Jump to content

wxkin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wxkin

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

wxkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. wxkin

    Jiayu S3

    Στην 5.1 0626 δε μπορώ να βρώ την αυτόματη φωτεινότητα οθόνης καμία ιδεα; not supported ή άλλαξε το menu?
  2. wxkin

    Jiayu S3

    Flashara την LP_S3S-20150623-142703_FlashTool πετάει. Γενικά η lollipop ειναι πανέμορφη και smooth. Εβαλα και gapps kai όλα συγχρονίζουν μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο needrom Εχει TWRP gia 5.1 χθεσινό. Το έβαλα το μεσημέρι και δουλεύει μια χαρά. Το περνάς όπως flashareis νέα rom.
  3. wxkin

    Jiayu S3

    Ρε παιδία πως περνάμε την ΟΤΑ Lollipop LP_S3S-20150623-142703_OTA. Flashara την 5.1 αλλα όταν κάνω update me to update.zip είτε απο τις ρυθμίσεις είτε απο το recovery αποτυγχάνει. Τι κάνω λάθος; Οπως και να έχει, βρήκα LP_S3S-20150623-142703_FlashTool θα την φλασάρω να δω.
  4. wxkin

    Jiayu S3

    Με 'γεια σε όσους το παρελαβαν αυτές τις μέρες. Είναι κινητάρα και θα το δείτε σύντομα. Για τη φόρτιση οι λιθιου δεν έχουν θέμα με το ανοικτό κλειστό.. Ούτε πρέπει να αποφορτιστουν τελείως και να φορτιστουν με μιας στο 100 %. Γενικά το optimal είναι να μην τισ ξεζουμιζουμε ούτε να τισ φορτιζουμε τελείως. Να περιμένετε πως η πρώτη φόρτιση παίζει να κάνει και κανένα 8ωρο. μη φρικαρετε μετά από κάνα 2 θα στρώσει.
  5. wxkin

    Jiayu S3

    Ταπεράκι γεμάτο με ρύζι και θάψε το μέσα για μερικές μέρες (βγαλε καρτες sd/sim μπαταρια κάλυμμα). Αυτές τις μέρες μη προσπαθείς να το ανοίγεις μόνο ζημιά μπορέις να κάνεις. Γενικά, κακώς προσπάθησες να το ανοίξεις στο δίωρο.
  6. wxkin

    Jiayu S3

    αυτό είχα πάρει και εγώ. Απλα να σε ενημερώσω οτι το wall charger ειναι μόνο βάση που κουμπώνεις την μπαταρία. Δηλαδή καλώδιο usb και φορτιστή πρέπει να έχεις δικά σου. Αυτό που με χάλασε με το vickmall ειναι οτι μας έδωσαν μουφα φορτιστες (χάλασαν σε όλους) και καβάτζωσαν του αυθεντικούς. Ζήτησε να σου στείλουν τον αυθεντικό και έναν αντάπτορα. το είχα παραγγείλει με nlpost ( θεσσαλονίκη) και ηρθε στις 15 μέρες.
  7. wxkin

    Jiayu S3

    Έλα πες την αλήθεια φορούσες γυαλιά ηλίου polarized
  8. wxkin

    Jiayu S3

    Τελικά βρήκα τι παίζει είναι το noise reduction pου μας ξενιζει στο αυτι. Αν πατήσεις κλήσεις(το εικονίδιο των κλησεων) Και μετά επιλογές (το αριστερό capacity button) ανοίγει μενού. Εκεί επιλέγεις settings > other settings > noise reduction και το βγάζει.. Δεν έχει σχέση με 3g η ότι άλλο που λέει ο φίλος παραπάνω.. Είναι απλώς κακο dsp και είναι software issue. Παρένθεση ο μούφα φόρτισης που έχει μέσα ή συσκευασία (δεν λέει πουθενά πάνω του, jiayu) κάηκε στη πρώτη φόρτιση. Απαράδεκτο. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό λες; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59537974&postcount=666
  9. wxkin

    Jiayu S3

    To Ξαναφλάσαρα και έστρωσε.
  10. wxkin

    Jiayu S3

    Είχα θέμα με την s3sw 2015-03-14. Kάποιες φορές οταν ξεκλείδωνα το κινητό, αυτό πάγωνε και ήθελε reboot. Όπως παρατήρησα το φαινόμενο ήταν πιο έντονο όταν υπήρχε notification. Tο flashara χθες στην s3s 2015-05-07 και τώρα έχω θέμα με τον εσωτερικό χώρο τον οποίο τον βλέπει ως 1gb. Καμία ίδεα γιατί συμβαίνει αυτό; http://i60.tinypic.com/30jqlj6.jpg
  11. wxkin

    Jiayu S3

    εγώ ειναι με vodafone στη σιμ1 και είναι σαν voip θα κάνω δοκιμές και θα επανέλθω
  12. wxkin

    Jiayu S3

    Έχει κανείς σας παράπονο από τη ποιότητα του ήχου στις κλήσεις? μου ακούγεται σαν να είναι voip.
  13. wxkin

    Jiayu S3

    εγώ όπως το καταλαβαίνω αν έχεις s3sw δε σου βγάζει update. Τελικά το gps. Δουλεύει μια χαρά. Restart ήθελε
  14. wxkin

    Jiayu S3

    Ούτε εμένα μου είχαν στείλει.το κινητό ήρθε στις 15 μερεσ. Ολα καλά με το κινητό σφαίρα, εκτός από το gps. δε κλειδώνει με τιποτα. Δοκίμασα gps fix και fastergps αλλα δεν άλλαξε κατι. Φοράει απο το vickmall s3sw 2015-03-14. Παίζει να φταίει η ρομ?
×
×
  • Create New...