Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το απλό δεν καταγράφεται. Το συστημένο καταγράφεται στα ΕΛΤΑ και οι ταχυμεταφορες αν είναι EMS στο elta courrier αλλιώς άμα είναι DHL, ups κτλπ στα δικά τους site.

Ίσως σου έχει διαφύγει ότι το ερώτημα αφορά στην παρακολούθηση συστημένου δέματος, αφού μιλάει για "dispatched to overseas".

Με αυτό το δεδομένο, είναι απόλυτα κατανοητό ότι οι δύο επιλογές που ανέφερα αφορούν στον τρόπο παράδοσης του δέματος και, συγκεκριμένα, είτε απλά από τον ταχυδρόμο είτε από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ.

@soyzana

Εάν το δέμα σου έρχεται σαν απλό συστημένο, το παρακολουθείς από το http://www.elta.gr "Θέλω να εντοπίσω αντικείμενο" και εάν έρχεται με ταχυμεταφορές http://www.elta-courier.gr/search.asp

Edited by makap

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γνωρίζετε αν τα tracking numbers από Belgium post εμφανίζουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ όταν το δέμα μπει στην Ελλάδα;
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Ναι κανονικά. Τα δικά μου τις περισσότερες φορές μέσα σε ΣΚ έρχονται.

Γενικά όλα τα μεταφορικά γίνονται ΣΚ εκτός από διανομή;

Ναι. Διανομές δε γίνονται, αλλά έχω δει πολλές φορές arrived τα Σαββατοκύριακα.

Edit. Έχω και εγώ δύο δέματα με sg, και despatched από 6/2. Είναι νωρίς ακόμα :)

Edited by mike_k
:)

Προφανώς με την λέξη έρχονται θα εννοεί ποτέ ενημερώθηκε το tracking number ότι ήρθε Ελλάδα.

Γιατι και το δικό μου μπορεί να έφτασε Ελλάδα εδώ και μέρες αν σκεφτείς ότι στις 6/2 έφυγε από Σιγκαπούρη αλλά ακόμα δεν ξέρω που βρίσκεται ;-)

Δεν έχουν ανοιχτοί οι σακοι λογικά.

"Λογικά" θέλει τουλάχιστον 10 ημέρες στην καλύτερη περίπτωση να έλθει στην Ελλάδα, οπότε μάλλον το δικό σου ούτε σε ευρωπαϊκό κέντρο διαλογής δεν πήγε ακόμη .... :)

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα το δεμα μου '' εφυγε'' απο σιγκαπουρη (κινητο) στις 24/1 ποτε περιπου θα βρισκεται θεσσαλονικη.

Ευχαριστω.:)

Αριθμό έχεις ;;; :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Καλησπερα το δεμα μου '' εφυγε'' απο σιγκαπουρη (κινητο) στις 24/1 ποτε περιπου θα βρισκεται θεσσαλονικη.

Ευχαριστω.:)

Διάβασε τον οδηγό στο πρώτο post

"Λογικά" θέλει τουλάχιστον 10 ημέρες στην καλύτερη περίπτωση να έλθει στην Ελλάδα, οπότε μάλλον το δικό σου ούτε σε ευρωπαϊκό κέντρο διαλογής δεν πήγε ακόμη .... :)

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αριθμό έχεις ;;; :)

RF313739297SG

όταν λέτε ότι δεν σταματάνε το σ/κ παρά μόνο οι διανομές τι ακριβώς εννοείτε?μπορεί δηλαδή ένα δέμα να φύγει από το αεροδρόμιο και να έρθει στην πόλη μου μέσα στο σ/κ ή όχι πρέπει να περιμένω δευτέρα να ξεκινήσει απο κει?γιατί το δικό μου έκανε κλείσιμο από ΚΔ αεροδρομίου χθες το πρωί και δεν αλλάξει ακόμα αυτή η ανακοίνωση

όταν λέτε ότι δεν σταματάνε το σ/κ παρά μόνο οι διανομές τι ακριβώς εννοείτε?μπορεί δηλαδή ένα δέμα να φύγει από το αεροδρόμιο και να έρθει στην πόλη μου μέσα στο σ/κ ή όχι πρέπει να περιμένω δευτέρα να ξεκινήσει απο κει?γιατί το δικό μου έκανε κλείσιμο από ΚΔ αεροδρομίου χθες το πρωί και δεν αλλάξει ακόμα αυτή η ανακοίνωση

Η διαλογή στα αεροδρόμια δεν σταματάει ποτέ, είναι 24/7/365, οι μεταφορές γίνονται μόνο καθημερίνες (από ΕΛΤΑ σε ΕΛΤΑ).

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Τυχη με λιγη δοση καντεμιας....

Δεμα με NL post αποστολη 27-1 παραλαβη 9-2 RS209369495NL

china post αποστολη 31-1 παραλαβη 12-2 RG123329628CN

china post αποστολη 3-2 παραλαβη (σχεδον) 13-2 RJ355685881CN

Και το περιεργο ειναι οτι περιμενω με china post με αποστολη 22-1 και ακομα δεν εφτασε ελλαδα.... (RH123853185CN)

Νομιζω συνηθισα σε ταχυμεταφορες.... :lol: :lol:

RF313739297SG

24 ΙΑΝ έφυγε από εκεί, όπου νά'ναι πρέπει να σκάσει μύτη στο αεροδρόμιο ...

Να το ψάχνεις εδώ: http://www.elta-courier.gr/search

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Να το ψάχνεις εδώ: http://www.elta-courier.gr/search[/

Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF313739297SG

Αυτο μου βγαζει οταν ερθει ελλαδα θα μου πει οτι βεισκεται αθηνα ?

Να το ψάχνεις εδώ: http://www.elta-courier.gr/search[/

Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF313739297SG

Αυτο μου βγαζει οταν ερθει ελλαδα θα μου πει οτι βεισκεται αθηνα ?

Μπροστα απο το T.N. υπαρχη ενα κενο η στο τελος και ετσι σου βγαζει δεν υπαρχη καταχωριση.Καντο ωστε να μην εχει κενο και θα στο βγαλει.

Μπροστα απο το T.N. υπαρχη ενα κενο η στο τελος και ετσι σου βγαζει δεν υπαρχη καταχωριση.Καντο ωστε να μην εχει κενο και θα στο βγαλει.

Σε ευχαριστω πολυ :D

Γνωρίζετε αν τα tracking numbers από Belgium post εμφανίζουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ όταν το δέμα μπει στην Ελλάδα;

Δεν γνωρίζει κάποιος;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

18-24 Φεβρουαριου γιορταζουν οι Κινεζοι το νεο ετος.

Οποτε υπολογιστε καμμια 10αρια μερες επιπλεον στις παραγγελιες σας.

Δεν γνωρίζει κάποιος;

Εάν ακολουθούν το πρότυπο της UPU, δηλαδή ΧΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΩΩ (πρώτα δύο γράμματα, μετά εννέα αριθμοί και στο τέλος άλλα δύο γράμματα που δηλώνουν την χώρα προέλευσης), τότε ναι.

Τελικά το νέο έτος δεν θα πάει καλά με τις ασιατικές συναλλαγές μου...

1. RC410800528NL

Αποστολή 12/12/2014.

Αγνοείται η τύχη του...

2. RI298862855CN

Αποστολή 13/01/2015.

Από 14/01/2015 κολλημένο στο "Export Customs Scan"...

3. RF313671665SG

Αποστολή 22/01/2015.

Από 24/01/2015 "Despatched to overseas"...

Σου απάντησα δεν σου απάντησα; Είπε κανείς να καταργήσουμε το τοπικ; Είναι δυνατόν να γνωρίζουμε άμα το πακέτο είναι όντως εκεί και τι πρέπει να κάνεις εσύ; 100%; Κοινή λογική θέλει...μόνο τα ΕΛΤΑ το ξέρουν. Άμα δεν σου αρέσει η απάντηση μην κάνεις ερώτηση. Δεν σου είπα κάτι απαράδεκτο, να πάρεις τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις τη θέση του πακέτου.

Ε όχι προφανώς και δεν μου απάντησες, ήταν ειρωνική απάντηση στην λογική "google is your friend". Αυτό που ρώτησα είναι αν μπορεί να παραλάβει κανείς χωρίς να έχει λάβει την ειδοποίηση. Το πακέτο ήταν εκεί, το έγραφε στο tracking. Ρώτησα λοιπόν αν επιτρέπουν τα ΕΛΤΑ παραδώσεις πριν λάβεις την ειδοποίηση πράγμα πολύ πιθανό να το γνωρίζει κάποιος από δική του εμπειρία.

Κοινή λογική θέλει, και αν δεν μου αρέσει η απάντησή σου την οποία εξέλαβα ως ειρωνική προφανώς και θα κάνω την ερώτηση γιατί υπάρχουν κι άλλοι εδώ. Σε περίπτωση που δεν ήσουν στην λογική "google is your friend" και σε παρεξήγησα τότε ολα οκ.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Και γιατί τα κάνεις με spoiler???

To ότι η ''google is your friend'' το ξέρουμε χρόνια τώρα δεν είναι κάτι καινούριο.

Ούτε είναι κακό να το προτείνουμε , ίσως αυτός που ρωτάει να μη το ξέρει... :cool:

απο 17/1 dispached ... πφφφφ

RF312965249SG

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,