed in the country of transit"
Δεν εχεις αδικο, κι εμενα αυτο το "country of destination" δεν μου καθεται καλα. Παντως αν η Ρουμανια που σταματησε ειναι "country of destination" τοτε το Greece που υποτιθεται οτι γραφει το δεμα τι ειναι? Παντως διαβαζω διαφορα τρελλά για την Nederland Post και μαλλον θα εμφανιστει ξαφνικα καπου. Ομως δεν προκειται να το περιμενω επ απειρον, καμμια εβδομαδα ακομα και θα ανοιξω case στο PayPal για να ζητησω refund. Αν η N/P ειναι προβληματικη, η ευθυνη ειναι του αποστολεα, οχι του παραληπτη.. Ουτε και στα ΕΛΤΑ φαινεται κατι.

Καλημέρα παιδιά καλή χρόνια κ καλές αγορές σε όλους...θελω να κάνω μια ερώτηση παρήγγειλα κάτι από μπανγκουντ υποτίθεται από ευρωπαϊκή αποθήκη στης 21/12 κ στις 25/12 αφού πρώτα τους έστειλα εμαιλ μου δίνουν ένα τρακινγκ RS357367532NL το οποίο με τη σειρά του μόλις χθες μου εμφάνισε το είναι σε μεταφορά με την NL που μιλησα μου είπαν οτι μάλλον το έστειλαν από Κίνα έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό κ ξέρει κανείς αν όντως έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη το bangood??
Φιλαρακι πως επικοινωνησες με Nederland Post? Δεν βρισκω στοιχεια τους πουθενα, θελω να επικοινωνησω κι εγω..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Καλή χρονιά σε όλους

Το έχω ερωτήσει ξανά αλλά δεν πείρα κάποια απάντηση, το ρωτώ ξανά μήπως το δει κάποιος που να γνωρίζει. Στα ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει το Tracking number UF470689150SE.

Το 17track εμφανίζει τα παρακάτω:

Ξέρει κανείς που βρίσκεται το δέμα και τι σημαίνουν τα παρακάτω και αν έχει φτάσει στο αεροδρόμιο;

Destination Country

Origin Country - Tracking Consuming: 702 ms

2015-12-09 22:02 Local mail tracking

2015-11-23 06:13 Order departed on flight from origin

2015-11-19 16:21 Item received for processing

2015-11-16 15:00 Item pre-advice received

Καλή χρονιά σε όλους

Το έχω ερωτήσει ξανά αλλά δεν πείρα κάποια απάντηση, το ρωτώ ξανά μήπως το δει κάποιος που να γνωρίζει. Στα ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει το Tracking number UF470689150SE.

Το 17track εμφανίζει τα παρακάτω:

Ξέρει κανείς που βρίσκεται το δέμα και τι σημαίνουν τα παρακάτω και αν έχει φτάσει στο αεροδρόμιο;

Destination Country

Origin Country - Tracking Consuming: 702 ms

2015-12-09 22:02 Local mail tracking

2015-11-23 06:13 Order departed on flight from origin

2015-11-19 16:21 Item received for processing

2015-11-16 15:00 Item pre-advice received

Το τσεκαρα τωρα και βλεπω οτι στο 17track σου εχει εμφανισει Alert που σημαινει οτι παιζει να εχει γυρισει πισω,αυτο σημαινει ειτε οτι ειχαν γραψει λαθος τη διευθυνση σου ή ακομα και οτι μπορει να εχει χαθει το δεμα. Καλο ειναι να επικοινωνησεις αμεσα με τον πωλητη σου ή το ταχυδρομειο που εκανε την μεταφορα.Προσωπικα επειδη τα ΕΛΤΑ οντως δεν το εμφανιζουν το track number πιστευω οτι το γυρισαν πισω ετσι ουσιαστικα ακυρωνεται το track number και ειναι σαν να μην υπαρχει γι αυτους.Μπορει πχ να ηταν αλλοιωμενα τα χαρακτηριστικα του παραληπτη πανω στο δεμα και να μην ξεραν σε ποιον ανηκει και ετσι ουσιαστικα περασε σχεδον 1 μηνας ( 9/12 βλεπω η τελευταια ενημερωση) και να το γυρισαν πισω οποτε μιλα με τον πωλητη αμεσα