lio14 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Στη συγκεκριμένη περίπτωση μαλλον customer είναι ο πωλητής σου όπου παρέδωσε το δέμα στο ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 despatched to overseas GR σημερα 1/12 10:44 δε μπορω να περιμενω να φτασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 despatched to overseas GR σημερα 1/12 10:44 δε μπορω να περιμενω να φτασει! Τι πείρες και απο που?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 despatched to overseas GR σημερα 1/12 10:44 δε μπορω να περιμενω να φτασει! Ελπίζω να είναι δώρο γιά του Αγίου Βαλεντίνου ..... :lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioutsiv Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 χαχαχαχα...κανενα νεοτερο απο τους υπολοιπους με arrival 17/11? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 καλα εσείς απο 17 ακόμη?? Μεγαλο κάζο !!! :cry::cry::cry::cry::cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioutsiv Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 καλα εσείς απο 17 ακόμη?? Μεγαλο κάζο !!! :cry::cry::cry::cry::cry: πως θα μαθουμε τι απεγιναν αυτα τα δεματα αραγε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 πως θα μαθουμε τι απεγιναν αυτα τα δεματα αραγε? Τηλέφωνο πήρατε ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioutsiv Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 στα ελτα ναι , αλλα δεν ξερουν τιποτα αυτοι γιατι δεν εχουν φτασει στα χερια τους. στο αεροδρομιο τωρα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος υπευθυνος που να πρεπει να επικοινωνησουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μετά από πόσες μέρες να στείλω μήνυμα στο banggood να ξανά στείλει τα προϊόντα? 37 μέρες με σήμερα ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μετά από πόσες μέρες να στείλω μήνυμα στο banggood να ξανά στείλει τα προϊόντα? 37 μέρες με σήμερα ακόμα τίποτα. tracking number δεν εχεις? Τι να σου πω εσεις οι 17ρηδες ειστε ατυχοι. Ελπιζω να μην γινει το ιδιο και με εμενα που ειναι απο τις 27 εδω 10 μετα απο εσας :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τι πείρες και απο που?? κινητο απο vickmall με sing post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 tracking number δεν εχεις? Τι να σου πω εσεις οι 17ρηδες ειστε ατυχοι. Ελπιζω να μην γινει το ιδιο και με εμενα που ειναι απο τις 27 εδω 10 μετα απο εσας :P Είναι 5 παραγγελίες από 5 ευρώ μέχρι 12. Δεν έβαλα tracking σε καμία δεν τα βιαζομουν. Το θέμα είναι ότι 37 μέρες μου φαίνονται αρκετές ακόμα και για Untracked δέματα. Ειναι οι πρώτες αγορές που κάνω από εξωτερικό και ακόμα μαθαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παρηγγειλα ΞΑΝΑ και γω ενα κινητακι απο vickmall επειδη εφαγα πιστολι απ το gearbest και πηρα refund. Θα ειναι εδω λετε πριν τιςς γιορτες; Επελεξα singpost 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ποιος να ξερει...; Εγω εχω 2 παραγγελίες με China Post και οι ενημερώσεις είναι στα κινέζικα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να κάνω Google Translate? 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ποιος να ξερει...; Εγω εχω 2 παραγγελίες με China Post και οι ενημερώσεις είναι στα κινέζικα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να κάνω Google Translate?http://track-chinapost.com/ Εγώ τα παρακολουθώ με το TrackChecker Mobile στο κινητό, τα βγάζει στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ποιος να ξερει...; Εγω εχω 2 παραγγελίες με China Post και οι ενημερώσεις είναι στα κινέζικα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να κάνω Google Translate? 17track από playstore κάνει αυτόματο translate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Α ναι, εβγαζε κινεζικα και αυτο αλλα δεν ειχα δει το κουτακι κατω για translate.. 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μετά από πόσες μέρες να στείλω μήνυμα στο banggood να ξανά στείλει τα προϊόντα? 37 μέρες με σήμερα ακόμα τίποτα. 45εργάσιμες για να μην κουράζεσαι κι ακους ''wait some more days, dear'' Μου ξανά έστειλαν σήμερα το πρώτο απο τα 4 χωρίς tracking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μετά από πόσες μέρες να στείλω μήνυμα στο banggood να ξανά στείλει τα προϊόντα? 37 μέρες με σήμερα ακόμα τίποτα. Και εγω μια παραγγελια απο banggood 34 μερες και ακομα τιποτα χωρις track.Θα περιμενω και αυτη την εβδομαδα και βλεπω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Για τα παιδιά που γράφουν για Banggood σήμερα παρέλαβα μετά από 38 ημέρες με CN και tracking number. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Για τα παιδιά που γράφουν για Banggood σήμερα παρέλαβα μετά από 38 ημέρες με CN και tracking number. Μικρό ποσο? Το ότι αργουνε το εριχνα στο ότι δεν έχουν tracking. Εσύ με tracking και έκανε 38? Που οφείλεται τέτοια καθυστέρηση τη στιγμή που άλλους τους έρχεται σε 15 με 20 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Μικρό ποσο? Το ότι αργουνε το εριχνα στο ότι δεν έχουν tracking. Εσύ με tracking και έκανε 38? Που οφείλεται τέτοια καθυστέρηση τη στιγμή που άλλους τους έρχεται σε 15 με 20 μέρες? Μάλλον στην china post. Με αυτή στέλνει συνήθως και τα δέματα χωρίς tracking. Εμένα πάντως κάτι μικροπράγματα χωρίς tracking από Banggood έκαναν περίπου 1 μήνα, παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. Από ένα άλλο μαγαζί που μου έστειλε δεμα με nl post, εδώ και 10 μέρες το status είναι ready for shipment. Τώρα που θα πλακώσουν και τα δέματα από black Friday, cyber Monday και γενικά Χριστουγέννων, θα παραλαμβάνουμε γύρω στο Φλεβάρη στην καλύτερη τις παραγγελίες του Δεκέμβρη. Edited December 2, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μικρό ποσο? Το ότι αργουνε το εριχνα στο ότι δεν έχουν tracking. Εσύ με tracking και έκανε 38? Που οφείλεται τέτοια καθυστέρηση τη στιγμή που άλλους τους έρχεται σε 15 με 20 μέρες? Γύρω στα 30$.Φαντασου οτι παραγγελία της ιδιας μερας απο το ιδιο καταστημα την πηρα σε 16 μερες,παλι με CN.Και άλλη σε 12.Τυχαινει καμιά φορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημέρα. Είναι φυσιολογικό να έχει κολλήσει στο κέντρο διαλογής τόσες μέρες; ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-11-2015 12:36 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-11-2015 15:36 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-11-2015 17:36 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Όλες τις άλλες φορές την επόμενη το πρωί ήταν στο ΜΔ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και μου άφηνε ο ταχυδρόμος χαρτάκι. Έχει συμβει σε κανένα άλλο αυτό; Η αποστολή ήταν από Banggood με NLPost. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts