Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μαιλ που εστειλα μου απαντησαν πως για να ερθει Ελλαδα χρειαζεται 10-12 εργασιμες χωρις να υπολογιστει τυχον κακοκαιρια-αργιες κλπ.Το δικο μου ειναι 2015-04-06 14:17

Despatched to overseas (Country code: GR) και μου ειπαν απο το singpost πως ειναι στην Ελλαδα και δεν εχει ανοιχτει ακομη μαλλων.Δεν ειχαν καποιο προβλημα με τις αποστολες.

Στα ιδια ειμαστε, 3 μερες μετα απο σενα ειμαι εγω...Κι εγω το ιδιο πιστευω, τωρα ειναι θεμα των ελληνων ποτε θα δωσουν προτεραιοτητα στο σακο..

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παραγγελία από pandawill με NL post χωρίς TN 23/4

αποστολή 24/4

ταχυδρομείο 4/5

παραλαβή 5/5

10 μέρες σύνολο από την αποστολή μέχρι να φτάσει στο ταχυδρομείο :D

Edited by Sterthess

Οι του Μαρτίου, που αναμένουν ακόμα τη despatch no έχουν από singpost?

Κανείς με αποστολή αρχές απρίλη(8 συγκεκριμένα) και despatch no 4083,ύπαρχει?

Edited by riki

Σβήσε κάποια ψηφία από το τράκινγκ σου :)

Κάτι μου λέει ότι τα δέματα από singapore, διακοπάρουν στο αεροδρόμιο μέρες τώρα.!

Το ολλανδία φίλε tikos, που το είδες?

Ίδια αποστολή λογικά έχουμε.

σημερα παραγγειλα ενα Mx4 pro με singapore ποτε να το περιμενω λετε???

Το συγκεκριμένο το παρήγγειλα 19/03 και ακομα αγνοείται

μαλλον ειμαστε αρκετοι απο αρχες απριλη που δεν εχουν φτασει ακομα τα δεματα.

εγω απο 3/4 ειμαι dispached to overseas .

μηπως ,λεω μηπως τα παιδια των ελτα τα εχουν ''ματωσει'':X λιγο?

τρακ RF325071227SG

Γιατί να σβήσει?

Μη φοβαστε δεν σας παίρνουμε το δέμα... αν θέλετε βοήθεια μόνο με tracking number θα τη βρείτε το έχουμε πει εκατοντάδες φορές...

Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έχουν πάρα πολλές παραγγελίες και μεγάλη εμπειρία και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν... :)

Κάτι μου λέει ότι τα δέματα από singapore, διακοπάρουν στο αεροδρόμιο μέρες τώρα.!

Το ολλανδία φίλε tikos, που το είδες?

Ίδια αποστολή λογικά έχουμε.

Συγγνώμη το μπέρδεψα με αλλά που έχω με NL Post .Και αυτά είναι κολλημένα εδώ και μέρες.

Γιατί να σβήσει?

Τι του απαντάς; Το χρόνο σου σπαταλάς.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Σε ερώτηση μου στο vickmall αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την SG post πήρα την εξής απάντηση

"For all the parcels which was sent from 22th Mar,all were delayed by the post ,

so it will take a lond time to arrive,

and some parcels has updated already,

you can see this one:

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF323870683SG

it took almost a month,so please dont worry,the parcel will update one by one"

Τι του απαντάς; Το χρόνο σου σπαταλάς.

Oρίστε μας;

Ελπίζω ο ειρωνικός τόνος να μην ήταν για το σχόλιο μου.

Edited by riki

Kαλησπερα , ποσες μερες περιπου κανει μια παραγγελια με china post ( παραγγελια απο aliexpress μαζι με tracking number RI420297924CN ) σε επαρχιακη πολη της Ελλάδας ?

Kαλησπερα , ποσες μερες περιπου κανει μια παραγγελια με china post ( παραγγελια απο aliexpress μαζι με tracking number RI420297924CN ) σε επαρχιακη πολη της Ελλάδας ?

Για μίλησε λίγο με τον πωλητή γιατί νομίζω οτι υπαρχή πρόβλημα. Από της 10-4 δεν αναχώρησε απο κινά ακόμα και σαν τελευταία ένδειξη στο tracking number έχει ότι είναι ακόμα στην Guangzhou.

Εξαρταται αν μενεις σε χωριο γυρω στις 20 μερες αν εισαι μεσα στην πολη <<κεντρο>> σε 10 εργασιμειμες πρεπει να παραλαβεις.

Για πείτε μου λίγο, αγορά pre-sale, επειδή δεν έχω ξαναπάρει, η pre-sale περίοδος υποτίθεται ότι τελειώνει σήμερα, να θεωρώ ότι έκανα σήμερα την παραγγελία; Πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα; Και για dispute να αρχίζω να μετράω από σήμερα?

Το κατάστημα είναι το geekbuying και η αγορά μια Xiaomi yi action camera.

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--344754.html

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Για πείτε μου λίγο, αγορά pre-sale, επειδή δεν έχω ξαναπάρει, η pre-sale περίοδος υποτίθεται ότι τελειώνει σήμερα, να θεωρώ ότι έκανα σήμερα την παραγγελία; Πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα; Και για dispute να αρχίζω να μετράω από σήμερα?

Το κατάστημα είναι το geekbuying και η αγορά μια Xiaomi yi action camera.

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--344754.html

Στις προ πωλήσεις περιμένεις να αρχίσει η αποστολή, και μετράς από την ημέρα αποστολής, εφ'όσον φυσικά έχεις υπ'όψιν σου το πότε πλήρωσες. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ανησυχία, γιατί σε καλύπτουν πλέον οι 180 ημέρες.

Ρώτησε στο κατάστημα πότε θα αρχίσει η αποστολή ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

χωρις να θελω να εξαγριωσω τα πληθη... παραγγελια 26/4 >>>αποστολη 27/4 με SG >>> παρελαβα σημερα 7/5

11 μερες μονο!!! χρονος υπερεκορ!

http://i.imgur.com/qpsUdjd.png

απίστευτο...περιμένω απο 30/3

Το να γίνει ένα ποστ, «από άγνοια», στο οποίο ζητούνται πληροφορίες για αποφυγή πληρωμής δασμών άιντε να το καταλάβω χωρίς εννοείται να το δικαιολογώ. Το να γίνει όμως ανάλογο ποστ εν γνώση αυτού που το κάνει, δηλώνοντας ότι το γνωρίζει αλλά........ δεν το καταλαβαίνω δεν συγχωρείται και είναι απαράδεκτο. Αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο θα υπάρξουν κυρώσεις. :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δείτε λίγο και μια ακόμη παραγγελία μου RN073372705CN(δεν με πάει καθόλου μου φαίνεται τελευταία)

Η περίοδος από aliexpress τελειώνει σε 6 ημέρες. Να κάνω dispute ή να ζητήσω παράταση χρόνου και αν ναι πόσο προτείνετε?

Oρίστε μας;

Ελπίζω ο ειρωνικός τόνος να μην ήταν για το σχόλιο μου.

Δεν ήταν καθόλου ειρωνικός από ότι κατάλαβα. Χωρίς τρακινγκ μαντειες δεν κάνουμε, όποιος θέλει χωρίς να πάει στους Δελφούς, στην Δωδώνη ή στον χορταρεα.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

μαλλον ειμαστε αρκετοι απο αρχες απριλη που δεν εχουν φτασει ακομα τα δεματα.

εγω απο 3/4 ειμαι dispached to overseas .

μηπως ,λεω μηπως τα παιδια των ελτα τα εχουν ''ματωσει'':X λιγο?

τρακ RF325071227SG

Στην ίδια αναμονή και εγώ, με ίδια μέρα αποστολή και κοντινό αριθμό..... RF325065045SG

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

απίστευτο...περιμένω απο 30/3

Κι εγώ μια από τα ίδια, άστα, τι θα γίνει δεν ξέρω!!!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou