geomanos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα σε όλους σας. Εγώ έχω ακόμη το παρακάτω status...... Με NL 16-04-2015 04:28 The item is ready for shipment 15-04-2015 04:03 The item is pre-advised 'Έχετε να σχολιάσετε κάτι; 1 Παράθεση Φιλικά Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 1 σελίδα κόκκινα μεγάλα γράμματα Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomanos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) 1 σελίδα κόκκινα μεγάλα γράμματα Μαζί με την δικιά μου θα γίνουν 2............... Αυτό ήταν ένα μικρό κακόγουστο αστείο. Edited May 3, 2015 by geomanos 1 Παράθεση Φιλικά Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Την πρωτη σελιδα την διαβασαμε. Αλλα οταν ενα δεμα μενει αεροδρομιο πανω απο δεκα μερες και δεν εχει ενημερωση καταγραφης σε ζωνουν τα φιδια και το εκφραζεις σαν παραπονο - γεγονος στο φορουμ για να μοιραστεις εμπειριες......... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomanos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Την πρωτη σελιδα την διαβασαμε. Αλλα οταν ενα δεμα μενει αεροδρομιο πανω απο δεκα μερες και δεν εχει ενημερωση καταγραφης σε ζωνουν τα φιδια και το εκφραζεις σαν παραπονο - γεγονος στο φορουμ για να μοιραστεις εμπειριες......... Εγώ πάντως το εκφράζω μόνο σαν γεγονός. Σαν παράπονο δεν χρειάζεται επειδή γνωρίζω πως μπορώ να κινηθώ μετά από τόσες μέρες. Γεγονός και μόνο. Πάντως μέσω του site (PostNL), αναφέρει σαν delivery time from CN to NL από 9 - 15 μέρες. Και αυτό σαν ενημέρωση και μόνο. Edited May 3, 2015 by geomanos 1 Παράθεση Φιλικά Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Τζάμπα αγχώνεστε παιδες. Δεν υπάρχει λόγος να σας ζωνουν τα φίδια ούτε τίποτα. Μην περιμένετε τις παραγγελίες πριν τον μήνα και η αγοραστική σας εμπειρία από την Κίνα θα αλλάξει αφάνταστα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Χτες αγόρασα κάτι ψιλοπράγματα από το eBay σήμερα το πρωί βλέπω ότι έχουν σταλεί μάλιστα μου εδωςαν και track number στο ένα. Εκεί δουλεύουν και τις αργίες αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotasgold Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 καλησπερα παιδια, θελω να παραγγειλω αξεσουαρ κινητου απο το vifocal..Ξερει κανεις μηπως εχει μεταφορικα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzaxara Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Τζάμπα αγχώνεστε παιδες. Δεν υπάρχει λόγος να σας ζωνουν τα φίδια ούτε τίποτα. Μην περιμένετε τις παραγγελίες πριν τον μήνα και η αγοραστική σας εμπειρία από την Κίνα θα αλλάξει αφάνταστα. τι να θελει να πει ο ποιητης αραγε;;;;;;;:!::!::!: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ψάχνεις κάποιο κρυφό μήνυμα στα γραφόμενα μου? Πόσο πιο απλα να το γράψουμε. Γράφετε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, σε μια λουπα μέρα με τη μερα. Σχεδόν 12.000 ποστ που είναι το ίδιο πράγμα και κανείς δεν σκέφτεται βρε λες αυτά τα κόκκινα μεγάλα γράμματα στη πρώτη σελίδα να είναι αληθινά; ΟΧΙ! εγώ θέλω το πακέτο μου τώρα! Οι αλήτες των ΕΛΤΑ κάθονται, να απολυθούν και άλλα τραγελαφικά / αστεία whatever. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Εγώ θα το πω πιο απλά παιδιά. Κάντε παραγγελία και ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ για 20 μέρες. Θα γλιτώσετε εσείς τα νεύρα σας και το φόρουμ τα ανούσια μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παιδιά γειά, γράφω εδώ πιστεύω κάποιος από εσάς θα εχει κάποια παραπάνω εμπειρία απο εμένα, Στίς 25/3 πρωί και 25/3 βράδυ παράγγειλα απο Bangood υποκατάστημα Αγγλίας για γρήγορα και λόγω Ευρωπαικής ενωσης ενα κινητό 82€ το πρωι και το βράδυ μιά θήκη που ξέχασα, τα παρήγγειλα με Sweden Post το είχανε σαν προεπιλογή 1,5€ περίπου η επόμενη επιλογή UK Airmail 5,5€ περίπου, ολα αυτά UNTRACKED. η επιλογή για tracked ηταν υπερβολική νομίζω 45€. Τούς στέλνω email το βράδυ να μου στείλουν την θήκη μαζί με το τηλέφωνο, αλλά μου απαντήσανε οτι το τηλέφωνο εφυγε και θα τα στείλουν χώρια, την εστειλαν την επομένη 26/3. 14/4 παρέλαβα την θήκη αλλά μέχρι σήμερα τηλέφωνο τίποτα. Ηθελα να ρωτήσω αν εχεις κάποιος ιδία εμπειρεία το Seeden Post τί παίζει, παίζει να τά στείλανε από Κίνα? τούς ρώτησα αλλά μου απάντησαν οτι ειναι απο UK Warehouse. Το θέμα ειναι 12 χρόνια εχω παραγγείλει απειρα πράγματα τα ποιό πολλά από Κίνα, ψιλολόγια συνήθως, και δεν εχει χαθεί ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παιδιά γειά, γράφω εδώ πιστεύω κάποιος από εσάς θα εχει κάποια παραπάνω εμπειρία απο εμένα, Στίς 25/3 πρωί και 25/3 βράδυ παράγγειλα απο Bangood υποκατάστημα Αγγλίας για γρήγορα και λόγω Ευρωπαικής ενωσης ενα κινητό 82€ το πρωι και το βράδυ μιά θήκη που ξέχασα, τα παρήγγειλα με Sweden Post το είχανε σαν προεπιλογή 1,5€ περίπου η επόμενη επιλογή UK Airmail 5,5€ περίπου, ολα αυτά UNTRACKED. η επιλογή για tracked ηταν υπερβολική νομίζω 45€. Τούς στέλνω email το βράδυ να μου στείλουν την θήκη μαζί με το τηλέφωνο, αλλά μου απαντήσανε οτι το τηλέφωνο εφυγε και θα τα στείλουν χώρια, την εστειλαν την επομένη 26/3. 14/4 παρέλαβα την θήκη αλλά μέχρι σήμερα τηλέφωνο τίποτα. Ηθελα να ρωτήσω αν εχεις κάποιος ιδία εμπειρεία το Seeden Post τί παίζει, παίζει να τά στείλανε από Κίνα? τούς ρώτησα αλλά μου απάντησαν οτι ειναι απο UK Warehouse. Το θέμα ειναι 12 χρόνια εχω παραγγείλει απειρα πράγματα τα ποιό πολλά από Κίνα, ψιλολόγια συνήθως, και δεν εχει χαθεί ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Περίεργο ακούγεται να στείλανε κινητό χωρίς tracking number.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το θέμα ειναι 12 χρόνια εχω παραγγείλει απειρα πράγματα τα ποιό πολλά από Κίνα, ψιλολόγια συνήθως, και δεν εχει χαθεί ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάλλον δεν χάθηκε, αλλά και να χάθηκε εσύ έχεις εξασφαλισμένα τα χρήματά σου, συνήθως δίνουν αριθμό μόνοι τους σε αντικείμενα αξίας άνω των 50-60 ευρώ, και αυτό γιά να εξασφαλήσουν τον εαυτό τους. Περίμενε μερικές ημέρες και μετά dispute ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ψάχνεις κάποιο κρυφό μήνυμα στα γραφόμενα μου? Πόσο πιο απλα να το γράψουμε. Γράφετε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, σε μια λουπα μέρα με τη μερα. Σχεδόν 12.000 ποστ που είναι το ίδιο πράγμα και κανείς δεν σκέφτεται βρε λες αυτά τα κόκκινα μεγάλα γράμματα στη πρώτη σελίδα να είναι αληθινά; ΟΧΙ! εγώ θέλω το πακέτο μου τώρα! Οι αλήτες των ΕΛΤΑ κάθονται, να απολυθούν και άλλα τραγελαφικά / αστεία whatever. Εγώ πάντως είμαι Despatched to overseas από 27/03 και ακομα τίποτα! Άρα δεν είμαι στα πλαίσια του οδηγού, που ειλικρινά εκτιμώ απεριόριστα. Απλά το συγκεκριμένο topic εκφράζει και τις ανησυχίες μας. Αν υπάρχει πρόβλημα θα πρότεινα κάποιος moderator να δημιουργήσει ένα νέο του στυλ "καθημερινή ενημέρωση για αγορές από το εξωτερικό" Φιλικά :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Μάλλον δεν χάθηκε, αλλά και να χάθηκε εσύ έχεις εξασφαλισμένα τα χρήματά σου, συνήθως δίνουν αριθμό μόνοι τους σε αντικείμενα αξίας άνω των 50-60 ευρώ, και αυτό γιά να εξασφαλήσουν τον εαυτό τους. Περίμενε μερικές ημέρες και μετά dispute ... :) Τι εννοείς αριθμό μόνοι τους? Μου δώσανε κάποιο νούμερο που φαίνεται ότι το παραδώσανε. Με το Sweden Post την Bangood και το EU Warehouse τι παίζει δεν ξέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περίεργο ακούγεται να στείλανε κινητό χωρίς tracking number.... Ελα μου ντε χωρίς το στείλαμε όμως...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εγώ πάντως είμαι Despatched to overseas από 27/03 και ακομα τίποτα! Άρα δεν είμαι στα πλαίσια του οδηγού, που ειλικρινά εκτιμώ απεριόριστα. Απλά το συγκεκριμένο topic εκφράζει και τις ανησυχίες μας. Αν υπάρχει πρόβλημα θα πρότεινα κάποιος moderator να δημιουργήσει ένα νέο του στυλ "καθημερινή ενημέρωση για αγορές από το εξωτερικό" Φιλικά :rolleyes: Ο οδηγός είναι οδηγός, δεν σας λέει πότε ακριβώς θα έρθει το πακέτο σας, ούτε θα σας βοηθήσει σπαμάροντας τον, να βρείτε που είναι το πακέτο σας. Το ξέρω πως η επόμενη πρόταση θα "ακουστεί" τόσο ηλίθια αλλά θα την γράψω. Το πακέτο σας θα το παραλάβετε όταν είναι να το παραλάβετε, με το να σπαμάρετε γιατί ανυσηχείτε, γιατί το πακέτο του άλλου που παρήγγειλε μετά από σας ήρθε νωρίτερα, γιατί η σελήνη είναι ανάδρομη στο ερμή, κτλπ κτλπ, δεν κερδίζετε τίποτα. Θα πάρετε μία απάντηση παρόμοια με όσες άλλες έχουν υποθεί στις προηγούμενες σελίδες. Πλέον άμα δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, γιατί έχω μερικούς μήνες να παραγγείλω από Κίνα, το Paypal δίνει 180 μέρες, 180!, για να κάνετε Disupte. Ποιος ο λόγος να αγχώνεστε; Άμα τα θέλετε πιο γρήγορα πάρτε από Κινεζομάγαζο στην Ευρώπη, η Amazon, η Skroutz ή ότι σας βολεύει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και δεν υπάρχει βέβαια λόγος να σπαμάρετε. Φυσικά όλα αυτά δεν τα αναφέρω στον καθένα ξεχωριστά μιας και δεν σας γνωρίζω, ούτε προσπαθώ να σας την πω. Απλά έχουν αναλυθεί σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν. Πρέπει να κάνουμε χώρο για περιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε ακόμη, όπως έγινε πριν λίγο καιρό με το τελωνείο στην Θεσσαλονίκη. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εκεινο που με νευριαζει δεν ειναι η καθυστερηση αλλα ο τροπος που δουλευουν τα ΕΛΤΑ ειδικα στο αεροδρομιο Πρεπει να γινεται μεγαλο μπαχαλο πχ δεμα μου απο 27/4/15 , καταχωρηθηκε στο αεροδρομιο 2/5/15 : ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27-04-2015 20:32 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-04-2015 14:10 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-05-2015 09:06 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ενω αλλο απο 27/3/15 ,ακριβως ενα μηνα πριν βρισκεται σ αυτην την φαση: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 27-03-2015 13:02 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ το ενα εκανε 5 μερες να εμγφανιστει κ το αλλο σε 1 μηνα κ 5 μερες δεν εχει εμφανιστει. Η σειρα που προωθουν τα δεματα ειναι οτι ναναι ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Δεν ξερω κατά πόσο είναι μπάχαλο , τις μεγάλες καθυστερησεις τις βλέπω με SG post συγκεκριμενα , και από ολλανδια έρχονται σε εικοσι ημέρες και τα china post σπανε ρεκορ αποστολης , το πρόβλημ αν δεις τα περισσότερα ποστ είναι από σιγκαπούρη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAVLOSS Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Δεν ξερω κατά πόσο είναι μπάχαλο , τις μεγάλες καθυστερησεις τις βλέπω με SG post συγκεκριμενα , και από ολλανδια έρχονται σε εικοσι ημέρες και τα china post σπανε ρεκορ αποστολης , το πρόβλημ αν δεις τα περισσότερα ποστ είναι από σιγκαπούρη Καλημερα μια που ανεφερες το CHINA POST ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 02-04-2015 17:50 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 03-04-2015 13:58 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ RJ096743254CN Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-04-2015 13:08 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Για ποιο ρεκορ μιλαμε ? ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ειναι φυσιολογικος ο μηνας και οι 45 ημέρες για china post... οι μεγάλες καθυστερήσεις είναι μόνο από Σιγκαπούρη, απλα καποια δεματα απο κινα ηρθαν σε 5-6 ημερες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomanos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 και από ολλανδία έρχονται σε είκοσι ημέρες Δεν ξέρω πλέον κατά πόσο ισχύει αυτό........... RS246190010NL 15.04.2015 04:03 The item is pre-advised 16.04.2015 04:28 The item is ready for shipment 1 Παράθεση Φιλικά Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 2015-05-02 12:43 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2015-05-02 09:42 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-04-23 02:00 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Origin Country - Cache Time:2015-05-04 09:43 - Go to official website 2015-04-23 15:39 The item has arrived in the country of destination 2015-04-23 06:28 The item is on transport to the country of destination 2015-04-23 02:00 The item is at the PostNL sorting center 2015-04-17 08:53 The item is pre-advised εφτασε και το δικο μου μενει τωρα να ερθει θεσσαλονικη και να δουμε τα περι τελωνειου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wxkin Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Για στατιστικούς λόγους , απο Vickmall ena s3 adv μαζί με extra battery and flip cover. Mε ημερομηνία παραγγελίας 22/4 με postNL. Θα σας ενημερώσω άυριο που θα το έχω στα χέρια μου για αυτοκόλλητα και δηλωμένη αξια δέματος. The item is pre-advised 24-04-2015 05:32 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-04-2015 02:57 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 30-04-2015 02:57 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-05-2015 05:32 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 01-05-2015 09:46 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 04-05-2015 02:37 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 04-05-2015 06:53 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 04-05-2015 08:56 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Παντως δειχνουν μια προτιμηση στο NL post. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts