Jump to content

gregorypappas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    284
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by gregorypappas

  1. καλησπερα παλικαρια. παραγγειλα και εγω με τη σειρα μου το mi8 6/128 apo gearbest με κουπονι στα 411 σε μπλε χρωμα. γραφει international version αλλα στο Q/A απο κατω λενε οτι δεν εχει global rom και ειναι η κινεζικη version. αυτο εδω ακριβως ειναι που παραγγειλα. Εχει κανεις ιδεα με τη ρομ θα ερθει? επισης γραφει support OTA Updates.. https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009555892394.html?wid=1349303
  2. Μια ερωτηση ακομα. Οταν το αφηνω εστω κ 10 λεπτα στον ηλιο ζεστενεται κ κολαει απειρα και κανει μιση ωρα να συνελθει μετα ειναι προβλημμα μονο σε εμενα η συμβσινει και σε εσας;;
  3. και μενα μου εκανε την αναβαθμιση σημερα και οταν μου ερχεται μηνυμα στο messenger μου ερχεται παντα και ειδοποιηση απο πανω συστημα android η εφαρμοη messenger επικαλθυπτει αλλες εφαρμογες να επιτρεπτεαι η εμφανιση πανω σε αλλες εφαρμογες και ειναι τσεκαρισμενο. αν το βγαλω μου βγαζει το αναδυομενα παραθυρα κατι το οποιο δεν το θελω. επισης δεν γινεται να κρυψω ειδοποιησεις απο συστημα android. μονο σε μενα γινεται αυτο η και σε κανεναν αλλο?
  4. προσπαθω να σου στειλω dm αλλα δε μπορω στειλε μ εσυ αν μπορεις.
  5. ρε παιδια να σας πω παρατηρησα στο cpu z οτι οι 2 πηρυνες μετα απο 10 λεπτα αποταν το ανοιξεις σταματαν να δουλευουν και το εψαξα λιγο και ειδα οτι ειναι απο το νεο miui για εκοικονομηση μπαταριας.. πολλοι κανουν downgrade για να το γλυτωσουν αυτο μιας και δεν υπαρχει αλλος τροπος.. τι λετε εσεις??
  6. ωραια κ εγω μετα απο ψυγειο κ λητουργεια πτησης 178,000
  7. εχεις δικαιο το εκανα ειδη. 125,000 εκανα στο antutu καλα ειναι; android oreo θα δουμε;;
  8. καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις. εχω global 9.5.2 και android 7 ειναι τα latest stable ετσι γιατι δεν μου βρισκει αλλα OTA.. Επισης στο clean master Μου βγαζει συνεχεια οταν παω να κανω ενισχυση ram η cpu υπερθερμενετε και την δειχνει 55 με 65 βαθμους εστω και στο fb να ειμαι μονο.. το τηλεφωνο ειναι καινουργιο και δουλευει αψογα..
  9. καλησπερα παιδια υπαρχει περιπτωση να βαλω android 7 στο cool1 Μου??
  10. Καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα ενα νοτε 2 κ εγω με global rom. Ξερει κανεις ποτε θα γινει 7 android γτ φοραςι 6.0.1??
  11. καλησπερα παιδια πηρα ενα cool1 σημερα και μου το εστειλε χωρις ελληνικα μπορει καποιος να δωσει λινκ για ελληνικη ρομ??
  12. Καλησπερα παιδια εσβησα και ξανακατεβασα το facebook και το messenger και τωρα οταν μου ερχεται μηνυμα στο messenger δεν βγαζει το pop up με το εικονιδιο του χρηστη π μ εστειλε βγαζει μονο το μηνυμα στην περιοχη ειδοποιησεων. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
  13. μια βοηθεια καποιος θελω να βαλω την rom 23s του crisball τσεκαρω το bootloader πρωτα ειναι Unlocked κανω usb deb παιρναω το twrp απο adb κανονικοτατα και κανω μετα recovery και δεν με βαζει στο twrp.... τι μπορει να φταιει? ολα τα βηματα τα κανω ολοσωστα μου βγαζει οκ κτλπ πουθενα fail..
  14. καλησπερα παιδια αγορασα ενα le max 2 που φοραει την mm του crisball την 26s v5 αλλα βλεπω οτι δεν ειναι rooted ti πρεπει να κανω??
  15. ρε παιδια πηρα ενα le max 2 και ειναι κλασεις καλυτερο απο το lepro 3 μονο στην μπαταρια υστερει..... επισης να ρωτησω η τελευταια εκδοση του crisball για το le pro 3 ειναι η 23s??
  16. καλησπερα παιδια αυριο παραλαμβανω το x720 μου και θελω να ειμαι σε ετοιμοτητα. λεω να βαλω την 23s του crisball τι android εχει??
  17. λοιπον μετα απο πολλες αλλαγες προσπαθω να βαλω την 8.5.1 global απο xda και μ βγαζει αυτο το μηνυμα τι πρεπει να κανω? rom is in beta testing make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account
  18. χαχα ειναι παλια η υπογραφηη αστα αυτα και βοηθηστεε να κατεβασω global stable 8.5.1 apo xda η αυτην? http://en.miui.com/thread-650046-1-1.html
  19. παιδια εγω εχω 3/32 ημουν σε stable 8.2.5 και επειδη δεν επαιρνα OTA το nougat 7 κατεβασα απο εδω και δεν εχει ελληνικα. τι μπορω να φλασαρω τωρα να εχω global με android 7 και ελληνικα?? http://xiaomiadvices.com/how-to-update-xiaomi-mi-max-to-android-70-nougat/
  20. Καλησπερα παιδια να ρωτησω παρατηρησα οτι το ηχειο απο το cool1 μου δουλευει χαμηλα και ειδα οτι κατω εκει διπλα στο usb που φορτιζει εχει 2 τρυπιτσες αριστερα δεξια και σε μενα βγαζει ηχο μονο η δεξια μερια οπως κοιτας. Μηπως ειναι ζαλασμενο η μονο απο κει παιζει?
  21. αποτι καταλαβα ομως δεν παιρνει Updates τωρα. αξιζει λετε να το δωσω για το leeco pro 3? Δεν ειδα να αξιζει τα λεφτα οι διαφορες π εχει.
  22. παιδια μετα κοπων και βασανων περασα αυτη τη ρομ http://www.letv.re/topic/1811-bb72c106-cool1-eui-58-17s-multilanguage/?page=1 και το κινητο σπερνει. Εκανε 85.500 στο antutu ειναι rootarismeno 6.0.1 και δεν εχει κανενα απολυτως bug. Google play services κτλπ καθως και τα ελληνικα ρολοι.
  23. Καλησπερα παιδια ηθελα λιγη βοηθεια. Ενας φιλος μου πηρε s6 edge plus απο αμερικη unlocked αλλα δεν εχει εληηνικα γινεται να του περασω? Κ αν ναι πως?
×
×
  • Create New...