pskouras Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 26-09-2015 15:40 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 30-09-2015 06:14 ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Σε καλό δρόμο είσαι, αν δεν κολλήσουν σε κάποιο κέντρο διαλογής του Ελ. Βενιζέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Γεια σας παιδια, χρειαζομαι την γνωμη σας. Εχω παραγγειλει ενα tablet απο banggood. Εν τελει στα χερια μου εφτασε μια κολλητικη ταινια (!!!). Τελικα κανονισα με το banggood να μου το ξαναστειλουν. Η δευτερη "παραγγελια" εγινε στις 16/9. Οσο βρισκομουν σε βαση pre-advised και in transit,το δεμα ειχε κανονικα destination country GREECE. Ολα καλα δηλαδη. Mετα ομως που εφτασε Ολλανδια, η χωρα προορισμου αλλαξε σε UNITED KINGDOM. Μετα προχωρησε σε transport to destination country και μετα σε arrived to destination country. Επικοινωνησα με banggood και μου λενε να περιμενω μια βδομαδα και οτι λογικα θα φτασει κανονικα στα χερια. Σημειωτεον οτι κανενα tracking site δεν εχει πληροφοριες εδω και μια βδομαδα ουτε ελληνικο ουτε βρετανικο και το ολλανδικο λεει οτι εφτασε στην χωρα προορισμου η οποια εντελει δεν ξερω ποια ειναι. Ευχαριστω για την βοηθεια! :) TN : RS324279659NL έχεις κανένα νέο τελικά? 1 Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrot Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Οχι δεν υπαρχει καποια ενημερωση, στα tracking μου βγαζει τα ιδια (Arrived at destination country με destination country UK) και στο banggood μου λενε να περιμενω και οτι το δεμα θα φτασει μεσα στις επομενες μερες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualizer Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-09-2015 18:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 01-10-2015 06:54 Κ.Μ.Δ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ Aκόμα άφιξη σε Κ.Μ.Δ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ..απίστευτο έκανε τόσο γρήγορα από εξωτερικό για να κολλήσει εδώ ..ήμαρτον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parxalias Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ετσι κι εμενα. Σημερα μου το εμφανισε. Οποτε απο δευτερα φανταζομαι θα το εχουμε στα χερια μας. Τελικα παρελαβες σημερα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Τελικα παρελαβες σημερα? Δυστηχως οχι και το περιμενα. Επρεπε να το ειχα παραλαβει αλλα λογικα αυριο. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-10-2015 08:22 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 05-10-2015 09:48 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εσυ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualizer Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παπάκια..ούτε σήμερα ήρθε ..ακόμα η κατάσταση παραμένει ίδια ! Είναι λογικό να καθύστερει τόσο πολύ ενώ ήδη βρίσκεται στην περιοχή μου?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parxalias Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Δυστηχως οχι και το περιμενα. Επρεπε να το ειχα παραλαβει αλλα λογικα αυριο. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-10-2015 08:22 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 05-10-2015 09:48 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εσυ? ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-10-2015 14:39 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Εμενα δυστυχως κόλλησε εκει αλλα πηρα τηλεφωνο στο ελευθεριος βενιζελος στα ελτα και μου ειπε οτι το δεμα μου ειναι στο κατ αεροδρομιου στην Αθηνα και οτι το πολυ Τεταρτη το αργοτερο Πεμπτη θα ειναι στα ελτα στο Κιλκις και θα παραλαβω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Τι μπορει να συμβαινει? ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-10-2015 08:22 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 05-10-2015 09:48 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι ειναι ελτα κουριερ. Παιρνω τα ελτα κουριερ και μου λενε να παρω τα ελτα. Οτι ναναι.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-10-2015 18:07 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ παραγγελια απο βικμολ στις 28 του μηνα..αργει ρε παιδια :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-10-2015 18:07 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ παραγγελια απο βικμολ στις 28 του μηνα..αργει ρε παιδια :( Μια εβδομάδα με εθνική εορτή στη μέση. Μην αγχώνεσαι. απο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Θέλω να παραγγείλω κάποια αξεσουάρ από το Vickmall, ποιο από τα δύο να επιλέξω για πιο γρήγορη αποστολή, China Post ή SG Post; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Hide events Tracking events DateTimeLocationStatus Mon Sep 2810:55CNParcel sent to sorting office country of transit Thu Sep 2412:31CNParcel arrived in country of transit Tue Sep 2206:00CNParcel en route to country of transit Mon Sep 2117:19Shipment re-labelled Mon Sep 2116:54Shipment is pre-alerted. RC451382786NL αγορα απο everbyuing απο τις 15/9 εχει κολησει εκει ουτε στο 17track ουτε στα ελτα βγαζει κατι.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Κι εγώ περιμενω από Sg (vickmall) με tracking number από τις 24.9. Μεχρι χτες, δεν ειχα καμια πληροφορια εκτος του οτι 28.9 εφυγε.. (Επεσα στην αργία κι εγώ).. Νωρις χτες το βραδι εβγαλε update ενα mobile app από τα προτεινομενα του topic οτι στις 4.10 τα ξημερωματα "Arrival at destination post Greece". Σημερα εχουν την ιδια πληροφορια το 17track κ το track&trace.ru. Τα ΕΛΤΑ ακόμα γραφουν "Αντικειμενα σε συσκευασια Σιγκαπούρη" Μιλωντας με τον ταχυδρομο, μου ειπε αν φτασει Κ.Δ. Θα κανει αλλη μια μερα να ερθει στο τοπικό καταστημα...δλδ οι ελπιδες να το παραλαβω 7.10 σβηνουν σιγά σιγά.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Βρηκα σημερα το πολυποθητο ειδοποιητηριο! Δεν υποτιθετε σου χτυπαει το κουδουνι ο ταχυδρομος? Δεν ακουσα τπτ. Τελοσπαντων παω στο ταχυδρομειο της περιοχης μου και μου ειπαν να παω αυριο μετα τις 11. Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να το παρω απο σημερα? Εγω θα παω και αργοτερα γιατι κλεινει 8. Δεν μπορει να μην ειναι εκει ειμαι πεπεισμενος! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Βρηκα σημερα το πολυποθητο ειδοποιητηριο! Δεν υποτιθετε σου χτυπαει το κουδουνι ο ταχυδρομος? Δεν ακουσα τπτ. Τελοσπαντων παω στο ταχυδρομειο της περιοχης μου και μου ειπαν να παω αυριο μετα τις 11. Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να το παρω απο σημερα? Εγω θα παω και αργοτερα γιατι κλεινει 8. Δεν μπορει να μην ειναι εκει ειμαι πεπεισμενος! Συνήθως το ειδοποιητήριο έρχεται ενώ το πακέτο είναι ακόμα στην τοπική Μονάδα Διαλογής, πριν πάει στο ταχυδρομείο. Αν σου είπαν "μετά τις 11", φοβάμαι οτι δεν θα το πάρεις ούτε σήμερα το απόγευμα. Το tracking δεν αναφέρει αν έφθασε στο ταχυδρομείο (Κ.Κ. ή κάπως έτσι); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Συνήθως το ειδοποιητήριο έρχεται ενώ το πακέτο είναι ακόμα στην τοπική Μονάδα Διαλογής, πριν πάει στο ταχυδρομείο. Αν σου είπαν "μετά τις 11", φοβάμαι οτι δεν θα το πάρεις ούτε σήμερα το απόγευμα. Το tracking δεν αναφέρει αν έφθασε στο ταχυδρομείο (Κ.Κ. ή κάπως έτσι); Οχι φιλε μου μονο Μ.Δ λεει. :/ Οχι φιλε μου μονο Μ.Δ λεει. :/ Μολις τωρα εβγαλε νεο status ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 06-10-2015 12:59 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 06-10-2015 13:03 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Χμμ Edited October 6, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Έχω καμιά 10-12 παραγγελίες του 1,5-2€ από ebay (διαφορετικοί πωλητές), gearbest... και ΚΑΝΕΝΑ δεν ήρθε, έχουν σταλεί από Κίνα εδώ και 30-40 μέρες (η πρώτη παραγγελία από 25 Αυγούστου και έπειτα). Παραγγέλνω χρόνια τώρα, διεύθυνση δεν έχω αλλάξει. Σας συμβαίνει το ίδιο;;; Edited October 6, 2015 by thracian 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Μολις τωρα εβγαλε νεο status ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 06-10-2015 12:59 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 06-10-2015 13:03 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Χμμ Απο την ΜΔ τελείωσε, το θέμα σου τώρα είναι πότε θα το παραλάβει το ταχυδρομείο σου. Έχω καμιά 10-12 παραγγελίες του 1,5-2€ από ebay (διαφορετικοί πωλητές), gearbest... και ΚΑΝΕΝΑ δεν ήρθε, έχουν σταλεί από Κίνα εδώ και 30-40 μέρες (η πρώτη παραγγελία από 25 Αυγούστου και έπειτα). Παραγγέλνω χρόνια τώρα, διεύθυνση δεν έχω αλλάξει. Σας συμβαίνει το ίδιο;;; Δυο παραγγελίες Σεπτεμβρίου απο Gearbest με τα Ολλανδικά ταχυδρομεία ήρθαν\έρχονται σε 3 εβδομάδες. Απλό ταχυδρομείο απο Hong-Kong, 35 μέρες. Συστημένο απο Μαλαισία, έκλεισε 3 εβδομάδες χωρίς ουσιαστική ενημέρωση. Το tracking δεν σου λέει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Το tracking δεν σου λέει κάτι; Δεν έχουν tracking. Με 1,5-2€ τουλάχιστον από gearbest δεν έχεις tracking, πρέπει να πληρώσεις 2$ επιπλέον. Συστημένο από Μαλαισία λέει από 1 Οκτωβρίου βρίσκεται Ελλάδα/ δεν παρέλαβα ακόμα. Από Κίνα συστημένο Σεπτεμβρίου παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. Με ενδιαφέρουν τα απλά δεματάκια, παλαιά τα έπαιρνα μετά από 2-3 εβδομάδες, σπάνια παραπάνω από 20 μέρες. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, άργησαν ήδη υπερβολικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Έχω καμιά 10-12 παραγγελίες του 1,5-2€ από ebay (διαφορετικοί πωλητές), gearbest... και ΚΑΝΕΝΑ δεν ήρθε, έχουν σταλεί από Κίνα εδώ και 30-40 μέρες (η πρώτη παραγγελία από 25 Αυγούστου και έπειτα). Παραγγέλνω χρόνια τώρα, διεύθυνση δεν έχω αλλάξει. Σας συμβαίνει το ίδιο;;; Το τελευταίο δίμηνο έχω χάσει κι εγώ 3 μικρές παραγγελίες χωρίς tracking ( 1 20ευρώ απο το everbuying παραγγελία 1 Αυγούστου , και 2 3.50ευρώ απο το ebay παραγγελίες 15 Αυγούστου ) :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ναι, το απλο ταχυδρομείο φαίνεται να είναι Β' προτεραιότητας πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualizer Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Επιτέλους έφτασε..! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Επιτέλους έφτασε..! Συγχαρητήρια. Μακάρι να έρθουν και τα δικά μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts