johnstef Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εγώ παραγγελία 7/1 από efox με postnl και μου βγάζει στο 17track ακριβώς την ίδια ενημέρωση και ώρα για 14 - 15/1, και μετά τίποτα. Δηλαδή τα δέματα μας έφυγαν μαζί από Ολλανδία, το δικό σου έφτασε την επόμενη μέρα και το δικό τίποτα. Ότι να ναι:mad: Φιλε μου δεν ξερω τι να πω .…παραγγειλα περυσι με singpost και παρελαβα κανονικα σε 27 μερες....τωρα με nlpost και η ενημερωση ειναι πιο αργη και απο χελωνας...δεν ξερω αν εχει φτασει το δεμα ακομα αλλα ειναι πραγματικα κριμα για τοσο κοσμο να περιμενει το δωρο του και να κανει εικασειες και να ριχνει τα "χαρτια" για το ποτε θα παραλαβει και πως θα πρεπει να κινηθει αν στραβωσει.…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 μόλις έκανα dispute στα 3 πακέτα που περιμένω με sgpost - είχα πληρώσει στις 12/12 και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση! 1 Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδιά λίγη βοήθεια, έχω παραγγείλει ένα Nubia Z7 mini από minideal στις 30 του Δεκέμβρη. Στις 6 Ιανουαρίου, ο πωλητής έστειλε το πακέτο και από τις 8 του μηνός μέχρι και σήμερα στο site της singpost το status έχει κολλήσει στο "Despatched to overseas". Είναι δυνατόν να έχει περάσει τόσος καιρός και να μην γράφει έστω "Arrived at overseas"; Τέλος, στην χειρότερη παίζει να έχει χαθεί το πακέτο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φιλε διαβαζε τα προηγουμενα και θσ δεις!! Καλη επιλογη το ζτε... Btw Και γω το ιδιο στο μαξ τσιμπησα! 1 Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 "the item is on transport to the country of destination" απο nlpost.ειμαστε σε καλο δρομο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 "the item is on transport to the country of destination" απο nlpost.ειμαστε σε καλο δρομο? Μια χαρά είσαι. Έφυγε απο την Ολλανδία και έρχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μια χαρά είσαι. Έφυγε απο την Ολλανδία και έρχεται... θαυμα!!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 θαυμα!!ευχαριστω Κι εγώ έτσι είμαι... "The item is on transport to the country of destination"... Από τις 23/12!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras7 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το πρόβλημα είναι το εξής, η εγγύηση. Απ'ότι κατάλαβα, εάν δεν το έχω παραλάβει πριν τις 45 ημέρες (από την μέρα παραγγελίας σωστά; ) κάνω dispute. Με paypal πως γίνεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το πρόβλημα είναι το εξής, η εγγύηση. Απ'ότι κατάλαβα, εάν δεν το έχω παραλάβει πριν τις 45 ημέρες (από την μέρα παραγγελίας σωστά; ) κάνω dispute. Με paypal πως γίνεται; Όλα έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Κάντε τον κόπο να κάνετε μια αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisemm Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 μόλις έκανα dispute στα 3 πακέτα που περιμένω με sgpost - είχα πληρώσει στις 12/12 και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση! καλημερα φιλε!μπορεις να μου πεις το tracking number που εκανες dispute? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδιά λίγη βοήθεια, έχω παραγγείλει ένα Nubia Z7 mini από minideal στις 30 του Δεκέμβρη. Στις 6 Ιανουαρίου, ο πωλητής έστειλε το πακέτο και από τις 8 του μηνός μέχρι και σήμερα στο site της singpost το status έχει κολλήσει στο "Despatched to overseas". Είναι δυνατόν να έχει περάσει τόσος καιρός και να μην γράφει έστω "Arrived at overseas"; Τέλος, στην χειρότερη παίζει να έχει χαθεί το πακέτο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! μην αγχωνεσαι. κι εγω 8/1. υπομονη.εχουμε δρομο ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 κανετε συνεχως τις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις.λυπαμαι το κακομοιρη που εκατσε και εγραψε ενα τετοιο πληρη οδηγο και εμεις τον αγνοουμε συνεχως Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Περιμένοντας το δέμα μου από Κίνα, με το Ολλανδικό Ταχυδρομείο (NL Post), σκέφτηκα να παρακολουθήσω την πορεία του σε 4 σχετικά sites, για να διαπιστώσω την αξιοπιστία και σωστά ενημερωμένη πληροφορία που δίνουν. Σήμερα το πρωί είδα τις εξής (διαφορετικές) ενημερώσεις: 1. http://www.postnl.post/details/ 19-01-2015 09:42 The item is on transport to the country of destination GREECE 16-01-2015 18:37 The item is at the PostNL sorting center 14-01-2015 03:14 The item is pre-adviced 2. http://www.trackitonline.ru/?service=track Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε: RS***********NL Track at official postal site Date Zipcode Location Event Weight Additional 30.11.-0001 00:00 Update item information Greece 16.01.2015 18:37 ΟΛΛΑΝΔΙΑ 24.01.2015 03:50 Athens Amu Arrival at international place of exchange Greece 24.01.2015 01:50 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Arrival at international place of exchange 3. http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS*********NL Destination Country - Cache Time:2015-01-24 07:16 - Go to official website 2015-01-24 01:50 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2015-01-16 18:37 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Origin Country - Cache Time:2015-01-24 07:16 - Go to official website 2015-01-19 09:42 The item is on transport to the country of destination 2015-01-16 18:37 The item is at the PostNL sorting center 2015-01-14 03:14 The item is pre-adviced 4. http://www.elta-courier.gr/search.asp ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 16-01-2015 18:37 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-01-2015 01:50 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Όπως εύκολα διαπιστώνεται, η πιο σωστή και ενημερωμένη πληροφορία δόθηκε (μέχρι αυτή τη στιγμή) από το site των ΕΛΤΑ-Ταχυμεταφορές (24.01.2015 03:50 Athens Amu Arrival at international place of exchange Greece) που είναι ενσωματωμένο στο trackitonline και όχι τα υπόλοιπα και, ειδικότερα, από το site των ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ, όπως λογικά θα περίμενε κανείς. Πέρα από τις παραπάνω διαπιστώσεις, θέλω να προσθέσω άλλη μια, που, ενδεχομένως, θα βοηθήσει μελλοντικούς αγοραστές. Η παραγγελία δόθηκε την ΠΑ 9/1/15 το βράδυ και μέσα σε 15 μέρες από τότε και, ειδικότερα, σε 7 μέρες από τότε που έφτασε στην Ολλανδία, μπήκε στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι η επιλογή της αποστολής δεμάτων, μέσω του NL Post, διασφαλίζει τη σωστή και γρήγορη παραλαβή τους. Edited January 24, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Θεωρώ ότι η επιλογή της αποστολής δεμάτων, μέσω του NL Post, διασφαλίζει τη σωστή και γρήγορη παραλαβή τους. Εμενα η πρωτη μου αγορα με NL post με εχει αγχωσει παντως. http://i60.tinypic.com/157cjd2.png 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Θεωρώ ότι η επιλογή της αποστολής δεμάτων, μέσω του NL Post, διασφαλίζει τη σωστή και γρήγορη παραλαβή τους. με ολλανδικο ταχυδρομειο πατησε ελλαδα μετα απο 42 μερες.δε το λες και γρηγορα Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 @snapy13 Σου έχω ευχάριστα νέα. Το δέμα σου ήρθε στον ίδιο σάκκο με το δικό μου. Βέβαια, είχε μεγάλη καθυστέρηση, σε σχέση με το δικό μου, αλλά ... τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 @snapy13 Σου έχω ευχάριστα νέα. Το δέμα σου ήρθε στον ίδιο σάκκο με το δικό μου. Βέβαια, είχε μεγάλη καθυστέρηση, σε σχέση με το δικό μου, αλλά ... τέλος καλό όλα καλά. Που το ειδες γιατι εγω δεν το βλεπω πουθενα .... και χαρηκα αδικα... RS181418441NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έχεις δίκιο. Έβαλα το δικό σου αριθμό, στο συγκεκριμένο ρώσικο site, βγήκε άλλος και χωρίς να προσέξω το λάθος, ανέβασα την εικόνα, πιστεύοντας ότι το ρώσικο έδωσε νεώτερα στοιχεία. Δοκίμασα και σε άλλα sites αλλά όλα δίνουν τα ίδια αποτελέσματα (αναχώρηση για Ελλάδα 7/1/15) που σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση ή μπέρδεμα. Ζητώ συγγνώμη για τα λανθασμένα στοιχεία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έχεις δίκιο. Έβαλα το δικό σου αριθμό, στο συγκεκριμένο ρώσικο site, βγήκε άλλος και χωρίς να προσέξω το λάθος, ανέβασα την εικόνα, πιστεύοντας ότι το ρώσικο έδωσε νεώτερα στοιχεία. Δοκίμασα και σε άλλα sites αλλά όλα δίνουν τα ίδια αποτελέσματα (αναχώρηση για Ελλάδα 7/1/15) που σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση ή μπέρδεμα. Ζητώ συγγνώμη για τα λανθασμένα στοιχεία. Δεν πειραζει φιλε μου , ευχαριστω που μπηκες και στον κοπο να ψαξεις για μενα , λαθη γινονται ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 καλημερα φιλε!μπορεις να μου πεις το tracking number που εκανες dispute? έκανα σε 3 διαγορετικά με τους πρώτους αριθμούς ίδιους RP403060945SG παραγγελία + πληρωμή στις 12/12 και απο Σιγκαπούρη Despatched to Overseas στις 24/12 1 Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 έκανα σε 3 διαγορετικά με τους πρώτους αριθμούς ίδιους RP403060945SG παραγγελία + πληρωμή στις 12/12 και απο Σιγκαπούρη Despatched to Overseas στις 24/12 λογικα θα σου εμφανιστει αυτες τις μερες .εχουμε ιδια ημ/νια αγορας σημερα ειδα κινηση Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Επειδή είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να αγοράσω κινητό από Κίνα και επειδή δεν μένω Αθήνα ώστε να μπορώ να πάω μόνος μου στο τελεωνείο, πόσο πιθανό είναι να σου κρατήσουν το κινητό στο τελωνείο; Σας έχει τύχει ποτέ; Διαβάζω ότι αν δεν πάς ο ίδιος στο τελωνείο πρεπει να πληρώσεις εκτελωνιστή που θέλει κανα 70 Ευρώ, οπότε για ένα κινητό που κάνει 180 Ευρώ με εκτελωνιστή δασμούς κτλ θα σου βγεί ο κούκους αηδόνι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tera78 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 εμενα το πακετακι με παραγγελια απο 18/12 εφτασε χτες δλαδη περιπου 40 μερες στην Αθηνα και ακομα να το εχω στα χερια μου και αυτο με NL και μαλιστα δηλωνε οτι ειναι ελλαδα απο 9/1. Νομιζω η ΝL ειναι το λιγοτερο αναξιοπιστη οποτε μην τη διαφημιζουμε κιολας. ΕΚΤΟΣ αν φταινε τα ΕΛΤΑ που εκει ειναι αλλο θεμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Επειδή είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να αγοράσω κινητό από Κίνα και επειδή δεν μένω Αθήνα ώστε να μπορώ να πάω μόνος μου στο τελεωνείο, πόσο πιθανό είναι να σου κρατήσουν το κινητό στο τελωνείο; Σας έχει τύχει ποτέ; Διαβάζω ότι αν δεν πάς ο ίδιος στο τελωνείο πρεπει να πληρώσεις εκτελωνιστή που θέλει κανα 70 Ευρώ, οπότε για ένα κινητό που κάνει 180 Ευρώ με εκτελωνιστή δασμούς κτλ θα σου βγεί ο κούκους αηδόνι. Το δέμα εκτελωνίζεται στο τελωνείο της περιοχής σου, και εάν και εφ'όσον περάσει τελωνείο .. Δεν χρειάζεται να πας εκεί, σου έρχεται η "λυπητερή" μαζί με το δέμα. Εκρελωνιστή πληρώνεις εάν παραγγείλεις με courier (DHL, TNT κλπ). Οπότε κάνεις την παραγγελία με απλό ταχυδρομείο και ο Θεός βοηθός. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 εμενα το πακετακι με παραγγελια απο 18/12 εφτασε χτες δλαδη περιπου 40 μερες στην Αθηνα και ακομα να το εχω στα χερια μου και αυτο με NL και μαλιστα δηλωνε οτι ειναι ελλαδα απο 9/1. Νομιζω η ΝL ειναι το λιγοτερο αναξιοπιστη οποτε μην τη διαφημιζουμε κιολας. ΕΚΤΟΣ αν φταινε τα ΕΛΤΑ που εκει ειναι αλλο θεμα Πρέπει να έχουμε υπόψην οτι όταν επιλέγουμε τον φτηνότερο τρόπο αποστολής, επιλέγουμε και την φθηνότερο τρόπο χειρισμού του δέματος. Επειδή είμουνα στην Ολλανδία και είδα κάπως πώς δουλεύουν, θα πω οτι ότι πληρώνεις παίρνεις. Επιπρόσθετα πιστεύω ότι τα δέματα περνάνε απο διάφορες εταιρίες χειρισμού ή μέσα μεταφοράς ανάλογα με τον φθηνότερο τρόπο χειρισμού τους εκείνη τη στιγμή. Τέλος όταν έχουμε το paypal και δυνατότητα να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας, ποιός ο λόγος για γκρίνιες και άγχος? Η αγορές οχι μόνο απο την Κίνα αλλά και απο οποιαδήποτε άλλη χώρα απο την άκρη του κόσμου θα έχουν διάφορα προβλήματα. Υπομονή, υπομονή και υπομονή. Στις 40 μέρες κάντε αν θέλετε μια ερώτηση αλλά δε βλέπω τι περισσότερο να πούν τα παιδιά εδώ εκτός απο dispute στις 44 μέρες. Φιλικά σε όλους τους φίλους που περιμένουν παραγγελίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts