Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι γινετε με τα δεματα μας που πηγαν,αλλοι παραγγειλαν 1-1-2015 και εφτασαν ελλαδα, και εμεις ακομα τιποτα

αυτο ρωτησα και στα ελτα και ειπαν δεν τα εστειλαν απο ολλανδια και φυσικα δεν το πιστευω τοσες μερες.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή οι μέρες για το dispute κοντεύουν, θα πρότεινα όσοι ανήκουμε στην παρτίδα της NL Post με τελευταία ένδειξη στις 23/12/2014 και ώρα 10:17 "The item is on transport to the country of destination", να γράψουμε τα tracking numbers μας εδώ, ώστε να τα επικαλεστεί ο καθένας μας προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του περί μη παραλαβής του δέματος.

RC410800528NL

Επειδή οι μέρες για το dispute κοντεύουν, θα πρότεινα όσοι ανήκουμε στην παρτίδα της NL Post με τελευταία ένδειξη στις 23/12/2014 και ώρα 10:17 "The item is on transport to the country of destination", να γράψουμε τα tracking numbers μας εδώ, ώστε να τα επικαλεστεί ο καθένας μας προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του περί μη παραλαβής του δέματος.

RC410800528NL

RC410802682NL

δηλαδη 26 μερες εχουν περασει απο τοτε που εφυγαν απο ολλανδια,ειναι να τρελαινεσαι πραγματικα μαλλον ερχονται με την χελωνα.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

RC410800528NL

Μία από τα ίδια και εγώ. 23/12, 10:17 The item is on transport to the country of destination

Πόσες μέρες έχουμε για dispute; 45;

tracking number: RC410799921NL

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μία από τα ίδια και εγώ. 23/12, 10:17 The item is on transport to the country of destination

Πόσες μέρες έχουμε για dispute; 45;

tracking number: RC410799921NL

ναι.Τη 43η με 44η μερα απο την ημερομηνια πληρωμης το πρατεις

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Παραγγελια 23/12, rexeived fron customer 30/12, dispatched to overseas(GR) 1/1 κολλημενος ακομα κει! Απο Sing post

Μια απο τα ιδια, απο 1/1 σε 2 παραγγελιες...αλλα δεν το λες και πολυ καιρο...

The day is my enemy, the night my friend

Μια απο τα ιδια, απο 1/1 σε 2 παραγγελιες...αλλα δεν το λες και πολυ καιρο...

Σε σχεση με αλλα παιδια εδω εχουμε ακομα.. Απο την αλλη βδομαδα θελω να πιστευω να δουμε αλλαγη...

Sent from Meizu Pro5

RC410802682NL

RC411210638NL

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! ξανά επικοινώνησα με τα ελτα μόλις τώρα το πακέτο μου καταγράφθηκε σήμερα με τρακ ναμπερ RC411210638NL οπότε έχετε το νου σας όλοι με παρομιο τρακ …

Επιτέλους για τη έχω φαί και 4 μερες από το dispute :X

Καλημέρα παιδιά,

Είμαι και γω στο club και περιμένω ένα Note 4G από το vickmall με ημερομηνία παραγγελίας 26//12 Η πορεία του δέματος είναι η παρακάτω:

RF309648334SGRegistered

Singapore(Normal Tracking)

to

Greece(Normal Tracking)

2014-12-31 11:27, Despatched to overseas (Country code: GR)

Transit

Destination Country - Cache Time:2015-01-16 09:02 - Go to official website

2014-12-29 11:27

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Origin Country - Cache Time:2015-01-16 09:02 - Go to official website

2014-12-31 11:27

Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-12-29 11:27

Received from Customer

Πάνε δηλαδή 15+ ημέρες από το Despatched και ακόμη δεν φαίνεται τίποτα στα EΛΤΑ. Από ότι είχα διαβάσει η SG Post είναι αρκετά πιο γρήγορη. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ;

RC411210638NL

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! ξανά επικοινώνησα με τα ελτα μόλις τώρα το πακέτο μου καταγράφθηκε σήμερα με τρακ ναμπερ RC411210638NL οπότε έχετε το νου σας όλοι με παρομιο τρακ …

Επιτέλους για τη έχω φαί και 4 μερες από το dispute :X

Φιλαράκι το πακέτο σου δεν ανήκει στο δικό μας γκρουπ. Έχει άλλες ημερομηνίες καταγραφής.

Εγώ απορώ άμα διαβάζει κανείς την πρώτη σελίδα... Κάθεστε και καίτε νιάτα, μερικοί, για 30 ημερών πακέτα. Το λέει καθαρά στην πρώτη σελίδα από 7 ημερες έως 40+ . Υπομονή τίποτα άλλο και φυσικά dispute στις σωστές μέρες. Προχθές παρέλαβα πακέτο 3 μηνών συστημένο.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Κι εγώ έχω παραλάβει πακέτο μετά από 60 μέρες, ενώ κάποιο άλλο ακόμα έρχεται μετά από 14 μήνες. Και;

Εάν θεωρείς ότι είναι λάθος να κουβεντιάζουμε για πακέτα που σε 6 ημέρες θα πρέπει να κάνουμε dispute, τότε πάσο...

Εχει ποτε παραλαβει κανεις δεμα με AusPost απο κινα? Γιατι θελω να κανω μια παραγγελια και το στελνει με AusPost...
The day is my enemy, the night my friend

Καλημερα! να ρωτησω παρηγγειλα απο Κινα μεσω ebay ενα καλωδιακι και σταλθηκε απλο χωρις tracking με Standard International Flat Rate Postage... επειδη εχω καιρο να παρω φακελο ετσι τι χρονοι παιζουν? εχει γινει despatched 12 Δεκεμβριου και ακομη τιποτα...

Καλημερα! να ρωτησω παρηγγειλα απο Κινα μεσω ebay ενα καλωδιακι και σταλθηκε απλο χωρις tracking με Standard International Flat Rate Postage... επειδη εχω καιρο να παρω φακελο ετσι τι χρονοι παιζουν? εχει γινει despatched 12 Δεκεμβριου και ακομη τιποτα...

εγω με παραγγελια 1/12 πηρα refund χθες τετοιοι χρονοι παιζουν 60+

εγω με παραγγελια 1/12 πηρα refund χθες τετοιοι χρονοι παιζουν 60+

τι λες τωρα?? και μεχρι περυσι ακριβως στο μηνα ερχοντουσαν

σορρυ φιλε ηταν λινκ για κινητο τωρα ειναι σωστο

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ακομα γραφεις στο φορουμ :yawn: στο προποτζιδικο αριθμους πρεπει να σημειώνεις τωρα :lol:

σε ευχαριστω!τι με επιασε και δεν εβαλα singpost!αν και δεν νομιζω να εχω θεμα ε?αντε να αργησει λιγο παραπανω με nlpost σωστα?not found λεει!α καλα.καλη αρχη!

Edited by tolisfar

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 09-12-2014 16:43 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-12-2014 19:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-01-2015 10:24 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

Δοξα τον θεο,το ενα ανανεωθηκε σημερα..Αρχησαν να δουλευουν εκει στο τελωνειο..Υπομονη παιδια ερχονται καλυτερες μερες...αχχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπον κανω συνάθροιση εδω ΜΟΝΟ των κωδικων απο NL Post που εχουν εχουν τελευταια ημερομηνια και ωρα σκαναρισματος απο ΕΛΤΑ : 2014-12-20 17:57 και απο 17track.net: 2014-12-23 10:17

Απο οτι εχω δει τα περισσοτερα αν οχι ολα ειναι απο το EFOX που πιθανοτατα εχουν επανω το logo του καταστηματος και ειναι συνεπως πανομοιτυπα πακετα. Κατι που με βαζει σε υποπτες σκεψεις οτι πολυ πιθανο να μην ερθουν ποτε μια και πλεον ισως βρισκονται στο σπιτι η στο πορτ μπαγκαζ καποιου στην ολη αλυσιδα διαμεταφορας ....... που τα "μυριστικε" μαζεμενα στον ιδιο σακο και τα "οικιοποιηθηκε" ως προσωπικα δωρακια .......... λογω και της εορταστικης περιοδου !!

Οποιος και μονο εχει την ιδια μερα και ωρα και δεν περιλαμβανεται να προσθεσει το δικο του σε νεο ενημερωμενο ποστ μαζι με τα αναρτημενα εδω.

nikkal ------------- RC410800528NL

ZMA ----------------- RC410802682NL

paris_89 ----------- RC410799921NL

Thanos_ATH ------- RC410800505NL

PANOSFL22 ---------RC410800465NL

Edited by Thanos_ATH

Λοιπον κανω συνάθροιση εδω ΜΟΝΟ των κωδικων απο NL Post που εχουν εχουν τελευταια ημερομηνια και ωρα σκαναρισματος απο ΕΛΤΑ : 2014-12-20 17:57 και απο 17track.net: 2014-12-23 10:17

Απο οτι εχω δει τα περισσοτερα αν οχι ολα ειναι απο το EFOX που πιθανοτατα εχουν επανω το logo του καταστηματος και ειναι συνεπως πανομοιτυπα πακετα. Κατι που με βαζει σε υποπτες σκεψεις οτι πολυ πιθανο να μην ερθουν ποτε μια και πλεον ισως βρισκονται στο σπιτι η στο πορτ μπαγκαζ καποιου στην ολη αλυσιδα διαμεταφορας ....... που τα "μυριστικε" μαζεμενα στον ιδιο σακο και τα "οικιοποιηθηκε" ως προσωπικα δωρακια .......... λογω και της εορταστικης περιοδου !!

Οποιος και μονο εχει την ιδια μερα και ωρα και δεν περιλαμβανεται να προσθεσει το δικο του σε νεο ενημερωμενο ποστ μαζι με τα αναρτημενα εδω.

nikkal ------------- RC410800528NL

ZMA ----------------- RC410802682NL

paris_89 ----------- RC410799921NL

Thanos_ATH ------- RC410800505NL

Από e-fox και εγώ.

Πάντως, θεωρώ περισσότερο πιθανό να ξέμεινε ολόκληρος ο σάκος σε καμιά αποθήκη σε κάποιο αεροδρόμιο, παρά κάποιος να "ψείρισε" τέσσερα τουλάχιστον πακέτα.

Δε νομίζω οτι κάποιος τα πήρε κι εγώ από geekbuying πήρα με προσφορά και ήρθε κανονικά, όπως και πολλοί άλλοι. Το πιο πιθανό είναι οτι έμεινε κάπου. Είναι όπως σου κάτσει, εμένα μου ήρθε σε 15 μέρες (με πολλες αργίες μέσα) ταυτόχρονα με μια θήκη που είχα πάρει από ebay, ενω κάτι άλλο που παρήγγειλα πριν τη θήκη απο το ebay πάλι, ακόμα....έρχεται....