Jump to content

gregorypappas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    284
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About gregorypappas

  • Ημ. Γέννησης 29/01/1987

gregorypappas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παλικαρια. παραγγειλα και εγω με τη σειρα μου το mi8 6/128 apo gearbest με κουπονι στα 411 σε μπλε χρωμα. γραφει international version αλλα στο Q/A απο κατω λενε οτι δεν εχει global rom και ειναι η κινεζικη version. αυτο εδω ακριβως ειναι που παραγγειλα. Εχει κανεις ιδεα με τη ρομ θα ερθει? επισης γραφει support OTA Updates.. https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009555892394.html?wid=1349303
  2. Μια ερωτηση ακομα. Οταν το αφηνω εστω κ 10 λεπτα στον ηλιο ζεστενεται κ κολαει απειρα και κανει μιση ωρα να συνελθει μετα ειναι προβλημμα μονο σε εμενα η συμβσινει και σε εσας;;
  3. και μενα μου εκανε την αναβαθμιση σημερα και οταν μου ερχεται μηνυμα στο messenger μου ερχεται παντα και ειδοποιηση απο πανω συστημα android η εφαρμοη messenger επικαλθυπτει αλλες εφαρμογες να επιτρεπτεαι η εμφανιση πανω σε αλλες εφαρμογες και ειναι τσεκαρισμενο. αν το βγαλω μου βγαζει το αναδυομενα παραθυρα κατι το οποιο δεν το θελω. επισης δεν γινεται να κρυψω ειδοποιησεις απο συστημα android. μονο σε μενα γινεται αυτο η και σε κανεναν αλλο?
  4. προσπαθω να σου στειλω dm αλλα δε μπορω στειλε μ εσυ αν μπορεις.
  5. ρε παιδια να σας πω παρατηρησα στο cpu z οτι οι 2 πηρυνες μετα απο 10 λεπτα αποταν το ανοιξεις σταματαν να δουλευουν και το εψαξα λιγο και ειδα οτι ειναι απο το νεο miui για εκοικονομηση μπαταριας.. πολλοι κανουν downgrade για να το γλυτωσουν αυτο μιας και δεν υπαρχει αλλος τροπος.. τι λετε εσεις??
  6. ωραια κ εγω μετα απο ψυγειο κ λητουργεια πτησης 178,000
  7. εχεις δικαιο το εκανα ειδη. 125,000 εκανα στο antutu καλα ειναι; android oreo θα δουμε;;
  8. καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις. εχω global 9.5.2 και android 7 ειναι τα latest stable ετσι γιατι δεν μου βρισκει αλλα OTA.. Επισης στο clean master Μου βγαζει συνεχεια οταν παω να κανω ενισχυση ram η cpu υπερθερμενετε και την δειχνει 55 με 65 βαθμους εστω και στο fb να ειμαι μονο.. το τηλεφωνο ειναι καινουργιο και δουλευει αψογα..
  9. καλησπερα παιδια υπαρχει περιπτωση να βαλω android 7 στο cool1 Μου??
  10. Καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα ενα νοτε 2 κ εγω με global rom. Ξερει κανεις ποτε θα γινει 7 android γτ φοραςι 6.0.1??
  11. καλησπερα παιδια πηρα ενα cool1 σημερα και μου το εστειλε χωρις ελληνικα μπορει καποιος να δωσει λινκ για ελληνικη ρομ??
  12. Καλησπερα παιδια εσβησα και ξανακατεβασα το facebook και το messenger και τωρα οταν μου ερχεται μηνυμα στο messenger δεν βγαζει το pop up με το εικονιδιο του χρηστη π μ εστειλε βγαζει μονο το μηνυμα στην περιοχη ειδοποιησεων. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
  13. μια βοηθεια καποιος θελω να βαλω την rom 23s του crisball τσεκαρω το bootloader πρωτα ειναι Unlocked κανω usb deb παιρναω το twrp απο adb κανονικοτατα και κανω μετα recovery και δεν με βαζει στο twrp.... τι μπορει να φταιει? ολα τα βηματα τα κανω ολοσωστα μου βγαζει οκ κτλπ πουθενα fail..
  14. καλησπερα παιδια αγορασα ενα le max 2 που φοραει την mm του crisball την 26s v5 αλλα βλεπω οτι δεν ειναι rooted ti πρεπει να κανω??
×
×
  • Create New...