WitchKing Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 processing fee $7.67 USD Item # Paypal Απο το PayPal είναι αυτό; Το κανουν ορισμενες τραπεζες μονο νομιζω. Πχ στις συναλλαγες μπορει να λεει αρχικο ποσο 72$ και τελικο ποσο 75$. Οσες φορες εχω παραγγειλει σε Ευρω δε βλεπω επιπλεον χρεωση. Δεν αναφερομαι σε αγορες με paypal, αλλα απευθειας απο την καρτα. Αυτό είναι η προμήθεια της τράπεζας, ο φίλος είπε για προμήθεια που κρατάει το PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Απο το PayPal είναι αυτό; Ναι,η πρώτη φορά βέβαια που είδα κάτι τέτοιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ναι,η πρώτη φορά βέβαια που είδα κάτι τέτοιο Αυτό μας έλλειπε, να πληρώνουμε και άλλα... Τέλος πάντων, αρκετά τράβηξε το off-topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ρε παιδιά έχω δέμα από το Vickmall για το οποίο έχω ένδειξη στο 17track ότι από 18/10 "arrived at destination country (GR)" και μέχρι σήμερα στα ΕΛΤΑ ακόμα δείχνει "αντικείμενα σε συσκευασία ΣΙΓΚΑΠΟΎΡΗ" με ημερομηνία 14/10, τί γίνεται; Kαι το δικο μου τα ιδια Despatced 14-10, Arrival 18-10 και μετα :X μουγγα. Παντος δεν νομιζω οτι εμπλεκεται το καταστημα, ειναι θεμα μεταφορεα εφοσον εφυγαν απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Kαι το δικο μου τα ιδια Despatced 14-10, Arrival 18-10 και μετα :X μουγγα. Παντος δεν νομιζω οτι εμπλεκεται το καταστημα, ειναι θεμα μεταφορεα εφοσον εφυγαν απο εκει Έχει γούστο να περνάνε τελωνείο.... :) :D Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Me λίγα λόγια δεν παίζει να έχει αναχωρήσει από Κίνα όταν απλά μου λέει information received? To link που έδωσες είναι το αγγλικό, το link που έδωσα εγώ είναι το κινεζικό.. Στο αγγλικό μου βγάζει αριθμούς μόνο.. Στο κινεζικό μου λέει το shipment information received. Από την Δεύτερα κόλλησε σε αυτό το status και ανησυχώντας. Ο πωλητής επιμένει ότι το έστειλε κανονικά.. Και λέει ότι επικοινώνησε μαζί τους και αργούν να ανανεώσουν το status.. Προσωπικά δεν τον πιστεύω γιατί δεν μου ξαναετυχε ποτέ.. Ρωτώ μήπως ξαναετυχε πρόσφατα να κολλήσει το status σε κανένα άλλο ενώ η αποστολή προχωρούσε κανονικά.. Αν σου βγάζει αριθμούς μόνο και δεν βλέπεις να κινείται το δέμα σου τότε μάλλον ο πωλητής σου έχει δώσει απλά ενα "άδειο" tracking και δεν έχει στείλει την παραγγελία σου ακόμα. Το βλέπω όλο και πιο συχνά να συμβαίνει τελευταία απο διάφορους "πονηρούς" που φοβούνται μην ακυρώσεις και σου στέλνουν "reserved" tracking που έχουν, χωρίς ουσιαστικά να έχει φύγει το δέμα σου για το post office. Ρε παιδιά έχω δέμα από το Vickmall για το οποίο έχω ένδειξη στο 17track ότι από 18/10 "arrived at destination country (GR)" και μέχρι σήμερα στα ΕΛΤΑ ακόμα δείχνει "αντικείμενα σε συσκευασία ΣΙΓΚΑΠΟΎΡΗ" με ημερομηνία 14/10, τί γίνεται; και μενα ακριβως το ιδιο Kαι το δικο μου τα ιδια Despatced 14-10, Arrival 18-10 και μετα :X μουγγα. Παντος δεν νομιζω οτι εμπλεκεται το καταστημα, ειναι θεμα μεταφορεα εφοσον εφυγαν απο εκει Υπομονή. Μόλις ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο θα φανεί και στα ελτά. Αφού έφτασε ελλάδα 18/10, μαλλόν αυτή την εβδομάδα θα παραλάβετε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 και μενα ακριβως το ιδιο Kαι το δικο μου τα ιδια Despatced 14-10, Arrival 18-10 και μετα :X μουγγα. Παντος δεν νομιζω οτι εμπλεκεται το καταστημα, ειναι θεμα μεταφορεα εφοσον εφυγαν απο εκει Έχει γούστο να περνάνε τελωνείο....:) :D Υπομονή. Μόλις ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο θα φανεί και στα ελτά. Αφού έφτασε ελλάδα 18/10, μαλλόν αυτή την εβδομάδα θα παραλάβετε. Εκεί στο αεροδρόμιο υπάρχει έλλειψη προσωπικού ή έλλειψη διάθεσης για δουλειά..... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangius Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Αν σου βγάζει αριθμούς μόνο και δεν βλέπεις να κινείται το δέμα σου τότε μάλλον ο πωλητής σου έχει δώσει απλά ενα "άδειο" tracking και δεν έχει στείλει την παραγγελία σου ακόμα. Το βλέπω όλο και πιο συχνά να συμβαίνει τελευταία απο διάφορους "πονηρούς" που φοβούνται μην ακυρώσεις και σου στέλνουν "reserved" tracking που έχουν, χωρίς ουσιαστικά να έχει φύγει το δέμα σου για το post office. Η παραγγελία έγινε 29/10, πρόκειται για κινητό. Στην αρχή έπρεπε να περιμένω μέχρι τις 8/10 λόγω της αργίας των Κινέζων. Ακολούθως ήταν να το στείλει με DHL. Μια βδομάδα μετά μου λέει ότι του το επέστρεψαν πίσω λόγω του ότι έχει μέσα μπαταρία. Ακολούθως του είπα εγώ να το στείλει με singapore post επειδή από όσο ξέρω αυτοί το επιτρέπουν. Τώρα έχει από τις 19/10 που μου έδωσε το tracking number το οποίο είναι κολλημένο στο "information received" και εμφανίζεται μόνο στο 4px. Οπόταν θα ανοίξω dispute και βλέπουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atimos40 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ωχ!! λετε ν αρχιζουν μαζι με τις θυριδες να ανοιγουν και τα δεματα για να τα περασουν τελωνειο....: Και να σε χρεωνουν; Ολα τα περιμενω!!!:O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ρε παιδιά έχω δέμα από το Vickmall για το οποίο έχω ένδειξη στο 17track ότι από 18/10 "arrived at destination country (GR)" και μέχρι σήμερα στα ΕΛΤΑ ακόμα δείχνει "αντικείμενα σε συσκευασία ΣΙΓΚΑΠΟΎΡΗ" με ημερομηνία 14/10, τί γίνεται; κι εγώ έχω δέμα από 20/10 arrived κι ακόμα τίποτα. Μόλις πάρεις εσύ, ενημέρωσε γιατί λογικά θα είμαστε οι επόμενοι στη σειρά… Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ρε παιδιά έχω δέμα από το Vickmall για το οποίο έχω ένδειξη στο 17track ότι από 18/10 "arrived at destination country (GR)" και μέχρι σήμερα στα ΕΛΤΑ ακόμα δείχνει "αντικείμενα σε συσκευασία ΣΙΓΚΑΠΟΎΡΗ" με ημερομηνία 14/10, τί γίνεται; Kαι το δικο μου τα ιδια Despatced 14-10, Arrival 18-10 και μετα :X μουγγα. Παντος δεν νομιζω οτι εμπλεκεται το καταστημα, ειναι θεμα μεταφορεα εφοσον εφυγαν απο εκει και μενα ακριβως το ιδιο +1 και γω.ειμαστε ολοι στον ιδιο σακο που δεν εχει ανοιχθει ακομα.υπομονη Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimval Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Εγώ είμαι από 16/10.Υπομονή παιδιά , φεεεεεετα.... 1 Παράθεση One+One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 καλημερα! να ρωτησω επειδη πρωτη φορα μου στελνουν με netherlands post εκανα μια παραγγελια απο coolicool και μου εδωσαν tracking πριν 1 εβδομαδα.... RC412988485NL ακομη δεν εμφανιζεται τιποτα!!! μπορει καποιος να με βοηθησει?? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δεν είσαι μόνος στο περίμενε, με το Ολλανδικό. Περιμένω και εγώ να εμφανιστεί ο αριθμός μου αλλά ακόμη τίποτε. Υπομονή ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δεν είσαι μόνος στο περίμενε, με το Ολλανδικό. Περιμένω και εγώ να εμφανιστεί ο αριθμός μου αλλά ακόμη τίποτε. Υπομονή ... ποτε σου εδωσαν tracking? και ποσες μερες κανει να φανει κατι? απλα φοβαμαι γιατι πρωτη φορα παιρνω απο coolicool και φοβαμαι μηπως δεν το εστειλαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Διορθώστε με αν κάνω λάθος: Έχω την εντύπωση οτι η αποστολή με Ολλανδικά ταχυδρομεία γίνεται ως εξής: 1. Το πακέτο φεύγει για Ολλανδία με κινέζικη ταχυδρομική, 2. Η PostNL το παραλαμβάνει στο sorting center της στην Ολλανδία, 3. Η PostNL το στέλνει κανονικά, σαν ενδοευρωπαϊκή αποστολή. Το λέω αυτό επειδή τα πακέτα που πήρα τελευταία δεν έχουν καμιά ένδειξη οτι έφυγαν απο Κίνα και έχουν διεύθυνση αποστολέα στην Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ποτε σου εδωσαν tracking? και ποσες μερες κανει να φανει κατι? απλα φοβαμαι γιατι πρωτη φορα παιρνω απο coolicool και φοβαμαι μηπως δεν το εστειλαν... Έχω αγοράσει στο παρελθόν κινητά με αποστολή μέσω ολλανδικού (όχι από το coolicool) και έφτασαν κανονικά, χωρίς προβλήματα. Από την ημέρα αποστολής πέρναγαν 3-4 μέρες (εργάσιμες) για να φανεί στο σύστημά τους η παραλαβή από το κατάστημα. Μην ξεχνάμε ότι όταν μας δίνουν το tracking #, το δέμα δεν παραλαμβάνεται την ίδια στιγμή από τη μεταφορική. Αυτό που παρήγγειλα τώρα (από everbuying) έφυγε την ΠΕ 22/10, όπως λένε, αλλά δεν έχει φανεί ακόμη, όπως είναι αναμενόμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διορθώστε με αν κάνω λάθος: Έχω την εντύπωση οτι η αποστολή με Ολλανδικά ταχυδρομεία γίνεται ως εξής: 1. Το πακέτο φεύγει για Ολλανδία με κινέζικη ταχυδρομική, 2. Η PostNL το παραλαμβάνει στο sorting center της στην Ολλανδία, 3. Η PostNL το στέλνει κανονικά, σαν ενδοευρωπαϊκή αποστολή. Το λέω αυτό επειδή τα πακέτα που πήρα τελευταία δεν έχουν καμιά ένδειξη οτι έφυγαν απο Κίνα και έχουν διεύθυνση αποστολέα στην Ολλανδία. Από τα στοιχεία αποστολών προηγούμενων παραγγελιών, που είχα κάνει με το Ολλανδικό, βλέπω ότι η διαδρομή από Κίνα μέχρι Αμστερνταμ και από εκεί στην Αθήνα καλυπτόταν με ενημέρωση του PostNL και όχι άλλου μεταφορέα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από τα στοιχεία αποστολών προηγούμενων παραγγελιών, που είχα κάνει με το Ολλανδικό, βλέπω ότι η διαδρομή από Κίνα μέχρι Αμστερνταμ και από εκεί στην Αθήνα καλυπτόταν με ενημέρωση του PostNL και όχι άλλου μεταφορέα. Αυτό συνέβαινε παλιότερα. Οι τελευταίες μου παραγγελίες εμφανίζονται κατευθείαν στο PostNL Sorting Center ταυτόχρονα με την ένδειξη των ΕΛΤΑ οτι βρίσκονται στην Ολλανδία. Δε νομίζω να παραλαμβάνουν τα πακέτα στην Κινά. Γίνεται δηλαδή ότι γίνεται και με την 4px που παραδίδει τα πακέτα στη Σιγκαπούρη. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί περιμένουμε τόσες μέρες να ενεργοποιηθεί ο αριθμός αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αυτό συνέβαινε παλιότερα. Οι τελευταίες μου παραγγελίες εμφανίζονται κατευθείαν στο PostNL Sorting Center ταυτόχρονα με την ένδειξη των ΕΛΤΑ οτι βρίσκονται στην Ολλανδία. Δε νομίζω να παραλαμβάνουν τα πακέτα στην Κινά. Γίνεται δηλαδή ότι γίνεται και με την 4px που παραδίδει τα πακέτα στη Σιγκαπούρη. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί περιμένουμε τόσες μέρες να ενεργοποιηθεί ο αριθμός αποστολής. Νομίζω η PostNL έχει δικό της παράρτημα στην κίνα. Πάντως στην τελευταία μου αποστολή με αυτούς είχαν κολλήσει και το γνωστό κίτρινο αυτοκόλλητο που κάνει καραμπάμ οτι δεν είναι απο EU αλλά απο τρίτη χώρα...:shifty: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Νομίζω η PostNL έχει δικό της παράρτημα στην κίνα. Πάντως στην τελευταία μου αποστολή με αυτούς είχαν κολλήσει και το γνωστό κίτρινο αυτοκόλλητο που κάνει καραμπάμ οτι δεν είναι απο EU αλλά απο τρίτη χώρα...:shifty: Κίτρινο αυτοκόλλητο είχε και το δικό μου. Το θέμα είναι που παραλαμβάνει τα πακέτα η PοstNL. Φαίνεται να έχει αλλάξει η διαδικασία τον τελευταίο καιρό. Θα μου πεις τώρα, γιατί να τα στέλνουν απο Κίνα στην Ολλανδία και όχι κατευθείαν στα ΕΛΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Το tracking γίνεται sync από την IPS δεν κολλάνε πουθενά τα ΕΛΤΑ. Συγνωμη , αλλα αν μπορουσες να μας εξηγησεις τι ειναι αυτο που μας γραφεις. Και γιατι δεν κολλανε πουθενα τα ΕΛΤΑ , ενω ας πουμε στο site της Singapore Post υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες. Στην SG δεν γινεται sync απο την IPS ? Εγω πιστευω ( μπορει να ειμαι και λαθος , διορθωσε με ) οτι καποιος δεν ενημερωνει το συστημα των ΕΛΤΑ. Σε παλαιοτερες παραγγελιες οταν το δεμα ερχοταν Ελλαδα , λαμβαναμε ειδοποιηση ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ και μετα απο καποια μερα , μερες , αυτο αλλαζε σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ Στις 4 τελευταιες μου παραγγελιες τους τελευταιους 2 μηνες δεν βλεπω πουθενα το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ αλλα κατευθειαν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ . Σαν να παραλειπουν το πρωτο βημα κατα την αφιξη στην Ελλαδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Συγνωμη , αλλα αν μπορουσες να μας εξηγησεις τι ειναι αυτο που μας γραφεις. Και γιατι δεν κολλανε πουθενα τα ΕΛΤΑ , ενω ας πουμε στο site της Singapore Post υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες. Στην SG δεν γινεται sync απο την IPS ? Εγω πιστευω ( μπορει να ειμαι και λαθος , διορθωσε με ) οτι καποιος δεν ενημερωνει το συστημα των ΕΛΤΑ. Σε παλαιοτερες παραγγελιες οταν το δεμα ερχοταν Ελλαδα , λαμβαναμε ειδοποιηση ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ και μετα απο καποια μερα , μερες , αυτο αλλαζε σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ Στις 4 τελευταιες μου παραγγελιες τους τελευταιους 2 μηνες δεν βλεπω πουθενα το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ αλλα κατευθειαν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ . Σαν να παραλειπουν το πρωτο βημα κατα την αφιξη στην Ελλαδα. Μα δεν μπορούν να ξέρουν εκ των προτέρων τα ελτά τι έχει φτάσει στο αεροδρόμιο. Όταν σκανάρουν τα αντικείμενα, θα περάσουν και στο σύστημά τους. Επειδή η sigapore post πετάει ένα ξερό "arrived at destination country" δεν σημαίνει οτι είναι και ορθό. Απλά πολλοί έχουν καλομάθει τελευταία και αντιδρούν χωρίς λόγο. Ενώ αν δούμε τον συνολικό χρόνο αποστολής, έχει μειωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. (2-3 βδομάδες τώρα, 30+ μέρες παλαιότερα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Μα δεν μπορούν να ξέρουν εκ των προτέρων τα ελτά τι έχει φτάσει στο αεροδρόμιο. Όταν σκανάρουν τα αντικείμενα, θα περάσουν και στο σύστημά τους. Επειδή η sigapore post πετάει ένα ξερό "arrived at destination country" δεν σημαίνει οτι είναι και ορθό. Απλά πολλοί έχουν καλομάθει τελευταία και αντιδρούν χωρίς λόγο. Ενώ αν δούμε τον συνολικό χρόνο αποστολής, έχει μειωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. (2-3 βδομάδες τώρα, 30+ μέρες παλαιότερα) Νομιζω οτι θα με τρελανετε εσεις εδω μεσα με την τοση υποστηριξη στους ****** δ.υπ. των ΕΛΤΑ. Κατ αρχας δεν μου απαντησες γιατι δεν φαινεται τελευταια το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ? Αρα δεν τα σκαναρουν στα ΕΛΤΑ , σωστα ? Αυτο παει να πει οτι οι αλλοι ( Singapore post ) που σου λενε οτι ειναι Ελλαδα ειναι ψευτες δηλαδη ? Και αυτη η συγκριση που γινεται με το παρελθον , προ CC , ειναι τελειως ακυρη. Μιλαμε για 80% λιγοτερα δεματα σε σχεση με τοτε . Θα επρεπε να παραλαμβανουμε σφαιρα , αλλα , ειπαμε ...Ελλαδισταν. Και κλεινοντας θα σου δωσω κι ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι ****** ειναι των ΕΛΤΑ. Παραγγελια φιλου μου με Singapore Post πριν 20 μερες ( παρελαβε πριν 20 μερες ) . Του εχει βγαλει ειδοποιηση η SG οτι ειναι Ελλαδα το δεμα. Στα ΕΛΤΑ ελεγε οτι ειναι Σιγκαπουρη , τα γνωστα δηλαδη. Αφου περιμενε 5-6 μερες ο φιλαρακος και ειδε οτι δεν υπηρχε καμια προοδος στο σαιτ των ΕΛΤΑ τους πηρε τηλεφ. Τους πηρε κατα τις 1 το μεσημερι. Του λενε τα τρελα τους , δεν εχει ερθει Ελλαδα το δεμα μπλα μπλα , κανετε λαθος, καπου αλλου βρισκετε , τις γνωστες πιπες . Λοιπον , μετα απο 2-3 ωρες βλεπει στο σαιτ των ΕΛΤΑ , ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ , προφανως διακτινιστηκε το δεμα του !!! Την αλλη μερα το πρωι ειχε παραλαβει !!!! :lol::lol::lol: Edited October 26, 2015 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 πηρα ΕΛΤΑ Κορωπι Τρελίτσα...... Ειναι βουνό τα δέματα λέει κτλ κτλ Ελλαδαρα.... και μετα μας φταινε οι Γερμανοι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εάν αυτά γίνονται τώρα... φανταστείτε να έρθει Δεκέμβρης με αργίες, γιορτές κτλ... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts