stargr Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ποσες μερες κανει να φανει στο συστημα το tracking number του NL post γιατι εχω παρει tracking απο 16/03 και ακομα δεν φαινετε τιποτα? Σου δίνουν το νούμερο αλλα τα παραδίδουν στην εταιρία αργότερα. Σύντομα θα το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Απλά το fastcardtech (το οποιο ο Σταυρος είπε οτι ειναι αρκετα αξιόπιστο) δίνει και τις 3 επιλογές...Κινα τσάμπα, Σιγκαπούρη +2δολλαρια, Ολλανδια +5 δολλάρια... Επίσης έχει και τις επιλογές Transport Insurance και Customs Duties Insurance, αλλά ειναι ακριβές και λέω να μην τις επιλέξω...Ελπίζω σε περίπτωση που χαθεί το πακέτο να μην εχω θέμα που δεν τις επέλεξα και να με καλύπτει το PP (ποτέ δεν καταλαβα τον λόγο ύπαρξης αυτων των 2 υπηρεσιών)... Άρα πληρώνεις κερατιάτικα για πράγματα που άλλες εταιρείες προσφέρουν τσάμπα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 τους εχω στειλει ηδη 2,3 mail!δεν εχουν και τσατ!ελεος υπολογιζα για πασχα αλλα ετσι οπως το πανε αυτοι...... τελικα μου εστειλαν αριθμο αποστολης και εκλεισα το dispute.μαλλον δεν ειχαν στοκ και περιμεναν κομματια.τελος παντων.....απλα βλεπω να περναει το πασχα αν και με nlpost συνηθως ερχεται πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Άρα πληρώνεις κερατιάτικα για πράγματα που άλλες εταιρείες προσφέρουν τσάμπα. Τίποτα δεν είναι τσάμπα. Απλά τα βάζουν ολα μες στις τιμές των προϊόντων. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 τελικα μου εστειλαν αριθμο αποστολης και εκλεισα το dispute.μαλλον δεν ειχαν στοκ και περιμεναν κομματια.τελος παντων.....απλα βλεπω να περναει το πασχα αν και με nlpost συνηθως ερχεται πιο γρηγορα Έπρεπε να το κλείσεις;Αν δεν σου έρθει σωστά τι μπορείς να κάνεις μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έπρεπε να το κλείσεις;Αν δεν σου έρθει σωστά τι μπορείς να κάνεις μετά; Τώρα πια τίποτα δε μπορεί να κάνει. Για to paypal συνεχίστε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=120 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ε δεν νομίζω να γίνει στραβή.Ο Θεός βοηθός που λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τελικά είμαι κοντά στο να αγοράσω το Κingzone n3 plus απο Κίνα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: 1) Είναι απαραίτητο να κάνω λογαριασμό Paypal για την αγορά; ή μπορώ και με άλλο τρόπο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τελικά είμαι κοντά στο να αγοράσω το Κingzone n3 plus απο Κίνα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: 1) Είναι απαραίτητο να κάνω λογαριασμό Paypal για την αγορά; ή μπορώ και με άλλο τρόπο; Καλύτερα να κάνεις λογαριασμό γιά να έχεις την ασφάλεια ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luvmyducati Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τελικά παράγγειλα σήμερα και εγώ το κινητό τηλέφωνο που είχα βρει 160 δολλάρια πιο ακριβό σε πολυκατάστημα του Ντουμπάι, απο κινέζικο σάιτ, χάρη στην δική σας βοήθεια!!!! Πολύ εξυπηρετικές οι συμβουλές που διάβασα εδώ μέσα και ευχαριστώ και τους συμφορουμίτες που απάντησαν σε πμ. Είναι η 1η φορά που φέρνω ηλεκτρονικό υλικό από Κίνα και ελπίζω να βγει καλό!!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_nas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπερα παιδια μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με το tr.number RI375713388CN γιατι δεν βγαζω ακρη.Επισης να σας πω οτι πανω στο δεμα που ερχεται με βαση τις φωτογραφιες που μου εστειλε το καταστημα, εχει αλλο νουμερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπερα παιδια μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με το tr.number RI375713388CN γιατι δεν βγαζω ακρη.Επισης να σας πω οτι πανω στο δεμα που ερχεται με βαση τις φωτογραφιες που μου εστειλε το καταστημα, εχει αλλο νουμερο. Με το truck number σου βγάζει αυτήν την πληροφορία 14/03/2015 09:57 - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Στη πρώτη σειρά με τον οδηγό θα δεις και τι ακριβώς σημαίνει αλλά και τι διαδικασία ακολουθεί.Αυτό που λες για την φωτογραφία καλύτερα είναι να ρωτήσεις με email τον ίδιο τον αποστολέα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forzapane6 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 γεια σας!έκανα μια παραγγελία από το vickmall και μου έστειλαν tracking number!αυτό σημαίνει ότι το δέμα ταξιδεύει για Ελλάδα?σε ποιό λινκ μπορώ να δώ που βρίσκεται η παραγγελία μου?ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 γεια σας!έκανα μια παραγγελία από το vickmall και μου έστειλαν tracking number!αυτό σημαίνει ότι το δέμα ταξιδεύει για Ελλάδα?σε ποιό λινκ μπορώ να δώ που βρίσκεται η παραγγελία μου?ευχαριστώ! Στην πρωτη σελιδα ειναι ο οδηγος που θα σου λυσει ολες τις αποριες.Εαν εχεις ακομα αποριες εδω ειμαστε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) καλησπερα παιδια,να ρωτησω με την σειρα μου...θελω να παρω αυτο http://www.aliexpress.com/item/100-New-universal-Car-Radio-Double-2-din-Car-DVD-Player-GPS-Navigation-In-dash-Car/32280869556.html θα φαω παγωτο λογο ογκου η βαρους? κ τη διαφορα εχει αποστολη με ems και το via China Post Registered Air Mail η το China Post Air Parcel και σε ποιο δεν τρως παγωτο..?ευχαριστω Edited March 21, 2015 by takaros7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εάν το πάρεις, μόνο με "China Post Registered Air Mail", όσο γιά το μέγεθος και βάρος... ο Θεός βοηθός !!! :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εάν το πάρεις, μόνο με "China Post Registered Air Mail", όσο γιά το μέγεθος και βάρος... ο Θεός βοηθός !!! :) ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..επειδη σε μενα ο Θεος δεν ειναι βοηθος:worry:..γνκ εχω ενα συνεφακι απο πανω μου:lol:..τι να πω? εαν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιου ειδους αγορα σε βαρος κ ογκο ..ευπροσδεκτος να βοηθησει..ευχαριστω κ παλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 καλησπερα παιδια,να ρωτησω με την σειρα μου...θελω να παρω αυτο http://www.aliexpress.com/item/100-New-universal-Car-Radio-Double-2-din-Car-DVD-Player-GPS-Navigation-In-dash-Car/32280869556.html θα φαω παγωτο λογο ογκου η βαρους? κ τη διαφορα εχει αποστολη με ems και το via China Post Registered Air Mail η το China Post Air Parcel και σε ποιο δεν τρως παγωτο..?ευχαριστω ems=100% παγωτο china post ολων των ειδων = 99% θα μεινεις χωρις παγωτο ,αλλα μπορει να πληρωσεις το χωνακι :rolleyes: κοκοκοψαρα δηλαδη Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ems=100% παγωτο china post ολων των ειδων = 99% θα μεινεις χωρις παγωτο ,αλλα μπορει να πληρωσεις το χωνακι :rolleyes: κοκοκοψαρα δηλαδη :lol::p:lol::p:lol: θεουλης... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAVLOSS Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΜΕ SINGAPORE POST ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ DISPATCH NUMBER 4030 ...THN 1η ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ... Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ......?????? 1.RP312399084SGRegistered Singapore(Normal Tracking) to Greece(Normal Tracking) 2015-03-20 09:20, MD MEGARON, ITEM DELIVERED Delivered( 14 Days ) MD MEGARON, ITEM DELIVERED 2015-03-20 07:32 MD MEGARON, ITEM TO BE DELIVERED 2015-03-20 07:24 MD MEGARON, ITEM ARR MD MEGARON 2015-03-19 22:55 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-03-18 08:17 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2015-03-12 23:01 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-03-06 16:45 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Go to official website 2015-03-13 01:01 Arrived at overseas (Country code: GR) 2015-03-08 16:45 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-03-06 16:45 :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: 2.RP312377565S Singapore(Normal Tracking) to Greece(Normal Tracking) 2015-03-08 16:36, Despatched to overseas (Country code: GR) Transit Destination Country - Tracking Consuming: 4056 ms - Go to official website 2015-03-06 16:36 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Tracking Consuming: 1201 ms - Go to official website 2015-03-08 16:36 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-03-06 16:36 Received from Customer ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited March 22, 2015 by impreza_sti 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μη σε ανησυχεί. Αν δεν είχες την τύχη να καταλήξουν και στον ίδιο ακριβώς σάκκο, το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς τυχαίο και έχει να κάνει με το πότε οι (υπερφορτωμένοι) υπάλληλοι στο αεροδρόμιο (ή ίσως και σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό πριν απο δω) θα πιάσουν το σάκκο με το 2ο δέμα σου. Μέσα στο χαμό, δεν τηρείται ακριβώς κάποια first-come-first-serve αρχή και μπορεί να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να έχεις νέα (κι ας έφυγαν μαζί!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAVLOSS Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟ ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ....:worry::worry::worry::worry::worry: ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη σε ανησυχεί. Αν δεν είχες την τύχη να καταλήξουν και στον ίδιο ακριβώς σάκκο, το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς τυχαίο και έχει να κάνει με το πότε οι (υπερφορτωμένοι) υπάλληλοι στο αεροδρόμιο (ή ίσως και σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό πριν απο δω) θα πιάσουν το σάκκο με το 2ο δέμα σου. Μέσα στο χαμό, δεν τηρείται ακριβώς κάποια first-come-first-serve αρχή και μπορεί να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να έχεις νέα (κι ας έφυγαν μαζί!) Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟ ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ .... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited March 22, 2015 by impreza_sti 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Takaros7 Απο συνάδελφό μου που παράγγειλε πέρυσι ενα ίδιο δεν πλήρωσε τπτ.(με απλό shipping όμως,όχι με ems ή dhl) Edited March 22, 2015 by helloween83 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-03-2015 13:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) καλημέρα παιδιά....μετά από αυτό σε πόσες περίπου μέρες να περιμένω να παραλάβω το tablet? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Από μέρα σε μερα θα το έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts