aggeloszog Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σε μαιλ που εστειλα μου απαντησαν πως για να ερθει Ελλαδα χρειαζεται 10-12 εργασιμες χωρις να υπολογιστει τυχον κακοκαιρια-αργιες κλπ.Το δικο μου ειναι 2015-04-06 14:17 Despatched to overseas (Country code: GR) και μου ειπαν απο το singpost πως ειναι στην Ελλαδα και δεν εχει ανοιχτει ακομη μαλλων.Δεν ειχαν καποιο προβλημα με τις αποστολες. Στα ιδια ειμαστε, 3 μερες μετα απο σενα ειμαι εγω...Κι εγω το ιδιο πιστευω, τωρα ειναι θεμα των ελληνων ποτε θα δωσουν προτεραιοτητα στο σακο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterthess Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) παραγγελία από pandawill με NL post χωρίς TN 23/4 αποστολή 24/4 ταχυδρομείο 4/5 παραλαβή 5/5 10 μέρες σύνολο από την αποστολή μέχρι να φτάσει στο ταχυδρομείο :D Edited May 7, 2015 by Sterthess 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Οι του Μαρτίου, που αναμένουν ακόμα τη despatch no έχουν από singpost? Κανείς με αποστολή αρχές απρίλη(8 συγκεκριμένα) και despatch no 4083,ύπαρχει? Edited May 7, 2015 by riki 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγώ με tracking number RF325548745SG απο 10 Απριλίου.Ακόμα Ολλανδία είναι. Παραγγελία 8 Απριλίου απο Vickmall. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σβήσε κάποια ψηφία από το τράκινγκ σου :) Κάτι μου λέει ότι τα δέματα από singapore, διακοπάρουν στο αεροδρόμιο μέρες τώρα.! Το ολλανδία φίλε tikos, που το είδες? Ίδια αποστολή λογικά έχουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 σημερα παραγγειλα ενα Mx4 pro με singapore ποτε να το περιμενω λετε??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 σημερα παραγγειλα ενα Mx4 pro με singapore ποτε να το περιμενω λετε??? Το συγκεκριμένο το παρήγγειλα 19/03 και ακομα αγνοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 μαλλον ειμαστε αρκετοι απο αρχες απριλη που δεν εχουν φτασει ακομα τα δεματα. εγω απο 3/4 ειμαι dispached to overseas . μηπως ,λεω μηπως τα παιδια των ελτα τα εχουν ''ματωσει'':X λιγο? τρακ RF325071227SG 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σβήσε κάποια ψηφία από το τράκινγκ σου :) Γιατί να σβήσει? Μη φοβαστε δεν σας παίρνουμε το δέμα... αν θέλετε βοήθεια μόνο με tracking number θα τη βρείτε το έχουμε πει εκατοντάδες φορές... Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έχουν πάρα πολλές παραγγελίες και μεγάλη εμπειρία και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σβήσε κάποια ψηφία από το τράκινγκ σου :) Κάτι μου λέει ότι τα δέματα από singapore, διακοπάρουν στο αεροδρόμιο μέρες τώρα.! Το ολλανδία φίλε tikos, που το είδες? Ίδια αποστολή λογικά έχουμε. Συγγνώμη το μπέρδεψα με αλλά που έχω με NL Post .Και αυτά είναι κολλημένα εδώ και μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Γιατί να σβήσει? Τι του απαντάς; Το χρόνο σου σπαταλάς. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σε ερώτηση μου στο vickmall αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την SG post πήρα την εξής απάντηση "For all the parcels which was sent from 22th Mar,all were delayed by the post , so it will take a lond time to arrive, and some parcels has updated already, you can see this one: http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF323870683SG it took almost a month,so please dont worry,the parcel will update one by one" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Τι του απαντάς; Το χρόνο σου σπαταλάς. Oρίστε μας; Ελπίζω ο ειρωνικός τόνος να μην ήταν για το σχόλιο μου. Edited May 7, 2015 by riki 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Βλέπω τεντωμένα νεύρα λόγω καθυστερήσεων μάλλον . ....χα χα χα.Αργά η γρήγορα θα έρθουν μωρέ. ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Kαλησπερα , ποσες μερες περιπου κανει μια παραγγελια με china post ( παραγγελια απο aliexpress μαζι με tracking number RI420297924CN ) σε επαρχιακη πολη της Ελλάδας ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Kαλησπερα , ποσες μερες περιπου κανει μια παραγγελια με china post ( παραγγελια απο aliexpress μαζι με tracking number RI420297924CN ) σε επαρχιακη πολη της Ελλάδας ? Για μίλησε λίγο με τον πωλητή γιατί νομίζω οτι υπαρχή πρόβλημα. Από της 10-4 δεν αναχώρησε απο κινά ακόμα και σαν τελευταία ένδειξη στο tracking number έχει ότι είναι ακόμα στην Guangzhou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Kαλησπερα , ποσες μερες περιπου κανει μια παραγγελια με china post ( παραγγελια απο aliexpress μαζι με tracking number RI420297924CN ) σε επαρχιακη πολη της Ελλάδας ? Εξαρταται αν μενεις σε χωριο γυρω στις 20 μερες αν εισαι μεσα στην πολη <<κεντρο>> σε 10 εργασιμειμες πρεπει να παραλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Για πείτε μου λίγο, αγορά pre-sale, επειδή δεν έχω ξαναπάρει, η pre-sale περίοδος υποτίθεται ότι τελειώνει σήμερα, να θεωρώ ότι έκανα σήμερα την παραγγελία; Πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα; Και για dispute να αρχίζω να μετράω από σήμερα? Το κατάστημα είναι το geekbuying και η αγορά μια Xiaomi yi action camera. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--344754.html 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Για πείτε μου λίγο, αγορά pre-sale, επειδή δεν έχω ξαναπάρει, η pre-sale περίοδος υποτίθεται ότι τελειώνει σήμερα, να θεωρώ ότι έκανα σήμερα την παραγγελία; Πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα; Και για dispute να αρχίζω να μετράω από σήμερα? Το κατάστημα είναι το geekbuying και η αγορά μια Xiaomi yi action camera. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--344754.html Στις προ πωλήσεις περιμένεις να αρχίσει η αποστολή, και μετράς από την ημέρα αποστολής, εφ'όσον φυσικά έχεις υπ'όψιν σου το πότε πλήρωσες. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ανησυχία, γιατί σε καλύπτουν πλέον οι 180 ημέρες. Ρώτησε στο κατάστημα πότε θα αρχίσει η αποστολή .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anieros Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 χωρις να θελω να εξαγριωσω τα πληθη... παραγγελια 26/4 >>>αποστολη 27/4 με SG >>> παρελαβα σημερα 7/5 11 μερες μονο!!! χρονος υπερεκορ! http://i.imgur.com/qpsUdjd.png απίστευτο...περιμένω απο 30/3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Το να γίνει ένα ποστ, «από άγνοια», στο οποίο ζητούνται πληροφορίες για αποφυγή πληρωμής δασμών άιντε να το καταλάβω χωρίς εννοείται να το δικαιολογώ. Το να γίνει όμως ανάλογο ποστ εν γνώση αυτού που το κάνει, δηλώνοντας ότι το γνωρίζει αλλά........ δεν το καταλαβαίνω δεν συγχωρείται και είναι απαράδεκτο. Αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο θα υπάρξουν κυρώσεις. :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δείτε λίγο και μια ακόμη παραγγελία μου RN073372705CN(δεν με πάει καθόλου μου φαίνεται τελευταία) Η περίοδος από aliexpress τελειώνει σε 6 ημέρες. Να κάνω dispute ή να ζητήσω παράταση χρόνου και αν ναι πόσο προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Oρίστε μας; Ελπίζω ο ειρωνικός τόνος να μην ήταν για το σχόλιο μου. Δεν ήταν καθόλου ειρωνικός από ότι κατάλαβα. Χωρίς τρακινγκ μαντειες δεν κάνουμε, όποιος θέλει χωρίς να πάει στους Δελφούς, στην Δωδώνη ή στον χορταρεα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 μαλλον ειμαστε αρκετοι απο αρχες απριλη που δεν εχουν φτασει ακομα τα δεματα. εγω απο 3/4 ειμαι dispached to overseas . μηπως ,λεω μηπως τα παιδια των ελτα τα εχουν ''ματωσει'':X λιγο? τρακ RF325071227SG Στην ίδια αναμονή και εγώ, με ίδια μέρα αποστολή και κοντινό αριθμό..... RF325065045SG Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 απίστευτο...περιμένω απο 30/3 Κι εγώ μια από τα ίδια, άστα, τι θα γίνει δεν ξέρω!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts