Jump to content

Guardian_Pat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Guardian_Pat

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν υπάρχει καμία ένδειξη Global, μόνο Redmi Note 4 γράφει το κουτί. Το αγόρασα από το E-shop με την προσφορά που είχε στο Crazy Sundays, περίπου 189€. Μόλις έχω την ευκαιρία να το περιεργαστώ θα ανεβάσω και screenshots για ROM, αισθητήρα κάμερας κλπ.
  2. Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό. Στην ετικέτα στο πίσω μέρος του κουτιού δεν γράφει 2016 02 ή 2016 01, αλλά 2017 03. Μπορείτε να με διαφωτίσετε αν πρόκειται για το "καλό" μοντέλο με την 800άρα; Στο κουτί δεν υπάρχει κάποια ένδειξη Global ή κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. http://imgur.com/a/uyHyY
  3. Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα ελάσσον θέμα με το κινητό. Έχω την official αγγλοκινεζική ROM σε MIUI V6. Μετά την τελευταία OTA αναβάθμιση άλλαξε η γραμματοσειρά που αναπαριστώνται οι ελληνικοί χαρακτήρες στη συσκευή είτε είναι επαφές είτε Posts στο FB είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι λίγο ενοχλητικό εμφανισιακά καθώς η γραμματοσειρά είναι δυσανάγνωστη. Έχετε υπόψη σας κάποια μέθοδο να επαναφέρω την προηγούμενη γραμματοσειρά; Κατά τα άλλα το κινητό για τα λεφτά που έδωσα σκίζει!:) Ευχαριστώ
  4. Καλημέρα παιδιά, Είμαι και γω στο club και περιμένω ένα Note 4G από το vickmall με ημερομηνία παραγγελίας 26//12 Η πορεία του δέματος είναι η παρακάτω: RF309648334SGRegistered Singapore(Normal Tracking) to Greece(Normal Tracking) 2014-12-31 11:27, Despatched to overseas (Country code: GR) Transit Destination Country - Cache Time:2015-01-16 09:02 - Go to official website 2014-12-29 11:27 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Origin Country - Cache Time:2015-01-16 09:02 - Go to official website 2014-12-31 11:27 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-12-29 11:27 Received from Customer Πάνε δηλαδή 15+ ημέρες από το Despatched και ακόμη δεν φαίνεται τίποτα στα EΛΤΑ. Από ότι είχα διαβάσει η SG Post είναι αρκετά πιο γρήγορη. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ;
  5. Καλησπέρα, Μετά από αναζήτηση μηνών και αφου παραγγελίες ακυρώθηκαν στο παρά ένα :blink: , είμαι πολύ κοντά στο να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό από το vickmall. Οι μόνες ερωτήσεις που θα ήθελα να σας κάνω σχετικά με τα τεχνικά χαρακτριστικά του κινητού είναι αν έχει ενισχυμένη οθόνη ( αυτά που εισάγονταν στην Ινδία είχαν Gorilla Glass) και αν η μπροστινή camera δουλεύει με το Skype. Αν σας ήταν εύκολο, θα ήθελα να με κατευθύνετε σχετικά με την αγορά. Είμαι αρκετά έμπειρος στις διαδικτυακές αγορές και ψωνίζω χρόνια από ebay, amazon και aliexpress. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο τι ακριβώς να ζητήσω για μικροδωράκι και πως να ενημερώσω το κατάστημα για τις προτιμήσεις μου (original rom, όχι root, google services από mi market). Από "περιφερειακά" λέω να παραγγείλω από aliexpress μια θήκη nillkin και ένα tempered glass γιατί από ότι βλέπω είναι φθηνότερα από το vickmall. Ευχαριστώ.
  6. Έλα πατριώτη από τη Πάτρα:lol:Βρήκα και ένα συμπολίτη γνώστη του Zenfone! Έχω διαβάσει και δει άπειρες κριτικές για τό Zenfone από Ινδία, Ινδονησία, Φιλιπίννες και Νιγηρία, Η.Π.Α. κλπ. Όλοι σχεδόν καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα τίμια πρόταση με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δε σε τρελαίνει με τα specs του, αλλά δουλεύει απροβλημάτιστα. Για αυτό και προσέλκυσε την προσοχή μου. Μακάρι να πέσει πάλι η τιμή στα 180 δολάρια ή χαμηλότερα να το αγοράσω! Αν θες στείλε μου ένα pm με καμιά συμβουλή για την αγορά και αποστολή του κινητού μιας και έχεις σχετική εμπειρία. Να γλιτώσουμε τουλάχιστον τα "κερατιάτικα" :)
  7. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των χρηστών στο σχετικό νήμα το κινητό είναι ουσιαστικά "plug n' play". Δεν θέλει παραμετροποιήσεις για να δουλέψει κανονικά στην Ελλάδα, ενώ όποια θέματα έχει φαίνεται να λύνονται από τις αναβαθμίσεις της rom. Δε ζητάω τρομερές επιδόσεις ούτως ή άλλως, αλλά ένα κινητό που δε θα με αφήσει ξεκρέμαστο. Δε θέλω απλά να μπαίνω απλά σε μια διαδικασία να αλλάζω rom κάθε 3 και λίγο. Οι διαστάσεις του κινητού δεν αποτελούν για μένα θέμα. Ποτέ δε βάζω το κινητό σε τσέπη γιατί πάντα είτε έχω τσαντάκι μέσης είτε σακίδιο και το κινητό πάει εκεί. Το πρόβλημα με τη μπαταρία ενδέχεται να προβληματίσει κάποιον που κάνει μεγάλη χρήση στη διάρκεια της μέρας. Για κάποιον όπως εγώ, που κάνει μια μέτρια χρήση σε καθημερινή βάση δε νομίζω να αποτελέσει θέμα. Εδώ το G300 το φορτίζω κάθε 3 μέρες:lol:
  8. Και γω βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς φάση, μόνο που ψάχνω 3-4 μήνες και όχι 2-3 μέρες:) Ξεκίνησα από 1/1s, πέρασα σε 3c, μετά Zenfone και τώρα κοιτάω το F1. Είναι πραγματική "σπαζοκεφαλιά", κάθε επιλογή που κάνεις έχει θετικά και αρνητικά.Απ΄όλα τα κινητά της "μεσαίας" κατηγορίας από άποψη τιμολόγησης κατά τη γνώμητο Coolpad F1 προσφέρει το καλύτερο vfm και το Zenfone το πλέον ισορροπημένο πακέτο (software, hardware, ευκολία χρήσης και παραμετροποίησης). Το Coolpad νομίζω πως είναι λίγο "μπελαλίδικο", αν θες να ειναι σε άψογο σε όλες τις λειτουργίες του, θέλει λίγο "πείραγμα". Εγώ είχα καταλήξει στο Zenfone - έχω ήδη πραγγείλει θήκη που βρήκα στο aliexpress σε προσφορά - αλλά τελευταία στιμή σκαρφάλωσε η τιμή 15 δολάρια:mad: Τώρα περιμένω να ξαναπέσει η τιμή....Αν συνεχίσει η άνοδος το F1 παίρνει το lead-in στην "κούρσα" Πάντως στο Zenfone to επιβεβαίωσε επίσημα η εταιρεία πως η KK είναι στα τελευταία στάδια δοκιμών.
  9. Καλησπέρα-Καλημέρα σε όλους, από χθες που ανακάλυψα την ύπαρξη του συγκεκριμένου κινητού πραγματικά έχει αλλάξει όλος ο σχεδιασμός που είχα κάνει για την αγορά κινητού από Κίνα. Αρχικά ταλαντευόμουν μεταξύ 1S, 3C και Coolpad F1,ωστόσο το γεγονός ότι το 3C είχε stock rom στα ελληνικά και χρειαζόταν τις λιγότερες παραμετροποιήσεις με έκανε να κλείνω προς αυτό. Από αυτά που διαβάζω όμως το συγκεκριμένο κινητό όχι μόνο είναι αντάξιο, αν όχι ανώτερο, του 3C αλλά και έχει πολύ καλή υποστήριξη από την εταιρεία. Ειδικά η ύπαρξη Gorilla Glass 3 είναι καθοριστικός παράγοντας γιατί τα ανιψάκια είναι fan του Angry Birds και αρπάζουν το κινητό για να παίξουν "το παιχνίδι με τα πουλάκια και τα γουρουνάκια":) Για να κάνω ένα recap να δω μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος (και παρακαλώ διορθώστε με, αν κάνω κάποιο λάθος): Παραγγέλνουμε το κινητό με την μαμίσια rom και όχι με αυτή του κινεζομάγαζου. Μόλις το ανοίξουμε πρώτη φορά ΔΕΝ κάνουμε ΟΤΑ update Κατεβάζουμε από το site της εταιρείας την WW rom και κάνουμε local update σύμφωνα με τον οδηγό του συμφορουμίτη aplostra H νέα rom έχει default ελληνικά και gapps, δεν έχει κινέζικες εφαρμογές, o dialer λειτουργεί χωρίς πείραγμα και το κινητό πλέον έχει και ράδιο. Για μηνύματα 160 χαρακτήρων κατεβάζουμε GoSMS Πρέπει να κάνουμε την SIM μας micro για να την δέχεται το κινητό. Χρειάζεται κάτι άλλο για να είναι το κινητό απόλυτα λειτουργικό; Επιτρέψτε μου μόνο μερικές ερωτήσεις; Ποιον gps navigator προτείνετε για χρήση με το κινητό; Υπάρχει θέμα συμβατότητας κάποιων εφαρμογών με επεξεργαστή Intel; Παλαιότερα είχα διαβάσει ότι οι επεξεργαστές αυτής της εταιρείας έχουνε θέματα συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές. Το κινητό έχει notification led? Σας ευχαριστώ πολύ.
  10. Παιδιά καλημέρα, 1,5 χρόνο μετά απόφασισα να αποχωριστώ το G300 μου. Ξάχνω ένα κινητό με ισορροπημένα χαρακτηριστικά έως 130-140 ευρώ από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή, που να μην θέλει σημαντική παραμετροποίηση μόλις το παραλάβω γιατί δεν κατέχω το ζήτημα. Κατά πρτοτίμηση με μέγεθος οθόνης έως 5 ίντσες, κάμερα 8mp και πάνω, 1-2 GB RAM και φυσικά 4πύρηνο και πάνω επεξεργαστή. Δεν είμαι power user, αλλά θέλω να μην τρώει σκαλώματα και να μπορεί να υποστηρίξει multitask. Έχω ξχωρίσει το Honor 3c, το Hongmi 1S και το Coolpad F1, καθένα με τα θετικά και τα αρνητικά του. Εσείς ποιο από τα 3 θα μου προτείνατε;Έχετε κάποιο άλλο υπόψη σας με τα παραπάνω χαρακτηριστικά;
  11. Να το κερδίσω, όχι για μένα... Για την φουκαριάρα την μάνα μου:D
×
×
  • Create New...